- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.201
aynen öyle, ben de 20 aralıktan beri burdayım, olduğum yerde sayıyorum. yenenlere seviniyorum ama içim buruluyor artık. napalım kaderimiz buymuş bizim de kayracım, yenişimiz muhteşem olacak
yok inşallah canım. Allah acil şifalar versin. arabanız vardı sanırım canım eşini ara o gelsin götürsün seni.
ben onsuz bi yere gitmiyorum alıştı oda ben demeden yapıyo.
canım sen ne yaptın?varmı takıldıgın sormak ıstedıgın?
balım hiç unuturmuyum.vallaa eş sorunu hepimizde oldu kimimiz sinirden aparatı fırlattık kimimiz gizlil gizli yaptık kimimiz hazır olduğumuz halde günlerce bekledikki beyfendiler istesede deneme yapsak dedik.oyüzden boş verin onları.öncelikle kndinize dikkat edin.şu gribi atlat.zaten sen yenme kıvamına geldin.beycey yenmiş.hepiniz onu bekliyordunuz yensede arkasından gelsek diye.....güzel haberlerinizi bekliyoruz
çok geçmiş olsun canım...
iyi günlerr herkeseee.. off bende egzersiz yapmak istiyorum artikkkkkkkkkkkkk
kızla bugün iyi bi haberle gelemedim... maalesef iki gün önce ilk kez egzesiz denemiştim olmuştu bugün tekrar denedim ama olmadı ucunu bile alamadımmoralimi bozmak istemiyorum bi kez olduysa bi daha olur diyorum ama olmadı işte.... benim gibi ilk denemeden sonra tekrar yapamayan oldu mu..
kızla bugün iyi bi haberle gelemedim... maalesef iki gün önce ilk kez egzesiz denemiştim olmuştu bugün tekrar denedim ama olmadı ucunu bile alamadımmoralimi bozmak istemiyorum bi kez olduysa bi daha olur diyorum ama olmadı işte.... benim gibi ilk denemeden sonra tekrar yapamayan oldu mu..
canımm bende egzersiz yapanlardanım bencede kendini kasmışsındır...inan olucak sakın moralini bozma aşıcaz ve daha iyisi olucak bizim için..bol kayganlaştırıcı sür...peki sen hangi aşamadasın şuan??
ben daha çok paşındayım.. sadece bir kez egzersiz yaptım salı gün önce serçe parmağımı aldım tamamını 5dk sonra orta parmağımı bir de kulak çubuğuyla denedim ardından hepsi de sonuna kadar oldu. bugün ikinci olacaktı ama olmadı
duştan sonra denedim canım benim ama sanki yine bi duvar... yolunu bulamadım bi türlü
arkadaşlar buradaki herkese teker teker teşekkür etmek istiyorum, benim için imkansız olanı sayenizde dün gece başardım,
dualarım hepinizle...
ewet canım ilk gün çok zordu hatta yapamamıştım.
ertesi gün tek pasta mumuna nasıl sevinmiştim.
canım ben zorlada olsa almak istiyorum ilk kapatıyorum ama bi kaç sn sonra açıyorum tekrar.
yavaş yavaş diyosun ya işte onu yapamıyorum. yeni eşim yapamıyo.
bi anda almamı istiyo. hatta son denemelerimizde sertleşmiyo bile. değer değmez gidiyo.
benden çok eşimn bişeyler yapması lazım
içeceğin bi yan etkisi yok demi canım :)
nerden alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?