- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.841
yapısal bir bozukluk yani
Heyttt!! sende basardin artik ilk adimi attin... Ay su son günlerde süper ilerleyenler var acaip gaza geliyorum bendee.. Hadi kizlar durmak yokkk... Son gaz dvamm..
Sende yenceksin canim bak negüzel en zorunu basardin..
senın mesajını okuyunca yukarda ılk egsersız yaptıgım an yazdıklarım aklıma geldı daha uzundu mesajı kestım bıraz
nerden nereye o mesaj oncesı gunduz yapamam asla dıyordum gecesı egsersıze baslamıstım
ıkı parmagı denersın ılerde ve mum alabılırsen ona ınce tabaka pamuk kagıt havlu sarıp streclersın
ustune prezer. gecırıp bol jelleyıp onu almayı denersın canım egsersıze baslayınca sureklı azmedıp daha ılersı ıcın ugrasırsan
kısa surede yenersın ınsallah
teşekkürler canım benim... sen yendin galiba değil mi ne güzel .....
en zoru bu mu gerçekten canım? önceden diodum ki oraya ufacık bişey soksam gerisi gelir. onu başardım şimdi de diyorum gerisi nasıl gelecek :))
inşallah bi dahaki sefere de zorlanmam ....
Peki sonra noldu? Iliskiye girmene engel oldumu?
canım ilişkiyi bırak egzersiz esnasında olmuyodu. mum girmiyodu
cnm msn açarmısın bişey sölemem lazım. acil
zaten randevum var göstereyim bakalım doktor ne diyecek ama normalmiş :))))
Eee nasil yendin ozaman :18: Tedavi mi oldun?
ay hıc sorma o bolumlerı keserken onu unutmusumokuyunca sınır oldum ah ah ne gunlerdı yaa
canım ne dedi doktor. test falan yaptı mı
evet canım, opersyonla düzeltildi. sonra egzersizle burdaki arkadaşların sayesinde yendim şükü. su an her şey gayet iyi, bebiş istiyoruz ama bakalım artık, rabbim ne zaman kısmet eder
evet canım, opersyonla düzeltildi. sonra egzersizle burdaki arkadaşların sayesinde yendim şükü. su an her şey gayet iyi, bebiş istiyoruz ama bakalım artık, rabbim ne zaman kısmet eder
gozum dırek orayı gorduu nıye oyle dıyorsun emegı cokmus sende
nilayım dıcektım nurayım demısım bu yuzden gormussun dıyıp konuyu kapatıyım yoksa sinir kat sayım yukselıcek
sustum
bu susma halınse konusursan ne olucak merak ettım
esıne bol sabırrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?