Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hosgeldın aramıza...

esının anlaasına sasrdım acıkcası hıc mı gırmıyordu? yanlıs anlama ben erkeklerın anladıgını dusunuyorum...

evet nilaycım çok ilginç bence de ama benim eşimde anlamıyo girip girmediğini. ben elimle kontrol ediyorum o zaman anlıyoruz girdiğini. çok garip demi erkekler anlar diye tahmin ediyodum ben

canım ya valla çok seviyorum seni :) kurtulmanı çoook istiyorum. hep duamdasın. ama hala sela diye :)))
ewet canım kocaları böle böle kandırmak lazım yoksa bunların bi iş yapacağı yok:)
geçen haftalarda tartışmktan fırsat bulamadık denemeye.
şimdi halimi görsen nasıl alttan alıyorum. ben sustukça o iyice abartıyo.
ama göstercem ona bi yenim sürüm sürüm süründürcem. çok doluyum ona karşı :)
onada diyorum sen bu günlerinin keyfini sür gösterecem sana. ne yapacaksın diye sorup duruyo :)

ne alemdesın canım aldınmı ılaçlarını

kızlar aparatla 4-5 cm kadar alabildim ama daha fazlasını aşamadım..ilk denememdi dün biliyosunuz ama alabilmek için ne yapmalıyım..sonuçta ilk 1 cm giş ucu biraz daha ince girdi...iktirdim ama olmadı..

ilk deneme için buda çokgüzel canım sonuçta oraya bişe girebılıyomuş dımı azmet devamm halayın yakındır ınşallahh

tebrık ederım canım zamanla herşey düzelıyor merak etmeyınn

canım hoşgeldinnn sen tam benliksin valla çünkü aynı şeyi bende yaşadım. 7 aylık evliyim 8. aya dönüyoruz vee vajili olduğumu 1 hafta önce anladım ve 2 gün önce kurtuldum bu hastalıktan. seni çok iyi anlıyorum bebeğim çünkü bizde ilişkiye girdik zannediyorduk ama girmiyormuşuz onuda nasıl farkettik pozisyon değiştirmiştik bir baktım sp...mler bacaklarımdan akıyor aaaaa girdimi girmedimi yoksa hep böylemiydi çünkü eşimde anlamadı bende. ertesi gün tekrar denedik ve baktık cidden girmiyor hatta vajinanın dışında kalıyor sonra hoooppp kayıyor ve girdi zannediyoruz. buraya geldim cumartesi pazar pazartesi egzersiz yaptım ve şu anda rahatım 3 günde kurtuldum dert yapma ve bence eşine söyle neden dersen sen vajiyi yensende o hep aynı şekilde ilişki yapacak ve hiç faydası olmayacak

canım bende senın gıbı 5 senelık evlıyken yendım,bırçok doktora gıttım sonuç hep hüsran sonra kendım yendım belkı ınanmıycaksın ama bazı ılaçlarla tek deneme...ınşallah sende yenersen bu topıkte herkez sana yarımcı olmaya hazırrr

canım agrı esıgın yüksekse muhatemelen kaslarınla ılgılıdır çok etkılı bı kas gevşetici ve spazm gıderıcı ilaçlar var tvsıye ederım k...lex

canım agrı esıgın yüksekse muhatemelen kaslarınla ılgılıdır çok etkılı bı kas gevşetici ve spazm gıderıcı ilaçlar var tvsıye ederım k...lex

aynen canım ben de sana kayra diye dua ediyorum. daha bugün bir sürü dua ettim allahım ikimizin de eşine güç kuvvet ver, kurtar bizi diye :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…