- 7 Şubat 2012
- 265
- 9
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.681
devlete gidiyorsan ücret ödenmiyor canım , merak ettim hiç egzersiz denedinmi ?
düğünden önce anlıyodum bende bir sorun olduğunu çünkü biri anlatsa o gece neler yaşadığını hemen bacaklarımı sıkardım herkese sorardım nasıl yaptınız kolay mı ben çok korkuyorum diye...ve korktuğum başıma geldi...düğün günü kendi kendimi hep telkin ettim olacak korkma herkes nasıl yaptıysa sende yaparsın diye...bunun sayesinde düğünde hiç düşünmedim tadını çıkardımm oynadım zıpladım çünküü yıllarca beklediğimiz an gelmişti...ve canımdan çok sevdiğim kocişimle evleniyodum...düğün bitti eve gittiğimizde içimde bi korku vardı napacam nasıl yapacam diye ama hep tekrarladım olacak bişey yok korkmaa...oldu da...tabi zorla...hafif bi sızı hissettim ve hemen fırladım yataktan aslında girdimi girmedimi hala bilmiyorum ama beklenen olmuştu 4-5 damla kırmızı geldi dizlerimin üstüne çökmüş kırmızının damlayışını izliyo ve hem ağlıyo hem gülüyodum...hallettim bitti sanıyodum...ama o kırmızı beni iice korkuttu sanki her seferinde yine olacak gibi hissediyordum aylarca beklettim kocişimi dur yapma olmaz diyip ittiriyodum adamcağızı...oda anlayışlı davranıyodu ama bir yere kadar tabi...bu siteyi evlenmeden önce keşfetmiştim korkularım olduğu için ara ara okuyo neler yapıyorlar diye bakıyodum...evlendikten sonrada hep takip ettim ama aylarca nasıl yapıyolar ben ölsem yapamam yapsam zaten p..s de yaparım diyodum...bigün canıma tak etti(okumaya başladıktan 7 ay sonra)aldım elime kulak çöpünü vajiye hafif hafif değdirdim sonra bi baktımm hoppp içimde...bu gazla sürekli artırdım 2-3-4 diye...sonra yine yapamam edemem derken muma geçtim biraz zorladım ama oldu yaklaşık 3 haftada egzersizimi bitirdim çünkü ben sindire sindire yapıyodum bi aparata alışmadan diğerine geçemiyordum egzersiz bitti ama bi türlü p...s almaya cesaretim gelmedi yaklaşık 1 veya 1 buçuk ayda cesaretimin gelmesini bekledim...nilaycığım ve gülsevdamla konuştuğum bi gün denemeye karar verdim uzun uzun egzersiz yaptım biraz içimde beklettim ve MUTLU SON....canlarım benim lütfen beklemeyin ertelemeyin hepiniz kurtulun bu yükten inanın acı sızı yok...bana yardımcı olan gülsevdam nilay şekeristan aybice nursena mutlu kayra sela ve unuttuğum tüm arkadaşlarımııı kocaman öpüyorum yüreğinize sağlıkkk hepinizi çok seviyorum...:)))
Elvancım güzel dileklerin için çok sağol,eşim benim bitanem başkası olsa boşardı beni o hep benim için üzüldü şimdi ona diyorum ki senden çaldığım yılların acısına hayatım boyunca hiç başım ağrımıycak sen ne zaman dersen ben emrine amadeyim:)))))))))))))
teşekkür ederim..parmakla ilerleyemeyince penisle deneyelim dedik ama ondada duvar karşımıza çıktı rahatlamaya çalışıyorum ama olmuyor
aparatı hiç düşünmedim aslında kendim bile denemedim ilk kez eşle denedim hem ona bu konuda güvenmek istedimm o yüzden aparatı hiç düşünmedim
Elvancım güzel dileklerin için çok sağol,eşim benim bitanem başkası olsa boşardı beni o hep benim için üzüldü şimdi ona diyorum ki senden çaldığım yılların acısına hayatım boyunca hiç başım ağrımıycak sen ne zaman dersen ben emrine amadeyim:)))))))))))))
