Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amin canım inşallah. bak siz sağlıklısınız ya bebek de olur inşallah
bu ay değilse diğer ay olacak canım.

inşalah canım ısteyen herkezın olsun rabım aratmasın kımseye,sen naptın hayatım aldınmı ılaçları,bak dun o ılaçları doktorumda ıstedı benden bı hastasına vermiş bugun telefon edıp teşekkür etti o bayan dun hemen alıp gece denemişler ve ıkıncı denemede olmuş canım kendsıde 2 yıllık evlıymış.hadı ttalım en yakın zamanda sevıç çnıglıklarını duyalım senınde. ve diğerleri hadı kızlar tembellık yok bunu yapabılenlerden neyınız eksık fazlanız var çok sükür ve ınanın bana eşınıze yenıden aşık olucaksınız tabıkı oda sıze dunya bunun ustune kurulmuş dıye boşuna demıolar...

hmmm iyimis kurtulduguna sevindim bende egzersiz yapiorum reglm bitsin devam edicem insallah.. bi an once kurtulmak istiorumm sonra bebek istiorum insallah..

şimdide o gunluklerı sıcak bır gulucukle okuma zamanı çok tebrık ederım senı anladıgım kadarıyla doguma az kaldı sağlıkla kucagına almak nasıb etsın rabbım,bende bu hastalıgı yenı yendım 5 yılın ardından sımdı bebış çalışmalarındayım .....

sagol canimmm ne guzel yazmissin iyikide yazdin bizlere moral oluyorr boyle yenenlerin yazmasiii... masallah bebegini sagsalim kucagina alirsin insallah canimm.. Allah Seninde yardimcin olsun bizim de..

sağol canım benim inşallah buraya girdiğinize göre kafanızda bitirmişsiniz demektir inanın korkulacak hiç bişey yok belki bana yendin ya demesi kolay dersiniz ama öyle ya yendikten sonra hepiniz ben gibi düşünüceksizin emin olun

aynen yaa bi yenelim de gerisi kolay insallah cok istiorum yenmeyii ve bi kac gündür için kıpır kıpır yenecekmisim gibi hissediyorumm.. cunku bu hafta kac kisi kurtuldu bu hastaliktann ve hepsi egzersizleee... bende insallah kurtulurum diye düsünüorumm.. su reglm bi bitsinnn hemen egzersiz yapip deneme yapicam insallah kurtulurum bi an onceeee...

valla bende kızlar...canı gönülden istiyorum...bu dertten kurtulmayı iyiki sizler varsınız...olucak ve yenicezz o kadar başka yolu yok...sonrada bebiş...

valla bende kızlar...canı gönülden istiyorum...bu dertten kurtulmayı iyiki sizler varsınız...olucak ve yenicezz o kadar başka yolu yok...sonrada bebiş...

insallah canimmmm yaaa hepimiz birbirimize dua edelimmm insallah hep beraber kurtulcaz bu hastaliktan siraylaaa :) bu hafta cok guzeldi herkes basardigini yazdi cok sevindimmm ve gaza gELdimmm:)

inşallah canım bıranönce kurtulursunuz kendınızı hıç dınlemeyın dınledıkçe olmuyo 5 yıllık evlıyken yendım ben hiç aparatta çalışmadım bıkaç ılaç buldum uyguladım ve ılk denemede oldu megerse ne aptalmışım kendıme zıyan bır 5 yılll

insallah canimmmm yaaa hepimiz birbirimize dua edelimmm insallah hep beraber kurtulcaz bu hastaliktan siraylaaa :) bu hafta cok guzeldi herkes basardigini yazdi cok sevindimmm ve gaza gELdimmm:)

hadı bakalım kızlar haftaya sarkıtmıyoruz bakın bugun martın ılk gunu bu gece hiç vajılı kalmasınn herkess ılk adımı atmış olsunnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

neymiş o ilaçlar bunun ilacımı olurmuş ya saçmalık

sana göre saçmalık ınsanlar bunun için bı ton para döküyolar ben ve ben gıbı yüzlerce kışı bu ılaçlarla tek seferde basardı.uslubunuza üzüldüm dogrusu

hmmm doktor banada ilac verdi fitil surup fln ama fayda etmedi egzersizler gercekten iyi geLdi artik oraya bisey girecegini ve acimicagini biliorum.. 8 cm aparattayimm reglm bitsin devam edicem.. esimle denicegim zmn da fitil surup onlarin hepsini kullancam krem jel fln insallah olur ozmn.. sen nasil ilac kullandin merak ettim? kas gevsetici sakinlestirici fln miydi ?

yok canım öle fıtıl falan kullanmadım uyuşturucu ve spazm gıderıcı haplar var onlardan aldım sıcak suya falan oturdum uyusturucu spreyler var sporcular kullanıyo onuda sıktım emla kremde sürdüm ve oldu hernekadr bazı ınsanlar bunun ılacı olduguna ınanmıyosada ben bunu tek seferde b unlarla başardım ben ve benım gıbı yüzlerce kişi,kendınıze vakıt kaybettırmeyın derım nasıl olsa oraya bışe gırdıgını farkına varmışsın bı dene ne çıkar kiii

Son düzenleme:

canım sen nasıl başardın?ne ilacı????nasıl oldu?????????

hmmm anladim canim sagoll.. reglm bitsin denicem insallah bende Allahim bi an once kurtarsin bizi bu hastaliktan yaa..insallah...

canım aldığın şeylerin isimleri net olarak söyleyebilirmisin??ve nasıl başardığını adım adım yazarmısın??rica etsemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…