- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.881
günaydın arkadaşlar bende 5 senelik evliyım bu dertle uğpraşıyoorum aslında hiç üstüne düşmedik erteleye erteleye bu duruma geldim hafta sonu eşimle kesin karar verdik doktora gideceğiz diye daha sonra internetten araştırdın doktor saygın mızıkacıoğlu aradım cumartesiye randevu aldım doktor hakkında bilginiz varmı nasıl ? yazarsanız sevinirim ön muayane yapacakmış jinekolog ne yapacam bılemıyorum ama artık ne olacaksa olsun dıyorum ......
günaydınnnn kızlar hadi kalkın yeter yattınız egzersiz zamanıııı....herkes egzersizini yapsın vaji diye bişey kalmasın...vajinismusa ÖLÜM:)
günaydın herkese...şuan adetliyim ama yazdıklarınızı okuyup gaza gelmeye çalışıyorum yinede
gunaydın cnm oku oku gecmısı oku reglı bıtımınde bıtır bu işi
inşallah hemen kurtulurum canım çok teşekkürler:81:
kızlar günaydın ben işteyim ama
arkadaşlar siz ne zamandır buradasınız? hani eskileri filan tanıyosunuz ya o bakımdan.doğum yapanları.eskiden yenmiş olanlar buraya gelip yenmemiş eskileri tanıyor filan. keşke bende daha önce gelseymişim
ben 6 aydır falan burdayım cnm...bizim dostlugumuz gıbı yok herkez cok ıyı veherkezı coook sevıyorum:)
evet Allah bozmasın çok güzel. ama şimdi yenen bikaç kişi geliyor.fazla kişi yok Allah razı olsun yinede. o samimiyet yok gibi şimdi ya da zamanlamı oluşacak bilmiyorum.yani vajili kişi sayısıda az.yazan yok dışardan takip var sanki
evet maalesef bazı yenen arkadaslar gecmıslerını cabuk unutup gıdebılıyorlar...soylenecek cok sey var da susmak en ıyısı sanrıım...
evet bır ara burası cok ıyıydı hergun bır gelın cıkıyordu gızlı takıp edenler bı cesaretlerını toplayıp yazsalar belkı hersey onlar ıcın cok guzel olacak...
Aynen öyle canım istiyorum ki herkes gaza gelsin egzersiz yapsın ben çok bekledim hiç gereği yokmuş o kadar beklemenin.yok canım daha yapamadım malum nedenlerden ama hafta sonu yapacam:)gunaydın tatlımm pek hırslı gordum senı ınsan yenınce bu kadar basıt bırsey için kımsenın uzulmesını ıstemıyor degılmı:)
2.denemeyı fln yaptınmı..
Günaydın Kızlar...
Dün akşam apartla ilk denememi yaptım..Daha önce yapamamıştım hatırlarsanız..Bu sefer ucunu ince tuttumm..Uzunluk 4 cm en genişliğide 6 cm kadar başarabildim.fakat fazla içeri kaydıramadım....ve olduuu inanın ara ara koydum çıkardım...şimdi ne yapmalıyım?? ayrıca içeride ne kadar tutmalıyım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?