Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

t

tamam canımm yapıcammm yenicem hayırlısıyla...bu arada ben çalışıyorum...bugün yanımda bile getirdim şirkete...acaba tuvalette ara ara deneme yapsam mı??normlade hep yatarak yapıyorum egzersizleri..ayakta nasıl yapmalıyım bilen varmı?? boş durmak istemiyorumm yeterki hemen yeneyim istiyorum...

canm hijjen önemliya wc de deneme bence Allah korusun mikrop fln kapma
evde denersin bence

azmine hayran kaldım valla aferin sana canım, ayakta ben bikaç kere denemiştim zor olmuştu ama kişiden kişiye değişiyo tabi. ama benim aklıma enfeksiyon durumu geldi, yani tuvalette enfeksiyon kapabilirsin canım bence evinde dene sen.ama tabi kendin bilirsin.

canım benim teşekkür ederim...3 yıl geçirmişim boş boş ne yapcannn mecburum ve istiyorum...ve sizler sayesinde herşeyyy....dediğiniz doğru aslında burda hijyenik değil evde yapıcam...ama eve gitmek için can atıyorum inanın...eşimin iş çıkışı spora gitmesini istemezdim hiç..şimdi ise hergün gitsin istiyorumm ki ben rahat rahat egzersiz yapayım...:))))))

canım bence ıs yerınde deneme ama wc yaparken idrarını tut bırak canım durdugun yerde de gun ıcınde bu ıslemı sık yap bu cok ıse yarıyor...

canım mecbur kalınca nelere alışmıyoruz ki.
egzesize ilk başladığımızda nasıl zorlanmıştık ama baksana şimdi 10 cm alıyoruz
onada alışırız inşallah canım. önemli olan istemek yenmek istiyosun ve kararlısın nasıl olsa yeneceksin canım. bu gibi engeller çıkacak ama önemli olan bırakmamak. ben sana çooook güveniyorum. çünkü sen başını alabiliyosun. bi kere aldın. bi daha yapabilirsin.
bende bacaklarımı açamazdım şimdi yine var ama çok az.
ona kendi kendime şöyle bi yöntem uyguladım. bi kaç gece eşime dedim p...s i orda doşaltır temas etsin girdirme ama sadece yerşleştir.
ben alışayım dedim. kız eşim yanlışlıkla değse bile hemen kasılıyorum kendimi korumaya alıyorum hemen :)
dedim alışmam lazım onun varlığına eliyle yada p..s le dokun bi kaç gece bunu yaptık alıştım biraz. sende biraz bunu dene canım.
öncesinde olmicak sadece bunu yapcaz de yoksa yine kasarsın. yani ben öyleyddim.
sanırım bende güven sorunu var kendimi bırakamıyorum eşime. koluma bacama falan bile değse hemen bi korumaya alıyorum kendimi.
ona güvenmem lazım. onunda tecrübesiz olduğunu bildiğim için sanırım. dün yine denedik ama se...me olmadı.
napıcam ben bilmiyorum misladyy. şu sizin kullandığınız ilaç işe yaradı sanırım canım ismini yazar mısın bana özelden.

Arkadaşlar çok şükür yendim. 3 yıl boyunca kabus yaşattı bu hastalık bana. şimdi çok az kasılmam var ama gene de hiç canım acımıyor. bazen girdiğini bile anlamıyorum. ancak sıktığımda içimde hissediyorum. ben evde 1,5 yıldır kendi kendime yenmeye çalıştım ve artık son zamanlarda iyice ümidimi kaybettim. doktordan yardım alayım dedim.hatta yeşim yerçok'a mail attım bilgi aldım tedavi süreci ile ilgili. daha sonra orada kalacAĞIM oteli araştırdım uçak biletlerini araştırdım iyice kararımı vermiştim gitmeye ve en az 3000 gibi bir paraya kıymaya. sonra son bir kez daha uğraşayım kendim dedim. eskiden egsersizleri düzenli yapmazdım üstüne de çok düşmüyordum açıkçası.2 gün üstüste yapıyor 3.gün yapmıyordum mesela. ama son zamanlar iyice bir gayret edince hergün uzun uzun egsersizler yaptım en kısası 1,5 saat süren egsersizlerdi bunlar. ve bu sefer işe yaradı şükür. artık sıkıntılarımın birinden kurtuldum çok şükür. arkadaşlar sizlere tavsiyem egsersizlere çok ağırlık verin ben parmakla denemiştim 3 parmağım rahat girerken eşimle denemelerde başarısız oluyordum. mumla deneyim dedim 8 cm lik mum alırken 12 cm liğe geçiş yaptım direk onu da alabildim ama tabi bu süreçte kan ter içinde kaldım çok zorlandım tir tir titredim ama asla vazgeçmedim. üstüne üstüne gitmek gerekiyormuş meğer. ben önceden moralimi bozup olmuyor olmayacak işte diye motivasyonumu bozuyordum. üstüne düşün derim. yoksa olmuyor yani en azından bende olmadı. size sürecimi yazayım belki faydası olur.
1-vajina bölgesine bakmak bile ızdıraptı
2- rahat bakabiliyordum
3-jelle dokunmaya başladım
4-işaret parmağımı denedim oldu
5-2 parmak oldu aynı gün 3 parmak oldu
6- denemeler hep başarısızdı muma başladım
7-ince mum denedim oldu 7-8 cm
9- 12 cm lik mum denedim oldu
10-eşimle denediim başarısızdı
11- 12 cm lik muma devam ettim bu arada ıkındığımda mumun hareketini nefes alıp verdiğimdeki mumun hareketini hep kafama yazdım
12-eşle denemem gene başarısız
13-12 cm lik le gene sürekli egsersizler
14- mumla dener gibi denedim önce ıkınma sonra rahat rahat nefes alıp verme ve sonunda oldu.

egsersiz yaparken mumun hareketine çok dikkat edin. kafanıza iyice yerleştirin bunun bana epey faydası oldu.

sela dün eşim yine hazırlandı. O haline nedense çok gülüyorum banyoda ne yapıyosa iki saat çıkmıyo.
sonra mis gibikokularla geliyo
neyse yine çok uğraştı ama olmadı se..me olmuyo. ben hazır değilim demeyi düşündüm ama o zaman hemen bo...caktı.
her harükarda olmicaktı. bişey demedim bende.
offf off doktoru söledim şimdi zamanı değil konuşmanın dedi. konuşmadı yattı uyudu. reglin bitince sende dene onu canım emin ol se...şecek umarım hemen olur biter. ne zaman bitiyo canım

tebrikler canımmm

Tebrikler...Allahım bu illetle uğraşan herkese nasip etsin inşallah....

canım yeni mi yendin?? tebrik ederim seni , çok doğru söylemişsin büyük bi azim gerekiyor yenmek için, azmettin ve başardın. tekrar tebtikler canım gözün aydın Rabbim başka dert vermesin inş

maşşalh sana allah başka dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…