Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bzmkiler de sorup duruor da erteliorum hep napiim.. soyleyemem yaaa.. canim sıkılıyor sonra.. of su hastaligi bi yeneyim bide hamile kalayim dünyanın en mutlu insani olucam insallah......

az kaldı canım biraz cesaret biraz güven ve bakmışsın kurtulmuşsun

inş cnm yaa oraya konstre olma.penisi de aparat gibi düşün..ben bi yıl önce doktora gittim..orda herşey normaldi eve geldik egzersizleri çok kolay yapıodum yine.ama denemek için cesaretim yoktu...erteleye erteleye bu zamana kadr geldik..belki ozamanlar deneseydik olucaktı..gecen hafta tekrar aldım aparatı elime..3 yada 4 kere çalıştım..hatta baslarda olmadı pes ettim falan..sonra tekrar denedim..uzun ugraslar sonucu alabildim..bnmki çok kalın deil..doktorun verdiği aparatı kullandım..en fazla 7-8cmdir heraalde..ve gecen hafta egzersizlerimde çok yanmam vardı.şimdi hiçbişey yok..sadece cesarete ihtiyacım varmış..sende ölesin cnm sadece cesaret biraz..

bende aparatta 8 cm deyim.. insallah onu iyice rahatca alayim sonra esimle denicem ve insallah mutlu baslangic olur benim icin.. peki yatakta hangi pozisyondaydin ? benimde yanma olmustu ama bol jel sürünce olmadi bida.. ultrason jeli kullaniyorum bende ...

sen içini ferah tut..penis aparattan daha rahat inan..ben yarı oturur pozisyonda çalıştım hep..o pozisyondada yendik..hala aynı şekilde devam edioruz..yarın belki başka deneriz

ben sana bi kere yazmistim ama cvb alamadim görmedin galiba.. yenenlerdensin nasil ne zmn yendin demistim ne kdr sürdü fln :26:

meraba canim daha öncemi yazdin yoksa bu en son yazdiginimi söylüyorsun, yazali baya oluyorsa görmedim canim ama bu son yazdigini söylüyorsan, simdi yazicaktim zaten ben 12 yillik evliyim ve gecen sene mart, ayinin ortasinda yendim. bu kadar uzun sürmesinin nedeni baska sorunlarimiz vardi, cok seyler yasadik, kisacasi ben gecmiste kafa yapim cok degisikti, ben gec olgunlastim, önceleri benim cok hatalarim yanlislarim oldu esime karsi, sonrada ben olgunlastim ama bu seferde o, yanlis yollara sapti. tam ben bosanmaya karar vermisken, esimin bana 1.sans ver evliligi yikmak cok kolay sözleri, beni etkiledi. 1.sans daha verdim baristikdan 1.ay sonrada yendim. ben senelerce parmak egzersisi yapiyordum yapmistim zaten. en son esimle aramizin kötü oldugu dönemde, ben 1.karar verdim, tedavi olucam dedim, tek basina ne yapiliyorsa hepsini yapicam, yeni 1.riyle evlendigim zamanda bunu o.zaman yapicam dedim. 1.doktorun tavsiyesiyle baska 1.doktora gittim. gittim dr, hem bayan hem kadin doktoru,jinolok] ayni zamanda pskoloktu,yani cinsel terapist. bu dr.esimle aramin kötü oldugu dönemde buldum ve terapi tedavi,ayni zamanda muayenede dr tarafindan dilatör, egzersisi görüyordum yani bu dilatör satiliyor, p.... ye benziyor eskiden bunlarin sert olani satiliyordu o.zamanlar almistim, ama basarisiz olmustum, soguk 1.cisim sert ve aci veriyordu. ama yillar sonra bunu bana veren ayni dr gittigim zaman bana onlarin silikonlusunun ciktigini söyledi, ve bana ondan yazdi. ve bana bu doktoru tavsiye etmisti, iste bu slikonlu p.... ye benzeyen 6.ti boy dilatör ve bu doktordan sonra hayatim degisti. burda aa veriyorum canim benim cikmam gerek esim gelmek üzere, bu arada benim gecmiste yazdiklarimi okuyabilirsin, benim önceki ismimm yaslandim. sana iyi geceler, bu arada asagi yukari 7bucuk aylik hamileyim rabbim hepinize nasip etsin, yarin devam ederim

hmmm sagol cvb verdigin icin.. dün yazmistim Sen gene sorusu olan varmi diyince ama görmedin sanirim onemli deil ama sagol:) hmm ne guzel insallah bebegini sagsalim kucagina alirsin.. iyi gecelerrr..

