Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oldu oldu olduu.... inanamıyorum girdi gerçekten oraya birşey girebiliyomuş hem de hiç acımadı inanamıyorum... kızlar kocaman teşekkürler size kocamaaan teşekkürler... cesaret verdiniz.. önce serçe parmak 5 dakika sonra orta parmak 5dk sonra da kulak çöpü yabancı bir cisim girmesi adına :)))) başladımmmmm egzersizlere sayenizde... şimdi ne yapmalıyım kızlar... şimdiden halay çekesim geldi inanın ki kendime nazar değdirmekten korkuyorummmmm :))))

maşşşalh sana canm

çok büyük bi yol kateddin inan oraya bişeyin girebileceğini gördün ne mutlu sana denediğin aparatlara iyice alış sonra yavaş yavaş kalınlaştır canm

2. denemede başarılı :))))) yaptık ama düne göre biraz zorlandım ara vericem 1 gün

acaba kısa mı sürdürdüm egzersizimi ne bileyim yeter gibi geldi bi de sevinçten duramadım öyle daha fazla :)))

Heyttt!! sende basardin artik ilk adimi attin... Ay su son günlerde süper ilerleyenler var acaip gaza geliyorum bendee.. Hadi kizlar durmak yokkk... Son gaz dvamm..
Sende yenceksin canim bak negüzel en zorunu basardin..

supersınn tatlımm ıste bu kadarrrrr devamm et yavas yavas yarın da aynı sekılde yap canım....inan artık basaracaksın ...

senın mesajını okuyunca yukarda ılk egsersız yaptıgım an yazdıklarım aklıma geldı daha uzundu mesajı kestım bıraz
nerden nereye o mesaj oncesı gunduz yapamam asla dıyordum gecesı egsersıze baslamıstım
ıkı parmagı denersın ılerde ve mum alabılırsen ona ınce tabaka pamuk kagıt havlu sarıp streclersın
ustune prezer. gecırıp bol jelleyıp onu almayı denersın canım egsersıze baslayınca sureklı azmedıp daha ılersı ıcın ugrasırsan
kısa surede yenersın ınsallah

Son düzenleme:

hersey bır yana bıtanem kıme tesekkur ettıgıne öldum gulmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…