Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

devlete gidiyorsan ücret ödenmiyor canım , merak ettim hiç egzersiz denedinmi ?

aslında çekiniyorum açık konuşmaktan ... ben hiç egzersiz denemedim oraya p...is dışında bişeyin girmesi çok itici geliyor bana. evlendiğimin ertesi günü ilişkiye girdiğimizde ucu girdi sonra olmuyor diye ağlama krizine girdim. 5dk sonra ayağa kalktım ve bi baktım azıcık kan gelmiş saçma ama azda olsa oldu diye sevinmiştim.ama doktora gittiğimde halen kızsın dedi. e kan geldi dedim,tahriş oldu ondan gelmiştir dedi. yani demek istediğim eşimin bile parmak gibi bi girişimde bulunmasına izin vermiyorum çünki canım yanıyor bana daha çok acı veriyor. p...s ucu daha yumuşak o yüzden parmak egzersizi veya sert bişeyle denemek istemiyorum..

canım bizde seni çok sevıyoruz bı nebze yardımcı olabıldıysek ne mutlu bıze
nice güzel günler senınle olsun mutluluk ışığın hiç sönmesin

Allah esinden razi olsun.. Simdi sizden mutlusu yoktur.. dilerim o 20 yilin acisi çabucak silinir gider ve çok çok mutlu olursunuz ki öylesinizdir de zaten..

canım eğım sorunu var sızde ozaman dık degılde popoya dogru p. ilerlemeli
ama oncesı egsersız yaparsan aparatı kendın ıcıne alınca yonu daha ıyı kavrıyorsun hemen sonrası esınle denersen daha ıyı olur kesınlıkle

ne güzel.. okurken öyle imrendim ki.. bende artık o duyguyu yaşamak istiyorum. çok seviyorum eşimi. onca zamandan sonra ona kavuşmuşken bide bu çıktı karşımıza... Allah hepimize özellikle eşlerimize sabır versin... onlar sabredemezse biz nasıl üstesinden gelebiliriz ki..

canım benim. sen yendin ya sanki ben yenmişim gibi mutlu oldum inan.
sabırsızlıkla senin başarı hikayeni bekliyodum.
ne zaman yazacak bu kız diyodum :))
çok güzel anlatmışsın canım teşekkür ederim moral oldun bize.
bende seni çook öpüyorum

sağol canım Allah razı olsun hepinizden

canım psıkıyatrıye gıden varsa sana cevap verır dırek cogumuz bırıbırmıze destekle yenıyoruz bu yuzden cevap gelmemıstır

InsAllah Sana gelen o cesaretten bizede gelirrrr Tekrar geçmis olsun canimmmm, yeni gelin olmanin tadini çikar bol bol

evet kendimi çok kasıyorum... zaten bunu yaşamayn bilemez ki.. bu durumumdan annem ve kaynanamın da haberleri var. ama onlar bunu yaşamadıkları için halimden anlamıyorlar hergün hani bugünde mi olmadı demelerinden bıktım...

vajinanın yapısını anlattılar resimlerle. bence izle bir şey kaybetmezsin. neler yapıyorsun, sesin soluğun çıkmıyor?

selacım canım benim. senle konuşamıyoruz ne zamandır. özledm valla.
canım hadi sende yen ben topu sana attım :))
yende arkandan geleyim
canım kardeşim geldi. dün onunla çıktık. bu gün kar var ewdeyiz. pc vermiyo bana.
arada girebiliyorum.
dün eşim denemek istedi sanırım banyoda baya bi süslendi falan geldi :)
çok uğraştı se...me olmadı bende egzersiz yapmamıştım zaten dedim ben bu gün hazır değilim
Allahım o kadar uğraştı olmadı ben hazır değili deyince 2 dk nasıl oldu anlamadım :)
güzel bi gece geçirdik o kadar. fırsat bulup egzersiz yaparsam denemeyi o zaman yapabiliri ancak. ya tekrar daraldıysa diye korkuyorum
gözümle görmem gerek :))

PAMUK egzersinizi daha açık bir şekilde yazarak anlatırmısınız?Yönlendirme açısından...bizler için çok önemli çünkü..

canım benim şu duvar bendede vardı kendini kastığın için giriş olmuyo ağzını sımsıkı büzersen yemek yiyebilirmisin,kendini serbest bırakmaya çalış eşine dur de bi rahatla sonra ıkınarak tekrar dene hooop diye giriveriyo içi okadar genişki bi girdp sanki.

Canim geçende yazmistim sana yanlis hatirlamiyorsam.. Cinsel terapiste gidiyorum (psikiyatristede ayrica gidiyorum)
Ilk aylarimda psikologa gitmistim.. Ama herhangi bi egzersiz vermemisti.. vermiyecegini söylemisti.. ama burda farkli olabilir.. Trdeki psikologlari bilemiyorum, oyüzdn yanlis bisey söylemek istemem :44:

canım inan bunları birtek sen yaşamıyorsun ben burayı bulmadan önce bu sorunu yaşayan tek benim derdim ama gördümki bende çoook var üzücü amaöyle ..... ben aylarca oraya bişey sokamam diye ağladım , sokabilsem zaten pen.. alırım derdim ama inan öyle olmuyo .... 7 aylık evliyken çözdüm sorunu şükür ama burdaki kızlar olmasaydı asla yapamazdım... biliyorum çok saçma hatta iğrenç geliyo oraya bişey sokmak ama inan egzersiz çok önemli .... ben tek kulak çöpünü sokana kadar öğür öğür mide bulantısından ölürdüm , ağlardım yapamam derdim mantığım almazdı ama burdaki kılzrı bir kez dinledim sonuçta ölmücektim bir kez denemek ne kaybadicektim .... hiç bişey ....ve yarı oturur bir şekilde televizyon karşında önce yarım saat bacaklarımı açık bırakıp gevşetmeye çalıştım sonra nefes verirken içeri itmeye başadım inan ufacık şey 1 saatte girdi ama olduuuuuuu içimdeyken eşime dedimki olduuuuuu beraber ağladık sonra 2-3-4 derken 10 günde muma geçtim yavaş yavaş kalınlaştırdım ve yendiiiiim eşimle beraber yendim hep yanımdaydı va tabiki buraki kızların desteğini asla unutmam ne kadar ilerlediysem hep yazdım onlar beni motive etti hep beraberdik bu sayfayı hiç kapatmazdık kızlarla kardeş gibi olmuştuk artık ...... lütfen inanın deneyin hiç bişey kaybetmessiniz ..... belki moral olur diye anlatıyorum bunları size ...beklemek oturmakla yerinizde sayarsınız olan günlerinize olur .....LÜTFEN DENEYİN

denemek istiyorum artık ama eşim maden psikoloğa gidiyoruz seanslar bitsin dedi. doktor ne dşyorsa onu uygulayalım eğer yine sonuç alamazsak artık hep deneriz dedi.. ama ben sıkıldım çok uzadı.. biran önce denemek ve kendimi kontrol etmek istiyorum.. inşallah dediğiniz gibi bendede kolay olur:) aman olsun da nasıl olursa razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…