düğünden önce anlıyodum bende bir sorun olduğunu çünkü biri anlatsa o gece neler yaşadığını hemen bacaklarımı sıkardım herkese sorardım nasıl yaptınız kolay mı ben çok korkuyorum diye...ve korktuğum başıma geldi...düğün günü kendi kendimi hep telkin ettim olacak korkma herkes nasıl yaptıysa sende yaparsın diye...bunun sayesinde düğünde hiç düşünmedim tadını çıkardımm oynadım zıpladım çünküü yıllarca beklediğimiz an gelmişti...ve canımdan çok sevdiğim kocişimle evleniyodum...düğün bitti eve gittiğimizde içimde bi korku vardı napacam nasıl yapacam diye ama hep tekrarladım olacak bişey yok korkmaa...oldu da...tabi zorla...hafif bi sızı hissettim ve hemen fırladım yataktan aslında girdimi girmedimi hala bilmiyorum ama beklenen olmuştu 4-5 damla kırmızı geldi dizlerimin üstüne çökmüş kırmızının damlayışını izliyo ve hem ağlıyo hem gülüyodum...hallettim bitti sanıyodum...ama o kırmızı beni iice korkuttu sanki her seferinde yine olacak gibi hissediyordum aylarca beklettim kocişimi dur yapma olmaz diyip ittiriyodum adamcağızı...oda anlayışlı davranıyodu ama bir yere kadar tabi...bu siteyi evlenmeden önce keşfetmiştim korkularım olduğu için ara ara okuyo neler yapıyorlar diye bakıyodum...evlendikten sonrada hep takip ettim ama aylarca nasıl yapıyolar ben ölsem yapamam yapsam zaten p..s de yaparım diyodum...bigün canıma tak etti(okumaya başladıktan 7 ay sonra)aldım elime kulak çöpünü vajiye hafif hafif değdirdim sonra bi baktımm hoppp içimde...bu gazla sürekli artırdım 2-3-4 diye...sonra yine yapamam edemem derken muma geçtim biraz zorladım ama oldu yaklaşık 3 haftada egzersizimi bitirdim çünkü ben sindire sindire yapıyodum bi aparata alışmadan diğerine geçemiyordum egzersiz bitti ama bi türlü p...s almaya cesaretim gelmedi yaklaşık 1 veya 1 buçuk ayda cesaretimin gelmesini bekledim...nilaycığım ve gülsevdamla konuştuğum bi gün denemeye karar verdim uzun uzun egzersiz yaptım biraz içimde beklettim ve MUTLU SON....canlarım benim lütfen beklemeyin ertelemeyin hepiniz kurtulun bu yükten inanın acı sızı yok...bana yardımcı olan gülsevdam nilay şekeristan aybice nursena mutlu kayra sela ve unuttuğum tüm arkadaşlarımııı kocaman öpüyorum yüreğinize sağlıkkk hepinizi çok seviyorum...:)))
masallah cok hızlı sekılde basardın canım yürekten tebrıklerrrrrrrrr
rabbım yenenlerın sayısını hızlıca cogaltsın ne guzel bı hafta baslangıcı :) hadı egsersızcıler gazı alın bakımmmmmmmmmmm
tekrar tekrar tebrıkler canım Rabbım baska sıkıntı yasatmasın inşallah
günlerdir buraya yazıyorum ama kimseden istediğim cevabı alamadım ben...
ve özellikle psikoloğa giden var mı diye kaç kez sordum herkese..
ben ilk kez gidiyorum yani demek istediğim her ne kadar işe yaramasa bile psikolog size bu seansta ilişkiye girmeyin cinsel organlara bi süre dokunmayın, birbirinizin hoşlandığı şeyler keşfedin gibi birtakım uygulamalar yapıldı mı sizlere. ben tedirgin olmaya başladım vakit kaybetmek istemiyorum artık..
