Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım ınsan gercekten kararlı oldumu yapabılıyormus degılmı...olacak bıtıyor kotu gunlerın sen egzersızde sona gelmıssın canım reglıden bu iş bıtmıstır ınsallah

aaaaaaaaaaa çok özür dilerimmm bilmiyordum. tamam ikna ederim şöyle bir güzel hazırlanayım ben bari

tatlım ınsan gercekten kararlı oldumu yapabılıyormus degılmı...olacak bıtıyor kotu gunlerın sen egzersızde sona gelmıssın canım reglıden bu iş bıtmıstır ınsallah

evet yaaa bütün arkadaslara sesleniyorummm egzersizlere baslayinnnnn 1 hafta 10 günde ne kdr ilerlediginizi görceksinizzzz... sakin pesss etmeyinnn... pes edersek ertelersek yenemeyiz bu hastaligiii... hepimiz birbirimize destek olalimmm ve bi an once kurtulalimmm bu hastaliktannnn Allah in izniyleeeeeeeee.....insallah regl den sonra egzersizleri yapip güzel haberleri vermek istiyorummm...

canım ya, inş en kısa zamanda en güzel şekilde yenersin bunu.

kız başka jinekolog yok mu, kontrol için mi gitceksin? bence bekleme o kadar. başka doktora git

perşembe gidicem diyo. o zaman bol bol hasret gideririz :)
canım dün o hazırlamış kedini. denemek için sanırım çok uğraştı sertleşme olmadı.
ben hazır değilim deyince 2 dk sertleşti :)
beklet canım beklet bende bekleticem biraz daha. çamaşırı giyince düşmüyo.
ayy keşke kardeşim gitmeden şu iş olsa da bende onunla gitsem kayseriye. öyle özledim ki kayra yı...

kız başka jinekolog yok mu, kontrol için mi gitceksin? bence bekleme o kadar. başka doktora git

Yok kontrol gitmisken olurum dedim.. suanki gittigim terapist jinekologa gitmemi söyledi.. ondan sonra baslicakmisim egzersizlere.. Anlatcak oldugu seyler varmis.. bide önceki sayfalardada yazmistim.. normalde en son delik vaji deligi sonra delik fln yok.. ama bende vajiden sonra kuçuk bi delik var onu göstermeliymisim.. ve tam olarak hala emin degilm vajinin nerde oldugunun.. napsammm :44: zaten simdi regl oldm istesemde baslayamam ama beklim o tarihe kadar bnce

Son düzenleme:
slmm kızlarrrr nasılsınız? herkes nerdekii kimsecikler yok forumda
canlarım ben dün egzersiz yaptım 8 cm aldımmm çok ama çok mutluyummm giriş zorladı biraz ama sonunda aldım 2 saat kadar içimde tuttumm bugünde 9cm denicemm umarım olurrr
sona yaklaşıyorum sanırım çok mutluyum canlarımm öpüyorum siziiii

ooooo sen yenmiş sayılırsın ben 7cm de yendim..yarım saat içerde tuttum.sonra denedik hoooopp eşim içimdeydisen bu durumda çok daha kolay yaparsın

ooooo sen yenmiş sayılırsın ben 7cm de yendim..yarım saat içerde tuttum.sonra denedik hoooopp eşim içimdeydisen bu durumda çok daha kolay yaparsın

ayyy canmmm gerçektenmiiiii
ayy çok sevindimmm aslına bakarsan denemek istiiyorum kendimi hazır hissediyorum ama işte ya olmazsa diyede aklımdan geçmiyo değil
biraz daha çalışayım en azından 10 cm rahat alayım sonra denicemm inşş
sen nasılsın nasıl gidiyo?kusura bakma canm geçmişe bakamadımm sende yenmişsinnn tebrik ederim seniiii

teşekkürler tatlım bende c.tesi akşamı yendim daha 4 gün oldu..bu akşam 3.denemeyi yapıcaz..hiç korkulcak bişy yok..eger tedirginliğin varsa 10cm e kadar dene..inan aparatla çalışmak p..sten daha zormuş..yenince bunu anladım bol bol jel kullan hiçbişy hissetmiceksin inan..hatta bundan sonra bnm gibi eşini arayıp akşama hazır ol bile diceksin

bu arada ya olmazsa die bişey yok olacak olacak

tebrikler. ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN İNŞALLAH.HEP MUTLU OLUN İNŞALLAH.vajili dönemde çocuk sahibi oldun demi yanlış anlamadım?18 yaşında demiştin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…