Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

insallah canimm.. dinleniyorum bide bu hafta yenenleri okuyunca gaza geLdim icim kıpır kıpır oldu yani bende 8 cm deyim az deil benim icin normalde p..s 12 cm fln.. az kaldi insallah yaa hissediyorumm.. bende once inceden basliyorum hatta ilk basta bi parmagimi sokuyorum oyle ilerliyorum kalin aparata dogru.. dedigim gibi su duvar gibi yer var ya ? orayi gecsem gerisi cok rahat cunku kayıp gidior aparattt sonuna kdr sokuorum git gel yapiorumm.. onemli olan benim o duvari gecmem o da zamanla olurmu yaa :S

Ben laptopu yanima alcam Ve buraya yazarak yapcam çünkü yalniz hissedersem kendimi yapamam desteginize ihtiyacim olcak o an!!
Ins acimaz ben çok pipirigim en ufak elim kesilsin amannnn kiyamet kopar.. ama busfer aldirmicam bunu yapmam lazim yoksa oldugum yerde sayiklicam ve bi senemi daha kaybetmek istemiyorum..

Valla tatlim ben henüz bebis düsünmüyorum ama insAllah Güzel Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda Hayirli bi bebek nasip eder inss!!!!!!!

insallah canim cok sagolll... sende kendine ve bebegine iyi bak iyi geceler canimm.. yok canim oyle bisey düsünmeyiz gördügünde cvb yaziyorsun ztnn :)

inşallah dediğin gibi gerek kalmaz canım... burada yenerim ve ben de şimdi benim gibi olanlara yardım ederim o zaman... inşallah.. tekrar çok teşekkürler bu desteğin değeri ölçülemez inan

rica ederim canım. bende aynı şekilde sizden destek alıyorum zaten. benim adamda bi kendine gelse artık bende kurtulsam.
playstationa daldı şimdi. izin vermeyince sinirleniyo sesimi çıkarmıyorum bende ama ge oldu artık çekim odaya :)
canım çıkıyorum ben. öpüyorum.
herkese ii geceler.

hmm oyle yap o zmn burda yazarsin egzersiz yaparkenn:) merak etmeee o kdr korktugumuz kdr deil bunu simdi daha iyi anliyorummm bendee.. ozmn bebek isteyenlere Allahim hayirlisiyla nasip etsin insallah :)

Canim benim iyi geceler
Hadi bakalim güzel haberlerinle gel bu gece yada yarin sabahhhh !!!!!!

hmm oyle yap o zmn burda yazarsin egzersiz yaparkenn:) merak etmeee o kdr korktugumuz kdr deil bunu simdi daha iyi anliyorummm bendee.. ozmn bebek isteyenlere Allahim hayirlisiyla nasip etsin insallah :)

Ins dedigin gibi korktugumuz kadar degildir.. Valla henüz düsünmüyorum dedigime bakma.. isim bakmaya basladim bile simdiden.. belkide bu bebek olayi beni azimlendiriyo.. çok istesemde kendimi hazir hissetmiyorum çok tuhaf.. daha çok gencim diyorum.. bi sene fln daha beklim diyorum busfer alisverise çikinca bebek giysileri görüyorum istiyorum ya çok büyük bi sorumlulugu var.. o sorumlulugu tasiyamamaktan korkuyorum açikçasi ..

ay bende geceleri yatarken bebegim olsa adini ne koyardik diye dusunuyorum yada dedigin gibi alisveriste ufak bebek kiyafetleri gorunce icim gidiyorrr... su hastaligi bi yensem insallah hemen hamile kalmak istiorumm ben hazirim bebek icinn Allahim insallah bi an once nasip etsin bana ve isteyen herkeseeeeee Aminnnn... neyse canim ben ciktim yarin gorusuruz insallah :)

Tamam tatlim iyi gclr grs dikkat et kendine

kızlarrr nasılsınızzzz???? napıyosunuzz nasıl gdiior sorularınızı cvplayablrmmmm elimdn geldigncee... hee bu arada benm bugün dogum günümmm ve neyi hatrladım biliormusunuzz.. yaşımız küçükken daha mı bir güzeldi bu dogum günlerii nnee gerçi dha 23 yaşındayım ama...???? evliyken ilk dogum günüm bu yarın bir sürü misafi var annemler kayınvalidemler görümceler çocukları allaaahhhhh yandım yaaaaaaaaaa :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

canm naptın cok merk edıyrm senı beklıorm

günaydın kızlar inşallah güzel haberler duyacağımız bigun olur.şimdiden hepinize egzersizlerinizde kolaylık diliyorum.

tatlim merhaba şunu söylemek istiyorum ki hiç korkma reglden sonra çok rahat oluyo sadece olumlu düşün olumlu olsun.olmayacak fikrini aklından at.ve mutlaka daha küçük aparatınla başla onlar olunca güveni geliyo insanın.mesela ben 10 cm deyken bile önce 6 cm sonra 8 cm en son 10 cm yapıyordum ve kolaylıkla oluyodu.ben egzersizimi oturarak bacaklarımı kendime çekip bükülü şekilde iyice açarak yapıyodum çünkü altta pozisyona alışmak için.üstte yapamam diyodum çünkü.ama çökerek tuvalet yapar gibi pozisyonda daha rahat alırdım aparati.bunun için oturarak olmadı mi hemen önce çökerek yapardım olunca diğeri daha rahat olurdu.belki işine yarar.

canım benim merhaba hastaymissin çok çok geçmiş olsun ki inşallah geçmiştir de.dikkat et kendine havalar çok garip sıcak mı soğuk mu belli değil.hastalık kaçınılmaz oluyo böyle havalarda.inşallah biran önce düzelirsin.ayrıca hadi eşlerinize gaz verin biran önce.siz olmadan kendimi yenmiş saymıyorum esas çığlığı kayra ve sen yenince atacam.haydi sela haydi sela haydi tam zamanı tam zamanı şimdi:):):)

selam canım keşke iyi haberlerle gelsen artık bu haberi sela ve senden duymak istiyorum sizde hakettiniz mutluluğu çünkü.canım yanlız dışarı çıkmak istemiyosun sanırım bende senin gibiyim aslında ama bazen mecbur oluyo insan.etrafta yakınlarda migros benzeri market varsa oralarda da olabilir bu içecek sanırım eşinin almaya niyeti yok sen alsan diyorum belki iyi gelir olur biter kurtulursunuz artık esinde sende.çünkü eminim bir kere başardınız mı içeceğe falan ihtiyaç kalmayacak herşey normale dönecek.

kızlar bi sorusu olan yardım isteyen en ince ayrıntısına kadar çekinmeden bana sorabilir parmak egzersizi hiç yapmadım hala da yapamam yapanları tebrik ediyorum ama kulak çubuğu ve mumun 11 cm kadar hepsini denedim elimden geldiğince yardım ederim yeterki vajili kimse kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…