- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.101
ayy insallah yaaa.. o kdr cok istiorum ki yenmeyii... sonrada hemen bebek istiorum offf offf.... Allahim bi an once nasip etsin insallah herkese....
canım bende sana bakıyordum deneme yaptınmı? değişik bişey oldumu beklediğimiz kırmızı geldimi
bende istiyorum bebek ama kilo veriyorum şu an engel olurmu acaba diye düşünüyorum ama ilk 3 ay problem yokmuş. bugün anormal baş ağrılarım vardı hamiş olsam bunun daha fazlası olacak ama bir yandanda diyorum küçücük bir kız/oğlan evimizin ihtiyacı var sanırım
insallah yaaaa.... saglikli bi sekilde kilo verirsen nie engel olsun ki.. ama spor yapiorsan fln dikkat et tabiki.. yorulma cok.. ayy bende acaip istiorumm... bzm de evimizin bi bebege ihtiyaci varrr tam aile olmak icinnn insallah Allah im herkese hayirli evlatlar versin en kisa zamanda...
bizde mayıs ayı gibi çalışmalara başlayalım dioruz..bizde çok istioruuuuzz inş tutar:)
dün akşam deneme yaptık yine..çok daha rahat oldu..hatta prezervatf bile kullandık..yarın tekrar deneme var..ama hala gelen giden yok..sanırım bundan sonrada olmicak..sen naptın??
insallah yaaaa.... saglikli bi sekilde kilo verirsen nie engel olsun ki.. ama spor yapiorsan fln dikkat et tabiki.. yorulma cok.. ayy bende acaip istiorumm... bzm de evimizin bi bebege ihtiyaci varrr tam aile olmak icinnn insallah Allah im herkese hayirli evlatlar versin en kisa zamanda...
dün yaptık bizde bugün başım ağrıyordu çok ondan yapamadık bendede gelen giden yok ya. amann gelmezsede gelmesin ama dün ben anormal kasıldım başa döndüm herhalde dedim ama oldu sonradan
merak etme önümüzdeki ay bebek haberini alırız seninde. adetin ne zaman bitecek
bende artık hiç kasılma falan yok herşey normal..sende kafanda sakın ya olmazsa falan die düşünme.kendini olumsuz etkileme..ben hiç düşünmüorum artık..hatta eşime ben yaklaşıorum hadi deneyelim die..bu akşam yine yaklaştım ama çok yorgunmuşbundan önceben kaçardım şimdi eşim benden kaçıo ama yarın kurtulamaz benden 66:
bende artık hiç kasılma falan yok herşey normal..sende kafanda sakın ya olmazsa falan die düşünme.kendini olumsuz etkileme..ben hiç düşünmüorum artık..hatta eşime ben yaklaşıorum hadi deneyelim die..bu akşam yine yaklaştım ama çok yorgunmuşbundan önceben kaçardım şimdi eşim benden kaçıo ama yarın kurtulamaz benden 66:
c.tesi biticek en gec pazar biter.. :S ona kdr sabirsizlikla bekliorum işteee... ayy keske bi ay sonra hamile olcagimi bilsem var yaaa... sevincten duramazdim heralde yerimde.. Allah bilir artik.. herseyin hayırlısıı.. once bi yeneyim de su hastaligi sonra insallah hamile kalirim.. bide etrafimda bi kac kisi hamile.. onlari görünce hem seviniyorum hem üzülüorum kendi adima :S daha ben yapamadim bilee.. onlar hamile cocuk dogurcaklar fln.. insallah bende bi an once yenip hamile kalmak istiorummmmm hemde cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk........
haha super yaaa :) okuyunca cok sevindim senin adinaaa :) daha yeneli 1 hafta fln oldu sanirim senin dime?
Konuyla ilgili değil ama sizden yardım istiyorum,
8 aylık hamileyim, eşim 2 aydır sertleşme sorunu yaşıyor ve korkmaya başladım,
hamile olduğum için aman çocuğa birşey olur korkusu var hep aklında ve kalıcı olmasından korkuyorum.
Henüz çok genciz, hiç böyle sorunlarımız da olmamıştı ve ilk hamileliğim, fiziksel bir sorunu olduğunuda hiç sanmıyorum ama bu durum da iyice canımı sıktı.
Sizlerin hamileliğinde de bu sorun oldu mu?
Sonrasında normale döndünüz mü?
Ya başkaları hamile olduğunda hemen doğuruyorlardı ama insanın başına gelince nasılda zor ve uzun bir süreçmiş ya(((
Doğsada kurtulsam artık.
Konuyla ilgili olmadı sorum kusura bakmayın lütfen, internette arattım bolca ama sonuç bulamadım, size sormak geldi aklıma.
Şimdiden teşekkürler herkese
adetin bitsin egzersizi yap sonra artık p...se geç sende
benim annemde bugün tlf.da üşengeçsiniz siz çocuğunuz olmuyor dedi nasıl güldük ama bilmiyor ya durumu
yok cnm daha bi hafta bile deil..bugun 4.gunum bitio c.tesi yenmiştim..gecen hafta bunları yaşayacıgımı bilsem hayatta inanmazdımve böle bişey hiç planda yoktu..ben egzersiz yaptıktan sonra hadi deneyelim dedik oldu..ben bile inanamadım.daha yavas yavas idrak ediorum
o kasılma jel sürmediğimiz için olabilirmi acaba. eşim şimdide jele alışacaksın sürmeyelim dedi sürmedik. valla yarın bende kovalamaya başlarım deneme yapalım diye. herhalde yaptıkça düzelecek bir durum bu daha ikinci oldu
canım sen istersen bu sorunu gebelik bölümüne yaz tekrar orada hamile arkadaşlar var yardımcı olurlar ama benim bildiğim hamilelikte ilişkide bebeğe zarar gelmiyor tabi içgüdüsel olarak korkmuşsun sen. keçiboynuzu pekmezi iyi geliyor canım sertleşme sorununa. kalıcı değildir düzelir o durum merak etme.
biz hala bol jel kullanıoruz..bi alışayımda jelide bırakırız zamanla..jelsiz oldugu için olabilir cnm yaa..bi süre daha kullansan fena olmaz daha çok başındayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?