Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen öyle, ben de 20 aralıktan beri burdayım, olduğum yerde sayıyorum. yenenlere seviniyorum ama içim buruluyor artık. napalım kaderimiz buymuş bizim de kayracım, yenişimiz muhteşem olacak

ewet dönüşümüz muhteşem olacak
inşallah bu hafta sonuna gelin çıkarız bizde. bomba gibi düşeriz topiğe

Son düzenleme:
yok inşallah canım. Allah acil şifalar versin. arabanız vardı sanırım canım eşini ara o gelsin götürsün seni.
ben onsuz bi yere gitmiyorum alıştı oda ben demeden yapıyo.

aaah ah, o çok dedi götüreyim diye pzt.den beri ben gitmek istemedim geçer diye. ama şimdi çağıramam, o gelene kadar karşıdan benim işim biter zaten. sağlık ocağı yakın, yürüyerek 10-15 dk. burası istanbul hayatım, öyle çık gel beni hastaneye götür desem o gelene kadar ölürüm. hele bir de kar var ki bugün. sabah gidip gelirken bembeyazdı etraf, yağıyordu. bir de benim herif o kadar düşünceli değil, taksiye bin git diyor, ben gelip götüreyim demez :)) ben de isterdim ilgilensin ama öyle inceliklerden haberi yok henüz :))) eğer muayene olamazsam akşam acile götürür artık, başka çare yok. uyuyabilmek istiyorum.

canım sen ne yaptın?varmı takıldıgın sormak ıstedıgın?

canımm ya teşekkür ederim ilgine..dün akşam bişey yapamadım...eve gittiğimde çok yorgundum bu aralar işlerim çok yoğun ama bir okadar hep egzersiz yapmak yenmek istiyorum...nilaycım sen bana masa egzersisi kaslar ilgili önermiştin ya hani nasıl yapıcaktım onu?

sağol canım benim. öptüm kocamaaaann

kızla bugün iyi bi haberle gelemedim... maalesef iki gün önce ilk kez egzesiz denemiştim olmuştu bugün tekrar denedim ama olmadı ucunu bile alamadım moralimi bozmak istemiyorum bi kez olduysa bi daha olur diyorum ama olmadı işte.... benim gibi ilk denemeden sonra tekrar yapamayan oldu mu..

canım kasmışsın kendini moralini bozma ilk önce vajinanın üstünde gezdir ittirmeye çalışma derin derin nefes al ver sonra tekrar derin bir nefes al ıkınmaya başlaaa ve it içine. bol bol jel sür ve heyecan yapma

canımm bende egzersiz yapanlardanım bencede kendini kasmışsındır...inan olucak sakın moralini bozma aşıcaz ve daha iyisi olucak bizim için..bol kayganlaştırıcı sür...peki sen hangi aşamadasın şuan??

ben daha çok paşındayım.. sadece bir kez egzersiz yaptım salı gün önce serçe parmağımı aldım tamamını 5dk sonra orta parmağımı bir de kulak çubuğuyla denedim ardından hepsi de sonuna kadar oldu. bugün ikinci olacaktı ama olmadı

canımm maşallah iyi ilerlemişsin sakın moralini bozma..şimdi serçe parmağına ve vajiye tekrar kayganlaştırıcı sür...dene tekrar..ama rahatlaaa....önce bir duş ol..o zaman vucut çok rahatlıyormuşş..ondan sonra bol kayganlatırıcıyla yap ve kasma kendini lütfen..olucak...

biraz yorgunum belki de o yüzdendir. bi de annem vardı dışarıda o da beni germiş olabilir bilemiyorum... siz ne durumdasınız kızlar??? benim gibi olan var mı içinizde.... ben zannediyodum ki bi kere içime bişey alsam gerisi gelir... olmadı ama

arkadaşlar buradaki herkese teker teker teşekkür etmek istiyorum, benim için imkansız olanı sayenizde dün gece başardım,
dualarım hepinizle...

duştan sonra denedim canım benim ama sanki yine bi duvar... yolunu bulamadım bi türlü

canım bende aparata başladı..kalınlık 5-6 cm uzunluk 4-5 cm kadar daha fazlasını yapamadım..zaten bir kere deneyebildim..2.ciye henüz geçemedim..zamanımda olmuyor çalışıyorum çünkü..ama hemen olsun bitsin istiyorum..ve yapıcam kararlıyım moralimde bozulsa olucak yani..kaçarı yok..ilk zamanlar hep parmak egzersizinde korkum kızlık zarına bişey olurmu faalan vardı içimde inan onu bile geçtim..kızlık zarı bozulsada umrumda değil ben kendimi bildikten sonra aşıcam bu sorunu..3 yıl geçtim boşu boşuna...(

arkadaşlar buradaki herkese teker teker teşekkür etmek istiyorum, benim için imkansız olanı sayenizde dün gece başardım,
dualarım hepinizle...

canımmmmmmmmm TEBRİK EDERİM....başarı öykünü ve aşamalarını bekliyoruz...Allahım bizlerede nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla...:)))

yok cnm be ne yan etkısı enrjı ıcecegı gıbı bısı bız normal bı bufeden aldık hanı gazete satılan tekel bayı bufeler olrya ole bı bufeden aldık heryerde var yanı ama cıddı ıse yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…