Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canm benm doktorla ilgili herhangi duyumum olmadı,
sen kendşn egzersiz yapmayı denedin mi?

günaydınnnn kızlar hadi kalkın yeter yattınız egzersiz zamanıııı....herkes egzersizini yapsın vaji diye bişey kalmasın...vajinismusa ÖLÜM:)

günaydınnnn kızlar hadi kalkın yeter yattınız egzersiz zamanıııı....herkes egzersizini yapsın vaji diye bişey kalmasın...vajinismusa ÖLÜM:)

gunaydın tatlımm pek hırslı gordum senı ınsan yenınce bu kadar basıt bırsey için kımsenın uzulmesını ıstemıyor degılmı:)

2.denemeyı fln yaptınmı..

arkadaşlar siz ne zamandır buradasınız? hani eskileri filan tanıyosunuz ya o bakımdan.doğum yapanları.eskiden yenmiş olanlar buraya gelip yenmemiş eskileri tanıyor filan. keşke bende daha önce gelseymişim

arkadaşlar siz ne zamandır buradasınız? hani eskileri filan tanıyosunuz ya o bakımdan.doğum yapanları.eskiden yenmiş olanlar buraya gelip yenmemiş eskileri tanıyor filan. keşke bende daha önce gelseymişim

ben 6 aydır falan burdayım cnm...bizim dostlugumuz gıbı yok herkez cok ıyı veherkezı coook sevıyorum:)

ben 6 aydır falan burdayım cnm...bizim dostlugumuz gıbı yok herkez cok ıyı veherkezı coook sevıyorum:)

evet Allah bozmasın çok güzel. ama şimdi yenen bikaç kişi geliyor.fazla kişi yok Allah razı olsun yinede. o samimiyet yok gibi şimdi ya da zamanlamı oluşacak bilmiyorum.yani vajili kişi sayısıda az.yazan yok dışardan takip var sanki

evet maalesef bazı yenen arkadaslar gecmıslerını cabuk unutup gıdebılıyorlar...soylenecek cok sey var da susmak en ıyısı sanrıım...

evet bır ara burası cok ıyıydı hergun bır gelın cıkıyordu gızlı takıp edenler bı cesaretlerını toplayıp yazsalar belkı hersey onlar ıcın cok guzel olacak...

Günaydın Kızlar...

Dün akşam apartla ilk denememi yaptım..Daha önce yapamamıştım hatırlarsanız..Bu sefer ucunu ince tuttumm..Uzunluk 4 cm en genişliğide 6 cm kadar başarabildim.fakat fazla içeri kaydıramadım....ve olduuu inanın ara ara koydum çıkardım...şimdi ne yapmalıyım?? ayrıca içeride ne kadar tutmalıyım ??

evet şimdi kendime kızıyorum o bi ara dediğin anlarda ben neden gelmedim ki belki daha önce yenmiş olacaktım.ama keşke dememek lazım.demekki böyle olması gerekiyormuş. sana da ayrıca çooooooooooook teşekkürler canım yardımların için. görüşmek üzere..

gunaydın tatlımm pek hırslı gordum senı ınsan yenınce bu kadar basıt bırsey için kımsenın uzulmesını ıstemıyor degılmı:)

2.denemeyı fln yaptınmı..
Aynen öyle canım istiyorum ki herkes gaza gelsin egzersiz yapsın ben çok bekledim hiç gereği yokmuş o kadar beklemenin.yok canım daha yapamadım malum nedenlerden ama hafta sonu yapacam:)

gunaydn canım...

aparat dedıgın mum la mı denemı yaptın canım uzunluk 4 cm se az almıssın mum boyu kadar ılerletmeye calıs o aparata ııce alıs cnm rahat rahat alana kadar devam et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…