Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bekarkentespıt edılemez bu bılıncaltının bıze oynadıgı oyun
ve sebebı mutsuz evlılık falan degıl o tur sorunlar esınden sogutur senı
ama bızımkı korku esı istememe degıl ve canım bekarken boyle bır sorunun yokken burayı okuma
bılıncaltına burda yazılanları yerlestırme .. eskıden anlayıslı koca yoktu etraf cok daha baskıcıydı
bır yandna eslerın anlayısı ıyı ama bır yandanda bızı rahatlıga ıtıyor aslında haklısın eskıden vajı yoktu kadına ezıyet vardı ..

canım bunca zaman eşinin anlamaması imkansız. bence açıkça konuş, tabi olumsuz yönde etkilenmicekse

bence sen buraya pek takılma. şimdiden düşüneceğin bi mevzu değil bu.

merhaba iyiyim çok şükür.sen nasılsın ? evet canım bende çok istiyorum kurtulmayı.size müjdeyi vermeyi.inş. olacak rabbimin izniyle.dualarınızı eksik etmeyin nolur benide katın dualarınıza...

bekarken anlaşılmaz evlenince ortaya çıkıyor.bende nişanlıyken gizli saklı öpüşme filan olurdu çok hoşuma giderdi zevk alırdım. ilerlemesine izin versem belki o anda olucaktı ama nişanlıydım evlendikten sonra olmalıydı.fakat evlendim ve bu sorunla karşılaştım.evlenmeden önce korkularım vardı ama böyle bi sorun hiç aklıma gelmezdi...evet sorun psikolojik.eşini istememe değil,istediğin halde yapamamak...yani bencede buralardan uzak dur arkadaşların dediği gibi.bilinçaltın olumsuz şeyler kaydetmesin...inş. böyle bi sorunla karşılaşmazsın...

akşam olsun istiyorumm egzersiz yapmak deneme yapmak istiyorum...Allahım bana yardımcı ol..kıslar dua edin bana....nolur...mum aparatım daha girsin vaji açılsın genişlesin...
aparatı ne kadar sıklıkla içerde tutuyorsunuz???????

geçmiş olsun canımm...
sağol canım

aparatı ıcerde tutmaktan zıyade gelgıt yaptırmak daha onemlı kımı yarımsaat kımı 1 saat 2 saat yapıyor egsersızı
ınsallah kolay rahat bır egsersız olur canım

kızlar ben döndüm ve egzersizlere başlamak için aynayı karşıma aldımm baktım inceledim ıkındım ama zarımı gördüm sanırım deliğide gördüöm ama inanılmazz küçük...deliğin kenarındaki perde de nokta nokta çizik gibi bişeler var delik çok küçük ama ıkındım oyle kuvvetlı ıkındım ki çok küçük açılıyorr ve kuvvetli ıkndığımda idrarımı zor tutuyorum nolur egzersiz yapanlar bir yarıdm etsin yönlendirsin normal mi bu :S

canım korkma.okadar da incelemene gerek yok doğrusu. mesela ben ne aynayla baktım ne de kendi parmağımla dokundum. direk eş parmağı ile başladım. merak etme sen küçük açılıyor gibi geliyor ama yavaş yavaş büyücek o.yani sen egzersize zaten minicik bişeyle başlıcaksın. mesela kulak çubuğuyla

Canımm bende şuan egzersiz yapıyorum..hiç korkma gerçekten ilk bakışta çok küçük görünüyor..o nedenle sürekli nefes alıp ver...ıkınmaya çalışşş ayna karşısında o zaman ne kadar açıldığını görüceksin..sana tavsiyem ben ilk egzersize başladığım banyomu yaptım rahatladımm sende öyle yap...o zaman vucut baya gevşiyor..sonra kayganlaştıcıyla serçe parmağını koymaya çalış vajiye..öyle dene derim...

canım bir tane kulak çubuğu al jel sür vajina deliğinin üstünde gezdirmeye başla ıkınarak yavaş yavaş içine it. dene yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…