- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.761
ay insallah yaaa cok istiorum bi an once yenmeyiii... ve acaip kendimi iyi hissediyorum moralim cok guzel insallah regl bittiginde de hemen egzersizlerimi yapicam.. ben gündüz firsat bulamazsam geceleri oturuorum en az iki saat egzersiz yapiorumm.. ilk basladigim günü hatirliorum ozmn boyle 8 cm lik mum egzersizi yapabilirmiyim diye düsünüodum ve simdi o günler geLdi 10gunde !!! cok mutluyum yaaa insallah regl den sonra bi 10gun icinde yensem hersey süperrr olurrrrrr
harikasinnnn!!!!! Az kaldi seninde kurtulmana
bencedee esını ıkna ett...birde canım kırmızı dıye bahsedersen iyi olur cunku buradakı bırcok arkadasımız bıraz hassas o konuda...sen o kırmızıları gorup tee napıcamnnn bırak oldu bıttııı:))))))
tatlım ınsan gercekten kararlı oldumu yapabılıyormus degılmı...olacak bıtıyor kotu gunlerın sen egzersızde sona gelmıssın canım reglıden bu iş bıtmıstır ınsallah
Niye yanasmiyoki? Benim bildigim erkekler hayir diyemezler bu ise? yanlismi biliyorum yoksa onlarindami araya beklemeye ihtiyaçlari var?
aaaaaaaaaaa çok özür dilerimmm bilmiyordum. tamam ikna ederim şöyle bir güzel hazırlanayım ben bari
konuşalım diye başlamıyorum ki zaten, konu oralara geliyor bir şekilde. biz zaten kendimize süre verdik yaşadıklarımızdan dolayı uzaklaşmıştık, bu hafta biraz düzelir gibi oldu ama ben müsait değildim. ya bizim isteme durumlarımız bir türlü denk gelmiyor, soğukluk girdi mi araya bir kere kolay toparlanmıyor işte... neyse zamana bıraktık, bitse de kurtulsak artık, öyle bıktım ki...
Kizlar simdi jinekologtan randevu aldim 20 marta verdi :44::44:
jinekologtan sonra egzersizlere baslicam cinsel terapistle öyle anlastik.. israr ettim daha beklemek istemiyorum diye
ama 20 marta kadar çok var.. neyse beklicem oraya gitmeden baslamim en dogrusu bu bence.. Demi :26:
bende o kanı görmek istiyorum onu evimin penceresine asıcam hehehehehehehehebenim eşimde yapmıyor yarın yaparız diyor ama ben kaaaaannnn görmek istiyorum kannnnnnnn
ben de özledim canım. kardeşin nedeniyle bir süre hasret çekicez galibatopu bana atman güzel de, top bende değil ki kocamda. bu konuyu kapattık tamamen, artık o dallara hiç basmıyoruz bir gün kendiliğinden olacakmış, bekliyoruz bakalım. ben de reglim bitsin egzersize geri dönücem, bende korku endişe yok yapabileceğimden eminim ama yine de hazır olayım diye ara ara egzersiz yapıcam. senin şu içinde bekletme işine alıştırmaya çalışıcam kendimi :))) tabi aparat içimden kayıp çıkmazsa :))) sen hazır değilim diyince nasıl oldu onu anlamadım yazdıklarından???
selamm canım nasılsn
kız başka jinekolog yok mu, kontrol için mi gitceksin? bence bekleme o kadar. başka doktora git
Merhaba kizlarrrrrrrrrrr
Bugün burdayim Sükürrrrr... nezamandir gelemiyordummm.. Nasilsiniz hersey yolundami
slmm kızlarrrr nasılsınız? herkes nerdekii kimsecikler yok forumda
canlarım ben dün egzersiz yaptım 8 cm aldımmmçok ama çok mutluyummm giriş zorladı biraz ama sonunda aldım 2 saat kadar içimde tuttumm bugünde 9cm denicemm umarım olurrr
sona yaklaşıyorum sanırım çok mutluyum canlarımm öpüyorum siziiii
ooooo sen yenmiş sayılırsınben 7cm de yendim..yarım saat içerde tuttum.sonra denedik hoooopp eşim içimdeydi sen bu durumda çok daha kolay yaparsın
ayyy canmmm gerçektenmiiiii
ayy çok sevindimmm aslına bakarsan denemek istiiyorum kendimi hazır hissediyorum ama işte ya olmazsa diyede aklımdan geçmiyo değil
biraz daha çalışayım en azından 10 cm rahat alayım sonra denicemm inşş
sen nasılsın nasıl gidiyo?kusura bakma canm geçmişe bakamadımm sende yenmişsinnn tebrik ederim seniiii
Canım sorun tamamen beynimizde onu ikna etmeniz lazım,ben birşeyin girebileceğinie inanamıyordum hayır olmaz o nasıl gircek oraya derdim,ve kendimi çok sıkıyodum hiç bi şekilde girişe izin vermiyodum burası kapalı ondan olmuyo diye,çok sıkıldım tabi bu durumdan kendimden nefret etmeye başladım herkez yapıyo ben neden yapamıyorum diye,senelerim geçti çünki gitmediğim doktor kalmadı,çok gözyaşı döktüm,ve bıraktık herşeyi denemedik bile doktorlardan utanıyodum artık kaç yıllık evliyiz sonuçta sonra ne olduysa buraya girdim sizleri okudum ,bıraktığım yere geri döndüm sanki ve direk sık dişini ve bitir dedim kendi kendime ve ilk denememde oldu ama eski hatalarımı yapmadım korkup bırak demedim bu ya bitecek ya bitecek dedim ölüm yok ya ucunda ve ilk denememde oldu o anı tahmin edin eşimle ikimiz birden ağladık.ben şimdi gelin oldum dedim eşime çok duygulandı, yaza beni balayına götürücek:))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?