- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.221
kız neler neler yaptım adam bana mısın demiyo :)))
kendi isteyecek. ama bu dediklerinden var ewde. kardeşim ewde ama neyse yapcam dediğini
akşam çekim mutfağa başında durup yedircem. buda olmazsa yuh artık diycem
yok cnm be ne yan etkısı enrjı ıcecegı gıbı bısı bız normal bı bufeden aldık hanı gazete satılan tekel bayı bufeler olrya ole bı bufeden aldık heryerde var yanı ama cıddı ıse yarıyo
aaah ah, o çok dedi götüreyim diye pzt.den beri ben gitmek istemedim geçer diye. ama şimdi çağıramam, o gelene kadar karşıdan benim işim biter zaten. sağlık ocağı yakın, yürüyerek 10-15 dk. burası istanbul hayatım, öyle çık gel beni hastaneye götür desem o gelene kadar ölürüm. hele bir de kar var ki bugün. sabah gidip gelirken bembeyazdı etraf, yağıyordu. bir de benim herif o kadar düşünceli değil, taksiye bin git diyor, ben gelip götüreyim demez :)) ben de isterdim ilgilensin ama öyle inceliklerden haberi yok henüz :))) eğer muayene olamazsam akşam acile götürür artık, başka çare yok. uyuyabilmek istiyorum.
tamam canım aricam birazdan gelince alsın. pekmezde var fındık fıstık. bu akşam enerji patlaması olsun istiyorum
alışır canım alışır oda. ewliliğe adapte olamadılar henüz. bide bu sorunlarla uğraşıyolar.
benimkide söylenmeye başladı. ben alışverişe dahi gitmem biliyosun anlatmıştım sana.
ona taktı bu aralar sende çık diyo. aşkım vaji bitsinde öyle diyorum :)
ya ankarada istenbula yakın burdada her yerde var hastne ve yakın ama gitmiyorum yinede :)
ama senin yerinde olsam giderdim herhalde. uyuyamuyosun baksana. sen git canım.
muayene ederler inşallah akşama kalmazsın.
ozamn yarın ıı haberler alıcaz ısallhhhhhhh sabh hemen yaz tmmı.bırden yapmaya calısma sakın bekleye bekleye yavas yavs nefes alarak bırden ıtersenz tabıkı grmez..ama sunu ogrendım vajınn p...s en raht ıcıne aldıgı pozısyn standrt pozısynmus yanı kadın altta olan ole dene bakalım
ewet canım bence de. yani aslında insanın kendini rahat hissttiği pozisyon önemli.canım bak sen bıde buzer ıcecegı dene bak sabaha kdr dımdık tutuyo bosalınca ble ınmıyo kız dıorm benm esım ıse zor gtmıstı
canımmmmmmmmm TEBRİK EDERİM....başarı öykünü ve aşamalarını bekliyoruz...Allahım bizlerede nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla...:)))
ewet canım bence de. yani aslında insanın kendini rahat hissttiği pozisyon önemli.
ben egzersizi yarı oturur şekilde yapıyodum. aparat dışarda kalıyodu sonu.
üstte denedim olmuyordu. yapamadım.
sırtüstü uzanarak yaptım en son aparat tamamen girdi biraz daha olsa girecekti.
çok afedersin önceden egzersizde popoya yakın bi yerde baskı yapıodu.
uzanarak yaptığımda baskıda olmöadı.
yok canım yok sabahı bekleyemem.
gece olduktan sonra hemen burda alcam soluğu :)
Sağol DEASSEE darısı senin ve bu derdi çeken herkesin başına inşallah.
Tamamen egzersize borçluyum, oraya bakmaya dahi dayanamayan ben burada anlatılan egzersizler sayesinde başardım. Egzersizlerim 3 hafta kadar sürdü. Araya giren regli de sayarsam buraya müptela olduktan 1 ay kadar sonra başardım.
