Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

basım cok fecı agrıyor esımın ızın gunu ve yıne yatılı mısafır
yarın gecmısı okurum hepınızı opuyorum ıyı geceler kızlar

Kizlar ya biraz once iki parmagimi denedm tek bogum aldim ama cok zorlandim sanki etrafinda parmagimi skan bi halka vardi normal mi bu yuz otuz tane git gel yaptim ama kafam karisti

Kizlar ya biraz once iki parmagimi denedm tek bogum aldim ama cok zorlandim sanki etrafinda parmagimi skan bi halka vardi normal mi bu yuz otuz tane git gel yaptim ama kafam karisti

saydınmı canım birde :) tatlım o normal sıkmışsın kendini işte p...sin içine girememe sebebini anladınmı? sayma sakın rahat ol

normal canm sankii paket lastiği takmışşın gibi oluo diimi
o zamanla esnedikçe geçio sıkma hissi
bende tam yazcaktım sen söylemişsin canm
kızlar egzersiz yaparken muhakkak gitgel de yapın onada alışın iyice sonra eşinizle başardığınızda
gitgellerde problem olmasın keyifler kaçmasınnn

ewet canım bence normal. bende parmakla yaptığımda parmağımı sıkıyo. mumla yapınca hissetmiyorum ama.
bide yenen arkadaşlar de demişti p...s i vakumluyo gibi sarıyo vaji. parmaktada oluyo

ne yası tutuyon canım :)
elvancım bu arada avatarın tam senlik. doğru seçim
fokurtuuuu hoşgeldin canım. nasılsın. yeni gelin diycem ama senden sonra o kadar çok yenen oldu ki. eskidin artık
iyiyim canm çok şükür
hatta müjde vereyim size farklı pozisyonda yapabildim bugun nasıl rahatladım anlatamam
yavaş yavaş düzene gircekinşşlh
canm çok az kaldı seninde gelin olmana hatta eskimene inşşalllhhh

Son düzenleme:
ne yası tutuyon canım :)
elvancım bu arada avatarın tam senlik. doğru seçim
fokurtuuuu hoşgeldin canım. nasılsın. yeni gelin diycem ama senden sonra o kadar çok yenen oldu ki. eskidin artık

Iki saattir burdayim bekliyorum gelen giden yok

Evet ben ve gitarim

Ben egzersiz yapmak istiyorum !!!! bu inanilmaz bisey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…