- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.041
neredesiniz kızlar ya yoksa bebişi yakaladınız mı?
bır gunde 4 doktor gezdım :) sorunlarım pek bıtmıyor gıbı ama saldım artık hayrolsun hersey zamanla duzelır inşallah
slm cnm nasilsin....regli oldum sonunda ilk defa gecikti heralde hormonlarim degistiesim artik kadin oldun diyor degisiklikler olcakmis reglim biter bitmez doktora gitcegiz cnm artik bebis istiyoruz Allahim tum isteyenlere wersin insallah
Merhaba kizlar ,kac gundur giremiyorum yendimde unuttum burayi sanmayin sakin..cok islerim vardi kismet olmadi..nasilsiniz??yardim isteyen var mi arkadaslar??
merhaba canim iyiyiz sen nasilsin nasil gidiyo
nasıl gidiyor sorun yok değilmi artık? bizde bebiş istiyoruz ya hemde hemen allah nasip ederse
Saol seker bende iyiyim..vajisiz gunlerime alismaya calisiyorum:)sende yenmistin dimi ,yanlis hatirlamiyosam??
Saol seker bende iyiyim..vajisiz gunlerime alismaya calisiyorum:)sende yenmistin dimi ,yanlis hatirlamiyosam??
iyi gidiyor canim baski hissi dewam ediyor ama kendimi rahat birakmaya calisiyorum o zaman daha iyi oluyor benim icin onemli olan p..si alabilmemdi gerisine de alisirim zamanla insallah...Allahim hayirlisiyla nasip eder insallah hamileleigimiziayyyy dusunmesi bile mutlu ediyor ya....
Bu arada ben yeneli bi ay filan olacak nerdeyse,biz direk korunmadan basladik bakalim..bakarsiniz bebek gelir:):)
hayirlisi olsun canm herseyin...bizde korunmuyoruz esim pre... kullanmayi sewmiyo bebis de istiyoruz olursa artik olur
evet ya çok mutlu ediyor insanı ben bebek mobilyalarına bebek kıyafetlerine bakmaya başladım bile insanın içi kıpır kıpır oluyor
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. bana cevap verebilecek, yardım edebilecek biri olabilir mi acaba
Kizlarr bakarsiniz ayni zamanlarda hamile kaliriz:)burdan gun un yzisiriz hem ne guzel olur dimi??bu arada burda beraber calistigimiz arkadaslarla denk gelemiyorum hic,isallah onlar da yenmislerdir..
Egzersiz yapan arkadaslara sesleniyoruuuummm,su yazdiklarimiz size cok uzak geliyor olabilir.ama inanin daha bir ay once bende sizin gibiydim,umutsuz vakaydim resmen.bunlar size moral olsun isallah!!siz bizden daha da cabuk basarabilirsiniz!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?