- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.121
bzmkiler de sorup duruor da erteliorum hep napiim.. soyleyemem yaaa.. canim sıkılıyor sonra.. of su hastaligi bi yeneyim bide hamile kalayim dünyanın en mutlu insani olucam insallah......
ay super yaaa keske bende senin gibi deneyelim diyip o aksam yensem bitse... kacinci cm deydin aparatta canim? :) 4gun olmus ve senin kasılmalarin gecmis süper biseyyy :) ayy cok seviniorum senin adinaa... ve egzersizin ne kdr sürmüstü canim??
inş cnm yaa oraya konstre olma.penisi de aparat gibi düşün..ben bi yıl önce doktora gittim..orda herşey normaldi eve geldik egzersizleri çok kolay yapıodum yine.ama denemek için cesaretim yoktu...erteleye erteleye bu zamana kadr geldik..belki ozamanlar deneseydik olucaktı..gecen hafta tekrar aldım aparatı elime..3 yada 4 kere çalıştım..hatta baslarda olmadı pes ettim falan..sonra tekrar denedim..uzun ugraslar sonucu alabildim..bnmki çok kalın deil..doktorun verdiği aparatı kullandım..en fazla 7-8cmdir heraalde..ve gecen hafta egzersizlerimde çok yanmam vardı.şimdi hiçbişey yok..sadece cesarete ihtiyacım varmış..sende ölesin cnm sadece cesaret biraz..
ultrason jeli kullanmıyorsun değilmi normal vajinal jel
az kaldı canım biraz cesaret biraz güven ve bakmışsın kurtulmuşsun
bende aparatta 8 cm deyim.. insallah onu iyice rahatca alayim sonra esimle denicem ve insallah mutlu baslangic olur benim icin.. peki yatakta hangi pozisyondaydin ? benimde yanma olmustu ama bol jel sürünce olmadi bida.. ultrason jeli kullaniyorum bende ...
ben sana bi kere yazmistim ama cvb alamadim görmedin galiba.. yenenlerdensin nasil ne zmn yendin demistim ne kdr sürdü fln :26:
sen içini ferah tut..penis aparattan daha rahat inan..ben yarı oturur pozisyonda çalıştım hep..o pozisyondada yendik..hala aynı şekilde devam edioruz..yarın belki başka deneriz
meraba canim daha öncemi yazdin yoksa bu en son yazdiginimi söylüyorsun, yazali baya oluyorsa görmedim canim ama bu son yazdigini söylüyorsan, simdi yazicaktim zaten ben 12 yillik evliyim ve gecen sene mart, ayinin ortasinda yendim. bu kadar uzun sürmesinin nedeni baska sorunlarimiz vardi, cok seyler yasadik, kisacasi ben gecmiste kafa yapim cok degisikti, ben gec olgunlastim, önceleri benim cok hatalarim yanlislarim oldu esime karsi, sonrada ben olgunlastim ama bu seferde o, yanlis yollara sapti. tam ben bosanmaya karar vermisken, esimin bana 1.sans ver evliligi yikmak cok kolay sözleri, beni etkiledi. 1.sans daha verdim baristikdan 1.ay sonrada yendim. ben senelerce parmak egzersisi yapiyordum yapmistim zaten. en son esimle aramizin kötü oldugu dönemde, ben 1.karar verdim, tedavi olucam dedim, tek basina ne yapiliyorsa hepsini yapicam, yeni 1.riyle evlendigim zamanda bunu o.zaman yapicam dedim. 1.doktorun tavsiyesiyle baska 1.doktora gittim. gittim dr, hem bayan hem kadin doktoru,jinolok] ayni zamanda pskoloktu,yani cinsel terapist. bu dr.esimle aramin kötü oldugu dönemde buldum ve terapi tedavi,ayni zamanda muayenede dr tarafindan dilatör, egzersisi görüyordum yani bu dilatör satiliyor, p.... ye benziyor eskiden bunlarin sert olani satiliyordu o.zamanlar almistim, ama basarisiz olmustum, soguk 1.cisim sert ve aci veriyordu. ama yillar sonra bunu bana veren ayni dr gittigim zaman bana onlarin silikonlusunun ciktigini söyledi, ve bana ondan yazdi. ve bana bu doktoru tavsiye etmisti, iste bu slikonlu p.... ye benzeyen 6.ti boy dilatör ve bu doktordan sonra hayatim degisti. burda aa veriyorum canim benim cikmam gerek esim gelmek üzere, bu arada benim gecmiste yazdiklarimi okuyabilirsin, benim önceki ismimm yaslandim. sana iyi geceler, bu arada asagi yukari 7bucuk aylik hamileyim rabbim hepinize nasip etsin, yarin devam ederim
hosgeldın canım nasılsın venusten dogum yaptı sıra sendemı sımdıı ne zmn senın dogum?
İnşallah canım yaa ama benim tek sorunum bacaklaımı kapamam. Kapamasam olacak sanki
hayır canım hıc korunmadık hemde esımde de sorun yok bende de ilaç tedavısıde gordum 3 ay tık yok bakalım sogan kurune basladım bu ay 4 gunum kaldı inş onun faydasını gorurum...sanırım stres ten bız cok ıstıyoruz ve halıyle stres tetıklıyo rahat olmaya calısıyorum bu konuda ama olmuoo...
günaydın kızlarrrr nasılsınızzz?
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın ?
kıslar selam tekrar...
dün hiç egzersiz yapamadım...hep zamanım boşa gidiyor...aşmak istiyorum hemen bu illetten...akşam eve geldiğimde çok yorgundum işten dolayı hemen uyuya kalmışım...masa başında olunca gerçekten çok zor oluyor..masa başı egzersisi nasıl oluyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?