Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Heyttt!! sende basardin artik ilk adimi attin... Ay su son günlerde süper ilerleyenler var acaip gaza geliyorum bendee.. Hadi kizlar durmak yokkk... Son gaz dvamm..
Sende yenceksin canim bak negüzel en zorunu basardin..

en zoru bu mu gerçekten canım? önceden diodum ki oraya ufacık bişey soksam gerisi gelir. onu başardım şimdi de diyorum gerisi nasıl gelecek :))
inşallah bi dahaki sefere de zorlanmam ....

teşekkürler canım benim... sen yendin galiba değil mi ne güzel .....

en zoru bu mu gerçekten canım? önceden diodum ki oraya ufacık bişey soksam gerisi gelir. onu başardım şimdi de diyorum gerisi nasıl gelecek :))
inşallah bi dahaki sefere de zorlanmam ....

En zoru tabikide :) Artik oraya bisey girebilecegini gördün.. Devami çorap sökügü gibi gelcek.. çogumuz zaten en çok oraya bisey sokmakta zorlaniyoruz.. yani girmez korkusu var.. hiç korkma..
Herkes o ilk adimi atinca gerisi çok çabuk geliyo.. 5 cm 8 cm bi bakmissin 12 cm...

canım ne dedi doktor. test falan yaptı mı

yok canım test fln yapmadı benım cok akıntım vardı rahımde yara varmıs ılac kullandım yumurtalarımda sorun yokmus...hatta hemen cocuk ıstedıgımız ıcın tedavıye basladı doktor 3 aylık bır tedavıydı bu ay bıttı 2 ay kendı halımıze bıraktı bu ay ıcınde de olmazsa tekrar bı tedavıye baslıcaz...

evet canım, opersyonla düzeltildi. sonra egzersizle burdaki arkadaşların sayesinde yendim şükü. su an her şey gayet iyi, bebiş istiyoruz ama bakalım artık, rabbim ne zaman kısmet eder

canım ben sana sordum ama herhalde görmedin ya da ben cevabı fark etmedim.mum az giriyordu demiştin ya problem olduğu için kaç cm giriyorduda ilerlemiyordu mesela serçe parmağını tam alabiliyormuydun veye kulak çubuğunu yoksa onlarında mı yarısı giriyordu sadece.

evet canım, opersyonla düzeltildi. sonra egzersizle burdaki arkadaşların sayesinde yendim şükü. su an her şey gayet iyi, bebiş istiyoruz ama bakalım artık, rabbim ne zaman kısmet eder

Canim çok çok geçmis olsn.. Allaha sükür ins hersey dahada güzel olur ve en hayirlisindan bi bebek nasip eder rabbim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…