- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.901
evet şimdi kendime kızıyorum o bi ara dediğin anlarda ben neden gelmedim ki belki daha önce yenmiş olacaktım.ama keşke dememek lazım.demekki böyle olması gerekiyormuş. sana da ayrıca çooooooooooook teşekkürler canım yardımların için. görüşmek üzere..
:82::82:selamlar saygılar hürmetlerrr nasılsınızı efenim
Aynen öyle canım istiyorum ki herkes gaza gelsin egzersiz yapsın ben çok bekledim hiç gereği yokmuş o kadar beklemenin.yok canım daha yapamadım malum nedenlerden ama hafta sonu yapacam:)
bişey sorucam bizim ikinci denememizde kasıldım biraz şu an bile azıcık baskı hissi var birde dün sanki vajen içinde yara var gibiydi zedelendimi acaba 1,5 saat falan deneme yaptık ondan herhalde. pozisyon değiştirmek istiyorum üste çıkmak istiyorum ama onu beceremiyorum ya offf
canımm hosgeldın naslsın gorusemedık bayadır
merhaba canım iyiyim tşk. sen nasılsın ?
bende iyiyim canım bır degısıklık varmı yoksa hersey aynımı?
canm bende iki gün boyunca hissettm o hissi sanki içerde bişey var gibi doluluk hissi ,
geçio ama zamanla, bende hala pozisyon değiştiremedim ne zaman düzelcek bilmiorum
aynı canım yok değişiklikbenim gibi umutsuz vaka yok yok...ayrıca regliyim şu an.[/QUOTE
inşallahh duzelırsın canım yaa ne dıyımki...
aslında üste çıktım başını soktum ama heyecanlandım çıkardım sonra yeniden denedim yapamadım. yapmak istiyorummmmmm daha rahat oluyormuş öyle
:82::82:selamlar saygılar hürmetlerrr nasılsınızı efenim
perşembe gidicem diyo. o zaman bol bol hasret gideririz :)
canım dün o hazırlamış kedini. denemek için sanırım çok uğraştı sertleşme olmadı.
ben hazır değilim deyince 2 dk sertleşti :)
beklet canım beklet bende bekleticem biraz daha. çamaşırı giyince düşmüyo.
ayy keşke kardeşim gitmeden şu iş olsa da bende onunla gitsem kayseriye. öyle özledim ki kayra yı...
evet canm daha rahat bence,
bende üstte takıldım kaldım
gunaydn canım...
aparat dedıgın mum la mı denemı yaptın canım uzunluk 4 cm se az almıssın mum boyu kadar ılerletmeye calıs o aparata ııce alıs cnm rahat rahat alana kadar devam et...
bir gün ara verip deniycem tekrar denk gelmiyor bir türlü
öncelikle şunu söyliyeyimm herşeyi senin ve nursena06 diye bir arkadaş varya sizlerin vbana verdiği cesaret ve ev ödevleriyle başarıyorum...:))
evet canımm mumla deneme yaptım...uzunluk 4-5 cm buldu genişlik yani kalınlık 6 cm...ama içeride ne kadar tutmalıyım?
canm özeline bakabilirmisinnnnn
canm ben baktım üstte almakda zorlanorum hemen ters dönüorum( eşim sırtıma bakıo gibi düşün) o şekilde kolay oluo,
alabilirsem hemen yüzümü dönüorum bu sefer oluo bi dene istersen sende
bende altta korkuorum gelgitte flln nasıl sen alıştınmı gelgitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?