- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.981
yok hiç girmedi...
ee erkekler boşalıyor ve zevk alıyorlar durumdan malesef...
hosgeldın aramıza...
esının anlaasına sasrdım acıkcası hıc mı gırmıyordu? yanlıs anlama ben erkeklerın anladıgını dusunuyorum...
inşallah canım. siz denemeye devam edin, illa ki bir gün olacak. biz daha o kıvama gelmedik sanırım. 2 hafta önce olanlar ikimizi de öyle yıprattı ki birbirimizden soğuduk. dün ilk kez bana benden soğuduğunu söylediçok üzücüydü benim için, kalbim çizildi gibi hissettim, içim acıdı. yine de surat yapmıyorum, onun gibi huzursuzluk çıkarmıyorum. dayanıyorum, allah bu sabrımı görecektir, inanıyorum. senin dediğin çok mantıklı geldi, eğer grip nedeniyle çok kötü durumda olmazsam, güzel bir gün geçirmek istiyorum diye bir şeyler başlatabilirim. deneme stresi olmazsa o da daha iyi olacaktır. sağol bu güzel önerin için, kader arkadaşım benim :13::13::13:
canım ya valla çok seviyorum seni :) kurtulmanı çoook istiyorum. hep duamdasın. ama hala sela diye :)))
ewet canım kocaları böle böle kandırmak lazım yoksa bunların bi iş yapacağı yok:)
geçen haftalarda tartışmktan fırsat bulamadık denemeye.
şimdi halimi görsen nasıl alttan alıyorum. ben sustukça o iyice abartıyo.
ama göstercem ona bi yenim sürüm sürüm süründürcem. çok doluyum ona karşı :)
onada diyorum sen bu günlerinin keyfini sür gösterecem sana. ne yapacaksın diye sorup duruyo :)
kızlar aparatla 4-5 cm kadar alabildim ama daha fazlasını aşamadım..ilk denememdi dün biliyosunuz ama alabilmek için ne yapmalıyım..sonuçta ilk 1 cm giş ucu biraz daha ince girdi...iktirdim ama olmadı..
hepinize teşekkürler arkadaşlar sizde en kısa zamanda başarırsınız inşallah. aslında daha önce yendim 1 hafta önce gibi. hatta burdan da mesaj attım sizlere. ama yendiğimden emin değilim demiştim. ama dün akşam iyice emin oldum artık. insan 3 yıl sonra şoka giriyor bir türlü inanamıyor gerçekten. yalnız şu anki problemim eşim hep isterken ben kaçarken şimdide o mu istemiyor ne. bizdede malesef sertleşme problemi oldu. ilk başarılı denememizden 1 hafta geçtikten sonra ancak dün deneyebildik tekrar. çok garip geldi bu bana. eşim de şimdi bana sen vajinismusu yendin ama bu sefer ben penismus oldum diyor. :) bu durumda geçer biter inşallah. neyse ben kurtuldum yaaaaa :) gerisini de canım sevgilim biricik eşim düşünsün. yeter artık 3 senedir guguman kuşu gibi benim düşündüğüm :)
Merhaba Arkadaşlar,
Ben 4 yıllık evliyim...bende aynı sorunu yaşıyorum..çevre çocuk baskısındana artık neyapacğaımı bilmiyorum..yaklaşık bir haftadır bu kulübu buldum.ve kendimi şuan çok şanslı hissediyorum.
ben hikayemde şöyle..eşimle severek 3 yıllık beraberlikten sonra evlendik..daha sonra ilk gecemizde ilk deneyimim cinsel anlamda aynı şekilde eşiminde...ben oldu zannetim..çok baskı hissettim ve o anda vajimde bir sıcaklık hissettim ve oldu dedim ve ağlamaya başladım sevinçle...sonra eşimde mutlu oldu tabi...sonrasında kan falan gelmediğini fark ettim...olabilir dedim..daha sonra her denememizde meğerse eşim boşaldığı zaman içime girdiniğini o ve ben zannediyormuşuz...(
şimdi eşim halen her defasında içime girdiğini zannediyor bende bu durumla hep mücadele ediyorum..şimdi egzersize başladım 2 gündür serçe parmakla...eşim durumu bilmiyor..ne yapacğaımı şaşırdım lütfen bana yardımcı olun..eşime bu durumu anlatırsam hayal kırıklığına uğruycak...ve ben hep hap kullandım sankii korunuyormuş gibi..bide üstüne üstlük her boşalmadında yatağım bile mahvoldu...nevresim yıkamak da cabası...korumak için allahtan alez var....size samiyetimle açıkca anlattım..oh be sonunda sizlerle paylaştım içim boşaldı...
