- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.301
yok bende doğru anladım zatende gerçegı bıl dıye dedım ınan çok çok kolay bişemiş,diyenlere ınanmazdım guler geçerdım meger gulunecek olan benmışım yıllar aylar gunler hatta hergeçen dakıka okadar kıymetlıymışkı çok geç anladım.sonun da başardım sizlerınde bıraönce basarmaını çok ısterımmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım maıl attın demi?gelmemiş görünüyor...
msndeyım canım ıstersen gel
canım msn adresim farklııydı yolladımmm tekrar eklermisin?
canım bende aparata başladı..kalınlık 5-6 cm uzunluk 4-5 cm kadar daha fazlasını yapamadım..zaten bir kere deneyebildim..2.ciye henüz geçemedim..zamanımda olmuyor çalışıyorum çünkü..ama hemen olsun bitsin istiyorum..ve yapıcam kararlıyım moralimde bozulsa olucak yani..kaçarı yok..ilk zamanlar hep parmak egzersizinde korkum kızlık zarına bişey olurmu faalan vardı içimde inan onu bile geçtim..kızlık zarı bozulsada umrumda değil ben kendimi bildikten sonra aşıcam bu sorunu..3 yıl geçtim boşu boşuna...(
buradaki tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum çünkü bu rahatsızlığı yaşamayan asla bilemez bu dünyanın en yüksek dağına çıplak tırmanmak gibi bir şey......herkes elinden geleni yapsın .....sakın vazgeçmesin......çünkü başarıya ulaşmadan önce yaşadığınız hayat ne kadar gri ise başardıktan sonraki saniyeleriniz bir okadar gökkuşağına benziyor.....ben tam 7 yıl boyunca bu dertle savaşmış biri olarak hepinizin duygularını anlıyor ve bunun için akıttığınız her damla gözyaşınıza kefil oluyorum...şimdi geçen yıllarımın acısını karnımda ki güzel yavrumla siliyorum....
saygılar.......
umudunuz tükendikçe gözyaşlarınız size güç versin inşaallah.......
yok canım öle fıtıl falan kullanmadım uyuşturucu ve spazm gıderıcı haplar var onlardan aldım sıcak suya falan oturdum uyusturucu spreyler var sporcular kullanıyo onuda sıktım emla kremde sürdüm ve oldu hernekadr bazı ınsanlar bunun ılacı olduguna ınanmıyosada ben bunu tek seferde b unlarla başardım ben ve benım gıbı yüzlerce kişi,kendınıze vakıt kaybettırmeyın derım nasıl olsa oraya bışe gırdıgını farkına varmışsın bı dene ne çıkar kiii
offff napim ben bu adamı ya. almamış o içecekten. aradım bulamadım diyo.
of of of
Merhaba
1.5 senlik eviyim ,aparatlar ,pamak egzersizleri denedim 6 cm sonrada aparat kullanamadım ,olmadıçünkü... fakat ilişkiye giremedim ,emlada kullandım ama olmadı ,içecek dediğiniz ne içeceği bilgi verebilirmisin ..
emlayı kullanınca hissetmiyorum fakat üstte olunca hoop diye kayıyor p..s ,bir türlü tam vajimin üstünde durupta giriş olmuyor..
lütfen yardımcı olurmuusnuz
Sağol DEASSEE darısı senin ve bu derdi çeken herkesin başına inşallah.
Tamamen egzersize borçluyum, oraya bakmaya dahi dayanamayan ben burada anlatılan egzersizler sayesinde başardım. Egzersizlerim 3 hafta kadar sürdü. Araya giren regli de sayarsam buraya müptela olduktan 1 ay kadar sonra başardım.
İlk materyalim kulak çöpüydü, ardından ince rimelle 1- 2 gün egzersiz yaptım, rimelin ardından bakkal mumuyla devam ettim, mumu gittikçe kalınlaştırarak en son çevresi 11 cm mumla egzersiz yaptım. 11 cm den sonra oldu, aslında yaklaşık 8 cm lik mumdan sonra da olmuştu ama ancak başını ve az bir bölümünü alabilmiştim p..sin, ayrıca ondan sonraki denememde başaramamıştım tekrar, derken regl girdi, regl den sonra ilk gün zorlandım ama tamamen zihinselmiş ardından 8 cm lik ile tekrar alıştırıp kalınlaştırarak 11 cm ye çıktım, ve dün gece kolayca oldu her şey,
Ayrıca şunu da belirtmeliyim mum veya aparat ile p..s çok farklı p..s ile çok daha kolay, bana inanın ben 11 cm lik mumda zorlanmıştım ama p..s ile zorlanmadım.
Egzersiz yaparken aparatı içimde 15 -20 beklettim hep,vajina genişlesin diye, bir defa değil defalarca sokup çıkardım giriş kaslarımın alışması için.
Arkadaşlar egzersizleri aksatmayın yılmadan devam edin, inanın oluyor, benim için imkansızdı, bundan dolayı balayımın tadını dahi çıkaramamıştım, Allaha şükür oldu, darısı bu derdi çeken herkesin başına inşallah.
ben altta olunca ,bacaklarımı açamıyorum tam olarak ...üstte oluncada p..s kayıyor..aklımda her zaman ha şimdi olucak eminim diyorum fakat altta olunca tam açamıyorum ,o şekldede olmuyor,ama aparatla mujmla hop diye giriveriyor,hafif kalçamı yukarı doğru alınca daha kolaylık oluyor ama eşimle aynı yapamıyorum ,oda bu konuda çok rahat,olurr celesi yok diyor ,iyice bi rahatlık geliyor ,ama bu hafta sonu artık olmlı ,çünkü bebek istiyorum
mumu düz tutup ,yukarı doğru hafif 30-40 derecelik bir açı ile yukarı doğru....
aparat süper oluyor :)tabi 6-cm e kadra sonrası olmadı
ikadın doğumcumdan aldığım p...s benzeri aparatla kayganlaştırıcı sürerek yenmişgim bende markası durexmi neydi. 3 hafta çalışın egzersiz yapın korkmayın ve rahat bırakmayı öğrenin kendinizi. kaslar alışıo. oluo sonra:) Allah hepinizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?