- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.801
slmm kızlarrrr nasılsınız? herkes nerdekii kimsecikler yok forumda
canlarım ben dün egzersiz yaptım 8 cm aldımmmçok ama çok mutluyummm giriş zorladı biraz ama sonunda aldım 2 saat kadar içimde tuttumm bugünde 9cm denicemm umarım olurrr
sona yaklaşıyorum sanırım çok mutluyum canlarımm öpüyorum siziiii
durex okey marka su bazlı jeller bızde bunları kullandık canım rahat ol ..kızlar dün karar verdiğim gibi bugün birazdan başlamayı düşünüyorum ama bulunduğum ilçede ultrason jeli bulamadım maalesef... diğer kremleri de bulamadım. sadece bi pr...f markasının kayganlaştırıcı kremi var adı du..x... sizce başlamalı mıyım onunla... suda çözünür yazıyo üzerinde.
Hayir daha baslamadim canim.. ben cinsel terapistte ve psikiyatriste tedavi görüyorum.. egzersizlere baslamadan önce yenmem gereken bitakim seyler vardi.. çok sükür artik yendim sayilir
Simdi jinekologa göründükten sonra (yine benim israrlarimla) egzersizlere baslicam ins.. Cinsel terapistim biraz daha bekle dedi.. asmam gereken çok zor biseydi ama Rabbime binlerce sükür olsun astim gibi.. arada sirada yine oluyo ama geçecek ins..
bişey sorabilirmiyim kızlarrrrrrr benim vajinanın deliğini kapatan bir et parçası var. egzersiz yaparkende onu kaldırıyorum pamuğun ucuyla öyle itiyordum bu normal bir yapımı yoksa anormallikmi var bende.
bişey sorabilirmiyim kızlarrrrrrr benim vajinanın deliğini kapatan bir et parçası var. egzersiz yaparkende onu kaldırıyorum pamuğun ucuyla öyle itiyordum bu normal bir yapımı yoksa anormallikmi var bende.
hım, allah acil şifalar versin, sorunları çözmeyi nasipetsin, evet kesinlikle o deliği göster, neymiş ne değilmiş. merak ettim ben de. bana sorarsan 20 marttaki doktora gitmeden önce başka bi doktora görün. yine randevu aldığın doktora gidersin günü geldiğinde. çünkü tek doktorla yetinmek insanı tatmin etmiyo. benim vajinamda da anatomik bozukluk vardı. 2 doktora gittim. içim rahat etmedi 3. doktora da gittim. sonra içim kanaat etti.
gıt cnm ıhmal etme ben yendkten 3 gn sonra gıtmıstım cnm bebekıcın sorun yok ama 5 ay oldu halaa beklemedeyım:))evet şükür yolunda. doktora gitcem ben de, genel kontrol. sen gitmişmiydin
bendede öyle bisey var oraya degince cok hassas yaa anlamadim :S gerci doktora göründüm ben hersey normal dedi...
kızlar dün karar verdiğim gibi bugün birazdan başlamayı düşünüyorum ama bulunduğum ilçede ultrason jeli bulamadım maalesef... diğer kremleri de bulamadım. sadece bi pr...f markasının kayganlaştırıcı kremi var adı du..x... sizce başlamalı mıyım onunla... suda çözünür yazıyo üzerinde.
canım en kısa zamanda bi doktora git bence. vajinada bazen sorun olabiliyor. ki sende et parçası varmış. bi jinekoloğa git, için rahat etsin.
canm bence sen iç dudaklardan bahsediosun,
oda normal bi durum
neten incelesene öyle bişey mi?
canm iyice alış 5 cm ye sonra biraz daha kalınlaştırıp devam çok iyi gidiosun maşşlhkızlarrrrr bu akşam ilk defa bugünde bahsettiğim gibi mumla deneme yaptım...önce mumun ucunu pamukla çok kapladığımda beceremedim...sonra ucunu çok az inceltince içine sokabildim...yaklaşıık genişlik 5 cm uzunlukta 6 cm kadar sanırsam girdiç.....biraz beklettim..sonra tekrar çıkardım koydum...şimdi ne yapmalıyım??
hımmm böyle delik üstünde hareket eden bir parça mesela bacağı açtığımda vajina deliğini görmüyorum ancak onu yukarı kaldırdığımda görüyorum
kızlar egsersızde hıssettıgnız o parça normalde hepımızde olan bırsey
bende egzersız yaparken korkup sormustum kızlar rahatlatmıstı benı
ama ıyıce rahatlamak ısteyenler hep dıyoruz egsersız oncesı ve yenınce jınekolog doktora gorunun rahat edın..
kızlarrrrr bu akşam ilk defa bugünde bahsettiğim gibi mumla deneme yaptım...önce mumun ucunu pamukla çok kapladığımda beceremedim...sonra ucunu çok az inceltince içine sokabildim...yaklaşıık genişlik 5 cm uzunlukta 6 cm kadar sanırsam girdiç.....biraz beklettim..sonra tekrar çıkardım koydum...şimdi ne yapmalıyım??
kızlar egsersızde hıssettıgnız o parça normalde hepımızde olan bırsey
bende egzersız yaparken korkup sormustum kızlar rahatlatmıstı benı
ama ıyıce rahatlamak ısteyenler hep dıyoruz egsersız oncesı ve yenınce jınekolog doktora gorunun rahat edın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?