Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende gecen 3 yılıma cok pısmanım ama gecmısı dusunmemek lazım bazen...buradan ayrılma sureklıdevam et yenmen cok yakın cnm

bişey sorucam bizim ikinci denememizde kasıldım biraz şu an bile azıcık baskı hissi var birde dün sanki vajen içinde yara var gibiydi zedelendimi acaba 1,5 saat falan deneme yaptık ondan herhalde. pozisyon değiştirmek istiyorum üste çıkmak istiyorum ama onu beceremiyorum ya offf

canm bende iki gün boyunca hissettm o hissi sanki içerde bişey var gibi doluluk hissi ,
geçio ama zamanla, bende hala pozisyon değiştiremedim ne zaman düzelcek bilmiorum

canm bende iki gün boyunca hissettm o hissi sanki içerde bişey var gibi doluluk hissi ,
geçio ama zamanla, bende hala pozisyon değiştiremedim ne zaman düzelcek bilmiorum

aslında üste çıktım başını soktum ama heyecanlandım çıkardım sonra yeniden denedim yapamadım. yapmak istiyorummmmmm daha rahat oluyormuş öyle

ya inşallah olur da memleketine gider hasret giderirsin. çok istiyorum senin yenmeni. iki adam ancak bu kadar benzer, bizimki de ben reglken iyi oluyor, deneme yapıcaz desem söner kesin. o sırada ben de hazır değilim diyeyim de sizdeki gibi işe yarar belki

gunaydn canım...

aparat dedıgın mum la mı denemı yaptın canım uzunluk 4 cm se az almıssın mum boyu kadar ılerletmeye calıs o aparata ııce alıs cnm rahat rahat alana kadar devam et...

öncelikle şunu söyliyeyimm herşeyi senin ve nursena06 diye bir arkadaş varya sizlerin vbana verdiği cesaret ve ev ödevleriyle başarıyorum...:))
evet canımm mumla deneme yaptım...uzunluk 4-5 cm buldu genişlik yani kalınlık 6 cm...ama içeride ne kadar tutmalıyım?

bir gün ara verip deniycem tekrar denk gelmiyor bir türlü

canm ben baktım üstte almakda zorlanorum hemen ters dönüorum( eşim sırtıma bakıo gibi düşün) o şekilde kolay oluo,
alabilirsem hemen yüzümü dönüorum bu sefer oluo bi dene istersen sende
bende altta korkuorum gelgitte flln nasıl sen alıştınmı gelgitte

Son düzenleme:

daha bırsey yapmadım ben canım...

tutabıldıgın kadar tut sureklı cıkarıp tekrar almayı dene...egzersızını sık ve uzun uzun yap her bos anını egzersız le degerlendır bır sure sadece buna odaklan ama zorunda oldugun ıcın degl yapmak ıstedıgınıcın yap egzersızlerını canım...

canım ilk yavaş yavaş itiyor tamamı içine girince gel git yapıyor. ilk dün yaptı biraz yanma oldu ölecek değilim ya dedim dayandım sonra azaldı biraz. tamam o şekildede denerim canım yani zamanla tabi eşim şöyle yap böyle yap demiyor zaten ben nasıl rahatsam o şekilde devam ediyoruz bende o yüzden üstte olmaya alışmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…