- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.401
hangi doktor canım. bende ankaradayım yapabileceğim bişey olursa söylemen yeterli canım.
ya ben şu yüzden sordum canım kızık zarımızın yapısı egzersize müsaitmi diye.
ama sen zaten parmak almışsın normal yapıdadır demmekki.
fokurtunun dediği gibi vaji kendini naza çekiyo bazen. tekar dene yapacaksın bak.
ama öyle hemen vazgeçmek yok
2 parmak çok iyi yaa.. peki o duvar dedikleri yeri geçiyomusun 1 bogumla??
1 parmagi tüm alabilyomusun?
Birgün böyle düsünebilecegim aklimin ucundan geçmezdi.. Bakis açim degisti herseye!! Benim neyim eksiikki yapamim demi Fokurtuu
Heyt ulan gaza geldim Vaji bekle beni ben geliyorum
Hatta baktimki doktorum uzatmalari oynuyo yine bisey demicem ona bidahaki seansi uzatabildigim kadar uzatcam o arada ben sizlerin destegiyle baslicam ins.. Doktora kalsa ohooo aylar sürecek
2 parmak çok iyi yaa.. peki o duvar dedikleri yeri geçiyomusun 1 bogumla??
1 parmagi tüm alabilyomusun?
1 parmağımı çok rahat alıyorum tümüyle. o duvar dedikleri yeri bilmiyorum ki geçip geçmediğimi anlayamadım. sanki geçiyorum gibi geliyor ama emin değilim canım ya
bunu duymak çok iyi geldi fokurtum... gerçekten böyle oluyor mu başkalarında diye yeyip bitirdim kendimi.... çok çok sağol
oyyy yerim ben senii işte bu yaaa
biz neden yapamıyalım dimi
hem bu azimle senin sonuca ulaşman çokkk yakındır çoookkk
maşşlah sana
yaaa evet hazır hisssediosan başla hemen yinede haberdar et istersen doktorunu bilsin oda istediğini
çabuk tutsun elini dimiiii ama
oluo canm oluo çoğumuz takıldık arada ama geçio oda canm birazcık zaman.
takma öyle kafana azcık rahatla ödllendir kendini tekrar dene haledersin allahın izniyle
Reglim bitsin kontrole gitcem randevu aldim sonra hemen baslicam.. Daha uzatmakmis kendimi kandirip oyalamakmis yokBitti artik tembellik yapmicam..
Pazartesi randevum var konuscam doktorumla.. o hayal kirikligina ugricagimi zannediyo.. çünkü daha önceden yasadiklarim zordu.. ama ben yendigime inaniyorum.. ins yapcam daha beklemek istemiyorum ben..
canim sen egzersize daha baslamadigin icin merak ediorsun.. ben sana soyliyim.. ilk basladigimda bende cok zorlanmistim.. sonra isaret parmagi tamamen sokabildim tabi onun icin 2 3 gun ugrastim basta sadece 1 bogum giriordu sonra hepsini sokabildim.. o duvar gibi yer war ya ? oraya gelince cikarmadan bekliorsun ıkınıorsun nefes alip veriorsun yönünü ayarlayip ittiriosun orayi gecince geri kalan kısım war ya o kdr kolay ki sonuna kadar girior parmak.. hatta ben aparata gecince onu daha rahat sokup ilerletmistim cunku parmagimla olmuyordu rahat.. aparati rahat tutabiliordum.. sonra icindeyken git gel yapiyorsun hiç bisey hissetmiyorsun bol jel sürünce yanma fln da olmuyorr.. insallah egzersize baslayinca sende kolayca yaparsin.. ama ilk basta yapamazsan hemen pes etme cunku bende cok zorlanmistim ama suan rahatimm.. gerci reglm bitince gene ilk olarak parmagi denicem sonra iyice alisinca aparatla denerim :)
oluo canm oluo çoğumuz takıldık arada ama geçio oda canm birazcık zaman.
takma öyle kafana azcık rahatla ödllendir kendini tekrar dene haledersin allahın izniyle
maşşalah sana bu azimle devam inşşlh
1 parmagini tamamen almissan geçmissindir bence.. negüzel canim ins sende en kisa zamanda yenersin
fokurtuu cumm ben en son regl den once 8 cm mumdaydim.. iki defa güzelce sokabildim git gel de yaptim sonuna kadarda soktum sonra cikardim gene sokayim dedim baya ugrastimm bası girdi sonrasini ilerletemedim hani soktuktan sonra 2 cm kdr icerde bi duvar var sanki orayı napsam da gecemedim ıkındım nefes alip verdim yok olmadii.. sonra cikarip bida denedim yine basi girior ama ittiriom ittiriom ilerlemiyor baya ugrastim sonra biraktim egzersizi ertesi günde regl oldum.. regl den sonra devam edicem yaa once ince mumla yapicam sonra 8 cm e gecicem iyice alisirsam sonra oda rahat girer dime? cunku ilk defa 8 cm yaptim sonra regl oldum işte... :18::18:
tabiki yaparsın canım benim. yeterki iste apcam de. önemli olan ilki yapmak bece.ebru zülfikaroğlu doktorun adı eva kadın sağlığı merkezi canım.. kendim başaramazsam oraya gitmeyi düşünüyorum... hakkında birşey duydun mu bilemiyorum ama... aslında gitmek en iyisi bi kadın doğumcuya egzersizden önce ama açıkçası canımı acıtmalarından korktum... orta parmağın tamamını da almıştım hatta canım ilk egzersizde kendime güvenim tavan yapmıştı ne güzel bişeymiş .... inşallah tekrar denicem.. o kadar iyi geliyo ki moralleriniz canım çok sağolun... buradan aldığım gazla yapmıştım ilk egzersizi de zaten...:)) inşallah yine morallerinizle başarırım
merhabaa iyiyim canim sagol sen nasilsin?? gecmisi okuodum simdi gördüm yazdigini... evet dün baya bi gec saatte yazmissin okudum hepsini cok tesekkürlerrrbende sabirsizlikla bekliorum regl bitse de egzersize baslasam diyee işte :)
bir parmakla geçtim o duvarı canım sen de başlayınca göreceksin tek parmak çok zor değil. inşallah yeneriz hepimiz de. benim doktor hafta hafta veriyo o yüzden çabuk ilerleyemiyorum. yaklaşık 1,5-2 ay daha sürecek gibi. ama olsun yenelim de varsın 2 ay sonra olsun. Allah hepimize kolaylık versin.
Tatlim ins bende senin gibi çabuk ilerlerim.. Artik aci duysamda umursamicam.. çünkü bebegim ordan çikacak.. artik biseyler yapmam lazim.. ama sizin yazdiginiz o jeller burda yok.. doktorumla konusayim ondan bi jel önermesini isticem ve demin arkadas yazmisti plastikten aparat varmis onu sorcam baslicam bende ama önce kulak çöpüyle baslamak istiyorum çok küçük bisey almam lazimki hissedeyim nasil bi his ne tür bi aci hhissetcem .. of.. Bazen arkadaslar gelip anlatir iste ilk gecesini iste çok güzeldi ama çok yorulduk fln agzim açik kaliyo valla hayret ediyom
tabiki yaparsın canım benim. yeterki iste apcam de. önemli olan ilki yapmak bece.
e sen ilki yapmışsın 2. yi neden yapamayasınki.
yok canım onu duymadım. dediğim gibi yapabileceğim bişey olursa yardımcı olmak isterim
bende ankaradayım çünkü.
ama inşallah doktora gerek kalmadan yenersin.
ki ben inanıyorum gitmeden yenebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?