Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kız neler neler yaptım adam bana mısın demiyo :)))
kendi isteyecek. ama bu dediklerinden var ewde. kardeşim ewde ama neyse yapcam dediğini
akşam çekim mutfağa başında durup yedircem. buda olmazsa yuh artık diycem

canım bak sen bıde buzer ıcecegı dene bak sabaha kdr dımdık tutuyo bosalınca ble ınmıyo kız dıorm benm esım ıse zor gtmıstı

yok cnm be ne yan etkısı enrjı ıcecegı gıbı bısı bız normal bı bufeden aldık hanı gazete satılan tekel bayı bufeler olrya ole bı bufeden aldık heryerde var yanı ama cıddı ıse yarıyo

tamam canım aricam birazdan gelince alsın. pekmezde var fındık fıstık. bu akşam enerji patlaması olsun istiyorum

alışır canım alışır oda. ewliliğe adapte olamadılar henüz. bide bu sorunlarla uğraşıyolar.
benimkide söylenmeye başladı. ben alışverişe dahi gitmem biliyosun anlatmıştım sana.
ona taktı bu aralar sende çık diyo. aşkım vaji bitsinde öyle diyorum :)
ya ankarada istenbula yakın burdada her yerde var hastne ve yakın ama gitmiyorum yinede :)
ama senin yerinde olsam giderdim herhalde. uyuyamuyosun baksana. sen git canım.
muayene ederler inşallah akşama kalmazsın.

tamam canım aricam birazdan gelince alsın. pekmezde var fındık fıstık. bu akşam enerji patlaması olsun istiyorum

ozamn yarın ıı haberler alıcaz ısallhhhhhhh sabh hemen yaz tmmı.bırden yapmaya calısma sakın bekleye bekleye yavas yavs nefes alarak bırden ıtersenz tabıkı grmez..ama sunu ogrendım vajınn p...s en raht ıcıne aldıgı pozısyn standrt pozısynmus yanı kadın altta olan ole dene bakalım

sağol. valla dakka sayıyorum saat 3 olsun diye. eşim de msnden destek olmaya çalışıyor bana sağolsun. zorla bişeler hazırladım yedim. bir an önce gidip gelmek istiyorum. domuz gribi bu heralde, kırıldım valla

bize yakın hastane yok, en yakınına taksiyle gidebilirim. yürüme mesafesinde olan sağlık ocağı işte, en yakını o :)))

canım bak sen bıde buzer ıcecegı dene bak sabaha kdr dımdık tutuyo bosalınca ble ınmıyo kız dıorm benm esım ıse zor gtmıstı
ewet canım bence de. yani aslında insanın kendini rahat hissttiği pozisyon önemli.
ben egzersizi yarı oturur şekilde yapıyodum. aparat dışarda kalıyodu sonu.
üstte denedim olmuyordu. yapamadım.
sırtüstü uzanarak yaptım en son aparat tamamen girdi biraz daha olsa girecekti.
çok afedersin önceden egzersizde popoya yakın bi yerde baskı yapıodu.
uzanarak yaptığımda baskıda olmöadı.
yok canım yok sabahı bekleyemem.
gece olduktan sonra hemen burda alcam soluğu :)

canımmmmmmmmm TEBRİK EDERİM....başarı öykünü ve aşamalarını bekliyoruz...Allahım bizlerede nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla...:)))

Sağol DEASSEE darısı senin ve bu derdi çeken herkesin başına inşallah.
Tamamen egzersize borçluyum, oraya bakmaya dahi dayanamayan ben burada anlatılan egzersizler sayesinde başardım. Egzersizlerim 3 hafta kadar sürdü. Araya giren regli de sayarsam buraya müptela olduktan 1 ay kadar sonra başardım.
İlk materyalim kulak çöpüydü, ardından ince rimelle 1- 2 gün egzersiz yaptım, rimelin ardından bakkal mumuyla devam ettim, mumu gittikçe kalınlaştırarak en son çevresi 11 cm mumla egzersiz yaptım. 11 cm den sonra oldu, aslında yaklaşık 8 cm lik mumdan sonra da olmuştu ama ancak başını ve az bir bölümünü alabilmiştim p..sin, ayrıca ondan sonraki denememde başaramamıştım tekrar, derken regl girdi, regl den sonra ilk gün zorlandım ama tamamen zihinselmiş ardından 8 cm lik ile tekrar alıştırıp kalınlaştırarak 11 cm ye çıktım, ve dün gece kolayca oldu her şey,
Ayrıca şunu da belirtmeliyim mum veya aparat ile p..s çok farklı p..s ile çok daha kolay, bana inanın ben 11 cm lik mumda zorlanmıştım ama p..s ile zorlanmadım.
Egzersiz yaparken aparatı içimde 15 -20 beklettim hep,vajina genişlesin diye, bir defa değil defalarca sokup çıkardım giriş kaslarımın alışması için.
Arkadaşlar egzersizleri aksatmayın yılmadan devam edin, inanın oluyor, benim için imkansızdı, bundan dolayı balayımın tadını dahi çıkaramamıştım, Allaha şükür oldu, darısı bu derdi çeken herkesin başına inşallah.

tmm cnm ozamn kesınlıkle sen yatarak yap bılıosun yapacklarını bıyerde taıkılacak derın nefes al ıkınarak devam et popoya dogru ıttrmeyı unutmayn yonu ole cunku bıraz yanma baskı acıma hıssı olcak sakın cekme vazgecme gececek cnku sora bı bakmıssın hepsı ıcerde hadı ısalhh cnm dualarm sennle halledıceksn bu aksm emınım ben..

Canım ya ne güzel yazmışsın...bende hep merak ettimmiştim...ne kadar aparat içeride kalıyor diye..bende en fazla 1 dakika tutuyordum..demekki 15-20 dakika bekletmek tv başında yapmak lazım bu işlemi bende akşamları öyle yapıcammm...aminnnnnnnnnnnnnnnnn

hadi geçmiş olsun, harika valla bu hafta gelin patlaması oldu topikte!!! halaylar sanaaa

merak ettiğin yardımcı olabileceğim soruların varsa sor olurmu, elimden geldiği kadar cevap veririm

teşekkür ederim canım eksik etme dualarını. çok sağol. inşallah tartışmazda deneme yaparsak se...me de olursa.
biter. bu arada sana mesaj atmıştım okudun mu

yok kız Allah korusun.
git gel bir iki güne iyileşirsin inşallah.
ve hafta sonuna kalmaz inşallah
ama sen çok da belli etme eşine iyileştiğini. hastayım yapamam de.
o arada yap :)

:46

canım tebrik ederim. pozisyon nasıldı. hiç kastın mı kendini se...me sorunu yoktu demi

ıkınızın dayanısması masallah

selacım cok gecmıs olsun balım bol bol dınlen bu havalar bır ıyı bır kotutam hastalık havası ...

ama ıyılesınce ensendeyım ona göre sela yendı sıze gaz verıcek dedık ama cık cık ıkınızden bırı once yenerse dıgerıde gaza gelıcek anlasılan:)
eşler için bır sıte kurup topık acmak lazım bırbırlerıne belkı gaz verırler :)

ıkınızıde öpüyorum nılayıda

canimm cok sevindimmm masallah sanaa insallah guzel günler seni bekliyor artik... insallah bizde en kisa zamanda kurtulalimmm... bende suan reglm ve en son 8 cmdeydim bitsin hemen devam etmek istiorum egzersizeeeee insallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…