hosgeldın canım nasılsın venusten dogum yaptı sıra sendemı sımdıı ne zmn senın dogum?

meraba canim sükür baskanimizda kurtuldu. simdi sira kader arkadasimiydaymis bildigim kadariyla. benden önce kim bilmiyorum ama 2.3.kisi var. ben, d: 19.nisan, ama erken ama gec rabbim bilir. sen nasilsin, neler yapyiorsun.

İnşallah canım yaa ama benim tek sorunum bacaklaımı kapamam. Kapamasam olacak sanki

zamanla egzersis yapa yapa, o, bacaklar acilacak, 1.gün öyle 1.gaza geliceksinki kendin, bunu yapicaksin, cünkü care deva basta allah, sonra sende bunu anca sen basarabilirsin, ve hic merak etme zamanla düsüncelerin duygularin degisiyor, bu p.denemesini esine brakamadigin icin sen kendin ya p,,,, yerlastireceksin yada üstde denemek isticeksin. ama egzersis egzersis. basta herseyden önce kendine inanman gerek kendinle konus cünkü kendini pozitif olarak sarzetmen gerek, ben bunu rabbimin izniyle basaricam, yapabilirim, benim baskasindan neyim eksik, herkesin yaptigini bende yapmak istiyorum, cünkü esimi seviyorum, daha fazla ne kendimi nede onu bundan mahrum etmek istemiyorum, hep bunlari tekrarla. egzersislerini ayna karsisinda belli 1.zaman alistikdan sonra, degisik sekillerde dene, ayakta oturdugun yerde, uzandiginda, bacaklarini bük böyle dogum sekli, sonra arkadaslarin dedigi gibi, televizyonda en cok neyi seviyorsan onu ac, onu izlerken yap, parmak egzersisi yapabiliyormusun? bana göre parmak egzersisi sart olmazsa olmazlardan 1.ri siddetle tavsiye ediyorum. cünkü p..... ye en yakin sey parmak kendi vücudundan 1.parca kemik etden deriden geri kalan hersey yabanci cisim.

