Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

az önce reçeteye baktım ,,dümenin r<eçetesine,şimdiye kadar hep erteledim ,şimdi istekliyim her seferinde olucak diyorum ama ok olmuyorr...bu sefer reçete denemek istiyorum..
canım ben hep o uyuşturucu ilaçlarla denedim bu seferde p..s uyuşuyordu. sen aparatla sürekli ama sürekli 3 hafta boyunca hergün uzun uzun yap. kaslarını alıştır.çözülüo
i

çok eşekkürler..

dualarınızı esirgemeyin,
ya hiç olmazsa diyorum ,ya hiç başaramazsam

Allah yardımcınız olsun o acıyı ii bilirim etmezmiyim. ama dediğim gibi yencem die inatla uğraşırsan inan 1 ayda halledersin. ilk yaptıktan sonra hatta ikincide bile tökezleyebilirsin ama bir-iki hooop bi bakmışsın geçmiş. ama çalışman egzersiz yapman şart.

mumu düz tutup ,yukarı doğru hafif 30-40 derecelik bir açı ile yukarı doğru....
aparat süper oluyor :)tabi 6-cm e kadra sonrası olmadı

Canim o takildigin yerde ikin ve ilerlemeye çalis.. Benim bildigim egzersiz yapmak bacak açamamaya iyi geliyo zamanla alisiyosun ve bacaklarini rahat birakabiliyosun.. bide arkadaslar es parmagi öneriyorlar.. böylece esine karsi güven geliyomus.. Yardimci olmak isterdim ama bende daha henüz çok baslardayim..

egzersizleri bıraktım ,nasıl olsa mumla yapabiliyorum diye,her seferinde olucak gibi geliyorr,ama yok nafileee...
bne yine başlıyayım egzersizler...

parmak ile denedim oldu,aparatla oldu,ama burası sayesinde...
tekrar başlıcam egzersizlere.7 cm olmayınca egzersizlerde motivasyonum gitti...
tekrar başlıyayım

Peki o aparati nerden alabilirz yada bi doktorami yazdirmak gerekir?

canım kadındoğumcum sağolsun o vermişti. beyaz plastik p..s ebatında.önce inan yarım cmle başladım ve yavaş yavaş hergün uzun uzun çalış çok sıkıcı oluo ama inat etmiştim. iyi bir kadın doğumcudan özelindeyken isteyebilirsin bence

bide kesinlikle kayganlaştırıcı çok rahatlatıo. ilişkidede kullan, aparattada inan faydasını görüceksin yılma arkadaşım yılma. şuna inan Rabbim bizleri ilişkiye uygun yaratmış. bu kasmaktan ve korkmaktan olluo bide bu işi yaparken suç işliomuş gibi değil gayet normal bişey gibi düşüneceksiniz

Basla canim burdaki arkadaslar sana yardimci olurlar. Istersen geçmisi oku biraz.. yenenlerin hikayelerini oku ve olumlu sonuçlara sartlandir kendini.. Burdaki arakadaslar sayesinde kendine daha çok güven gelcek daha çok azmedeceksin ve ins en kisa zamanda yenersin :)

valla benim komidin ,kayganlaştırcı,emle..3 adet mum..
1.mumum .sadece tek kat kağıt havlu katlı.
2.4cm kadar kağıt havlu ile kaplısonra jelatinle
3.mumum ise git gide kalınlaştırırark kağıt havlu ile kaplı .ortalarına doğru 8cm kadar gidiyor..
bnede burda aparat aparat neden temin ederim diye kendimi yedim bitirdim ,nerden alınır diye sordum ,sonradan biz kendimiz yapıyoruz dediklerinde başta komik gelmişti,ama böyle yapınca rahat oluyor ,sen kendin kalınlaştırabilirsin ,yani daha pratik oluyor.
sevgiler

çok sagol canim benim.. haklisin ama iste ha demede olmuyo iste.. yavas yavas yenmeye çalisiyoruz :) ben hftaya terapistime bi sorayim belki banada yazar.. afedersin bisey sorcam o aparatin kalinligi p..s boyundami ben hiçç egzersiz yapmadim daha ilk basta zor gelebilr..

Son düzenleme:

Canim ya ben mumu yapamam gibi geliyo çok sert ürkütücü.. o yüzden papatyac deddiya aparat plastikten diye o daha kolay olur belki hem acitmazda (yani benim düsüncem)

elvancığım ;
buraları okudum ,ben artık motivasyonumu keybediyorum ,buraya giriyorum gazla ,6cm kadar geldim 7 cm mum omayınca karamsarlığa düştüm ..
d&r daklerle ahpab oldum ..cem keçenin kitaplarının hatip ettim ,sanırım tekrar motive olup egzersizlere tekrar başlamam gerekiyor...
ne olur bir birimize destek olalım..
işten ayrıldım sırf motivasyonumu bu konuda yoğunlaştırayım diye..
şimide kayınvalidem bebek diyorrr..
sıkıştım köşeye,artık akrabalarla görüşemiyorum ,feci bi durumdayım ,kaçış yok...

valla doğru e lvan ,mum aparattan dah sert olabilir ,ben başta tiksindim ,mum o çok sert falan dedim ,ama cuk diye olmuştu...aman birde rituel gibi ölçüyodum onu:)))
ben pratik olsun diye yazdım ,ama muma kağıt havlu ile sarınca yumuşak oluyor..3. mumun ortasında pamukla sardım ,yumuşak olsun diyeitabi ben başaramadım..neyseee

Canim Allah yardimcin olsun.. çok zor gerçekten çok zor.. Burda çok güzel bi ortam var ben buraya gelmeden önce bos bos gidiyodum terapilere hiç umudum yoktu.. ama burayi bulduktan sonra azmetmeye basladim dahada pozitif düsünmeye basladim hatta reglim bitsin bende baslicam egzersizlere kontroldan sonra.. Sagolsn arkadaslar destek oluyorlar..
Sende firsat buldukça gel her takildigin yeri yaz.. ins en kisa zamanda yenersin ve bi bebegin olur..

Aklima takilan o plastik aparatla olurmuki? sert bisey olmasi gerekmiyormu içeri girmesi için(afedersin) ??

beycey dıcektım sela dedım valla Allah soylettı :)
bız bırıbırmıze sıkıntılarımızı anlatıp rahatlıyoruz onlar topık acsa gururdan konusmazlarkı
fecı gururlu oldukları bır konu cünkü ama emınım sızler buna ragmen yenıp kurtulucaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…