- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.321
diğer şeyler mikrop kapmanıza neden olabilir. ben aparatımı bile her seferinde kaynarsuyla temizliodum. yapınca bumuymuş diyeceksiniz kaslarınız yeterki alışsın ve rahatlasın
canım ben hep o uyuşturucu ilaçlarla denedim bu seferde p..s uyuşuyordu. sen aparatla sürekli ama sürekli 3 hafta boyunca hergün uzun uzun yap. kaslarını alıştır.çözülüoaz önce reçeteye baktım ,,dümenin r<eçetesine,şimdiye kadar hep erteledim ,şimdi istekliyim her seferinde olucak diyorum ama ok olmuyorr...bu sefer reçete denemek istiyorum..
i
çok eşekkürler..
dualarınızı esirgemeyin,
ya hiç olmazsa diyorum ,ya hiç başaramazsam
mumu düz tutup ,yukarı doğru hafif 30-40 derecelik bir açı ile yukarı doğru....
aparat süper oluyor :)tabi 6-cm e kadra sonrası olmadı
Peki o aparati nerden alabilirz yada bi doktorami yazdirmak gerekir?
egzersizleri bıraktım ,nasıl olsa mumla yapabiliyorum diye,her seferinde olucak gibi geliyorr,ama yok nafileee...
bne yine başlıyayım egzersizler...
parmak ile denedim oldu,aparatla oldu,ama burası sayesinde...
tekrar başlıcam egzersizlere.7 cm olmayınca egzersizlerde motivasyonum gitti...
tekrar başlıyayım
bide kesinlikle kayganlaştırıcı çok rahatlatıo. ilişkidede kullan, aparattada inan faydasını görüceksin yılma arkadaşım yılma. şuna inan Rabbim bizleri ilişkiye uygun yaratmış. bu kasmaktan ve korkmaktan olluo bide bu işi yaparken suç işliomuş gibi değil gayet normal bişey gibi düşüneceksiniz
valla benim komidin ,kayganlaştırcı,emle..3 adet mum..
1.mumum .sadece tek kat kağıt havlu katlı.
2.4cm kadar kağıt havlu ile kaplısonra jelatinle
3.mumum ise git gide kalınlaştırırark kağıt havlu ile kaplı .ortalarına doğru 8cm kadar gidiyor..
bnede burda aparat aparat neden temin ederim diye kendimi yedim bitirdim ,nerden alınır diye sordum ,sonradan biz kendimiz yapıyoruz dediklerinde başta komik gelmişti,ama böyle yapınca rahat oluyor ,sen kendin kalınlaştırabilirsin ,yani daha pratik oluyor.
sevgiler
elvancığım ;
buraları okudum ,ben artık motivasyonumu keybediyorum ,buraya giriyorum gazla ,6cm kadar geldim 7 cm mum omayınca karamsarlığa düştüm ..
d&r daklerle ahpab oldum ..cem keçenin kitaplarının hatip ettim ,sanırım tekrar motive olup egzersizlere tekrar başlamam gerekiyor...
ne olur bir birimize destek olalım..
işten ayrıldım sırf motivasyonumu bu konuda yoğunlaştırayım diye..
şimide kayınvalidem bebek diyorrr..
sıkıştım köşeye,artık akrabalarla görüşemiyorum ,feci bi durumdayım ,kaçış yok...
valla doğru e lvan ,mum aparattan dah sert olabilir ,ben başta tiksindim ,mum o çok sert falan dedim ,ama cuk diye olmuştu...aman birde rituel gibi ölçüyodum onu:)))
ben pratik olsun diye yazdım ,ama muma kağıt havlu ile sarınca yumuşak oluyor..3. mumun ortasında pamukla sardım ,yumuşak olsun diyeitabi ben başaramadım..neyseee
ben gellldiiiiim
bende seni çok öpüyorum gülsevdam
Allah söyletti galiba sela yendi yazmışsın. inşallaaaahh
beycey dedik ama sanırım dediğin gibi birmiz yenrsek diğeri gaza gelecek.
selaaaaa canım bitanem inşallah yeneceksin hafta sonu. bu yöntemle istemiyo gibi davran arada yap.
gülsevdam valla benim eşimde öyle demişti napim bende bi site bulayım diyodu
dün akşam deneyemedik ama bakalım bu akşam yeniden denicez.
içecek falanda aldırcam. inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?