- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.741
kızlar varya akşam olsada eve gidip hemen deneme yapmak istiyorum...aparatla..ilk defa yapıcam...allahım yardımcım olsun...
hiç korkma canım, aparat bana parmaktan daha kolay gelmişti. onu içinde bekletmek daha kolay oluyor. kolay gelsin, yapacağından eminim ben
gerçekten öylee..hemen aşmak istiyorum....3 yılll geçti...dile kolay((
Kizlar simdi jinekologtan randevu aldim 20 marta verdi :44::44:
jinekologtan sonra egzersizlere baslicam cinsel terapistle öyle anlastik.. israr ettim daha beklemek istemiyorum diye
ama 20 marta kadar çok var.. neyse beklicem oraya gitmeden baslamim en dogrusu bu bence.. Demi :26:
Insallah canim benim.. 3 sene haklisin dile kolay.. Biran önce yen ve artik mutlu olun..
Pozitif düsünki sonuçta öyle olsun.. Düsün sonunda mutluluk var..Esinle sen dünyadaki en mutlu insanlar olcaksiniz o ann.. Ve herzaman ins.. Sonra bi bebeginiz olcak.. varmi bundan daha güzel bisey
biz dün akşam ara vermiştik artık bugun zamanıya aslında ben kan gelmedigi için mutluyum..belki kanamanın oldugunu görmek bana ters tepebilirdi..sadece merakımdan doktora gidip ne olmuş ne bitmiş öğrenmek istiorum..bu dertten kurtuldumya yetio o bize..eşimin hiç umrunda deil kanama o kendi derdine düştü şimdi
slm kızlarr sormak ıstedıgınız bır sey varmıı??
kuzum napıyosun nasılsın
slm kızlarr sormak ıstedıgınız bır sey varmıı??
bende o kanı görmek istiyorum onu evimin penceresine asıcam hehehehehehehehebenim eşimde yapmıyor yarın yaparız diyor ama ben kaaaaannnn görmek istiyorum kannnnnnnn
ne yapayımm cnım mısaıflerım vardı yenı gıttılerr oyle dolanıyordummm sen nasılsın 2.denemeyı ne zmn yapacaksın arayıo fazla acma:))
:90::90::90::90::90:
Anam sen delirmissin hahahah koptum valla
slm canim bgn disardan mezura alip geldim regl olmadan once egzersiz yaptigim mumu ölctüm 8 cm miss inanamadim yaaa cok sevindimmm.. reglm bitsin hemen baslicam egzersizleree 8 cm i rahat alinca biraz daha kalinlastircamm ay cok mutLuyum suannnn... ilk yaptigim mum 6 cm mis.. insallah ondan sonra deneme yapicam ve kurtulurum bu hastaliktan insallah en kisa zamanda...
8 cm cok ıyı canımmm bak ben 10 cm de yenmiştımm yaklastınnn bu sana moral olsuncanım sana tavsıyem her bos anını egzersız olarak degerlendır faydasını goruceksın...
bana kalsa ben bugün yapıcamda bizimki yanaşmıyor. denemekte istiyorum mutlu oluyorum çünkü.
slm canim bgn disardan mezura alip geldim regl olmadan once egzersiz yaptigim mumu ölctüm 8 cm miss inanamadim yaaa cok sevindimmm.. reglm bitsin hemen baslicam egzersizleree 8 cm i rahat alinca biraz daha kalinlastircamm ay cok mutLuyum suannnn... ilk yaptigim mum 6 cm mis.. insallah ondan sonra deneme yapicam ve kurtulurum bu hastaliktan insallah en kisa zamanda...
bana kalsa ben bugün yapıcamda bizimki yanaşmıyor. denemekte istiyorum mutlu oluyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?