Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy inşallah canım. tabi ki güveniyorum size. arayım da gelince alsın o zaman.
o içecek sadece se...me problemi içinmi canım.
ben vi...ra düşündüm ama ondan da korkuyorum ya

nilaycım banada verirmisin o içeceğin adını tabi zararı yoksa.çok şükür ihtiyacımız yok ama benim ovulasyon dönemlerinde malum çok çalışcaz çooooooooooooooooooooooooook

ii sölim burdan özel msj 10 beklemek zorıcecegın ismi BUZZER +18 bir icecek içinde alkol yok

ayy inşallah canım. tabi ki güveniyorum size. arayım da gelince alsın o zaman.
o içecek sadece se...me problemi içinmi canım.
ben vi...ra düşündüm ama ondan da korkuyorum ya

canımesın daha genc oyle hap fln ıcırme sonucta enerjı ıcecegı herkezın ıctıgı bırsey bu bıraz daha etkılı...evet canım sadece onun ıcın yarım saate etkısını gosterıyor

yazdım canım sanda yazım BUZZER adı...

canım ozelden yazıcam buradan yazmak ıstemıyorum...ama sorun yoksa gerekyok bence....

bebiş ıstemıyorsan korun tatlım en azından alısana kadar...

bebiş istiyorumda şöyle 1 ay falan geçsin öyle zaten ha deyince olmuyor ama bendeki şans tutmaz tutmaz o gün tutar :) tamam canım bekliyorum

slm kızlar.naptınız ne etttiniz.halaylar çekilmiş kim yendi .galiba tanımıyorum:26:..çeneniz düşmeye çok konuşuyorsunuz gece yaw

hayırdır inşşlh canm güzel düşünelim güzel olsun
ama ben rüyada yeşil görmek muraddır die biliorum yeşil iyi yani

ayy evet canım inşallah öyle olur. dün deneyecektik ama görev çıkmış eşim geç geldi.
bu akşam içecek aldırıp onunla denemeyi düşünyüyorum.
nolur bu gün olsun Allahım.

uzatmaları oynuyorsunuz kızlar haberiniz ola. .günlük egzersizini yapmayanların tez vakitte kellesi vurula.......haydeeeeeeee

canımesın daha genc oyle hap fln ıcırme sonucta enerjı ıcecegı herkezın ıctıgı bırsey bu bıraz daha etkılı...evet canım sadece onun ıcın yarım saate etkısını gosterıyor

ayy sadece onun için olması daha iyi. ama bunu eşime söylemeyim yoksa almaz utanır
inşallah bu gün olur nilay. eğer bu gün olursa kardeşimi biraz daha bekleticem bi kaç denemeden sonra bende gidicem kayseriye.
kayra yı çok özledim. hem birazda kafa dağıtırım

ayy evet canım inşallah öyle olur. dün deneyecektik ama görev çıkmış eşim geç geldi.
bu akşam içecek aldırıp onunla denemeyi düşünyüyorum.
nolur bu gün olsun Allahım.

bence keçi boynuzu yedir direk.üzerine de enerji içeceği.fındık fıstık.şöyleee güzel bişeyler hazırla ortaya.giyin süslen, ne biliyim belki tütsü filan olabilir...bakalım ozaman olacak mı.... olmazsada üzülme eşin zor bi işte çalışıyosa meşgulse kafası ondanda olmaz

inşallah canım yaa sen hazırsın zaten...hadi yarın halayını cekelım

hayırdır inşallah. artık rüyalarına bile girdik. ben de sürekli burada okuduklarımı kendime tekrarlıyorum. boğazım çok fenalaştı, gece hiç uyumadım. sabah sağlık ocağına gittim, randevulu çalışıyorlarmış öğleden sonra gel dediler. ayakta bile zor duruyordum, bakmadılar. şimdi saat dolsun diye bekliyorum. öyle bitkinim ki, geçmişi okuyarak geliyorum, birazdan yetişicem size kızlar :)))

kuzenini sevmiyorsun galiba, niye onla kanka oldum ki benim kankam sensin

:125: kızz bunların hepsi çok fazla adam yerinde duramaz heee ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…