İlk materyalim kulak çöpüydü, ardından ince rimelle 1- 2 gün egzersiz yaptım, rimelin ardından bakkal mumuyla devam ettim, mumu gittikçe kalınlaştırarak en son çevresi 11 cm mumla egzersiz yaptım. 11 cm den sonra oldu, aslında yaklaşık 8 cm lik mumdan sonra da olmuştu ama ancak başını ve az bir bölümünü alabilmiştim p..sin, ayrıca ondan sonraki denememde başaramamıştım tekrar, derken regl girdi, regl den sonra ilk gün zorlandım ama tamamen zihinselmiş ardından 8 cm lik ile tekrar alıştırıp kalınlaştırarak 11 cm ye çıktım, ve dün gece kolayca oldu her şey,
Ayrıca şunu da belirtmeliyim mum veya aparat ile p..s çok farklı p..s ile çok daha kolay, bana inanın ben 11 cm lik mumda zorlanmıştım ama p..s ile zorlanmadım.
Egzersiz yaparken aparatı içimde 15 -20 beklettim hep,vajina genişlesin diye, bir defa değil defalarca sokup çıkardım giriş kaslarımın alışması için.
Arkadaşlar egzersizleri aksatmayın yılmadan devam edin, inanın oluyor, benim için imkansızdı, bundan dolayı balayımın tadını dahi çıkaramamıştım, Allaha şükür oldu, darısı bu derdi çeken herkesin başına inşallah.
Tamamen egzersize borçluyum, oraya bakmaya dahi dayanamayan ben burada anlatılan egzersizler sayesinde başardım. Egzersizlerim 3 hafta kadar sürdü. Araya giren regli de sayarsam buraya müptela olduktan 1 ay kadar sonra başardım.
İlk materyalim kulak çöpüydü, ardından ince rimelle 1- 2 gün egzersiz yaptım, rimelin ardından bakkal mumuyla devam ettim, mumu gittikçe kalınlaştırarak en son çevresi 11 cm mumla egzersiz yaptım. 11 cm den sonra oldu, aslında yaklaşık 8 cm lik mumdan sonra da olmuştu ama ancak başını ve az bir bölümünü alabilmiştim p..sin, ayrıca ondan sonraki denememde başaramamıştım tekrar, derken regl girdi, regl den sonra ilk gün zorlandım ama tamamen zihinselmiş ardından 8 cm lik ile tekrar alıştırıp kalınlaştırarak 11 cm ye çıktım, ve dün gece kolayca oldu her şey,
Ayrıca şunu da belirtmeliyim mum veya aparat ile p..s çok farklı p..s ile çok daha kolay, bana inanın ben 11 cm lik mumda zorlanmıştım ama p..s ile zorlanmadım.
Egzersiz yaparken aparatı içimde 15 -20 beklettim hep,vajina genişlesin diye, bir defa değil defalarca sokup çıkardım giriş kaslarımın alışması için.
Arkadaşlar egzersizleri aksatmayın yılmadan devam edin, inanın oluyor, benim için imkansızdı, bundan dolayı balayımın tadını dahi çıkaramamıştım, Allaha şükür oldu, darısı bu derdi çeken herkesin başına inşallah.
bende bende bende ama işteyim....(((((
Canım ya ne güzel yazmışsın...bende hep merak ettimmiştim...ne kadar aparat içeride kalıyor diye..bende en fazla 1 dakika tutuyordum..demekki 15-20 dakika bekletmek tv başında yapmak lazım bu işlemi bende akşamları öyle yapıcammm...aminnnnnnnnnnnnnnnnn
tmm cnm ozamn kesınlıkle sen yatarak yap bılıosun yapacklarını bıyerde taıkılacak derın nefes al ıkınarak devam et popoya dogru ıttrmeyı unutmayn yonu ole cunku bıraz yanma baskı acıma hıssı olcak sakın cekme vazgecme gececek cnku sora bı bakmıssın hepsı ıcerdehadı ısalhh cnm dualarm sennle halledıceksn bu aksm emınım ben..
teşekkür ederimhadi geçmiş olsun, harika valla bu hafta gelin patlaması oldu topikte!!! halaylar sanaaa
sağol. valla dakka sayıyorum saat 3 olsun diye. eşim de msnden destek olmaya çalışıyor bana sağolsun. zorla bişeler hazırladım yedim. bir an önce gidip gelmek istiyorum. domuz gribi bu heralde, kırıldım valla
bize yakın hastane yok, en yakınına taksiyle gidebilirim. yürüme mesafesinde olan sağlık ocağı işte, en yakını o :)))
off beklemekten cok sıkıldım :S reglm bitse de baslasam hemennn...!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?