Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aa nie küstünüz kizzz... biz bi yapsak uzun süre tartismayiz gibime geliyorrr insallah yanii.. :) neyse düzelirsiniz merak etme canimmm..

ya canım kayınvalidem bize 20 dak. uzakta. geçen hafta gitmedik ondan önceki hafta gitmiştik 1 gecede kaldık sanki çok uzak yer gibi. sabah aradı kayınvalidem sordu gelecekmisiniz diye bende misafirim gelecek hafta içi temizlik yapmam lazım işten çıktığımda yorgun oluyorum yapamıyorum gelmeyiz akşamda eşimle gezmeye gideriz dedim. neyse biraz geçti eşimi aramış gelin diye ya ben demişim dimi gelmiycez diye ne arıyorsun eşim tutturdu gidelim falan bende evleneli daha 7 ay oldu ayda 2 kez oradayız beraber vakit geçiremiyoruz dedim kavga başladı. yine iyi niyetimi kullandım pazar günü gidelim akşama döneriz dedim hayır kalıcaz dedi bende sen git ben gelmem dedim öyle de büyüdü. valla bıktım ben bu durumdan arıyor özledim falan diyor ayağına gidiyoruz. ama benim anneme ben yalnız gidiyorum onlar 1,5 saat uzaklıkta. eşim gelmiyor yok oraya gidince çok para harcıyormuşuz yok orada arabayla geziyormuşuz hiç pinti değil aslında ama annemlere giderken hesap yapar ayyy nasıl sinirim bozuldu

kızlar ben ikinci egzersiz denememde başarısız oldu... karşıma o duvar çıktı yine.... yazmıştım bugün ama bi de yeni gelenlere sesleneyim dedim :)) birinci egzersizden sonra böyle olan var mı.. tekrar denemeye korkuyorum

canm çok az kaldı seninde gelin olmana hatta eskimene inşşalllhhh

eski püskü bi gelin olmak istiyorumm :)))
ewet canım gitgellerde rahatım şükür bide p...s denesek.
denemeden yaşlanıp gidecem diye çok korkuyom
bu gün egzersiz yaptım aparatı büyütmeyi düşünürken
bi an içimden aparatı istediğin kadar büyüt girer ama p...s girmez diye geçti aklımdan.
sonra saçmalama kızım ya dedim. aparatı büyütmeye karar verdim.
hoş büyütsemde bi işe yaramıyo deneme falan yapamıyoruzki

ayyy kızlar cinsel hayatlarmızdaki sorunlar dışında
özel hayatlarımızda ki problemlerde aynııı valla
amannn boşver canm hepsini takcak olursan oooohooooo

canım ben il gün hiç alamamıştım. 2. de aldım.
ertesi gün kaldığım aparattan değilde ilk aparattan başladım egzersize.
burdaki arkadaşlarda yazmıştı çok faydası oluyo

ya o his ancak bu kadar güzel anlatılır aynı ya paket lastiği takmışın gibi ben de korktum bir an ohh normalmiş

Ne sinir bozucu degilmi?? Benim Allahtan öyle bi derdim yok kayinvalidem Türkiyede
Tatile gitmistik esimle Istanbula niye ilk buraya gelmedinizde oraya gittiniz diye darilmistii (kendinisi çok iyi bi insan ama Allaha sükür) o bile gicigima gitmistiki ben esimle istedigim yere istedigim zaman gidemicekmiyim diye..
Kaldiki sürekli çagiracak ve gelin burda kalin dicek.. Valla Allah yardimcin olsuN..

canm kalınlıkta çok iyisin maşşlh ama gitgelede alış iyice
ilişkide çok faydası olcağına eminim, bol bol git gel yap
ben çok zorlandım o konuda sen yener yenmez normal bi ilişki yaşa inşşlh

hmmm bosver canim yaa.. herkeste olan seylerrr... benim esimde annemlere gidelim desem bıdı bıdı konusuyor gitmiyor 2 3 haftada bir gelior gerci biz ayni yerde oturuoz ama genede oyle iste bosverrr sıkma caniniiii... olur boyle tartismalar arada...

canım ben il gün hiç alamamıştım. 2. de aldım.
ertesi gün kaldığım aparattan değilde ilk aparattan başladım egzersize.
burdaki arkadaşlarda yazmıştı çok faydası oluyo

o kadar çok okudum ki buraları canım ben de aynen öyle yaptım ilk yaptığımda serçe parmağımı almıştım yine onu denedim önce ama yok olmadı sanki tıkalı yönünü bi türlü bulamadım... cesaretim kaçtı şimdi de

canım ya dişlerimi sıkmaktan başım ağrıdı o derece. kadına sinir olmaya başladım sebze meyve falan koyar sonrada tembih eder eşime yedirmem için. mecburmuyum sürekli oraya gitmeye hadi gittik neden yatıyoruz zaten vajiyi yeni yenmişim en güzel zamanlarım olması lazım yakında adet olucam araya o girecek. ben söylüyorum kalk deneme yapalım diye yoksa niyeti bile yok. birde biz eşimle 12 senedir tanışırız 2 sene oldu birlikteyiz 7 aylık evliyiz. bu süre içinde yaptığımız bütün kavgalar kayınvalidemde oldu çünkü herşeye karışır ben sustururum sonra sinirimden eşime bağırırım kayınvalide araya girmeye kalkar birde demezmi oğlumu üzüyorsun diye. 7 aydır sürpriz yok hareket yok hafta içi ikimizde çalışıyoruz zaten hafta sonu oraya gidiyoruz bıktım artık. kendi giderse gitsin ben gitmiycem

aman canım benimkide öyle valla. ama napalım. hassas bi dönemdeyiz diye alttan alıyorum.
tamamen çözelim sonra göstercem ben ona. canım sende şu süreçte alttan almaya çalış.
sonra tek tek sorarsın hesabını

al benden de o kadar canım bi yandan vajinusmusla uğraşıyorum bi yandan özel hayattaki sorunlar.
şu vaji yenim sıra onlarada gelcek

valla benim anneme gelmiyor benimde canıma minnet gidiyorum geziyorum annemle. ama bende gitmiycem sıkılıyorum kayınvalidemde herşeyimiz farklı gitmiycem işte hııhhh

canım deneme yapamadık hiç birine değil ona üzülüyorum birde bebek soruyorlar oğlu yanaşıyorda bebek olacak kendi kendime yapıcam bebeği s.....rmleri şırıngaya doldurup sıkıcam içime herhalde

canm sakın dışardan birinin kendi evin içindeki huzuru bozmasına izin verme
kendi ailen, eşinin ailesi vs kim olursa olsun,
bizimde tek sorunumuz onlar yüzünden oldu artık takmıorum
napalım oda gircek zamanla yoluna anlıcaklar herkezin evi, düzeni, yuvası ayrı biraz sabır.yinede kırılmasın kalpler azcık alttan alıver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…