- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.181
iyidir canım.senin nasıl gidiyor ?
bence keçi boynuzu yedir direk.üzerine de enerji içeceği.fındık fıstık.şöyleee güzel bişeyler hazırla ortaya.giyin süslen, ne biliyim belki tütsü filan olabilir...bakalım ozaman olacak mı.... olmazsada üzülme eşin zor bi işte çalışıyosa meşgulse kafası ondanda olmaz
valla baya uzattık canım. benim 2 ay olacak.:18::18::18:
içim içimi yiyo. ha bu gün ha yarın. hergün olacak diye uyanıyorum
ii gidiyor canım.normal hayata girmek güzelmiş.naptın egzrsizmi yapıyorsun denememi şu an
uzatmaları oynuyorsunuz kızlar haberiniz ola. .günlük egzersizini yapmayanların tez vakitte kellesi vurula.......haydeeeeeeee
:125: kızz bunların hepsi çok fazla adam yerinde duramaz heee ona göre
hayırdır inşallah. artık rüyalarına bile girdik. ben de sürekli burada okuduklarımı kendime tekrarlıyorum. boğazım çok fenalaştı, gece hiç uyumadım. sabah sağlık ocağına gittim, randevulu çalışıyorlarmış öğleden sonra gel dediler. ayakta bile zor duruyordum, bakmadılar. şimdi saat dolsun diye bekliyorum. öyle bitkinim ki, geçmişi okuyarak geliyorum, birazdan yetişicem size kızlar :)))
kuzenini sevmiyorsun galiba, niye onla kanka oldum kibenim kankam sensin
kız neler neler yaptım adam bana mısın demiyo :)))
kendi isteyecek. ama bu dediklerinden var ewde. kardeşim ewde ama neyse yapcam dediğini
akşam çekim mutfağa başında durup yedircem. buda olmazsa yuh artık diycem
canım şu hareketli avatarlar niye bende çıkmıyoryaa ?
inş. güzelliğine bir güzellik daha katılır.hiç bişey canım şu an regliyim...
ewet canım ona çok baskı yApamıyorum. adam herşeyden etkileniyo. bişey olduğu zaman sen demiyorum biz diyorum hep kendimide katıyorum araya. gerçi o zamanda beni suçluyo ama olsun hepsinin hesabını sorcam zaten. hele bi yeniyim.canım denem yapacam diye kendine şartlandırma.insan kendini şartlandırınca dah çok panik oluyor iki taraf için.normla şekilde gecenizi geçirin.egzersizini yaparsın zaten artk yöntemi biliyorsun
ayyy napıyım kızcağız kurtuluversin diye tüm bildiklerimi sıraladım.bi kerecik yesin bence....
sela senini şu zekana hayranım valla. ben daha demeden sen anlıyosun :))
ahh canım benim geçmiş olsun. ewi biraz daha ısıt bi ay kaldı düzelir havalar.
bu ayda böyle olsun faturalar.
vaji yüzünden dersin :) eşim bana öyle diyo sana nesem onun yüzünden diyosun diyo :))
kaçta gideceksin. canım tekrar geçmiş olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html
buradan ıstedıgın avatarı secebılırsın tatlım
geçmiş olsun sela... antibiyotik verirlerse vajinal mantar yapmayan olur inş. ben vajinal mantar yaşadım antibiyotik yüzünden 3 kere üst üste hemde. oyüzden 3 ay kayıp evliliğimde. adet görüyordum ardından mantar başlıyordu ilaca başlıyodum iyileşmesi diğer adet dönemini buluyordu.sonra herşey yeniden başlıyordu. uyarmak istedim seni. sana dokunmayan bi antibiyotik varsa biliyorssan ona göre kullan bence
aybiceeeeeeeee!!! canım elimden gelse ben vuracam kellemi ama bizim eşlerimiz bize destek olmadıkları gibi bir de köstek oluyorlar. ikimizin de eşinde problem var, deneme bile yapamıyoruz. yapsak anlıycaz kıvama geldik mi yendik mi, onu bile bilemiyoruz. ben bu haftaya niyetleniyordum, çok feci grip oldum, her yanım dökülüyor, misafir çağırmıştım onu bile iptal ettim. muayene olabilirsem ilaç içip zıbarıcam, bütün gece uyumadım çünkü. sen beni unuttun sanıyordum, epeydir seslenmiyordun, valla kellemi vurmak istesen bile mutlu oldum haaa
tşk. cnm. ama bunlar benim istediğim gibi degil.ben şu bendeki avatarıda hareketli avatarlardan buldum ama bende hareketli olmuyor.
ewet canım ona çok baskı yApamıyorum. adam herşeyden etkileniyo. bişey olduğu zaman sen demiyorum biz diyorum hep kendimide katıyorum araya. gerçi o zamanda beni suçluyo ama olsun hepsinin hesabını sorcam zaten. hele bi yeniyim.
bu kızcağız ağır vaka oldu artık :) 2 aydır burdayımgelen yeniyo gelen yeniyo.
hala yerimde sayıyorum ben. banada sıra gelir belki
sağol canım ya, dert ortağıyız biz, tabe anlıyorum seni hemen
ay ben bahane uydurmadım hiçbir zaman, benimki iyice psikoza girer öyle desem. evde bu konu yasak artık, konuşulmayacak. konuşulursa morali bozuluyor. kalorifer yanıyor da, bana eşimden bulaştı zaten onu iyileştirmeye çalışıyordum, regl olunca zayıf düşüp şifayı kaptım. ben de seviniyordum, oh be kapmadım diye. kursağımda kaldı. 3te tekrar gidecem sağlık ocağına, çok sağol bebişim. inşallah muayene olurum da ilaç alırım, valla yolda yürürken toz haline gelip yere dökülecekmişim gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?