Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok sağol canım zaten bu forum sağolsun hepimiizi başaracağımıza inandırdı inanmak başarmanın yarısı o yüzden ben kendimi ve egzersize başlayanları yenmiş sayıyorum şimdiden. görüşmek üzere

inşallah canım benim...aşağı yukarı aynı aşamadayız.. ben de senin gibi çalışıyorum çok geç geliyorum vücut aten günün yorgunluğuyla yorgun oluyor... salı gün çok ümitliydim başardım diye yazmıştım buraya.. hatta inanır mısın dünya gözüme farklı görünmeye başlamıştı.... ama bugün yapamayınca tekrar deneyip başarana kadar o stresi yaşayacam sanırım... senin de kendim gibi en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyorum... takipçi olucam sana :))

canım hayırlı olsun allah başka dert vermesin.bebişini de sağlıkla inşallah kucağına alırsın.başarı hikayeni paylaşırsan diğer arkadaşlarımıza umut olur tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr

üslup derken size yönelik birşey söylemedim inanmıyorum çünkü buna. o dediğiniz reçeteyi biliyorum ben zaten internette dolaşıyor bedava yani. bişey daha söliyim kas gevşetici ilaçlar sadece vücudumuzda çalıştırmaya gücümüzün yetmediği kaslara faydalı olur. vajen kaslarında yani pc kaslarında etkisi yoktur. tamam yenmişsiniz bunu ne güzel ama bu reçete ile değil bu reçetenin iyi geleceğine inanarak yenmişsiniz. orada yazan krem ve spreyi bende aldım hatta denedim bile ama uyuştum her yapışımda aynısı olacağına egzersizle 3 günde yendim. burdaki çoğu bayan vajina içine bişey giremeyeceği düşüncesi ile vajinismus olmuş. ama kaç gündür reçete reçete ya herkes aynı olamaz değilmi

offff napim ben bu adamı ya. almamış o içecekten. aradım bulamadım diyo.
of of of

Merhaba
1.5 senlik eviyim ,aparatlar ,pamak egzersizleri denedim 6 cm sonrada aparat kullanamadım ,olmadıçünkü... fakat ilişkiye giremedim ,emlada kullandım ama olmadı ,içecek dediğiniz ne içeceği bilgi verebilirmisin ..
emlayı kullanınca hissetmiyorum fakat üstte olunca hoop diye kayıyor p..s ,bir türlü tam vajimin üstünde durupta giriş olmuyor..
lütfen yardımcı olurmuusnuz

canım bende henüz yenmiş değilim ama bildiklerimi aktarB,İLİRİM. enerji içeceği gibi beşey. eşimde ereksiyon sorunu var o yüzden.
canım p...s tam sertleşmediği için kayıyor olabilir. altta denediniz mi eşin yerini bulabilir sende elinle açıp yardımcı alabilirsin canım.

ben altta olunca ,bacaklarımı açamıyorum tam olarak ...üstte oluncada p..s kayıyor..aklımda her zaman ha şimdi olucak eminim diyorum fakat altta olunca tam açamıyorum ,o şekldede olmuyor,ama aparatla mujmla hop diye giriveriyor,hafif kalçamı yukarı doğru alınca daha kolaylık oluyor ama eşimle aynı yapamıyorum ,oda bu konuda çok rahat,olurr celesi yok diyor ,iyice bi rahatlık geliyor ,ama bu hafta sonu artık olmlı ,çünkü bebek istiyorum

Tebrik ediyorum seni!!!!!!!!!!!!! Sende kurtuldun artik Darisi bizlere ve her bu derdi çekene inssss

Aparati hangi pozisyonda aliyosun peki?

kadın doğumcumdan aldığım p...s benzeri aparatla kayganlaştırıcı sürerek yenmişgim bende markası durexmi neydi. 3 hafta çalışın egzersiz yapın korkmayın ve rahat bırakmayı öğrenin kendinizi. kaslar alışıo. oluo sonra:) Allah hepinizin yardımcısı olsun.

az önce reçeteye baktım ,,dümenin r<eçetesine,şimdiye kadar hep erteledim ,şimdi istekliyim her seferinde olucak diyorum ama ok olmuyorr...bu sefer reçete denemek istiyorum..

diğer şeyler mikrop kapmanıza neden olabilir. ben aparatımı bile her seferinde kaynarsuyla temizliodum. yapınca bumuymuş diyeceksiniz kaslarınız yeterki alışsın ve rahatlasın

i

çok eşekkürler..

dualarınızı esirgemeyin,
ya hiç olmazsa diyorum ,ya hiç başaramazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…