Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım nerden anladınız bi daha delik olduğunu

kızlar dün karar verdiğim gibi bugün birazdan başlamayı düşünüyorum ama bulunduğum ilçede ultrason jeli bulamadım maalesef... diğer kremleri de bulamadım. sadece bi pr...f markasının kayganlaştırıcı kremi var adı du..x... sizce başlamalı mıyım onunla... suda çözünür yazıyo üzerinde.

kızlar biliyosunuz bugün başlamaya karar vermiştim.. ama şanssızlığa bakın ki ultrason jeli bulamadım bulunduğum ilçede... diğer kremleri de bulamadım.. yalnız bi pr....f markasının du...x diye kremi var. suda çözünür yazıyo üzerinde... sizce bununla başlamalı mıyım ??

ooooo sen yenmiş sayılırsın ben 7cm de yendim..yarım saat içerde tuttum.sonra denedik hoooopp eşim içimdeydisen bu durumda çok daha kolay yaparsın

wayy ne guzel 7 cm de yenmek.. bende 8 cm deyimm insallah reglden sonra devam edicem insallah bende en kisa zzamanda yenerimmm senin gibiii... senin egzersizler ne kdr sürmüstü canim?

hic vakit kaybetmeden basla canim insallah kolay olur senin icin.. once serce parmakla basla..

başla canım, su bazlı olanlarda sorun yok demişlerdi.

yanlis görmüssündür canim vajinin altinda ufacik bi yer var delik gibi orayi diorsun dime? vaji acilinca orasida delik gibi gözüküordur sana..

Hayir canim yanlis gördüm kanaatiyle biçok kez inceledim.. vaji deliginin altinda bi delik var.. küçük.. onu baktirmam lazim yoksa rahat edemicem.. :44:

canım ben geçmişi okuyamadım, sen bşlamışmıydın egzersize

Hayir daha baslamadim canim.. ben cinsel terapistte ve psikiyatriste tedavi görüyorum.. egzersizlere baslamadan önce yenmem gereken bitakim seyler vardi.. çok sükür artik yendim sayilir
Simdi jinekologa göründükten sonra (yine benim israrlarimla) egzersizlere baslicam ins.. Cinsel terapistim biraz daha bekle dedi.. asmam gereken çok zor biseydi ama Rabbime binlerce sükür olsun astim gibi.. arada sirada yine oluyo ama geçecek ins..

Canim o konuda bi bilgim yok.. ama arkadaslar sorun olmaz diyorlar.. Güçlü ol pes etme tamam.. yapicam de.. israrla dene.. YOK yapamiyorum deyip birakma.. Burdaki arkadaslar yardimci olurlar gel buraya gaza getirsinler seni ve sende artik adim adim ilerlemeye basla ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…