- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.241
off beklemekten cok sıkıldım :S reglm bitse de baslasam hemennn...!!!
off beklemekten cok sıkıldım :S reglm bitse de baslasam hemennn...!!!
merak ettiğin yardımcı olabileceğim soruların varsa sor olurmu, elimden geldiği kadar cevap veririm
buradaki tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum çünkü bu rahatsızlığı yaşamayan asla bilemez bu dünyanın en yüksek dağına çıplak tırmanmak gibi bir şey......herkes elinden geleni yapsın .....sakın vazgeçmesin......çünkü başarıya ulaşmadan önce yaşadığınız hayat ne kadar gri ise başardıktan sonraki saniyeleriniz bir okadar gökkuşağına benziyor.....ben tam 7 yıl boyunca bu dertle savaşmış biri olarak hepinizin duygularını anlıyor ve bunun için akıttığınız her damla gözyaşınıza kefil oluyorum...şimdi geçen yıllarımın acısını karnımda ki güzel yavrumla siliyorum....
saygılar.......
umudunuz tükendikçe gözyaşlarınız size güç versin inşaallah.......
:46
canım tebrik ederim. pozisyon nasıldı. hiç kastın mı kendini se...me sorunu yoktu demi
kaç gün kaldı canım. eminim regliden sonra sıra sende.
yeneceksin sende
buradaki tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum çünkü bu rahatsızlığı yaşamayan asla bilemez bu dünyanın en yüksek dağına çıplak tırmanmak gibi bir şey......herkes elinden geleni yapsın .....sakın vazgeçmesin......çünkü başarıya ulaşmadan önce yaşadığınız hayat ne kadar gri ise başardıktan sonraki saniyeleriniz bir okadar gökkuşağına benziyor.....ben tam 7 yıl boyunca bu dertle savaşmış biri olarak hepinizin duygularını anlıyor ve bunun için akıttığınız her damla gözyaşınıza kefil oluyorum...şimdi geçen yıllarımın acısını karnımda ki güzel yavrumla siliyorum....
saygılar.......
umudunuz tükendikçe gözyaşlarınız size güç versin inşaallah.......
ıkınızın dayanısması masallah
selacım cok gecmıs olsun balım bol bol dınlen bu havalar bır ıyı bır kotutam hastalık havası ...
ama ıyılesınce ensendeyım ona göresela yendı sıze gaz verıcek dedık ama cık cık ıkınızden bırı once yenerse dıgerıde gaza gelıcek anlasılan:)
eşler için bır sıte kurup topık acmak lazım bırbırlerıne belkı gaz verırler :)
ıkınızıde öpüyorumnılayıda
canımm ben pozisyonu çok beceremiyorum anladığım kadarıyla..çünkü artık kendimi hiç kasmıyorumm olsun bitsin istiyorum eşimle ben biraz acemiyiz galiba..:)))
öncesinde kastığım için başını ve az bi kısmını alabilmiştim girişi de zor olmuştu, ama bu kez girişte zorlanmadım,ilerledi de. sanırım 11 cm lik aparat vajiyi ve girişini genişletti ondan , hatta eşim beni hissetti ama ben onu tam olarak hissedemedim bile, bunları zamanla öğrenicem sanırım.
pozisyon ben altta tamamen yatar durumdaydım bacaklarımı yukarıya doğru dizlerimden kırarak açtım eşim üstteydi, ben egzersizleri de bu şekilde yapmıştım.
insallah yaaaa... c.tesi veya pazar biticek işte daha 2 3 gün var :S bekliyorum sabirsizlikla bitmesini.. sonra hemen baslicam egzersizlereee... bu hafta masallah kac kisi kurtuldu hepsini okuyunca gaza geLdim bende yenebilirim diyee cunku hepimiz ayni yollardan geciyoruz egzersizler yasadiklarimiz korkularimiz hep aynii.. herkes yenior bende yenerim insallah diorum o yuzden cok sabirsizimmmm bi an once kurtulmak istiorummm insallah.. tabi sizlerde insallah bu hafta kurtulursunuz artik siz cok rahatsiniz aparatla.. insallah eslerinizde iyilesir de bi an once kurtulursunuzzz...
iyenersin tabiki canım. çok azimlisin maşallah.
inşallahha trinity bu hafta biter bizimkide. bebiş istiyorum artık.
kızlar merhaba kader arkadaşlarım benim inanın hepinzi çok çok iyi anlıyorum sevinenle sevinip üzülenle üzülüyorum..açıkca söylemek gerekirse ben bu sitenin sessiz sakin gizli okuyucularındandım 2 senelik evliliğim bana artık azap olmaya başlayınca burayı keşfettim gizlice okudum söylenenleri yaptım bide azim etmişim hala kendime inanamıyorum tabi kafamda da bitirmiş olmalıyımki 15 gün sonunda ızdıraplarım bittisadece parmak egzersizi yaptım kayganlaştırıcı kremle zaten oraya bişey girebileceği fikrini bi kabulettinmi iş bitiyo yenmeye uğraşan kardeşlerim asla umutsuzluğa kapılmayın emi yandiğim ayda rabbbim nasip etti hamile kaldım şimdi 35 haftalık hamişim kızlar inanın bunu yaşamak bütün acıları unutturuyor darısı hepinizin başına inşallah kızlar allah yardımcınız olsun...
kayraözlem cim doktora gıdınce haber verırım demıştım sana ama uzgunum canım sonuç negatıff ayın 7 sınden sonra denemeye devam edıcem inşalah bu ay olur,ardımdan beklıyorum canım senıde dıger kızlarıda,dun butun testlerımı yaptırdım herşey çok normalmıiş eşimdende sperm testı ıstedı oda çok ıı çıktıı Rabbim en yakın zamanda yuzumuzu guldurur ınşşallahh güzel haberlerinş beklıorum canım
ayy cok guzel masallah... bebegini sagsalim kucagina alirsin insallahhh canimm.. sen nasil yendin peki egzersizlerle mi ne kdr sürdü anlatirsan sevinirimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?