- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.781
slmm kızlarrrr nasılsınız? herkes nerdekii kimsecikler yok forumda
canlarım ben dün egzersiz yaptım 8 cm aldımmmçok ama çok mutluyummm giriş zorladı biraz ama sonunda aldım 2 saat kadar içimde tuttumm bugünde 9cm denicemm umarım olurrr
sona yaklaşıyorum sanırım çok mutluyum canlarımm öpüyorum siziiii canım kolay gelsin. çok iyi ilerliyorsun, az kaldı
Yok kontrol gitmisken olurum dedim.. suanki gittigim terapist jinekologa gitmemi söyledi.. ondan sonra baslicakmisim egzersizlere.. Anlatcak oldugu seyler varmis.. bide önceki sayfalardada yazmistim.. normalde en son delik vaji deligi sonra delik fln yok.. ama bende vajiden sonra kuçuk bi delik var onu göstermeliymisim.. ve tam olarak hala emin degilm vajinin nerde oldugunun.. napsammm :44: zaten simdi regl oldm istesemde baslayamam ama beklim o tarihe kadar bnce
slm tatlımm hosgeldın ben iyiyim senı sormalı hersey yolundamı?
slm cnmmm iyiyim sen nasılsın neler yapıyosunnn?ben 8 cm deyim çok mutluyummm
slm cnmmm iyiyim sen nasılsın neler yapıyosunnn?ben 8 cm deyim çok mutluyummm
ooooo sen yenmiş sayılırsınben 7cm de yendim..yarım saat içerde tuttum.sonra denedik hoooopp eşim içimdeydi sen bu durumda çok daha kolay yaparsın
canım nerden anladınız bi daha delik olduğunu
kızlar biliyosunuz bugün başlamaya karar vermiştim.. ama şanssızlığa bakın ki ultrason jeli bulamadım bulunduğum ilçede... diğer kremleri de bulamadım.. yalnız bi pr....f markasının du...x diye kremi var. suda çözünür yazıyo üzerinde... sizce bununla başlamalı mıyım ??
Aynayla iyice inceledim.. Saka gibi ama var orda bi delik daha.. doktorun çok tuhafina gitti ve baktirmami söylediBIKTIM ARTIK :85:
kızlar biliyosunuz bugün başlamaya karar vermiştim.. ama şanssızlığa bakın ki ultrason jeli bulamadım bulunduğum ilçede... diğer kremleri de bulamadım.. yalnız bi pr....f markasının du...x diye kremi var. suda çözünür yazıyo üzerinde... sizce bununla başlamalı mıyım ??
Aynayla iyice inceledim.. Saka gibi ama var orda bi delik daha.. doktorun çok tuhafina gitti ve baktirmami söylediBIKTIM ARTIK :85:
yanlis görmüssündür canim vajinin altinda ufacik bi yer var delik gibi orayi diorsun dime? vaji acilinca orasida delik gibi gözüküordur sana..
canım ben geçmişi okuyamadım, sen bşlamışmıydın egzersize
Hayir canim yanlis gördüm kanaatiyle biçok kez inceledim.. vaji deliginin altinda bi delik var.. küçük.. onu baktirmam lazim yoksa rahat edemicem.. :44:
hmm bilmiorum ama bende ıkındıgımda aynada bakinca vajinin altinda ufacik bi delik var gibi oluyorr.. yada ben yanlis hatirliorum.. :26:
yok canim ikinmam gerekmiyo gözükmesi için..vaji deliginin altinda.. :44: uf ya ins anormal bisey degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?