- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.721
Canim sen nasilsin.. :)
selam canım nasılsın
iyiyim kızlar, eşimle arayı düzelttik sayılır. tamamen normale dönmeye çalışıyoruz işte. demin de konuştum msnden bu konuları konuşmayalım dedi gene morali bozuldu. napıcam ben bu adamla bilmiyorumkonuyu konuşmaya tahammülü bile yok, nerde kaldı düzeltmek...oooooooooof allahım ooooooooooofff
iyiyim kızlar, eşimle arayı düzelttik sayılır. tamamen normale dönmeye çalışıyoruz işte. demin de konuştum msnden bu konuları konuşmayalım dedi gene morali bozuldu. napıcam ben bu adamla bilmiyorumkonuyu konuşmaya tahammülü bile yok, nerde kaldı düzeltmek...oooooooooof allahım ooooooooooofff
trinity naber nasılsın bitti mi regl
iyiyim canim gecmisi okuodum simdi gördüm :) sen nasilsin? yok ya daha 3.gunu :S bende burda yazilanlari okudum acaip gaza geLiorum egzersiz yapmak istiorum ama reglm işte bekliorum caresiz caresizzz insallah bitsin hemen baslicam egzersizlereee...:) sen napiorsun iyisindir insallah :)
Nolcak peki? Ne istiyorki esin..deneme yapalim diye sordugunda istemiyormu?
oku canım oku. hergün oku. insan okudukça gaza gel,iyor. ben de iyiyim çok şükür, uğraşıyorum işte.
canım yaa, bence üstüne gitme bakalım. hadi bu konuları konuşalım diye yaklaşma. mesela onu öven onu onure eden güzel bişeyler söyle, sonra çok az bu meseleden konuş, sonra yine onun hoşuna gidecek bişeyler söyle. araya sıkıştır yani bu meseleyi. böyle böyle yavaş yavaş
bu konuda hiç konuşmamak istiyor, kendiliğinden olacakmış her şey. deneme yapmayı ben istemiyorum zaten, regliyim şu anda. o da tam o zamanlar denemek istiyor, olmayacağını bildiği için heralde :)))
Ins en kisa zamanda ' kendiliginden ' olur ozaman ne diyimsen kendine heran için hazir tut ama.. Kendine güveniyomusun çok Güzel canim yapabilirsin sizler yenip burda bizlere yardimci olcaksiniz daha
Peki sen ne isterdin? Nasil olmasini isterdin?
ben sadece olsun bitsin istiyorum, başka hiçbir şey istemiyorum. öyle kendiliğinden olsun, yok isteğim gelsin, hiç umrumda değil artık. tek istediğim bu yükü artık üzerimden atmak. gerisi kendiliğinden nasıl olsa düzelir. dediğin gibi iyileşsem de sizlere yardımcı olabilsem ne kadar mutlu olurdum. nolur bana da kayraya da çok dua edin, bizim eşlerimiz bizi yedi bitirdi artık. onlara güç kuvvet gelsin de kurtulalım artık bu illetten. ikimizin aynı anda istekli olacağı bir günü dört gözle bekliyorum. umarım o gün çabucak gelir artık...
Allahım yardımcınız olsun kızlar...Dualarımız sizlerle...
ben sadece olsun bitsin istiyorum, başka hiçbir şey istemiyorum. öyle kendiliğinden olsun, yok isteğim gelsin, hiç umrumda değil artık. tek istediğim bu yükü artık üzerimden atmak. gerisi kendiliğinden nasıl olsa düzelir. dediğin gibi iyileşsem de sizlere yardımcı olabilsem ne kadar mutlu olurdum. nolur bana da kayraya da çok dua edin, bizim eşlerimiz bizi yedi bitirdi artık. onlara güç kuvvet gelsin de kurtulalım artık bu illetten. ikimizin aynı anda istekli olacağı bir günü dört gözle bekliyorum. umarım o gün çabucak gelir artık...
Dualarim sizinle canim.. !! Emin ol laf olsun diye demiyorum.. Cani gönülden dua ediiyorum sizler için.. Sizin isiniz biraz daha zor.. ins en kisa zamanda kurtulursunz canim
kızlar varya akşam olsada eve gidip hemen deneme yapmak istiyorum...aparatla..ilk defa yapıcam...allahım yardımcım olsun...
Azmine bayildim!!Eve gidip pes etmek yok ama, yapicam de ve yap sende kurtul biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?