Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar simdi jinekologtan randevu aldim 20 marta verdi :44::44:
jinekologtan sonra egzersizlere baslicam cinsel terapistle öyle anlastik.. israr ettim daha beklemek istemiyorum diye
ama 20 marta kadar çok var.. neyse beklicem oraya gitmeden baslamim en dogrusu bu bence.. Demi :26:

gerçekten öylee..hemen aşmak istiyorum....3 yılll geçti...dile kolay((

Insallah canim benim.. 3 sene haklisin dile kolay.. Biran önce yen ve artik mutlu olun..
Pozitif düsünki sonuçta öyle olsun.. Düsün sonunda mutluluk var.. Esinle sen dünyadaki en mutlu insanlar olcaksiniz o ann.. Ve herzaman ins.. Sonra bi bebeginiz olcak.. varmi bundan daha güzel bisey

5 marttada cinsel terapisste görüsmem var yine.. o dedi geç randevu verirler diye ama o sürede ben cinsel terapissteki tedaviye devam etcem beklessemmi jinekologu??

Aminnnnnnnnn inşallahhhh Allahım herkesi mutlu etsin dualarını kabul etsin....Bebişimiz olsunn inşallahh...çok istiyorum çokkk...

bende o kanı görmek istiyorum onu evimin penceresine asıcam hehehehehehehehe benim eşimde yapmıyor yarın yaparız diyor ama ben kaaaaannnn görmek istiyorum kannnnnnnn

slm kızlarr sormak ıstedıgınız bır sey varmıı??

slm canim bgn disardan mezura alip geldim regl olmadan once egzersiz yaptigim mumu ölctüm 8 cm miss inanamadim yaaa cok sevindimmm.. reglm bitsin hemen baslicam egzersizleree 8 cm i rahat alinca biraz daha kalinlastircamm ay cok mutLuyum suannnn... ilk yaptigim mum 6 cm mis.. insallah ondan sonra deneme yapicam ve kurtulurum bu hastaliktan insallah en kisa zamanda...

ne yapayımm cnım mısaıflerım vardı yenı gıttılerr oyle dolanıyordummm sen nasılsın 2.denemeyı ne zmn yapacaksın arayıo fazla acma:))

bana kalsa ben bugün yapıcamda bizimki yanaşmıyor. denemekte istiyorum mutlu oluyorum çünkü.

8 cm cok ıyı canımmm bak ben 10 cm de yenmiştımm yaklastınnn bu sana moral olsun canım sana tavsıyem her bos anını egzersız olarak degerlendır faydasını goruceksın...

8 cm cok ıyı canımmm bak ben 10 cm de yenmiştımm yaklastınnn bu sana moral olsun canım sana tavsıyem her bos anını egzersız olarak degerlendır faydasını goruceksın...

ay insallah yaaa cok istiorum bi an once yenmeyiii... ve acaip kendimi iyi hissediyorum moralim cok guzel insallah regl bittiginde de hemen egzersizlerimi yapicam.. ben gündüz firsat bulamazsam geceleri oturuorum en az iki saat egzersiz yapiorumm.. ilk basladigim günü hatirliorum ozmn boyle 8 cm lik mum egzersizi yapabilirmiyim diye düsünüodum ve simdi o günler geLdi 10gunde !!! cok mutluyum yaaa insallah regl den sonra bi 10gun icinde yensem hersey süperrr olurrrrrr

bana kalsa ben bugün yapıcamda bizimki yanaşmıyor. denemekte istiyorum mutlu oluyorum çünkü.

bencedee esını ıkna ett...birde canım kırmızı dıye bahsedersen iyi olur cunku buradakı bırcok arkadasımız bıraz hassas o konuda...sen o kırmızıları gorup tee napıcamnnn bırak oldu bıttııı:))))))

harikasinnnn!!!!! Az kaldi seninde kurtulmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…