Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kız neler neler yaptım adam bana mısın demiyo :)))
kendi isteyecek. ama bu dediklerinden var ewde. kardeşim ewde ama neyse yapcam dediğini
akşam çekim mutfağa başında durup yedircem. buda olmazsa yuh artık diycem

valla baya uzattık canım. benim 2 ay olacak.:18::18::18:
içim içimi yiyo. ha bu gün ha yarın. hergün olacak diye uyanıyorum

canım denem yapacam diye kendine şartlandırma.insan kendini şartlandırınca dah çok panik oluyor iki taraf için.normla şekilde gecenizi geçirin.egzersizini yaparsın zaten artk yöntemi biliyorsun

uzatmaları oynuyorsunuz kızlar haberiniz ola. .günlük egzersizini yapmayanların tez vakitte kellesi vurula.......haydeeeeeeee

aybiceeeeeeeee!!! canım elimden gelse ben vuracam kellemi ama bizim eşlerimiz bize destek olmadıkları gibi bir de köstek oluyorlar. ikimizin de eşinde problem var, deneme bile yapamıyoruz. yapsak anlıycaz kıvama geldik mi yendik mi, onu bile bilemiyoruz. ben bu haftaya niyetleniyordum, çok feci grip oldum, her yanım dökülüyor, misafir çağırmıştım onu bile iptal ettim. muayene olabilirsem ilaç içip zıbarıcam, bütün gece uyumadım çünkü. sen beni unuttun sanıyordum, epeydir seslenmiyordun, valla kellemi vurmak istesen bile mutlu oldum haaa

sela senini şu zekana hayranım valla. ben daha demeden sen anlıyosun :))
ahh canım benim geçmiş olsun. ewi biraz daha ısıt bi ay kaldı düzelir havalar.
bu ayda böyle olsun faturalar.
vaji yüzünden dersin :) eşim bana öyle diyo sana nesem onun yüzünden diyosun diyo :))
kaçta gideceksin. canım tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun sela... antibiyotik verirlerse vajinal mantar yapmayan olur inş. ben vajinal mantar yaşadım antibiyotik yüzünden 3 kere üst üste hemde. oyüzden 3 ay kayıp evliliğimde. adet görüyordum ardından mantar başlıyordu ilaca başlıyodum iyileşmesi diğer adet dönemini buluyordu.sonra herşey yeniden başlıyordu. uyarmak istedim seni. sana dokunmayan bi antibiyotik varsa biliyorssan ona göre kullan bence

canım denem yapacam diye kendine şartlandırma.insan kendini şartlandırınca dah çok panik oluyor iki taraf için.normla şekilde gecenizi geçirin.egzersizini yaparsın zaten artk yöntemi biliyorsun
ewet canım ona çok baskı yApamıyorum. adam herşeyden etkileniyo. bişey olduğu zaman sen demiyorum biz diyorum hep kendimide katıyorum araya. gerçi o zamanda beni suçluyo ama olsun hepsinin hesabını sorcam zaten. hele bi yeniyim.
ayyy napıyım kızcağız kurtuluversin diye tüm bildiklerimi sıraladım.bi kerecik yesin bence....

bu kızcağız ağır vaka oldu artık :) 2 aydır burdayımgelen yeniyo gelen yeniyo.
hala yerimde sayıyorum ben. banada sıra gelir belki

sağol canım ya, dert ortağıyız biz, tabe anlıyorum seni hemen
ay ben bahane uydurmadım hiçbir zaman, benimki iyice psikoza girer öyle desem. evde bu konu yasak artık, konuşulmayacak. konuşulursa morali bozuluyor. kalorifer yanıyor da, bana eşimden bulaştı zaten onu iyileştirmeye çalışıyordum, regl olunca zayıf düşüp şifayı kaptım. ben de seviniyordum, oh be kapmadım diye. kursağımda kaldı. 3te tekrar gidecem sağlık ocağına, çok sağol bebişim. inşallah muayene olurum da ilaç alırım, valla yolda yürürken toz haline gelip yere dökülecekmişim gibi hissediyorum

çok sağol canımcım. 4 ay önce ben de yaşadım onu. doktoru uyarsam mı acep, öyle bir şey vermese. antibiyotik kullanmıştım mantar yapmıştı, ismini tam hatırlamıyorum ama geniş spektrumlu antibiyotikler yapıyor onu. uyarayım da bari öyle bir şey yazmasın. dediğin gibi 1 ay kayboluyor direk...

balım hiç unuturmuyum.vallaa eş sorunu hepimizde oldu kimimiz sinirden aparatı fırlattık kimimiz gizlil gizli yaptık kimimiz hazır olduğumuz halde günlerce bekledikki beyfendiler istesede deneme yapsak dedik.oyüzden boş verin onları.öncelikle kndinize dikkat edin.şu gribi atlat.zaten sen yenme kıvamına geldin.beycey yenmiş.hepiniz onu bekliyordunuz yensede arkasından gelsek diye.....güzel haberlerinizi bekliyoruz

aynen öyle, ben de 20 aralıktan beri burdayım, olduğum yerde sayıyorum. yenenlere seviniyorum ama içim buruluyor artık. napalım kaderimiz buymuş bizim de kayracım, yenişimiz muhteşem olacak

yok inşallah canım. Allah acil şifalar versin. arabanız vardı sanırım canım eşini ara o gelsin götürsün seni.
ben onsuz bi yere gitmiyorum alıştı oda ben demeden yapıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…