şimdi 5.ci aşamaya geldim tedavide.cinsel ilişki hariç herşey serbest. bunlar nedem oluyo.. sizce tedavi edilebilir bir yöntem olarak geliyor mu size???????
yelkensizgemi seni okadar çok iyi anlıyorum ki o korkular nasıldır bilirim ama hepsi boş korkular beni düşün 20 sene sonra kronik bi hasta yapmışsa ben haydi haydi bu işn üstesinden gelirim de azimli ol kendini gaza getir ,ben bunu halledenler hep aaaa ne kolaymış sinek ısırığı gibi derlerdi ben ona bile takardım düşün,demesi kolay yaşayayan bilir bunu ama bende diyorum ki sinek ısırığı bile değil.hiç bişey yok acımalar sıkmaktan oluyo.
vajinanın yapısını anlattılar resimlerle. bence izle bir şey kaybetmezsin. neler yapıyorsun, sesin soluğun çıkmıyor?
size psikiyatır iyi gelebilir bilemem ben fayda görmedim.benim kasılmam sorundu kendimi çok sıkıyodum ondan olmadı şunuda söyliyim ilkinde bile kremsiz hallettim oysa neler almıştım orası onun için var hiç birşeye ihtiyaç yok aslında doğal olan bu şaka gibi ama gerçek parmak egzersizleri işe çok yarıyo bişeyin girebileceğine beyniniz ikna oluyo bence bunu deneyin ve çok uzatmayın.uzadıkça uzuyo çünkü.
InsAllah Sana gelen o cesaretten bizede gelirrrr Tekrar geçmis olsun canimmmm, yeni gelin olmanin tadini çikar bol bol
günlerdir buraya yazıyorum ama kimseden istediğim cevabı alamadım ben...
ve özellikle psikoloğa giden var mı diye kaç kez sordum herkese..
ben ilk kez gidiyorum yani demek istediğim her ne kadar işe yaramasa bile psikolog size bu seansta ilişkiye girmeyin cinsel organlara bi süre dokunmayın, birbirinizin hoşlandığı şeyler keşfedin gibi birtakım uygulamalar yapıldı mı sizlere. ben tedirgin olmaya başladım vakit kaybetmek istemiyorum artık..
şimdi 5.ci aşamaya geldim tedavide.cinsel ilişki hariç herşey serbest. bunlar nedem oluyo.. sizce tedavi edilebilir bir yöntem olarak geliyor mu size???????
aslında çekiniyorum açık konuşmaktan ... ben hiç egzersiz denemedim oraya p...is dışında bişeyin girmesi çok itici geliyor bana. evlendiğimin ertesi günü ilişkiye girdiğimizde ucu girdi sonra olmuyor diye ağlama krizine girdim. 5dk sonra ayağa kalktım ve bi baktım azıcık kan gelmiş saçma ama azda olsa oldu diye sevinmiştim.ama doktora gittiğimde halen kızsın dedi. e kan geldi dedim,tahriş oldu ondan gelmiştir dedi. yani demek istediğim eşimin bile parmak gibi bi girişimde bulunmasına izin vermiyorum çünki canım yanıyor bana daha çok acı veriyor. p...s ucu daha yumuşak o yüzden parmak egzersizi veya sert bişeyle denemek istemiyorum..
PAMUK egzersizi diye bişey yapmadım yanlışmı yazdım acaba
canım benim şu duvar bendede vardı kendini kastığın için giriş olmuyo ağzını sımsıkı büzersen yemek yiyebilirmisin,kendini serbest bırakmaya çalış eşine dur de bi rahatla sonra ıkınarak tekrar dene hooop diye giriveriyo içi okadar genişki bi girdp sanki.
parmak olmasın canmPAMUK egzersizi diye bişey yapmadım yanlışmı yazdım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?