- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.641
canım yanlış biliyor olmayasın, parmakla değil vajina içi ultrasonla bakıyorlar diye biliyorum.
öyleymıs canım hatta bazısı kese ıcın doktora parmakla baktırmayın bebek duser derler ama ben katılmıyorum oyle bır ıhtımal olsa doktorlar hıc bakarmı?
ilişiki de kısıden kısıye degısıyormus canım riske baglı bırsey kımıne ılk 3 ay ve son 3 ay yasaklıyor doktor kımıne sorun olma dıyorlar...bakalım bız ne olucaz:)
bir tane hamiş adayı daa suan da burda sesı solugu cıkmıyorÖZ_HAN
canım yanlış biliyor olmayasın, parmakla değil vajina içi ultrasonla bakıyorlar diye biliyorum.
ben de okuyorum yazdıklarını saf saf.. sonunda ben varmışım meğersem.... o kadar uzak gibiki.. çok değişik bişi.. gerçi sen de her ay yaşıyorsun bunu ama.. inşallah bu ay sana da bana da isteyen herkese nasip eder allahım..:)) amin.
canım haklısın yanlıs bılıyormusumvajınal ultasonla bakılıyormus yanlıs bılgı vermısım özur:26::26::26::26:
herkes vajinal ultrasonla baktırdım diye burnumdan getirmişti bebek düşer diye 3 kez baktı doktor bişey olmadı, dış gebelik olabilir diye bakmıştı nokta gibi birşeydi, oz-han nın şüpheleri mi var?
bende muayenede tedırgın oluyordum doktorum sımdı bakmasam olur ama hamılelıgıılk evresınde mecbur demıstı...
gecıktı teyzesı bir kaç gun bakalım tutunmustur ınsanllah onunda meleğı....
bende muayenede tedırgın oluyordum doktorum sımdı bakmasam olur ama hamılelıgıılk evresınde mecbur demıstı...
gecıktı teyzesı bir kaç gun bakalım tutunmustur ınsanllah onunda meleğı....
ayyy maşallah imrendim sizeee Allah bize de bu hastalığı yenip bebiş yapmayı nasip etsinn İnşallah sizler de en kısa zamanda hamile kalırsınız
hamilelikte herşeye katlanıyosun canım bebişinin sağlığını düşünüyosun kendi korkularının falan bir önemi kalmıyor, inşallah canım burdaki herkes anne olmayı çok istiyor Allah hepinize en kısa zamanda nasip etsin.
inşallah canımm sen kızıyorsun amao mıde bulantılarını bıle ıstıyorum bennn yeterkii olsunnnnn
evet yaa senın baya kotu gectı5 ay çektim Nilaycım inanki hayattan gönlün geçiyor bütün hamilelik heyecanın çileye dönüşüyor, inşallah tez zamanda hamile kalırsın ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.
vajiyi yendim eşimi yenemedim çarşambadan beri deneme yapmıyoruz ya hep yorgunnnnnnnnnnn
vajiyi yendim eşimi yenemedim çarşambadan beri deneme yapmıyoruz ya hep yorgunnnnnnnnnnn
eee naz sırası onda şimdiçok sınır bozucu dımı
takma kafana canım eşlerin de bir adaptasyon süreci oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?