Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen kendını hangı poz rahat hıssedıyorsan o sekılde yap..ben yarı otuuru poz da yenmıstım...

canımmmmmm konumuzla hiçç alakası yok ama benim bu avatarım parlak olmasına rağmen niye parlamıyo burda nasıl ekliyosunu ki siz....çok kıskandımmmm

canım ben egzersiz yaptığım pozisyonda yenmiştim. sanıırm en iyisi bu ama tabi kişiden kişiye değişebilir. nasıl rahat hissediyosan öyle yap canm

canımmmmmm konumuzla hiçç alakası yok ama benim bu avatarım parlak olmasına rağmen niye parlamıyo burda nasıl ekliyosunu ki siz....çok kıskandımmmm

tatlım arama motoruna avatar yaz yada kadın avatarları orada parlak parlak avatarlar var..yada bu resmı parlatmak ıstersen resmı o topıge at onlar parlatıyorlar:))

teşekkür ederim canım okudum.duygulandım,bazen kendimi buldum.benimde ilk evlendiğimde öyle 4,5 damla kan bendende gelmişti o kadar bidaha hiç deneyemedim...

yardım canım meraba nasılsın?? foruma her girdiğimde senin müjdeli haberini almak umuduyla bakıyorum sayfalara...eminim bi çok arkadaşımız aynı şeyleri düşünüyo benimle. elini çabuk tut artık lütfen , seninle ilgili güzel haberler duymak istiyorum:)

merabalar ya bu topikde paylaşılanları okuyunca şoke oldum üzüldüm endişelendim.ben henüz evli değilim,nişanlı da değilim.bu problemin altında yatan sebepleri merak ettim tamamen yapısal bişey mi yoksa mutsuz bir evlilik,eşinizi cinsel yönden istememe,tiksinme,...vs de buna sebep olabilir mi.bana psikolojik geldi.erkek arkadaşımla ilişki yaşamadık ama öpüşürken,daha ileriye gittiğimizde onu istiyorum.bu problemi yaşayanlar orgazm da mı olamıyorlar.bekarken vajinusmus tespit edilebilir mi.cvp verirseniz sevinrim.inşallah bu sorundan en kısa zamanda kurtulursunuz.çok eskiden tarihte vajinusmus diye bişey varmıydı acaba ne zaman böyle bişey oldugu anlaşıldı...

Merhaba Arkadaşlar,

Ben 4 yıllık evliyim...bende aynı sorunu yaşıyorum..çevre çocuk baskısındana artık neyapacğaımı bilmiyorum..yaklaşık bir haftadır bu kulübu buldum.ve kendimi şuan çok şanslı hissediyorum.

ben hikayemde şöyle..eşimle severek 3 yıllık beraberlikten sonra evlendik..daha sonra ilk gecemizde ilk deneyimim cinsel anlamda aynı şekilde eşiminde...ben oldu zannetim..çok baskı hissettim ve o anda vajimde bir sıcaklık hissettim ve oldu dedim ve ağlamaya başladım sevinçle...sonra eşimde mutlu oldu tabi...sonrasında kan falan gelmediğini fark ettim...olabilir dedim..daha sonra her denememizde meğerse eşim boşaldığı zaman içime girdiniğini o ve ben zannediyormuşuz...(
şimdi eşim halen her defasında içime girdiğini zannediyor bende bu durumla hep mücadele ediyorum..şimdi egzersize başladım 2 gündür serçe parmakla...eşim durumu bilmiyor..ne yapacğaımı şaşırdım lütfen bana yardımcı olun..eşime bu durumu anlatırsam hayal kırıklığına uğruycak...ve ben hep hap kullandım sankii korunuyormuş gibi..bide üstüne üstlük her boşalmadında yatağım bile mahvoldu...nevresim yıkamak da cabası...korumak için allahtan alez var....size samiyetimle açıkca anlattım..oh be sonunda sizlerle paylaştım içim boşaldı...

çok soru sordum :))
belki de cevapları konuşmalarınızda vardır ama çok fazla yazı var hepsini okuyabilmem imkansız,
bilgisi olan biri cvp verir inş

canım bızde bırcogumuz bekarken okuduklarımızdan duyduklarımızdan dolayı korktuk ve bu hale geldık lutfen burada durma okuma ınşallah boyle bır sorunyasamazsın aklını karıstırma burada....

hosgeldın aramıza...

esının anlaasına sasrdım acıkcası hıc mı gırmıyordu? yanlıs anlama ben erkeklerın anladıgını dusunuyorum...

canım bence hiç merak etme buradan uzaklaş insanın başına ne gelirse meraktan geliyo çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…