- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.701
canım inan bunları birtek sen yaşamıyorsun ben burayı bulmadan önce bu sorunu yaşayan tek benim derdim ama gördümki bende çoook var üzücü amaöyle ..... ben aylarca oraya bişey sokamam diye ağladım , sokabilsem zaten pen.. alırım derdim ama inan öyle olmuyo .... 7 aylık evliyken çözdüm sorunu şükür ama burdaki kızlar olmasaydı asla yapamazdım... biliyorum çok saçma hatta iğrenç geliyo oraya bişey sokmak ama inan egzersiz çok önemli .... ben tek kulak çöpünü sokana kadar öğür öğür mide bulantısından ölürdüm , ağlardım yapamam derdim mantığım almazdı ama burdaki kılzrı bir kez dinledim sonuçta ölmücektim bir kez denemek ne kaybadicektim .... hiç bişey ....ve yarı oturur bir şekilde televizyon karşında önce yarım saat bacaklarımı açık bırakıp gevşetmeye çalıştım sonra nefes verirken içeri itmeye başadım inan ufacık şey 1 saatte girdi ama olduuuuuuu içimdeyken eşime dedimki olduuuuuu beraber ağladık sonra 2-3-4 derken 10 günde muma geçtim yavaş yavaş kalınlaştırdım ve yendiiiiim eşimle beraber yendim hep yanımdaydı va tabiki buraki kızların desteğini asla unutmam ne kadar ilerlediysem hep yazdım onlar beni motive etti hep beraberdik bu sayfayı hiç kapatmazdık kızlarla kardeş gibi olmuştuk artık ...... lütfen inanın deneyin hiç bişey kaybetmessiniz ..... belki moral olur diye anlatıyorum bunları size ...beklemek oturmakla yerinizde sayarsınız olan günlerinize olur .....LÜTFEN DENEYİN
yani bir buçuk ayım da mı boşa gidiyor diyorsunuz ???
Canim hiç sordunmu psikologuna.. ? Birdahaki görüsmen nezaman?? Eger çok ara varsa bidahaki seansa ara ve sor eger yok egzersiz vermicem derse ozaman burdaki egzersizleri yapmaya basla bence..
günlerdir buraya yazıyorum ama kimseden istediğim cevabı alamadım ben...
ve özellikle psikoloğa giden var mı diye kaç kez sordum herkese..
ben ilk kez gidiyorum yani demek istediğim her ne kadar işe yaramasa bile psikolog size bu seansta ilişkiye girmeyin cinsel organlara bi süre dokunmayın, birbirinizin hoşlandığı şeyler keşfedin gibi birtakım uygulamalar yapıldı mı sizlere. ben tedirgin olmaya başladım vakit kaybetmek istemiyorum artık..
şimdi 5.ci aşamaya geldim tedavide.cinsel ilişki hariç herşey serbest. bunlar nedem oluyo.. sizce tedavi edilebilir bir yöntem olarak geliyor mu size???????
Canim dedigim gibi ilk gittim psikolog aynen p...s hariç herseyi yapin dedi bi süre.. bikaç ay yani.. tamam iyi güzel gidiyoda hiçbir ilerleme olmuyodu :) yani bikez deneyelim dedik yine ayni kasilmalar oldu ve yine hüsranla sonuçlandi..
Belki senin için faydali olabilir bilmiyorum ama bende bi ilerleme olmamisti.. sonrada biraktim o psikologu iste..
BEYCEY, GERZiLE
Gözünüz aydin kizlar!!!! çok sevindimmmmmmmmmmmmmm darisi hepimize ins
Tebrik ederim canimmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!
Canım olmadı maalesef yapamadım. Bacaklarımı çok kastım açamadım, sadece yarısını alabildim ama kasmasaydım tamamını alacaktım neredeyse 2 saat falanda yapmaya çalıştık ama olmadıBen ıkındım ama bacaklarımı kasamadım, bide canım ben egzersizde rahatım ama ağrım oldu aşırı yanma oldu. Şu an bile acı var, acının nedenini anlayamadım canım
teşekkür ederiiiim darısı başınıza inşbu akşam denicez yeniden bakalım unutmus muyuz
canım nasılsın senle karşılaşamıyoz bu aralar. neler yaptın.
benim durumum ortada .:))) selaya yazdım canım ordan bak ne haldeyim :)
selacım canım benim. senle konuşamıyoruz ne zamandır. özledm valla.
canım hadi sende yen ben topu sana attım :))
yende arkandan geleyim
canım kardeşim geldi. dün onunla çıktık. bu gün kar var ewdeyiz. pc vermiyo bana.
arada girebiliyorum.
dün eşim denemek istedi sanırım banyoda baya bi süslendi falan geldi :)
çok uğraştı se...me olmadı bende egzersiz yapmamıştım zaten dedim ben bu gün hazır değilim
Allahım o kadar uğraştı olmadı ben hazır değili deyince 2 dk nasıl oldu anlamadım :)
güzel bi gece geçirdik o kadar. fırsat bulup egzersiz yaparsam denemeyi o zaman yapabiliri ancak. ya tekrar daraldıysa diye korkuyorum
gözümle görmem gerek :))
evet işte duymak istediğim buydu. napim bırakayım mı bende acaba? 5 martta bidaha gideyim eşimle. sonra egzersize başlıcam Allahın izniyle...
teşekkür ederiiiim darısı başınıza inşbu akşam denicez yeniden bakalım unutmus muyuz
Canım sorun tamamen beynimizde onu ikna etmeniz lazım,ben birşeyin girebileceğinie inanamıyordum hayır olmaz o nasıl gircek oraya derdim,ve kendimi çok sıkıyodum hiç bi şekilde girişe izin vermiyodum burası kapalı ondan olmuyo diye,çok sıkıldım tabi bu durumdan kendimden nefret etmeye başladım herkez yapıyo ben neden yapamıyorum diye,senelerim geçti çünki gitmediğim doktor kalmadı,çok gözyaşı döktüm,ve bıraktık herşeyi denemedik bile doktorlardan utanıyodum artık kaç yıllık evliyiz sonuçta sonra ne olduysa buraya girdim sizleri okudum ,bıraktığım yere geri döndüm sanki ve direk sık dişini ve bitir dedim kendi kendime ve ilk denememde oldu ama eski hatalarımı yapmadım korkup bırak demedim bu ya bitecek ya bitecek dedim ölüm yok ya ucunda ve ilk denememde oldu o anı tahmin edin eşimle ikimiz birden ağladık.ben şimdi gelin oldum dedim eşime çok duygulandı, yaza beni balayına götürücek:))))))))))))))))))))
Aminnnnnnnnnnnnnnn :90:
Ne unutmasi kizz sen yendin artik;.Zevk almaya bak canim unut geçmisi.. yasamadin say ve esinle mutlulugun zirvesine ulas bundan sonra
ayy ne bileyim eşim girinceye kadar tedirgin oluorum önce..girdikten sonra herşey çok normalhenüz bi zevk söz konusu deil o da olcak inş
bizde yapıcaz bugün aslında yapmasak iyi ama tam alışana kadar yapıcam bakalım kan gelecekmi ahhh bir gelse valla oynuycam
Tedirgin olmak yokIns en yakin zamanda hersey olmasi gerektigi gibi olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?