- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.021
yok canım almadım daha kardeşim burda 2 gündür deneme yapıyoruz ama sertleşme olmuyo.ne alemdesın canım aldınmı ılaçlarını
amin canım amin.aynen canım ben de sana kayra diye dua ediyorum. daha bugün bir sürü dua ettim allahım ikimizin de eşine güç kuvvet ver, kurtar bizi diye :))))
kızlar ben döndüm ve egzersizlere başlamak için aynayı karşıma aldımm baktım inceledim ıkındım ama zarımı gördüm sanırım deliğide gördüöm ama inanılmazz küçük...deliğin kenarındaki perde de nokta nokta çizik gibi bişeler var delik çok küçük ama ıkındım oyle kuvvetlı ıkındım ki çok küçük açılıyorrve kuvvetli ıkndığımda idrarımı zor tutuyorum nolur egzersiz yapanlar bir yarıdm etsin yönlendirsin normal mi bu :S
yok canım almadım daha kardeşim burda 2 gündür deneme yapıyoruz ama sertleşme olmuyo.
ilaçları alsamda eşimde bitiyo iş malesef. bu gün tekrar denicez ama hiç ümidim yok(
amin canım amin.
bi ilaç daha düşünüyorum ben bu aldığımız etki etmedi.
misslady e sordum bakalım onlar ne kullanıyo yazsında eşime önercem.
işaret parmağımın ilk boğumu bile girmez minicik ya ıkındığımda da işaret parmağımın ucunun girceği kadar açılıyorr inanın tüm kuvvetimle ıkndım kaç kez baktımm bakmasam belki daha kolay yapardım sinirlerim bozuldu
işaret parmağımın ilk boğumu bile girmez minicik ya ıkındığımda da işaret parmağımın ucunun girceği kadar açılıyorr inanın tüm kuvvetimle ıkndım kaç kez baktımm bakmasam belki daha kolay yapardım sinirlerim bozuldu
canım eşinde sertleşme mi olmuyor???
ewet canım malesef setleşme sorunu var. sadece o anda oluyo.
yapmicaz dediğimde çok nrmal hatta bi şekilde b....ma da oluyo ama yapcaz deyince olmuyo.
sağolun kızlar
canımm sertleşme olmuyor değilmi?yoksa sertleşmemi oluyor??
ewet canım ilk gün çok zordu hatta yapamamıştım.CANM OZELDEN MSJ yazamıyrm ben yaacanm ınankı sırf sana bakmk ıcın gırıyrm arada naptı acaba dıe bıde nıalyı merk edıyrm hamılemı dıe * canm ben yendım yendıgıme ınanamıyrm ve bebk dusunmeye basladıgımada ınanamıyrm..allahımmmm sanda tum vajılılerede yenmeyı nasp etsn bızı bızden baskası anlaymz..canm bızdede erken bosalma sorunu var ama duzelcek cnm hepsı duzelcek sertlesme sorunu ıcın sunu kesın bılıyrm kecı boynuzu pekmezı kesın cozummus dırek onun ıcınmıs yanı ama oda etkılemıyosa zaten fızyolojk degıl psıkolojk bı sorun cunku eslerde etkılenıo kesınlıkle cunku onlarda farklkı alısıyrlar buna alısmaları zamn alıor ..canm bak bende aynı senn gıbıydım herseyı alabılırım dordum ama o gırmz dıodum denemeye cok korkuyrdum ya olmazsa dıodum ınancımı kaybederım dıordum ..hatrlıyoms ılk basladıgın gunuserce parmk ıcın korkuyrdun sımdı parmak tınlamıyo bıle dımı ben ustte kendımı daha ıı hıssetgm ıcın ole denedım cunku egzersızımıde ole yapıordum p..s de elımle koydm apartmıs gıbı dusunerek ama sen ole denemk zorunda degılsın nası raht hıssedıysan ole dene ..apratı yarım saat beklettım ıcımde sora hemn cıkarıp p..se gectım ılk bıraz kaydı grdı sora hanı bıyer varya aparat orda takılmazken p..s tatıldı bıraz sora panık yapmadım bekledım derın nefes aldım ıkınarak ıttm ve hespı grdı ama bıraz acıdı yandı cok az beledtım hemn cektım ve o aksam bıttı ben dedım kesın bıda grmez ıkıncıyı denedım jele yıne aynı zor grdı ama gıt gel oldu cok az sora 3.de bıraz daha derken suan rahat gırıyo raht gıt gel oluyo hızlıda olyo ama jelı bırakmadım bırakmak ıstyrm ama jelsı acır mıs gıbı gelıo ama acımz bılıyrm ama cesaret edemıyrm bı sure daha kullancm ..yanı boyle bak dedıklerıme guven dene emın ol gırecek emın ol cnm cunku kocaman aparat gırıo ve p..s den daha sert p..s en rahatı
hee canm bak aklıma ne geldı bı ıcecek var esımde onceden daha egzersızden fln haberım yokken yanı yapmaya calısrken bı ıcecek ıcmstı buzer dıe eerjı ıcecegı gıbı bısı o dımdık tutuyo 12 saat kadr yanı bosalsa bıle ınmıyo hatta esım sabh ıse zor gtmstı ondan ıcırebılırsn
bır gunde 4 doktor gezdım :) sorunlarım pek bıtmıyor gıbı ama saldım artık hayrolsun hersey zamanla duzelır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?