Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm cnm nasilsin....regli oldum sonunda ilk defa gecikti heralde hormonlarim degisti esim artik kadin oldun diyor degisiklikler olcakmis reglim biter bitmez doktora gitcegiz cnm artik bebis istiyoruz Allahim tum isteyenlere wersin insallah

nasıl gidiyor sorun yok değilmi artık? bizde bebiş istiyoruz ya hemde hemen allah nasip ederse

nasıl gidiyor sorun yok değilmi artık? bizde bebiş istiyoruz ya hemde hemen allah nasip ederse

iyi gidiyor canim baski hissi dewam ediyor ama kendimi rahat birakmaya calisiyorum o zaman daha iyi oluyor benim icin onemli olan p..si alabilmemdi gerisine de alisirim zamanla insallah...Allahim hayirlisiyla nasip eder insallah hamileleigimizi ayyyy dusunmesi bile mutlu ediyor ya....

evet ya çok mutlu ediyor insanı ben bebek mobilyalarına bebek kıyafetlerine bakmaya başladım bile insanın içi kıpır kıpır oluyor

Kizlarr bakarsiniz ayni zamanlarda hamile kaliriz:)burdan gun un yzisiriz hem ne guzel olur dimi??bu arada burda beraber calistigimiz arkadaslarla denk gelemiyorum hic,isallah onlar da yenmislerdir..
Egzersiz yapan arkadaslara sesleniyoruuuummm,su yazdiklarimiz size cok uzak geliyor olabilir.ama inanin daha bir ay once bende sizin gibiydim,umutsuz vakaydim resmen.bunlar size moral olsun isallah!!siz bizden daha da cabuk basarabilirsiniz!!!

evet ya çok mutlu ediyor insanı ben bebek mobilyalarına bebek kıyafetlerine bakmaya başladım bile insanın içi kıpır kıpır oluyor
bende hamilelik kiyafetlerine bakiyorum...bebek kiyafetlerine vajinismusken hic bakamiyordum ewe gelip agliyordum hep... biran once hayirlisiyla sagligiyla bebislerimiz olur insallah canim....

olurmu olur kismetse ....walla bende okurken yapamam diyordum simdide ahhh keske daha once buraya uye olsaymisim diyorum ertelendikce erteleniyor ve insanin icini kemiriyor resmmen bu rahatsizlik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…