günaydın arkadaşlar bende 5 senelik evliyım bu dertle uğpraşıyoorum aslında hiç üstüne düşmedik erteleye erteleye bu duruma geldim hafta sonu eşimle kesin karar verdik doktora gideceğiz diye daha sonra internetten araştırdın doktor saygın mızıkacıoğlu aradım cumartesiye randevu aldım doktor hakkında bilginiz varmı nasıl ? yazarsanız sevinirim ön muayane yapacakmış jinekolog ne yapacam bılemıyorum ama artık ne olacaksa olsun dıyorum ......
Canım aynen yaa hayır benim ağrı eşiğim yüksek. Dşün dişim uyuşmadı o şekilde kanal tedavisi yaptırdım. Bu ağrıdan daha başka bişey istem dışı bacaklarım kapanıyo hemenn açamıyorum bi türlü bide ıkınayım derken düşün bacaklar kapandı ıkınimm derkende sıkmışımdır eminim kendimii o yüzden o kadar acı oldu. Acısından değilim ama çok farklı bi duyguu çok üzgünümm. Hiç umudum kalmadı desem yeridrGirsin kurtulayım diyorum nolacak acısa da sıksamdaa ama olmuyooo bacaklarımı açamıyorum kiii
Canım aynen yaa hayır benim ağrı eşiğim yüksek. Dşün dişim uyuşmadı o şekilde kanal tedavisi yaptırdım. Bu ağrıdan daha başka bişey istem dışı bacaklarım kapanıyo hemenn açamıyorum bi türlü bide ıkınayım derken düşün bacaklar kapandı ıkınimm derkende sıkmışımdır eminim kendimii o yüzden o kadar acı oldu. Acısından değilim ama çok farklı bi duyguu çok üzgünümm. Hiç umudum kalmadı desem yeridrGirsin kurtulayım diyorum nolacak acısa da sıksamdaa ama olmuyooo bacaklarımı açamıyorum kiii
ilk deneme için buda çokgüzel canım sonuçta oraya bişe girebılıyomuş dımı azmet devamm halayın yakındır ınşallahh
canımm teşekkür ederim..hep sizlerin sayesinde oluyor..inşallahh bende başarıcam...ve sonra bende vajililere canı gönülden yardım edicem...
canımm teşekkür ederim..hep sizlerin sayesinde oluyor..inşallahh bende başarıcam...ve sonra bende vajililere canı gönülden yardım edicem...
bana yakında halledersin gibi geliyor canım azimlisin
eee canımm keşke senin gibi olsam bende 3 yılı devirdim ben...o yüzden bebiş istiyorummm başarmak gerçekten eşimin eşi olmak istiyorum...
çok şükür canım iyiyim bende. doktora gittin mi , bi sıkıntı yoktur inş
canım ya valla çok seviyorum seni :) kurtulmanı çoook istiyorum. hep duamdasın. ama hala sela diye :)))
ewet canım kocaları böle böle kandırmak lazım yoksa bunların bi iş yapacağı yok:)
geçen haftalarda tartışmktan fırsat bulamadık denemeye.
şimdi halimi görsen nasıl alttan alıyorum. ben sustukça o iyice abartıyo.
ama göstercem ona bi yenim sürüm sürüm süründürcem. çok doluyum ona karşı :)
onada diyorum sen bu günlerinin keyfini sür gösterecem sana. ne yapacaksın diye sorup duruyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?