Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne alemdesın canım aldınmı ılaçlarını
yok canım almadım daha kardeşim burda 2 gündür deneme yapıyoruz ama sertleşme olmuyo.
ilaçları alsamda eşimde bitiyo iş malesef. bu gün tekrar denicez ama hiç ümidim yok (

aynen canım ben de sana kayra diye dua ediyorum. daha bugün bir sürü dua ettim allahım ikimizin de eşine güç kuvvet ver, kurtar bizi diye :))))
amin canım amin.
bi ilaç daha düşünüyorum ben bu aldığımız etki etmedi.
misslady e sordum bakalım onlar ne kullanıyo yazsında eşime önercem.

canım ewet ıkınınca çok fazla açılmıyor ama aparat girdikçe açılıyo o.
mesela ben dün 12 cm aldım çıkarınca yine aynı hali aldı vaji yani 12 cm büyüklüğünde kalmıyo.
eskden öyle sanıyodum ben :))) meğerse genişlemiyomuş esniyormuş
kolay girip çıkacak hale geliyomuş :)

canım eşinde sertleşme mi olmuyor???

işaret parmağımın ilk boğumu bile girmez minicik ya ıkındığımda da işaret parmağımın ucunun girceği kadar açılıyorr inanın tüm kuvvetimle ıkndım kaç kez baktımm bakmasam belki daha kolay yapardım sinirlerim bozuldu

canim inanki bende oyle diyordum kucucuk girmez falan diye ama oluyo aciliyo orasi...istersen kulak copuyle dene kulak copune jelatin sar kayganlastirici sur yavasca ilerlet canim tv izlerken yap istersen daha iyi olur nefes alip ver verdigin anda ikin canim....ben oturup aglamistim ilk yapacagim zamanlarda olmaz yapamam diye ama biraz cesaret ve sabir canim neden olmasin herkes yapiyor sen neden yapamiyasin cnm

cinsel hastalıklar, soğukluklar çok konuşulmuyor ama genelde hepsinin kaynağı yeterince sevmek, ve sevdiğinin yanında rahat etmek galiba..

Mahmure'nin cinsel sağlık üzerine yazılarını okumanızı öneririm, uzmanlar eşliğinde yazıyorlar. Sağlık

Oradaki uzmanlara da danışabilirsiniz belki. Yoksa da tüm yazılara bir göz atın, öğrenmek istediğiniz birçok şeyin cevabını bulabilirsiniz eminim.

herkese kolay gelsin :/

canım öyle görünür ama istediğin büyüklükte bişeyler girebilir. yani giriyo.
yukarda yazdığım gibi istersen 12 cm al çıkardığında görünüm aynı oluyo.
nasıl göründüğüne takılma sen.
ilk etapta aynayla yapmak tanımak açısından iyi oluyo.
ama sonradan aynaya gerek kalmıyo. ben 2 haftayı aşkın bi süredir egzersiz yapmıyodum
dün yaptım aynaya bakmadım bakarsam yapamam dedim.
10 cm den başladım 12 tekrar aldım.

slm canım hoşgeldin.
sanırım bazı erkeklerde var bu girip girmediğini anlamıyolar. bi arkadaşın eşide öyleymiş.
bi kaç kere bizdede oldu ilk başlarda eşim ittirirken aşağı doğru kayıyodu
belki oda girdi zannedecekti ama ben müthiş bi acı beklediğim için yok girmediğini biliyordum.
girdi diye hiç düşünmedik ama.
neyse bunu farketmiş olman güzel. ne zaman farkettin.
sanırım sen bu sorunu aştığın zaman egzersizi bitirdiğin yani hazır olduğun için açıkla eşine.
oldu bittiye getirmeye çalış. açıkladığın gün deneme yapın olsun bitsin.
sertleşme sorununa fırsat vermeden...
sen düzenli yap egzersizlerini kısa sürede aşacaksın sorunu.

CANM OZELDEN MSJ yazamıyrm ben yaacanm ınankı sırf sana bakmk ıcın gırıyrm arada naptı acaba dıe bıde nıalyı merk edıyrm hamılemı dıe * canm ben yendım yendıgıme ınanamıyrm ve bebk dusunmeye basladıgımada ınanamıyrm..allahımmmm sanda tum vajılılerede yenmeyı nasp etsn bızı bızden baskası anlaymz..canm bızdede erken bosalma sorunu var ama duzelcek cnm hepsı duzelcek sertlesme sorunu ıcın sunu kesın bılıyrm kecı boynuzu pekmezı kesın cozummus dırek onun ıcınmıs yanı ama oda etkılemıyosa zaten fızyolojk degıl psıkolojk bı sorun cunku eslerde etkılenıo kesınlıkle cunku onlarda farklkı alısıyrlar buna alısmaları zamn alıor ..canm bak bende aynı senn gıbıydım herseyı alabılırım dordum ama o gırmz dıodum denemeye cok korkuyrdum ya olmazsa dıodum ınancımı kaybederım dıordum ..hatrlıyoms ılk basladıgın gunuserce parmk ıcın korkuyrdun sımdı parmak tınlamıyo bıle dımı ben ustte kendımı daha ıı hıssetgm ıcın ole denedım cunku egzersızımıde ole yapıordum p..s de elımle koydm apartmıs gıbı dusunerek ama sen ole denemk zorunda degılsın nası raht hıssedıysan ole dene ..apratı yarım saat beklettım ıcımde sora hemn cıkarıp p..se gectım ılk bıraz kaydı grdı sora hanı bıyer varya aparat orda takılmazken p..s tatıldı bıraz sora panık yapmadım bekledım derın nefes aldım ıkınarak ıttm ve hespı grdı ama bıraz acıdı yandı cok az beledtım hemn cektım ve o aksam bıttı ben dedım kesın bıda grmez ıkıncıyı denedım jele yıne aynı zor grdı ama gıt gel oldu cok az sora 3.de bıraz daha derken suan rahat gırıyo raht gıt gel oluyo hızlıda olyo ama jelı bırakmadım bırakmak ıstyrm ama jelsı acır mıs gıbı gelıo ama acımz bılıyrm ama cesaret edemıyrm bı sure daha kullancm ..yanı boyle bak dedıklerıme guven dene emın ol gırecek emın ol cnm cunku kocaman aparat gırıo ve p..s den daha sert p..s en rahatı

hee canm bak aklıma ne geldı bı ıcecek var esımde onceden daha egzersızden fln haberım yokken yanı yapmaya calısrken bı ıcecek ıcmstı buzer dıe eerjı ıcecegı gıbı bısı o dımdık tutuyo 12 saat kadr yanı bosalsa bıle ınmıyo hatta esım sabh ıse zor gtmstı ondan ıcırebılırsn

ewet canım ilk gün çok zordu hatta yapamamıştım.
ertesi gün tek pasta mumuna nasıl sevinmiştim.
canım ben zorlada olsa almak istiyorum ilk kapatıyorum ama bi kaç sn sonra açıyorum tekrar.
yavaş yavaş diyosun ya işte onu yapamıyorum. yeni eşim yapamıyo.
bi anda almamı istiyo. hatta son denemelerimizde sertleşmiyo bile. değer değmez gidiyo.
benden çok eşimn bişeyler yapması lazım

içeceğin bi yan etkisi yok demi canım :)
nerden alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…