Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evde bile insan çok yoruluyor.dışarda daha çok stres oluyosundur normaldir canım. elinden geleni yap. sen en son aparata geçtin değil mi? parmakta neredeydin? eş parmağı mı kendi parmağın mı?

canımm ben önce serça sonra 2 parmak en sonda aparat yaptım ama aparat sadece 1 gün denedimm ondada genişlik 4-5 cm uzunluk 5-6 cm kadar alabildim..fazla giremedim...şuan çok sabırsızlanıyorum tekrar denemek için ama işte fırsat olmuyo..geçenlerde birisi bu durumda masa başında da egzersiz ya demişti ama ne oludğunu hatırlamıyorum.

masa başında kaslarını çalıştırabilirsin.diğer türlü çok zor olur bence.ya biri geliverirse.stresten daha çok kasarsın.kendi parmağından sonra eş parmağına geçmeyi neden düşünmedin?

kız ben kac kere soyledım sana esıne bundan al dıye benım esımde arada kullanıyor genelde benzın ıstasyonlarında satılıyor buyuk marketlerdede....deneyın faydası cok...

canım unutmuşum valla. sen bana dediklerimi aldınmı deyince benim aklıma pekmez geliyodu :) ewet aldım diyorum.
en son 2 kere deneme yaptık ama sertleşme olmadı nilay. dün 3. denememizi yapıcaktık ama görev çıkmış eşim çok geç geldi
ve yorgundu uyudu. yine deneyemedik yani.off off

bu dediğiniz enerji içecekleri uzun vadede sertleşme sorunu yapmasın sakın:44: hani belli mi olur yan etki filan

kzlar ya dün gece çok karışık rüyalar gördüm.
sela yla ben kurs gibi bi yerden arkadaşmışız. selacım sen benim kuzenm var onunla kanka oluyosunuz :)
baya samimisiniz birbiriniz arıyosunuz falan.
fokurtu canım biz kızlarla oturuyoruz boya var bende çok açık yeşil. ben onu kullanıyorum.
ama saçlarım senin saçlarının açık rengi gibi oluyo. soğan kabuğu gibi biraz koyu. değişik bişey :)
sonra diyorum ben fokurtunun ki gibi istiyorum seni gösteriyorum.
çok karışık bi rüya. biraz saçma gibi ama hayır olur inşallah :))

hayırdır inşşlh canm güzel düşünelim güzel olsun
ama ben rüyada yeşil görmek muraddır die biliorum yeşil iyi yani

meraba canim sükür baskanimizda kurtuldu. simdi sira kader arkadasimiydaymis bildigim kadariyla. benden önce kim bilmiyorum ama 2.3.kisi var. ben, d: 19.nisan, ama erken ama gec rabbim bilir. sen nasilsin, neler yapyiorsun.

evet yaa ii haberlerını de aldık coksukur...kader ve sevda var ben sevdayı unuttum duymasın:))bende aynı canım calısmlara devam:))

esınde gercekten setlesme problemı oluyorsa bır kere deneyın ıcınde alkol yok bu konuda cok etkılı marketlerde ve benzın ıstasyonlarında satılıyor ılıskıden yarımsaat once ıcsın o sorun kalkıyor guven bana

yok canım herkezın kullandıgı bırsey benım esım ayda bır falan kullanır ozellıkle benım ovulasyon donemlerımde:))

canım hangi içecek bu? aslında bizde böyle bir sorun yoktu ama daha 2 deneme yaptık ya uzun sürüyor 1,5-2 saat falan öyle olunca uzun süre öyle kalmıyor malesef. birde ilk denememiz ovulasyon günüme geldi birde hamile kalırsam yandım ben daha tam alışmadan:18:

nilaycım banada verirmisin o içeceğin adını tabi zararı yoksa.çok şükür ihtiyacımız yok ama benim ovulasyon dönemlerinde malum çok çalışcaz çooooooooooooooooooooooooook

canım ozelden yazıcam buradan yazmak ıstemıyorum...ama sorun yoksa gerekyok bence....

bebiş ıstemıyorsan korun tatlım en azından alısana kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…