- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.081
ahh ahh keskeneredesiniz kızlar ya yoksa bebişi yakaladınız mı?
ahh ahh keske
tatlım bugun diş doktoruna gıttım hamılelık oncesı ıcın ıstıyordum hep aksatıyordum gıtmez olaydım20 lık dısımı cekıldı bıraz keyıfsızım donuse anneme gıttım yenı geldık eve bı bakayım dedım...
canım geçmiş olsun.zaten 20 lik diş hemen çürür iyi olmuş çektirdiğim.ya bişey sorcam sen ne kadar oldu yeneli
arkadaşlar şu bahsettiğiniz aparatlar 10 cm 12 cm falan yazmışsınız neler bunlar açık açık yazarmısınız bana özelden msj atabilirseniz sevinirim yanlı bi şeyler yapmak istemiyorummmm nasıl kullanıyosunuz hijyeni nasıl sağlıyoruz ? bir an önce kurtulmama lazımmmmm bu problemdeeennnn((((((
saol canım...5.5 ay oldu canım:)
hiç korunmadınız değilmi? ya biz stresmi yapıyoruz olmuyo bebiş
hayır canım hıc korunmadık hemde esımde de sorun yok bende de ilaç tedavısıde gordum 3 ay tık yok bakalım sogan kurune basladım bu ay 4 gunum kaldı inş onun faydasını gorurum...sanırım stres ten bız cok ıstıyoruz ve halıyle stres tetıklıyo rahat olmaya calısıyorum bu konuda ama olmuoo...
ne ilacı kullandın klomenmi, bir de nasıl yapılıyor soğan kürü ve ne zaman başlanıyor adetliyken mi yoksa sonramı?
teşekkür ederim canım hadi sen git dinlen biraz rahatlattınm benievet canım 3 ay klomen kullandım 2 ayda progestan...
sogan kuruyle bır cok tanıdgım hamıle kaldı sıddetle tavsıye ettıler:))adetın 7.gunubaslayıp 15gun sabah aksam ac karnına ıcıyorsun canım...
iyi geceler kizlarrrr... offf adetim bitse de bende egzersiz yapsam bi an once cok sıkıldım boyle beklemekten :S icim kıpır kıpır sanki yenecekmişim gibi bi his var insallah oyle olurrr yaaaa...
iyi geceler kizlarrrr... offf adetim bitse de bende egzersiz yapsam bi an once cok sıkıldım boyle beklemekten :S icim kıpır kıpır sanki yenecekmişim gibi bi his var insallah oyle olurrr yaaaa...
yenersin kuzum adetin biter bitmez kurtulduğunu yazacaksın buraya
yeniceksin tabikide..seni takip ediorum ilk halayını ilk ben cekmek istiorumşu adetin bi bitsin bol bol egzersize devam
yeniceksin tabikide..seni takip ediorum ilk halayını ilk ben cekmek istiorumşu adetin bi bitsin bol bol egzersize devam
ayy insallah yaaa.. o kdr cok istiorum ki yenmeyii... sonrada hemen bebek istiorum offf offf.... Allahim bi an once nasip etsin insallah herkese....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?