ben nickmavi diger ismiyle yaslandim: beni taniyanlar cok iyi bilir, sizleri unutmus deyilim, ama artik gecmisi okuyamiyorum vaktim olmuyor. ee gecmisi okuyamadigim icinde kim hangi durumda bilmiyorum, ve sizlerle ilgilenemiyorum. ama daha önce cok yazdim bilenler bilir eger szlerde gecmisi okursaniz görürsünüz. daha önce yazmistim simdi yine yaziyorum: ben 27.9 2011 öncesine kadar gecmisi hep okuyordum, ondan sonra iste hamislik is güc dünya telasi herhesin kendine göre isleri var. bende genelde disarda olan 1.riyim ya öglen ikindi cikarim aksam eve gelirim, simdiyse doktor, ebe randevulari sabahtan, yine genelde aksamlari, eve geliyorum. ee zaman azaldikca isler.de artiyor. simdi yapmam gereken o.kadar sey varki. daha önce söyledigim seye gelelim: yine söylüyorum, isteyen herkes bana istedigi zaman istedigi soruyu tüm acikligiyla sorabilir, sikintisini,derdini anlatabilir, ben seve seve yardimci olurum,ama bana özelden yazin.1] nedeni 2.ki tarafta öyle daha rahat olur. 2] yukarda yazdigim gibi benim burayi tek tek okumaya zamanim yok. ama özelden yazarsaniz, aninda olmasa ble o.gün gec saatde olsa cevap yazarim size. gelelim dün geceki yazdigim yazinin devamina: özetle 12.yillik evliyim, gecen sene martin, ortasinda yendim, suan 7.bucuk aylik hamisim rabbim hepinize nasip etsin. bu kadar sürmesinin nedeni yine gecmiste cok yazmistim, kisaca benim daha önceki cahilligim, onun vajiye duyarsiz ilgisiz olmasi her zaman biirbirimize inat zit gitmemiz olmamiz, hep karsilikli sen benim istedigin gibi ol, hep 1.beklenti icinde olmamiz, her zaman ortada bulusup güzelce konusma yerine,birbirimize arkamizi dönüp el salladik. ben cok gec olgunlastim sonrada o. yoldan cikti. yani birbirimizi yemekten hic vajiye sira gelmedi. gelelim neler yaptim: ben zaten senelerce hep kendi kendime parmak egzersisi yapiyordum yaptim. sonra 1.doktora gittim o.bana 5.boy p.... benzeyen dilatörler verdi, ama ben onla basarisiz oldum cünkü sert 1.cisimdi. ama parmak cocuk oyuncagi gibiydi benim icin, cünkü p... ye en yakin sey kendi vücudunuzdan 1.sey hem sicak, hissedebiliyorsunuz, her anlamda cok degisik duygu düsünce veriyor. sonra ben baya 1.ara verdim, yillarca oturdugum bölgede cinsel terapist aradim ama bulamadim, yillar sonra gittigim doktora 1.daha gittim, bana daha önce verdigi dilatörün silikonlusunu verdi, ve bu cok daha rahat yumusak,ti,ve ayni dönem doktorumun tavsiyesiyle baska 1.doktora gittim. bu doktor benim yillardir arayipda bulamadigim istedigim tüm özellikleri tasiyan 1.doktordu, hem kadin dr ayni zamanda cinsel terapist,pskolok, ve özellikle aradigim 1.özellik vardi, oda bu bayan dr.vardi. hem konusuyorduk, hem ben evde parmak ve dilatör, egzersisi yapiyordum, ve ayni islemi dr muayehanede bana yapiyordu, sabirla her zaman benim izin verdigim kadar, hem kendi parmagini hem dilatörü benim vajinama s..... c..... bu benim icin cok önemliydi, ben bunun böyle olmasini istiyordum. cünkü ben kendi kendime parmak dilatör yapabiliyordum zaten. benim sorunum benim takildigim yer kendimi baskasina brakabilmek, benim vücudumun bunu ögrenmeye ihtiyaci vardi. önceden vajinama 1.sey s.... zaman vücudumun verdigi tepki böylelikle zamanla azaldi, ve alisti. esimle baristigimiz dönem zaten dilatörun son boyuna gelmistim, ama dr, bunu yapmana gerek yok cünkü böyle büyüklükte p.... yoktur zaten dedi. gecen sene bu zamanlardi burayi bulmustum hem burdaki arkadaslarin destegi yazdiklari, ve cem kecenin: bir kacinma ve erteleme hastaligi olan vajinismusun üstesinden gelmek isimli kitabinin 1.bölümünü okuyarak 14.3.deneme 16.3 2011 2.ci denememde basardim. burdaki arkadaslarin nasil basardiklarini anlatmalari, insana acayip gaz veriyor, babannemin 1.sözüyle kapanis yapayim: babamin adi hizir demis elimden gelen budur demis, suan türkiye saaati: 05:45 sizlere hayirli iyi sabahlar bna iyi geceler.

Günaydınn Kızlar...

Canımm hastalandığın zamanları kontrol et..Tanıdıklarım hep öyle yapıyor..hastalık bittiği zaman yumurtlama dönemine denk getirin mutlaka tutar..internete hesaplama tarihleri var..ona göre deneyin onun haricinde ki denemeler boşa gidiyormuşşş..

kıslar selam tekrar...
dün hiç egzersiz yapamadım...hep zamanım boşa gidiyor...aşmak istiyorum hemen bu illetten...akşam eve geldiğimde çok yorgundum işten dolayı hemen uyuya kalmışım...masa başında olunca gerçekten çok zor oluyor..masa başı egzersisi nasıl oluyor???

evde bile insan çok yoruluyor.dışarda daha çok stres oluyosundur normaldir canım. elinden geleni yap. sen en son aparata geçtin değil mi? parmakta neredeydin? eş parmağı mı kendi parmağın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…