- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.341
iyi gecelerrrrrrr kimse yokmuuuuuuuu
ben gellldiiiiim
Hosgeldinizzzzzzzz nerdeyse 2 saattir tek basima yas tutuyorum topikte
napıyosunuz kızlarrrrrr
Canim özelden msj aticam.. bakabilirmisin..
off napiim bekliorum regln bitmesini.. bitseydi suan egzersiz yapior olurdumsen napiorsun alistin mi artik iyicee?
tam cıkıyordum ozel mesajı gordum ve burdan cevapladım dıye yazcaktımkı yazmıssın
off napiim bekliorum regln bitmesini.. bitseydi suan egzersiz yapior olurdumsen napiorsun alistin mi artik iyicee?
Hosgeldinizzzzzzzz nerdeyse 2 saattir tek basima yas tutuyorum topikte
2 denemede kaldık güya bugün yapacaktık ama eşimle kavga ettik küstük yapmadık
Kizlar ya biraz once iki parmagimi denedm tek bogum aldim ama cok zorlandim sanki etrafinda parmagimi skan bi halka vardi normal mi bu yuz otuz tane git gel yaptim ama kafam karisti
Kizlar ya biraz once iki parmagimi denedm tek bogum aldim ama cok zorlandim sanki etrafinda parmagimi skan bi halka vardi normal mi bu yuz otuz tane git gel yaptim ama kafam karisti
iyiyim canm çok şükürne yası tutuyon canım :)
elvancım bu arada avatarın tam senlik. doğru seçim
fokurtuuuu hoşgeldin canım. nasılsın. yeni gelin diycem ama senden sonra o kadar çok yenen oldu ki. eskidin artık
ne yası tutuyon canım :)
elvancım bu arada avatarın tam senlik. doğru seçim
fokurtuuuu hoşgeldin canım. nasılsın. yeni gelin diycem ama senden sonra o kadar çok yenen oldu ki. eskidin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?