Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

masallah canım bu azımle yenıceksın kısa sürede
durex okey marka su bazlı jeller bızde bunları kullandık canım rahat ol ..

hım, allah acil şifalar versin, sorunları çözmeyi nasipetsin, evet kesinlikle o deliği göster, neymiş ne değilmiş. merak ettim ben de. bana sorarsan 20 marttaki doktora gitmeden önce başka bi doktora görün. yine randevu aldığın doktora gidersin günü geldiğinde. çünkü tek doktorla yetinmek insanı tatmin etmiyo. benim vajinamda da anatomik bozukluk vardı. 2 doktora gittim. içim rahat etmedi 3. doktora da gittim. sonra içim kanaat etti.

bişey sorabilirmiyim kızlarrrrrrr benim vajinanın deliğini kapatan bir et parçası var. egzersiz yaparkende onu kaldırıyorum pamuğun ucuyla öyle itiyordum bu normal bir yapımı yoksa anormallikmi var bende.

bişey sorabilirmiyim kızlarrrrrrr benim vajinanın deliğini kapatan bir et parçası var. egzersiz yaparkende onu kaldırıyorum pamuğun ucuyla öyle itiyordum bu normal bir yapımı yoksa anormallikmi var bende.

bendede öyle bisey var oraya degince cok hassas yaa anlamadim :S gerci doktora göründüm ben hersey normal dedi...

canım en kısa zamanda bi doktora git bence. vajinada bazen sorun olabiliyor. ki sende et parçası varmış. bi jinekoloğa git, için rahat etsin.

Amin canim çok sagol

Gidecek oldugum doktor çok iyi bi doktor.. baska buralarda bilmiyorum bilsem.. yada 5 mart terapistime sorayim baska birini de tavsiye edebilrse..
Canim anatomik derken anlamadimda?

kızlarrrrr bu akşam ilk defa bugünde bahsettiğim gibi mumla deneme yaptım...önce mumun ucunu pamukla çok kapladığımda beceremedim...sonra ucunu çok az inceltince içine sokabildim...yaklaşıık genişlik 5 cm uzunlukta 6 cm kadar sanırsam girdiç.....biraz beklettim..sonra tekrar çıkardım koydum...şimdi ne yapmalıyım??

kızlar egzersize başlamaya çalışıyorum.. inanmicaksın ama aynı şey yüzünden yapamıyorum.. sanki engelliyo oraya duvar oluyo(

bendede öyle bisey var oraya degince cok hassas yaa anlamadim :S gerci doktora göründüm ben hersey normal dedi...

hımmm böyle delik üstünde hareket eden bir parça mesela bacağı açtığımda vajina deliğini görmüyorum ancak onu yukarı kaldırdığımda görüyorum

kızlar egsersızde hıssettıgnız o parça normalde hepımızde olan bırsey
bende egzersız yaparken korkup sormustum kızlar rahatlatmıstı benı
ama ıyıce rahatlamak ısteyenler hep dıyoruz egsersız oncesı ve yenınce jınekolog doktora gorunun rahat edın..

cnm ultrason jelını medıkallerden alabılırsın..bu aldıgın jel mı?sanıyorum kı sorun olmaz hıc duymadm o markanın kını....ama vakıt kaybetme...

canm bence sen iç dudaklardan bahsediosun,
oda normal bi durum
neten incelesene öyle bişey mi?

iç dudakları biliyorum canım o değil dediğim
vajina deliği varya onu ilk bakışta o parçayı pamukla yukarı kaldırmadan göremiyorum

Son düzenleme:
canm iyice alış 5 cm ye sonra biraz daha kalınlaştırıp devam çok iyi gidiosun maşşlh

Son düzenleme:
hımmm böyle delik üstünde hareket eden bir parça mesela bacağı açtığımda vajina deliğini görmüyorum ancak onu yukarı kaldırdığımda görüyorum

yok ben kaldirma fln yapmiorum sadece dokununca acaip huylaniyorum boyle sıvı gibi bisey. dedigim gibi ben doktora göründüm bi sorun yok Allaha sükür. sende görün en kisa zamanda.

aynen hepimizde var o seyden. vajinin üstünde dudaklarin arasinda cok acaip bisi sıvı gibi sanki.. dokununca cok hassas dime acaip huylanior insan?

çokguzel cnm o mumla devam et ııce alıs ona gıt geller yap bır sure sonra bıraz daha kalınlastır cnm...

valla bende rahatladım canım ohhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…