Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anlıyorum canım. cesaretin kaçmasın lütfen.
egzersiz yaparken bunlar çok normal inan bak. öyle ha diye yapamıyoruz malesef
arada bu engeller çıkıyo karşımıza ama vazgeçmeyim üstüne gittikçe oluyo.
sen şimdi bırakma canım üstüne git.
acı yok kesinlikle olmuyo çok hafif sızı yada baskı gibi bişey oluyo onada dayan canım
uğraş girene kadar. ıkın bide popoya doğru ittir.
sen doktora gitmişmiydin canım muayene olmuş muydun vaji den.

daha neler neler var da anlatsam başınız ağrır. hayatımda aşık olduğum ilk insanla hatta çocukluk aşkımdı evlendim mutluyum seviyorum arada sızıntılar olması normal herhalde idare etmeyi öğrenicem zamanla inş.

canm oluo arada vaji naza çekio kendini
hiç moralini bozma tekrar dene olcaktır benimde baya ilerlemişken ertesi gün hiç alamadığım çok oldu.
biraz rahatla kafanı dağıt tekrar dene başarırsın Allahın izniyle

canım benim doktorum parmak egzersizinden önce nefes egzersizi yap parmak egzersizi daha kolay olur demişti. nefes egzersizi şöyle önce nefes alırken ayak parmaklarını kasıyosun sıkıca sonra nefes verirken ayak parmaklarını gevşetiyosun. sonra dizlerini, sonra ellerini ( el parmaklarını ), sonra omzunu, sonra tüm vücudunu ve en son gözlerinle birlikte tüm vücudunu nefes alırken kasıyosun nefes verirken gevşetiyosun bir de bunu dene sonra başla parmak egzersizine.

canım deneme yapamadık hiç birine değil ona üzülüyorum birde bebek soruyorlar oğlu yanaşıyorda bebek olacak kendi kendime yapıcam bebeği s.....rmleri şırıngaya doldurup sıkıcam içime herhalde

haklısın canım ama napalım. onlarıda atamıyoruz. beim de eşimin bi kaç akrabası böle yapıyodu sürekli orda olalım istiyolardı
onlara hayır diyorum hatta kavgada etmiştim
ama ailesine bişey yapamıyorum. eşimle kötü olmamak için onlarla ii olmaya çalışıyorum.
bence sen uyuyunca bi sarıl ona o arda barışıp denemenizide yapın.
sabahda güzel güzel konuşursunuz canım tartışmadan. yeni ewli sayılırız bunlar bizim en özel günlerimiz falan de
biraz rayına otursun zaten gideriz falan diye kandır bence :))

kadın doğumcuya gitmedim canım evliliğimin 1. ayında psikoloğa gitmiştim onunla konuşunca ve anlatınca o vajinismus olduğumu söylemişti. tanıma egzersizleri ve kegel egzersizleri yapmıştım. parmak egzersizlerinden korktuğum için bırakmıştım... bu ay ankarada bi doktora gitmeye karar verdik eşimle.. bu arada burayı sürekli takip ediyodum asla parmak egzersizi yapamam diye sadece okuyodum.. iki gün önce burdaki kızlar sağolsun onların desteğiyle asla yapamam dediğim parmak egzersizini yaptım.. hiç ama hiç acımadığını gördüm...o kadar mutlu oldum ki anlatamam. bugün tekrar denedim ama olmadı.. acımayacağını bildiğim halde olmadı... sanki kapandı orası ...şimde tekrar denersem ve tekrar olmazsa diye endişeleniyorum... çok teşekkür ederim desteğin için canım

meraba canim nasilsin, dün sirf senin icin 2.bölüm yazi yazdim kendimden paylastim. okudunmu yazdiklarimi

ewet canım görmedim.

çok güzel haber bu. canım bundan sonrası kendiliğinden gelir artık. inşallah

Birgün böyle düsünebilecegim aklimin ucundan geçmezdi.. Bakis açim degisti herseye!! Benim neyim eksiikki yapamim demi Fokurtuu
Heyt ulan gaza geldim Vaji bekle beni ben geliyorum

Hatta baktimki doktorum uzatmalari oynuyo yine bisey demicem ona bidahaki seansi uzatabildigim kadar uzatcam o arada ben sizlerin destegiyle baslicam ins.. Doktora kalsa ohooo aylar sürecek

bunu duymak çok iyi geldi fokurtum... gerçekten böyle oluyor mu başkalarında diye yeyip bitirdim kendimi.... çok çok sağol

hangi doktor canım. bende ankaradayım yapabileceğim bişey olursa söylemen yeterli canım.
ya ben şu yüzden sordum canım kızık zarımızın yapısı egzersize müsaitmi diye.
ama sen zaten parmak almışsın normal yapıdadır demmekki.
fokurtunun dediği gibi vaji kendini naza çekiyo bazen. tekar dene yapacaksın bak.
ama öyle hemen vazgeçmek yok

teşekkür ederim canım benim deneyecem bunu da yarın inşallah ... inşallah tekrar hayal kırıklığına uğramam

bugün yapmaz artık zaten istekte kalmadı ama yarın akşama kurtuluşu yok

meraba canim nasilsin, dün sirf senin icin 2.bölüm yazi yazdim kendimden paylastim. okudunmu yazdiklarimi

merhabaa iyiyim canim sagol sen nasilsin?? gecmisi okuodum simdi gördüm yazdigini... evet dün baya bi gec saatte yazmissin okudum hepsini cok tesekkürlerrr bende sabirsizlikla bekliorum regl bitse de egzersize baslasam diyee işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…