Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayatım ben seni tebrik etmedim galiba.tebrik edrim.rabbim başka dert sıkıntı vermesin

günaydın nilay nasılsın? benim regl in bitmesine az kaldı.şimdi diyorum ki daha mı zor olur yoksa kaldığım yerden devam edebilirmiyim gibi bi soru var kafamda

canım dun cıkmak zorundaydım kusura bakma cevap verdılermı bılmıyorum soruna ama oturdugun yerden vajıyı sık bırak canım wc de de ıdrarını yaparken de aynı ıslemı yap bu egzersızler dogum ıcın de faydalı...kasları hareket ettırıyorsun

özledım senıı ama bır kac gun pek ugrayamayacagım hafta basına kadar çook ozle benı

bir de şunu merak ediyorum.biz üstteken pe...s başı girdikten sonra ne tarafa doğru ittiricez?dümdüz üstüne mi oturmamız lazım.üstteyken yön ayarlayamıyorum.pen.s yolu bulur mu ben düz ittikçe

canm naptın cok merk edıyrm senı beklıorm
içeceği almamış canım yine aynı şey oldu.

ama sanki onda sertleşme olmaması benim işime geliyodu o an. p...s değince çook tuhaf oluyorum.
sanırım bende henüz hazır değilim
ama cidden artık uğraşamicam ben. çok yoruldum sıkıldım.

hayatım ben seni tebrik etmedim galiba.tebrik edrim.rabbim başka dert sıkıntı vermesin
Canım teşekkür ederim başarı hikayemde de teşekkürümü belirtmiştim ama geçmişi okumadıysan görmemiş olabilirsin emeğin çoktur üstümde canım Allah razı olsun.ne isteğin varsa gerçek olsun inşallah.buarada kimse benim adımı parlatmadı çok üzüldüm

Canım lütfen öyle düşünme tabi ki de hazırsın sen.egzersizi tamamladın daha ne yapabilirsin ki daha fazla bekleme at bu yükü omuzlarından.inan hazır olunmayacak bişey yok.acı yok sızı yok herşey çok kolay hadi biraz cesaret.

günaydın nilay nasılsın? benim regl in bitmesine az kaldı.şimdi diyorum ki daha mı zor olur yoksa kaldığım yerden devam edebilirmiyim gibi bi soru var kafamda

gunaydın canım ben ıyıyım sen nasılsın gecmıse bakıyordum yenı gordum yezını

hıc ona takılma goruceksın eskısınden daha kolay gececek egzersızlerın hep oyle dusunuruz ama sonucları cok ıı:))

artık kurtulmak istiyorum. kendimi eksik ve beceriksiz hissediyorum. hayatta diğer şeylere odaklanamıyorum,kitap bile okuyamıyorum doğru düzgün.sanki birileri anlayacakmış,anlıyormuş gibi geliyor bazen.annem bile anlamıyor. şaşırıyorum yurt dışlarında 15 yaşındaki kızlar zevkine yapabilirken bu hastalık neden....

canım egsersız yapıcaıgn zaman onceden bana haber ve r musaıtsem o vakıt msn acarım bırebır destek verırım

kızlar sağolun. faranjit dedi doktor, ilaca başladım. dün bölük pörçük de olsa uyuyabildim. paso yatıcam, hiçbişey yapmaya halim yok valla :))) geçmişi okuyup geleyim ben :))

canım benim tebrik ederim çok sevindim işlerimin yoğunluğundan pek giremiyordum daha yeni gördüm ..Allah ın başka sıkıntı vermesin inşşş , bu halaylar senin için tatlım Bende seni seviyorum tatlım kayracım selacım sıra sizde hadi bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…