Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

neredesiniz kızlar ya yoksa bebişi yakaladınız mı?
ahh ahh keske

tatlım bugun diş doktoruna gıttım hamılelık oncesı ıcın ıstıyordum hep aksatıyordum gıtmez olaydım20 lık dısımı cekıldı bıraz keyıfsızım donuse anneme gıttım yenı geldık eve bı bakayım dedım...

canım geçmiş olsun.zaten 20 lik diş hemen çürür iyi olmuş çektirdiğim.ya bişey sorcam sen ne kadar oldu yeneli

arkadaşlar şu bahsettiğiniz aparatlar 10 cm 12 cm falan yazmışsınız neler bunlar açık açık yazarmısınız bana özelden msj atabilirseniz sevinirim yanlı bi şeyler yapmak istemiyorummmm nasıl kullanıyosunuz hijyeni nasıl sağlıyoruz ? bir an önce kurtulmama lazımmmmm bu problemdeeennnn((((((

canım onlar kullandıgımız apartların enı yada boyu...hıc egzersıze baslamadıysan kulak cubuguyla denemeye baslamanı tavısye ederım yavas yavas kalıslastrıp bu olculere kadar gelyırz cnm..

hiç korunmadınız değilmi? ya biz stresmi yapıyoruz olmuyo bebiş

hayır canım hıc korunmadık hemde esımde de sorun yok bende de ilaç tedavısıde gordum 3 ay tık yokbakalım sogan kurune basladım bu ay 4 gunum kaldı inş onun faydasını gorurum...sanırım stres ten bız cok ıstıyoruz ve halıyle stres tetıklıyo rahat olmaya calısıyorum bu konuda ama olmuoo...

ne ilacı kullandın klomenmi, bir de nasıl yapılıyor soğan kürü ve ne zaman başlanıyor adetliyken mi yoksa sonramı?

ne ilacı kullandın klomenmi, bir de nasıl yapılıyor soğan kürü ve ne zaman başlanıyor adetliyken mi yoksa sonramı?

evet canım 3 ay klomen kullandım 2 ayda progestan...

sogan kuruyle bır cok tanıdgım hamıle kaldı sıddetle tavsıye ettıler:))adetın 7.gunubaslayıp 15gun sabah aksam ac karnına ıcıyorsun canım...

iyi geceler kizlarrrr... offf adetim bitse de bende egzersiz yapsam bi an once cok sıkıldım boyle beklemekten :S icim kıpır kıpır sanki yenecekmişim gibi bi his var insallah oyle olurrr yaaaa...

iyi geceler kizlarrrr... offf adetim bitse de bende egzersiz yapsam bi an once cok sıkıldım boyle beklemekten :S icim kıpır kıpır sanki yenecekmişim gibi bi his var insallah oyle olurrr yaaaa...

yenersin kuzum adetin biter bitmez kurtulduğunu yazacaksın buraya

yeniceksin tabikide..seni takip ediorum ilk halayını ilk ben cekmek istiorum şu adetin bi bitsin bol bol egzersize devam

yeniceksin tabikide..seni takip ediorum ilk halayını ilk ben cekmek istiorum şu adetin bi bitsin bol bol egzersize devam

insallah canim cok sagolllll... c.tesiye anca biticek daha 3 gunum var yanii sabirsizlikla bekliyorum bitmesini ve hemen egzersiz yapmak istiorummm...sonrada denemek istiorum insallah kurtulurum bi an once... en son 8 cm deydim

canım bende sana bakıyordum deneme yaptınmı? değişik bişey oldumu beklediğimiz kırmızı geldimi

ayy insallah yaaa.. o kdr cok istiorum ki yenmeyii... sonrada hemen bebek istiorum offf offf.... Allahim bi an once nasip etsin insallah herkese....

bende istiyorum bebek ama kilo veriyorum şu an engel olurmu acaba diye düşünüyorum ama ilk 3 ay problem yokmuş. bugün anormal baş ağrılarım vardı hamiş olsam bunun daha fazlası olacak ama bir yandanda diyorum küçücük bir kız/oğlan evimizin ihtiyacı var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…