- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.821
aynen hepimizde var o seyden. vajinin üstünde dudaklarin arasinda cok acaip bisi sıvı gibi sanki.. dokununca cok hassas dime acaip huylanior insan?
iç dudakları biliyorum canım o değil dediğim
vajina deliği varya onu ilk bakışta o parçayı pamukla yukarı kaldırmadan göremiyorum
oldu oldu olduu....inanamıyorum girdi gerçekten oraya birşey girebiliyomuş hem de hiç acımadı inanamıyorum... kızlar kocaman teşekkürler size kocamaaan teşekkürler... cesaret verdiniz.. önce serçe parmak 5 dakika sonra orta parmak 5dk sonra da kulak çöpü yabancı bir cisim girmesi adına :)))) başladımmmmm egzersizlere sayenizde... şimdi ne yapmalıyım kızlar... şimdiden halay çekesim geldi inanın ki kendime nazar değdirmekten korkuyorummmmm :))))
acaba kısa mı sürdürdüm egzersizimi ne bileyim yeter gibi geldi bi de sevinçten duramadım öyle daha fazla :)))
yaaa pardon kuşum ben iç dudak die düşündüm direk ben ilk gördğümde anlamamıştım da
oldu oldu olduu....inanamıyorum girdi gerçekten oraya birşey girebiliyomuş hem de hiç acımadı inanamıyorum... kızlar kocaman teşekkürler size kocamaaan teşekkürler... cesaret verdiniz.. önce serçe parmak 5 dakika sonra orta parmak 5dk sonra da kulak çöpü yabancı bir cisim girmesi adına :)))) başladımmmmm egzersizlere sayenizde... şimdi ne yapmalıyım kızlar... şimdiden halay çekesim geldi inanın ki kendime nazar değdirmekten korkuyorummmmm :))))
şuan sevinçten aglıyacak haldeyım kızlar
bastan dıyım daha yenmedım ama korkum azalıyor
tum gun basım döndü tıtrıyorum falan kayganlastırıcı pzervatıf aradım bulamadım
moralım bozuldu vel hasıl
parmak egsersızı ve once serce sonra yanı sonra ısaret derken orta parmak hepsını tek tek denedım
ve her parmak tamamen ıcerde ama oncesı yapamam nazlanmalar
once kendınızı hafıf oksayın zevke gelın ki ben kremsız ve pzervatıf olmadan
o bolgeye su tutmaya korkar aynada bakamazdım
ama sımdı nerden nasıl gırıs yapılcagını ve acı olmucağını anladım
zerre acı duymadım sadece zarın verdıgı hafıf baskı vardı ama ıcersı sonsuz kızlar
ınanmıyorum asla yapamam dıyen ben tum parmaklarla denedım
burda yazanlara ımrenırdım lutfen sessız seyırcıler ve burda yazan arkadaslar
korkanlarınız ınanın korktugumuz gıbı degıl gelın msnden bırbırımeze an bı an destek olalım
benım gıbı manat korkak ödlek bırı bıle bunu daha ılk denemede yaptı ıse ınanmıyorum
zamanla ebatları buyutucem ve yesım hanıma gıtmeden belkı bende nursena gıbı denemeyle yapabılırım :)
o yontem bence gercekten bıze en hıtap eden yöntem
burdan o yöntemı bızımle paylasan arkadaslara ıcten cok dua edıyorum Rabbım senden razı olsun..
ılkdefa guluyorum gulerken ıcım ezık degıl belkı daha bastayım ama ılk denemede bunu yapabılmem
acı agrı yok zarda yerınde oyle dokunmayla bozulmuyor burdan nazlıcım sana tekrar tekrar tesekkurler
basarıcaz fecı azımlendım kızlarr uzun uzun yazdım kusura bakmayın belkı bırı okur bu yazdılarımdan guc alır
tekrar tekrar aradan zaman gectıkce denedım zorlanmadan parmakları soktum sımdı yıne denıcem sabaha kadar heyecandan uyuyamam
yarında hemen pzervatıf bakıcam kayganalsıtırıc umarım bulurum
hala şoktayın ınanamıyorum ah keske ılk senemde buraya ayzaydım korkak gıbı hep uzaktan takıp ettım
umaırm yakında basarımıda yazıcam tıtrıyorum ama bu sefer mutluluktan :)
2. denemede başarılı :))))) yaptık ama düne göre biraz zorlandım ara vericem 1 gün
senın mesajını okuyunca yukarda ılk egsersız yaptıgım an yazdıklarım aklıma geldı daha uzundu mesajı kestım bıraz
nerden nereye o mesaj oncesı gunduz yapamam asla dıyordum gecesı egsersıze baslamıstım
ıkı parmagı denersın ılerde ve mum alabılırsen ona ınce tabaka pamuk kagıt havlu sarıp streclersın
ustune prezer. gecırıp bol jelleyıp onu almayı denersın canım egsersıze baslayınca sureklı azmedıp daha ılersı ıcın ugrasırsan
kısa surede yenersın ınsallah
waoowww kasmıssındır cnm yavas yavas gececek hepsıartık kuruldun:)))
sanırım kastım yandım çünkü ama yansamda itmedim p...si dayandım ve geçti. yalnız jeller er......iyon kaybına sebep oluyormu
her denemende bıraz daha rahatlayacaksın bunu farkedeceksın...o nu bılmıyorum cnm ama kendını sıkıyorsun yaa olmaman normal bence
bende değil eşimde oluyor canım
hee canımm bende sende var sandımm...oo bız hepımız yasadık hemen hemen o sorunu cok normall bır ıkı haftaya gecer merak etme kecıboynuzu pekmezı yedır canım....
hersey bır yana bıtanem kıme tesekkur ettıgıne öldum gulmekten
gıt cnm ıhmal etme ben yendkten 3 gn sonra gıtmıstım cnm bebekıcın sorun yok ama 5 ay oldu halaa beklemedeyım:))
Amin canim çok sagol
Gidecek oldugum doktor çok iyi bi doktor.. baska buralarda bilmiyorum bilsem.. yada 5 mart terapistime sorayim baska birini de tavsiye edebilrse..
Canim anatomik derken anlamadimda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?