- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.061
sizce önce denememi yapmalıyım yoksa doktoramı gitmeliyim..
kızlar ben çıktım işim var geç saatlerde girerim görüşürüz
canım nasılsın neyin var?
sagol canım aminnn inşallah ...gecmis olsun canm..Allah im yardimcin olsun
aslında ilk evlendiğimde okuyordum sizi sonra bıraktım 1,5 yıl önce:) sonra okumayı bıraktım herseyide bıraktım sorunda etmedim. eşimde etmedi. sanki bu normalmiş gibi yaşadık aslında çocuk sorunu olmasa gene uğraşmazdım. Ben iki ayrı kadın doğum doktoruna gittim. vaji değilsin dedi ikiside eşin zorlasın dediler. ama denediğimide girmedi. ama doktorların soktuğu koca cubuklar rahat girdi. yani vajimiyim değilmiyim hala bilmiyorum. sizce?
aslında ilk evlendiğimde okuyordum sizi sonra bıraktım 1,5 yıl önce:) sonra okumayı bıraktım herseyide bıraktım sorunda etmedim. eşimde etmedi. sanki bu normalmiş gibi yaşadık aslında çocuk sorunu olmasa gene uğraşmazdım. Ben iki ayrı kadın doğum doktoruna gittim. vaji değilsin dedi ikiside eşin zorlasın dediler. ama denediğimide girmedi. ama doktorların soktuğu koca cubuklar rahat girdi. yani vajimiyim değilmiyim hala bilmiyorum. sizce?
sonra zamanla ben üstte olduğum pozisyonda yavaş yavaş denedim. yani siz aparatla ben direk p..... deniyorum. tabi eşim için zor bir durum. son durumumuz hala ben üstte başka pozisyon olmuyo ama parantez içi bir durum var biz ayda bir deniyor denemiyoruz tabi her seferinde başa dönüyorum. neyse son durum p..... hepsi girmiyor nedenini nalmış değilim okadar giriyor sonu girmiyor aslında siz başı girsin gerisi gelir diyorsunuz ama öyle olmuyor işte.
Kızlarr herkes hürrem izliyo galibaaKimse yok forumdaaa
çok geçmis olsun bitanem Allah acil sifaler versin dikkat et kendine
ewet canım ilk gün çok zordu hatta yapamamıştım.
ertesi gün tek pasta mumuna nasıl sevinmiştim.
canım ben zorlada olsa almak istiyorum ilk kapatıyorum ama bi kaç sn sonra açıyorum tekrar.
yavaş yavaş diyosun ya işte onu yapamıyorum. yeni eşim yapamıyo.
bi anda almamı istiyo. hatta son denemelerimizde sertleşmiyo bile. değer değmez gidiyo.
benden çok eşimn bişeyler yapması lazım
içeceğin bi yan etkisi yok demi canım :)
nerden alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?