- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.381
o kadar çok okudum ki buraları canım ben de aynen öyle yaptım ilk yaptığımda serçe parmağımı almıştım yine onu denedim önce ama yok olmadı sanki tıkalı yönünü bi türlü bulamadım... cesaretim kaçtı şimdi de
inşallah canım. sen naptın gitgeli. biraz daha iyimi cnm?
canım 45 dakika içinde yaptım yani hızlı hızlı değil de yavaş yavaş. zorlanmıyor canım şuan hiç bi yanma hissi rahatsızlık yok
canm sakın dışardan birinin kendi evin içindeki huzuru bozmasına izin verme
kendi ailen, eşinin ailesi vs kim olursa olsun,
bizimde tek sorunumuz onlar yüzünden oldu artık takmıorum
napalım oda gircek zamanla yoluna anlıcaklar herkezin evi, düzeni, yuvası ayrı biraz sabır.yinede kırılmasın kalpler azcık alttan alıver
o kadar çok okudum ki buraları canım ben de aynen öyle yaptım ilk yaptığımda serçe parmağımı almıştım yine onu denedim önce ama yok olmadı sanki tıkalı yönünü bi türlü bulamadım... cesaretim kaçtı şimdi de
Kaç cm'le yaptin gelgit? Bende biran önce baslamak istiyom reglim bitsin busfer baslicam ve bitircm yeter ya
canım deneme yapamadık hiç birine değil ona üzülüyorum birde bebek soruyorlar oğlu yanaşıyorda bebek olacak kendi kendime yapıcam bebeği s.....rmleri şırıngaya doldurup sıkıcam içime herhalde
anlıyorum canım. cesaretin kaçmasın lütfen.
egzersiz yaparken bunlar çok normal inan bak. öyle ha diye yapamıyoruz malesef
arada bu engeller çıkıyo karşımıza ama vazgeçmeyim üstüne gittikçe oluyo.
sen şimdi bırakma canım üstüne git.
acı yok kesinlikle olmuyo çok hafif sızı yada baskı gibi bişey oluyo onada dayan canım
uğraş girene kadar. ıkın bide popoya doğru ittir.
sen doktora gitmişmiydin canım muayene olmuş muydun vaji den.
hmmm bosver canim yaa.. herkeste olan seylerrr... benim esimde annemlere gidelim desem bıdı bıdı konusuyor gitmiyor 2 3 haftada bir gelior gerci biz ayni yerde oturuoz ama genede oyle iste bosverrr sıkma caniniiii... olur boyle tartismalar arada...
aaaaa kzucum sen bi önceki sayfadaki müjdemi kaçırmıssın
bugun farklı pozisyonda yapabildim rahat bi şekilde hemde
gitgelde fena değildii önceki günlere göre
gircek inşşlh zamanla yolunaaaa bi umut ışığı belirdii ufukktaaa
Kaç cm'le yaptin gelgit? Bende biran önce baslamak istiyom reglim bitsin busfer baslicam ve bitircm yeter ya
canm oluo arada vaji naza çekio kendini
hiç moralini bozma tekrar dene olcaktır benimde baya ilerlemişken ertesi gün hiç alamadığım çok oldu.
biraz rahatla kafanı dağıt tekrar dene başarırsın Allahın izniyle
kadın doğumcuya gitmedim canım evliliğimin 1. ayında psikoloğa gitmiştim onunla konuşunca ve anlatınca o vajinismus olduğumu söylemişti. tanıma egzersizleri ve kegel egzersizleri yapmıştım. parmak egzersizlerinden korktuğum için bırakmıştım... bu ay ankarada bi doktora gitmeye karar verdik eşimle.. bu arada burayı sürekli takip ediyodum asla parmak egzersizi yapamam diye sadece okuyodum.. iki gün önce burdaki kızlar sağolsun onların desteğiyle asla yapamam dediğim parmak egzersizini yaptım.. hiç ama hiç acımadığını gördüm...o kadar mutlu oldum ki anlatamam. bugün tekrar denedim ama olmadı.. acımayacağını bildiğim halde olmadı... sanki kapandı orası ...şimde tekrar denersem ve tekrar olmazsa diye endişeleniyorum... çok teşekkür ederim desteğin için canım
canım benim doktorum parmak egzersizinden önce nefes egzersizi yap parmak egzersizi daha kolay olur demişti. nefes egzersizi şöyle önce nefes alırken ayak parmaklarını kasıyosun sıkıca sonra nefes verirken ayak parmaklarını gevşetiyosun. sonra dizlerini, sonra ellerini ( el parmaklarını ), sonra omzunu, sonra tüm vücudunu ve en son gözlerinle birlikte tüm vücudunu nefes alırken kasıyosun nefes verirken gevşetiyosun bir de bunu dene sonra başla parmak egzersizine.
2 parmağımı küs gibi yaptım kaç cm ölçmedim canım yani 2 parmak bir boğumuyla yaptım
haklısın canım ama napalım. onlarıda atamıyoruz. beim de eşimin bi kaç akrabası böle yapıyodu sürekli orda olalım istiyolardı
onlara hayır diyorum hatta kavgada etmiştim
ama ailesine bişey yapamıyorum. eşimle kötü olmamak için onlarla ii olmaya çalışıyorum.
bence sen uyuyunca bi sarıl ona o arda barışıp denemenizide yapın.
sabahda güzel güzel konuşursunuz canım tartışmadan. yeni ewli sayılırız bunlar bizim en özel günlerimiz falan de
biraz rayına otursun zaten gideriz falan diye kandır bence :))
teşekkür ederim canım benim deneyecem bunu da yarın inşallah ... inşallah tekrar hayal kırıklığına uğramam
meraba canim nasilsin, dün sirf senin icin 2.bölüm yazi yazdim kendimden paylastim. okudunmu yazdiklarimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?