- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.421
canm reglden sonra daha rahat oluo korkma hiç,bol bol dinlen şimdi rahatla iyice
reglden sonra da
önce bkaç cm inceden başla sonra 8 ecm ye gel hiç takılmazsın bence inceden kalına gidersen. ben hergün inceden kalına dooğru gidiodum rahat oluodu öyle
insallah canim bende inanamiyordum ilk serce parmakla baslamistim ama 10gunde 8cm muma gectim sonra araya regl girdi tabii.. aynen bende diorum bebek cikiyor ordan diye.. hmm doktor sana jel verir o zmn.. merak etme ilk bas korkuorsun ama sonra alisiorsun cunku hiç acimiyor gercekten.. bunlari diyebilcegim aklima gelmezdi ama oyle canimm.. aynen bazi insanlar hemen yapabiliyor bizim gibilerde uzun sürüyor ama napalim herseyin hayirlisi insallah.. Allah sabredenlerle beraberdir insallah bizde yenicez bu hastaligi sonra hep beraber hamile kalip ayni anda dogururuz insallah
saol canim bende iyim.hadi bakalim reglin bitsin sende basla egzersislere, insallah en kisa zamanda yenersin , ben cikiyorum canim kendine iyi bak yine görüsürüz insallah. aa unutmadan sen ve diger arkadaslarin bilgisine, ben herzaman kk. görünüyor olabilirim, cünkü sevmiyorum herzaman giris cikis yapmayi, yani bu kiz hep burda yada bize niye cevap yazmiyor diye düsünmeyin. ben genelde yokum burda.
inşallah dediğin gibi gerek kalmaz canım... burada yenerim ve ben de şimdi benim gibi olanlara yardım ederim o zaman... inşallah.. tekrar çok teşekkürler bu desteğin değeri ölçülemez inan
kızlarrrrr ben çıkıorummmm
hepinize iyi gecelerrrrrr
inşşlh güne güzel haberlerle başlarızzz
sıkı çalışın gece haaaaa
Ben laptopu yanima alcamVe buraya yazarak yapcam çünkü yalniz hissedersem kendimi yapamam desteginize ihtiyacim olcak o an!!
Ins acimaz ben çok pipirigim en ufak elim kesilsin amannnn kiyamet kopar.. ama busfer aldirmicam bunu yapmam lazim yoksa oldugum yerde sayiklicam ve bi senemi daha kaybetmek istemiyorum..
Valla tatlim ben henüz bebis düsünmüyorum ama insAllah Güzel Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda Hayirli bi bebek nasip eder inss!!!!!!!
rica ederim canım. bende aynı şekilde sizden destek alıyorum zaten. benim adamda bi kendine gelse artık bende kurtulsam.
playstationa daldı şimdi. izin vermeyince sinirleniyo sesimi çıkarmıyorum bende ama ge oldu artık çekim odaya :)
canım çıkıyorum ben. öpüyorum.
herkese ii geceler.
hmm oyle yap o zmn burda yazarsin egzersiz yaparkenn:) merak etmeee o kdr korktugumuz kdr deil bunu simdi daha iyi anliyorummm bendee.. ozmn bebek isteyenlere Allahim hayirlisiyla nasip etsin insallah :)
bende cikiyorum kizlarrrr herkese iyi gecelerrrr Allah a emanet olunnn.. insallah yeni gün yeni umutlar bizim olsunnn..
Ins dedigin gibi korktugumuz kadar degildir.. Valla henüz düsünmüyorum dedigime bakma.. isim bakmaya basladim bile simdiden.. belkide bu bebek olayi beni azimlendiriyo.. çok istesemde kendimi hazir hissetmiyorumçok tuhaf.. daha çok gencim diyorum.. bi sene fln daha beklim diyorum busfer alisverise çikinca bebek giysileri görüyorum istiyorum ya çok büyük bi sorumlulugu var.. o sorumlulugu tasiyamamaktan korkuyorum açikçasi ..
ay bende geceleri yatarken bebegim olsa adini ne koyardik diye dusunuyorum yada dedigin gibi alisveriste ufak bebek kiyafetleri gorunce icim gidiyorrr... su hastaligi bi yensem insallah hemen hamile kalmak istiorumm ben hazirim bebek icinn Allahim insallah bi an once nasip etsin bana ve isteyen herkeseeeeee Aminnnn... neyse canim ben ciktim yarin gorusuruz insallah :)
rica ederim canım. bende aynı şekilde sizden destek alıyorum zaten. benim adamda bi kendine gelse artık bende kurtulsam.
playstationa daldı şimdi. izin vermeyince sinirleniyo sesimi çıkarmıyorum bende ama ge oldu artık çekim odaya :)
canım çıkıyorum ben. öpüyorum.
herkese ii geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?