- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.281
canım aldığın şeylerin isimleri net olarak söyleyebilirmisin??ve nasıl başardığını adım adım yazarmısın??rica etsemm
hmmm anladim canim sagoll.. reglm bitsin denicem insallah bende Allahim bi an once kurtarsin bizi bu hastaliktan yaa..insallah...
kızlar yasak olup olmadıgını bılmıyorum bılgı verırsenız seve seve yazarım ben çektım kımse çekmesınnnn
valla canım ben 3,5 yıl geçirdim boşa her türlü şeye açığım ... o nedenle sana iyi gelen belki bizede iyi gelir...yani özelden mesaj aatrmısın bana...aldığınşeyleri..
özelden yazamıyorum henuz msj larım dolmamış ama sen özelden adresını at eklıyım anlatayım sana sende dıgerlerıne özelden yazarsın ıstersen canım
özelden yazamıyorum henuz msj larım dolmamış ama sen özelden adresını at eklıyım anlatayım sana sende dıgerlerıne özelden yazarsın ıstersen canım
canım ne adresi maıl adresimi?yoksa ben biraz bu konularda yeniyim...
merhaba kızlar nasılsınız.. ne bereketli bir haftaymış maşallah yeni gelinler ard arda çıktı ya ne güzel. yenen arkadaşlarıayrı ayrı tebrik ediyorum. benim de reglim bitti bugün. 2 parmak 1 boğuma geçicem bugün. bakalım alabilirim inşallah 7gün aradan sonra sanki zorlancam diye korkuyorum zorlanmam umarım.
evet canım olsun önemlı dııllll
canım özel mesaj yolladım...
merhaba kızlar nasılsınız.. ne bereketli bir haftaymış maşallah yeni gelinler ard arda çıktı ya ne güzel. yenen arkadaşlarıayrı ayrı tebrik ediyorum. benim de reglim bitti bugün. 2 parmak 1 boğuma geçicem bugün. bakalım alabilirim inşallah 7gün aradan sonra sanki zorlancam diye korkuyorum zorlanmam umarım.
aynen cok guzel ibi haftaydi masallah boyle devam etsin herkes arka arkaya basardim yazsin burda:) bisi olmaz canim korkma sakinn.. ilk once tek parmakla dene biraz sonra iki parmak yap daha kolay olur.. ben egzersizlere baslarken once tek parmak sokuodum hep alismak icin gevsemek icin.. bende reglimin bitmesini sabirsizlikla bekliorum yaa hemen baslamak istiorum egzersizlere... :)
ben bu regl haftası resmen tatil yaptım doktora gittiğimde kızdı doktor verdiği ödevleri yapmamıştık çünkü egzersiz dışındakileri yapmamız lazımdı. o yüzden bu hafta çok çalışıp doktorun gözüne girmeliyim :) senin de az kaldı ya ben bu ay bekliyorum senden yeni gelinliği. hayırlısıyla olsun bu ay. benim doktor çok ağırdan alıyo ya sıkıldım artık hızlı ilerlemek istiyorum ben de ama sonra yapamzsam diyorum doktoru takip ediyorum.
kesınlıkle zorlanmazsın sokma kafana böle seylerı p..s aparattan daha kolay ınan bana
ekledım tatlım bak istersen
canım yanlış anladın ben maalesef hala parmak egzersizindeymp..s denemesi 1-2 ay sonra olacak :)
ekledım tatlım bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?