Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aslında ilk evlendiğimde okuyordum sizi sonra bıraktım 1,5 yıl önce:) sonra okumayı bıraktım herseyide bıraktım sorunda etmedim. eşimde etmedi. sanki bu normalmiş gibi yaşadık aslında çocuk sorunu olmasa gene uğraşmazdım. Ben iki ayrı kadın doğum doktoruna gittim. vaji değilsin dedi ikiside eşin zorlasın dediler. ama denediğimide girmedi. ama doktorların soktuğu koca cubuklar rahat girdi. yani vajimiyim değilmiyim hala bilmiyorum. sizce?

eger esınle denerken kendını kasıyorsan bılınc altında p. karsı korkun var demekkı
kendın bıraz evde aparat yapıp denesen sonrada esınle ?

Bende senin gibiydim canim,hersey normalmis gibiydik.takii cocuk isteyene kadar:)doktorlarin o cubuklari giriyosa,bence senin icin olay daha cok psikolojik olabilir.biraz daha anlatirmisin yani esinle baslayinca mi kasilmalar oluyo??hic denemeniz olmadi mi??

aslında ilk evlendiğimde okuyordum sizi sonra bıraktım 1,5 yıl önce:) sonra okumayı bıraktım herseyide bıraktım sorunda etmedim. eşimde etmedi. sanki bu normalmiş gibi yaşadık aslında çocuk sorunu olmasa gene uğraşmazdım. Ben iki ayrı kadın doğum doktoruna gittim. vaji değilsin dedi ikiside eşin zorlasın dediler. ama denediğimizde girmedi. ama doktorların soktuğu koca cubuklar rahat girdi. yani vajimiyim değilmiyim hala bilmiyorum. sence?

Kizlar sabah beri siteye girmeye çalisiyorum birtürlü baglanamadim internetimde sorun yok baska sitelere girebiliyorum ama buraya biturlu giremedim!!!! sinir oldum niye böyle oluyo yaa??!! iki gündür böyle
:95::95::95::95::95::95:

sonra zamanla ben üstte olduğum pozisyonda yavaş yavaş denedim. yani siz aparatla ben direk p..... deniyorum. tabi eşim için zor bir durum. son durumumuz hala ben üstte başka pozisyon olmuyo ama parantez içi bir durum var biz ayda bir deniyor denemiyoruz tabi her seferinde başa dönüyorum. neyse son durum p..... hepsi girmiyor nedenini nalmış değilim okadar giriyor sonu girmiyor aslında siz başı girsin gerisi gelir diyorsunuz ama öyle olmuyor işte.

ben evlendikten bir yıl sonra yendim.7 aylıkken jinekologa gittim ağlaya sızlaya çatala çıktım dr ir problemin olmadığını söyledi kendini psikolojik kasıyorsun dedi.bir cinsel terapiste git dedi ben de gitmedim.kendi kendime yendim burada en büyük destekçim eşimdi çok sabırlı ve anlayışlıydı.o duyguyu yenmenin mutluluğunu anlatamam geceleri uyuyamıyordum.hep internet başında araştırmalardaydım busiteyi de yendikten sonra buldum bilseydim belkide ddaha erken yenecektim.unutmayın kızlar herşey beyinde bitio isted,kten sonra oluo.iş olduktan sonra bu muydu diyorsunuz ben bunca zaman bunu mu dert ettim diyorsunuz.çok güzel bişey özelliklede eşinizi seviyorsanız herşeyin üstesinden gelirsiniz.

canim p..s uc kismi girdiginde derin nefes al ver verirken ikin ittirmeye calis cnm birde bol jel sur kendine ve esine... daha s!k deneyebilseniz daha iyi olur canim

napıyosunuz kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

kız ben kac kere soyledım sana esıne bundan al dıye benım esımde arada kullanıyor genelde benzın ıstasyonlarında satılıyor buyuk marketlerdede....deneyın faydası cok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…