Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kulak çöpü çok ufak onu nasıl sardınız?nasıl yaptınız?

Canim hiç sordunmu psikologuna.. ? Birdahaki görüsmen nezaman?? Eger çok ara varsa bidahaki seansa ara ve sor eger yok egzersiz vermicem derse ozaman burdaki egzersizleri yapmaya basla bence..

bir snraki görüşmem 5 mart.. geçen hafta eşimle sorunlarımız vardı bunun üstünde yoğunlaştık araya da adet dönemleri girince daha da uzuyor. ama birdaha kisefer sorucam artık. olmadı bende sizlerin yardımıyla başlamak isterim... başka bi yolu yok çünkü.

Canim dedigim gibi ilk gittim psikolog aynen p...s hariç herseyi yapin dedi bi süre.. bikaç ay yani.. tamam iyi güzel gidiyoda hiçbir ilerleme olmuyodu :) yani bikez deneyelim dedik yine ayni kasilmalar oldu ve yine hüsranla sonuçlandi..
Belki senin için faydali olabilir bilmiyorum ama bende bi ilerleme olmamisti.. sonrada biraktim o psikologu iste..

kılzarrr merhaba. sorusu olan varmıı misslady ne yaptın canım hallettinmi

Son düzenleme:

evet işte duymak istediğim buydu. napim bırakayım mı bende acaba? 5 martta bidaha gideyim eşimle. sonra egzersize başlıcam Allahın izniyle...

Tebrik ederim canimmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!

teşekkürler canım yeni gördüm daha

ahhhhh kuzum bak benimde öyle oldu ilk dün gece yarısı girdi bekledim durduk şöyle 30 saniye falan derinnn bir nefes aldım ve devamıda giriverdi o baskıyı hissettiğinde dur sonra devam et

Canım sorun tamamen beynimizde onu ikna etmeniz lazım,ben birşeyin girebileceğinie inanamıyordum hayır olmaz o nasıl gircek oraya derdim,ve kendimi çok sıkıyodum hiç bi şekilde girişe izin vermiyodum burası kapalı ondan olmuyo diye,çok sıkıldım tabi bu durumdan kendimden nefret etmeye başladım herkez yapıyo ben neden yapamıyorum diye,senelerim geçti çünki gitmediğim doktor kalmadı,çok gözyaşı döktüm,ve bıraktık herşeyi denemedik bile doktorlardan utanıyodum artık kaç yıllık evliyiz sonuçta sonra ne olduysa buraya girdim sizleri okudum ,bıraktığım yere geri döndüm sanki ve direk sık dişini ve bitir dedim kendi kendime ve ilk denememde oldu ama eski hatalarımı yapmadım korkup bırak demedim bu ya bitecek ya bitecek dedim ölüm yok ya ucunda ve ilk denememde oldu o anı tahmin edin eşimle ikimiz birden ağladık.ben şimdi gelin oldum dedim eşime çok duygulandı, yaza beni balayına götürücek:))))))))))))))))))))

canım nasılsın senle karşılaşamıyoz bu aralar. neler yaptın.
benim durumum ortada .:))) selaya yazdım canım ordan bak ne haldeyim :)

Cnm ben iyim Okudum yazini.. Kardesin nezaman gitck? Tatlim bu aksam bol bol egzersiz yap ve busefer sen süslen esn için.. Ve deneyin bu aksam.. Kasma kendini egzersiz yapar gibi.. Biran önce yen sende canim bak beycey yenmis topu selaya attim demissin, sen yen selada senden gaz alsin yensin.. bu aksam dene ve hepimizi sasirt

Son düzenleme:

ben de özledim canım. kardeşin nedeniyle bir süre hasret çekicez galiba topu bana atman güzel de, top bende değil ki kocamda. bu konuyu kapattık tamamen, artık o dallara hiç basmıyoruz bir gün kendiliğinden olacakmış, bekliyoruz bakalım. ben de reglim bitsin egzersize geri dönücem, bende korku endişe yok yapabileceğimden eminim ama yine de hazır olayım diye ara ara egzersiz yapıcam. senin şu içinde bekletme işine alıştırmaya çalışıcam kendimi :))) tabi aparat içimden kayıp çıkmazsa :))) sen hazır değilim diyince nasıl oldu onu anlamadım yazdıklarından???

evet işte duymak istediğim buydu. napim bırakayım mı bende acaba? 5 martta bidaha gideyim eşimle. sonra egzersize başlıcam Allahın izniyle...

Madem herhangi bi ücret ödemiyosun git.. Kaybettigin zaman olur maddiyatina yansimaz.. Ama dedigim gibi önce bi sor psikologuna.. eger yok egzersiz derse bosa zaman kaybetme çünkü onlar sadece konusup seni hafifletiyolar.. benim pskilogum bana egzersiz vermeyecegini sadece konusup rahatlattigini söyledi.. sonra dedim zaten madem öyle ne diye bosuna bukadar para ödüyorum ve biraktim.. bildigim seyleri sürekli söylerdi.. ayni seyleri anlatirdi.. ön..se..melerde bi problem yoktu bunu bikaç ay deneyin dedi ama dedigim gibi hiçbi ise yaramadi.. :44:

Ayyyyyy canim yaaa negüzel Allah mutlulugunuzu daim etsn ins

bizde yapıcaz bugün aslında yapmasak iyi ama tam alışana kadar yapıcam bakalım kan gelecekmi ahhh bir gelse valla oynuycam

biz dün akşam ara vermiştik artık bugun zamanı ya aslında ben kan gelmedigi için mutluyum..belki kanamanın oldugunu görmek bana ters tepebilirdi..sadece merakımdan doktora gidip ne olmuş ne bitmiş öğrenmek istiorum..bu dertten kurtuldumya yetio o bize..eşimin hiç umrunda deil kanama o kendi derdine düştü şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…