- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.861
tmm tıp
sorma ıkıde bır noldu neye guluyosun bana sole bende gulım dıyo
canım ya aslında acı değilde yanma hissidir o bende de oluyor ,heralde o yanma hissini biz korkuyla acı gibi sanıyoruz ama yanma çok fazla oluyor demi.bende nerdeyse yarısını aldım gibi çok az kaldı tam almaya ama yanma hissini abartıp ittiriyorum eşimi.
ay bırde soylede !!!!!!!!!
harbı bız burda konusurken egsersızcıler egsersıze kactılar cenemızden korkarak
canlarr günaydın.....
eşin ne hapı alıyor???nedennn?????
canım benim mesajdada yazdım nolur üzülme tamam mı olacak. ben izlemedim ama fokurtu yazmış vaji içinde sinir olmadığı için acı olmazmış doktorumda işlemişler. cidden öyle biz acıyacağını düşündüğümüz için acı hissediyoruz. aslında yok öyle bişey. bence sen yarıya kadar gelmişsin sıkın bırakma vazgeçme canım. bak çok yaklaştın. egzersizlere devam et. eşinin hazır olduğu zamanda tekrar denersin canım.
sanırım kastım yandım çünkü ama yansamda itmedim p...si dayandım ve geçti. yalnız jeller er......iyon kaybına sebep oluyormu
canım bı özelıne bakabılırmısın*
baktım canım mesaj gönderdim sana özelden
Canım ya olmyyoooo ben çok kasıyorum. Bacaklarıma hakim olamıyorum sanki kocam değil öcü var nebilim ya da tecavüz ediyolar sanki bana nasıl anlatsam bilmiyoum 2,5 saat denedik olmadı yapamadımm.Azcık açabilsem bacağımı olacakk ama açamıyorumm. O an kilitlenip kalıyorum. Yok yok beyinde bu ben egzersiz yapsam da olmuyooo.. O an bitiyo demekki yıktığım duvar geri çıkıyo ortayaa ne bu bizim çilemiz yaa anlamadım gitti. Bu arada egzersizde 10 cm alıyorum canım. benim mumu ölçtüm şamdan mumuydu zaten 8 cm miş peçeteyle de kalınlaştırıyorum tam 10 cm. Ama ne fayda hiççç
faydasi olmaz olumu hic, sana simdi öyle geliyor. sen egzersislerini hic aksatmadan yapmaya devam et ama aynanin karsisinda. ve gecmisi oku yani cok önceden yazilanlara git. aynanin karsisinda egzersis yaptikca kendine güvenin gelicek, cesaretin articak yapabiliyorum, diye hirs yapicaksin, zamanla burda baskalarinin yazdiklarindan güc alip hirs yapicaksin, onlar yapiyorsa ben niye yapamayim, benim neyim eksik, diyiceksin. ve gün gelicek ve her 1.asmaya geldiginde düsüncen degisicek iyi yönde. bunu yapiyorsam p.... de deniyebilirim diyiceksin. ve günün 1.rinde aceba denesemmi yapabilirmiyim, duygusu olucak iste o.zaman hazirsin demektir
Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını geçmişi okuya okuya geldiğim için.oldu tabi canım olmaz olur mu kasılma ittirme devam ettiği için cesaretim kırıldı ve tam 1 buçuk ay denemeden bekledim.ama sakin sen öyle yapma.canım benden sana tavsiye normal tv izlerken bile uzanıp bacaklarını açıp izle veya otururken bağdaş kurarak otur bacakların açılmaya alışsin.ınan bana bu sana özgü bişey değil herkes yaşıyo kimisi erken atlatıyo kimisi geç.canım benim sakin ol kendi kendine olacak de telkinde bulun emin ol zafer yakın.canım sen yendiğin için sana birşey sormak istiyorum. Sende p...s denemesi aşamasında bacakların da kasılma kendini geri çekme, kapama olmuş muydu.
Evet canım çok şükür kurtuldum.Allah razı olsun.ama hala kasılmam oluyo.tavsiyelerine açığım canım belki diğer arkadaşlara da faydası olur.sen yendinmi canim, ben sana yardimci olmak istiyordum.
Evet canım çok şükür kurtuldum.Allah razı olsun.ama hala kasılmam oluyo.tavsiyelerine açığım canım belki diğer arkadaşlara da faydası olur.sen yendinmi canim, ben sana yardimci olmak istiyordum.
Canım aynen yaa hayır benim ağrı eşiğim yüksek. Dşün dişim uyuşmadı o şekilde kanal tedavisi yaptırdım. Bu ağrıdan daha başka bişey istem dışı bacaklarım kapanıyo hemenn açamıyorum bi türlü bide ıkınayım derken düşün bacaklar kapandı ıkınimm derkende sıkmışımdır eminim kendimii o yüzden o kadar acı oldu. Acısından değilim ama çok farklı bi duyguu çok üzgünümm. Hiç umudum kalmadı desem yeridrGirsin kurtulayım diyorum nolacak acısa da sıksamdaa ama olmuyooo bacaklarımı açamıyorum kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?