- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.941
günaydın arkadaşlar bende 5 senelik evliyım bu dertle uğpraşıyoorum aslında hiç üstüne düşmedik erteleye erteleye bu duruma geldim hafta sonu eşimle kesin karar verdik doktora gideceğiz diye daha sonra internetten araştırdın doktor saygın mızıkacıoğlu aradım cumartesiye randevu aldım doktor hakkında bilginiz varmı nasıl ? yazarsanız sevinirim ön muayane yapacakmış jinekolog ne yapacam bılemıyorum ama artık ne olacaksa olsun dıyorum ......
kızlar beyceyyy yendimiiii
Arkadaşlar çok şükür yendim. 3 yıl boyunca kabus yaşattı bu hastalık bana. şimdi çok az kasılmam var ama gene de hiç canım acımıyor. bazen girdiğini bile anlamıyorum. ancak sıktığımda içimde hissediyorum. ben evde 1,5 yıldır kendi kendime yenmeye çalıştım ve artık son zamanlarda iyice ümidimi kaybettim. doktordan yardım alayım dedim.hatta yeşim yerçok'a mail attım bilgi aldım tedavi süreci ile ilgili. daha sonra orada kalacAĞIM oteli araştırdım uçak biletlerini araştırdım iyice kararımı vermiştim gitmeye ve en az 3000 gibi bir paraya kıymaya. sonra son bir kez daha uğraşayım kendim dedim. eskiden egsersizleri düzenli yapmazdım üstüne de çok düşmüyordum açıkçası.2 gün üstüste yapıyor 3.gün yapmıyordum mesela. ama son zamanlar iyice bir gayret edince hergün uzun uzun egsersizler yaptım en kısası 1,5 saat süren egsersizlerdi bunlar. ve bu sefer işe yaradı şükür. artık sıkıntılarımın birinden kurtuldum çok şükür. arkadaşlar sizlere tavsiyem egsersizlere çok ağırlık verin ben parmakla denemiştim 3 parmağım rahat girerken eşimle denemelerde başarısız oluyordum. mumla deneyim dedim 8 cm lik mum alırken 12 cm liğe geçiş yaptım direk onu da alabildim ama tabi bu süreçte kan ter içinde kaldım çok zorlandım tir tir titredim ama asla vazgeçmedim. üstüne üstüne gitmek gerekiyormuş meğer. ben önceden moralimi bozup olmuyor olmayacak işte diye motivasyonumu bozuyordum. üstüne düşün derim. yoksa olmuyor yani en azından bende olmadı. size sürecimi yazayım belki faydası olur.
1-vajina bölgesine bakmak bile ızdıraptı
2- rahat bakabiliyordum
3-jelle dokunmaya başladım
4-işaret parmağımı denedim oldu
5-2 parmak oldu aynı gün 3 parmak oldu
6- denemeler hep başarısızdı muma başladım
7-ince mum denedim oldu 7-8 cm
9- 12 cm lik mum denedim oldu
10-eşimle denediim başarısızdı
11- 12 cm lik muma devam ettim bu arada ıkındığımda mumun hareketini nefes alıp verdiğimdeki mumun hareketini hep kafama yazdım
12-eşle denemem gene başarısız
13-12 cm lik le gene sürekli egsersizler
14- mumla dener gibi denedim önce ıkınma sonra rahat rahat nefes alıp verme ve sonunda oldu.
egsersiz yaparken mumun hareketine çok dikkat edin. kafanıza iyice yerleştirin bunun bana epey faydası oldu.
saol canm seni gördük daha iyi olduk
sende iiyisin inşşlh
oh oh nazar değmesin gelın ustune gelın cıkıyor bu gunelrde topıkten
tebrıkler canım cok guzelde anlattın egsersızcı arkadaslara guzel bır basarı hıkayesı oldu
taze gelınlıgın hayırlı olsunn
Arkadaşlar çok şükür yendim. 3 yıl boyunca kabus yaşattı bu hastalık bana. şimdi çok az kasılmam var ama gene de hiç canım acımıyor. bazen girdiğini bile anlamıyorum. ancak sıktığımda içimde hissediyorum. ben evde 1,5 yıldır kendi kendime yenmeye çalıştım ve artık son zamanlarda iyice ümidimi kaybettim. doktordan yardım alayım dedim.hatta yeşim yerçok'a mail attım bilgi aldım tedavi süreci ile ilgili. daha sonra orada kalacAĞIM oteli araştırdım uçak biletlerini araştırdım iyice kararımı vermiştim gitmeye ve en az 3000 gibi bir paraya kıymaya. sonra son bir kez daha uğraşayım kendim dedim. eskiden egsersizleri düzenli yapmazdım üstüne de çok düşmüyordum açıkçası.2 gün üstüste yapıyor 3.gün yapmıyordum mesela. ama son zamanlar iyice bir gayret edince hergün uzun uzun egsersizler yaptım en kısası 1,5 saat süren egsersizlerdi bunlar. ve bu sefer işe yaradı şükür. artık sıkıntılarımın birinden kurtuldum çok şükür. arkadaşlar sizlere tavsiyem egsersizlere çok ağırlık verin ben parmakla denemiştim 3 parmağım rahat girerken eşimle denemelerde başarısız oluyordum. mumla deneyim dedim 8 cm lik mum alırken 12 cm liğe geçiş yaptım direk onu da alabildim ama tabi bu süreçte kan ter içinde kaldım çok zorlandım tir tir titredim ama asla vazgeçmedim. üstüne üstüne gitmek gerekiyormuş meğer. ben önceden moralimi bozup olmuyor olmayacak işte diye motivasyonumu bozuyordum. üstüne düşün derim. yoksa olmuyor yani en azından bende olmadı. size sürecimi yazayım belki faydası olur.
1-vajina bölgesine bakmak bile ızdıraptı
2- rahat bakabiliyordum
3-jelle dokunmaya başladım
4-işaret parmağımı denedim oldu
5-2 parmak oldu aynı gün 3 parmak oldu
6- denemeler hep başarısızdı muma başladım
7-ince mum denedim oldu 7-8 cm
9- 12 cm lik mum denedim oldu
10-eşimle denediim başarısızdı
11- 12 cm lik muma devam ettim bu arada ıkındığımda mumun hareketini nefes alıp verdiğimdeki mumun hareketini hep kafama yazdım
12-eşle denemem gene başarısız
13-12 cm lik le gene sürekli egsersizler
14- mumla dener gibi denedim önce ıkınma sonra rahat rahat nefes alıp verme ve sonunda oldu.
egsersiz yaparken mumun hareketine çok dikkat edin. kafanıza iyice yerleştirin bunun bana epey faydası oldu.
sela dün eşim yine hazırlandı. O haline nedense çok gülüyorum banyoda ne yapıyosa iki saat çıkmıyo.
sonra mis gibikokularla geliyo
neyse yine çok uğraştı ama olmadı se..me olmuyo. ben hazır değilim demeyi düşündüm ama o zaman hemen bo...caktı.
her harükarda olmicaktı. bişey demedim bende.
offf off doktoru söledim şimdi zamanı değil konuşmanın dedi. konuşmadı yattı uyudu. reglin bitince sende dene onu canım emin ol se...şecek umarım hemen olur biter. ne zaman bitiyo canım
canm ben baktım üstte almakda zorlanorum hemen ters dönüorum( eşim sırtıma bakıo gibi düşün) o şekilde kolay oluo,
alabilirsem hemen yüzümü dönüorum bu sefer oluo bi dene istersen sende
bende altta korkuorum gelgitte flln nasıl sen alıştınmı gelgitte
canım yeni mi yendin?? tebrik ederim seni , çok doğru söylemişsin büyük bi azim gerekiyor yenmek için, azmettin ve başardın. tekrar tebtikler canım gözün aydın Rabbim başka dert vermesin inş
canım meraba nasılsın?? görüşemedik ne zamandır
reglim bugün bitti sayılır. son günü yarın aslında, bugün olursa da belki bir damla :)) ben deneme istemiyorum, hafta içi isteyemiyorum zaten, çok yorgun oluyor erkenden uyuyor. ben istesem de o istemez. hafta sonu belki deneriz, bilmiyorum. dün konuştuk ya, seninki gibi morali bozuldu hemen, surat beş karış dolaşıyor. artık tövbe, bir daha bu konuyu açmıycam. öyle kötü bir durum ki bu. ben konuştukça iyi oluyor rahatlıyorum o ise konuşmadıkça. tamamez zıtız bu konuda. kafasına takmazsa iyi oluyormuş, iki haftadır düşünmüyordum, iyiydim şimdi gene moralimi bozdun dedi. ben de susucam artık napayım. zaten boğazım çok kötü, o istese de bişey yapacak halim yok. biz bu gidişle 1 yılı devireceğiz. egzersize başladığımda ne kadar umutluydum halbuki, kesinlikle yeneceğime inanmıştım. egzersiz yapmazken daha mutluydum ben, bu konuda hiç tartışmamıştık, sorun da etmiyorduk, geçinip gidiyorduk. allahtan sabır ve güç diliyorum, bugünlerin geçmesi için.
ıyı dıyeyım ıyı olayım canım .. sen nasılsın nasıl gıdıyor hayat ?
canım egzersize başlamamış olsaydın bile bi gün bi yerde patlak verecekti. sadece daha fazla zaman kaybetmiş olacaktın.
böyle sürüp gitmez ya onlarda bi gün isteyecek.
sela hafta sonu deneme yaparsanızda sen başlat ön.se yi sonra sadece güzel bi gün geçirmek istiyorum hazır değilim falan de onda olacaktır se..me inşallah bu hafta son olur. bizde bu gün yine deneriz inşallah. :95::95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?