Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben de okuyorum yazdıklarını saf saf.. sonunda ben varmışım meğersem.... o kadar uzak gibiki.. çok değişik bişi.. gerçi sen de her ay yaşıyorsun bunu ama.. inşallah bu ay sana da bana da isteyen herkese nasip eder allahım..:)) amin.

normaldır tatlım suan da senı cok ii anlıyorum ayy yarın ola hayrola hadi inşallahh hayırlısı olur bıtanemmm

canım haklısın yanlıs bılıyormusumvajınal ultasonla bakılıyormus yanlıs bılgı vermısım özur:26::26::26::26:

herkes vajinal ultrasonla baktırdım diye burnumdan getirmişti bebek düşer diye 3 kez baktı doktor bişey olmadı, dış gebelik olabilir diye bakmıştı nokta gibi birşeydi, oz-han nın şüpheleri mi var?

herkes vajinal ultrasonla baktırdım diye burnumdan getirmişti bebek düşer diye 3 kez baktı doktor bişey olmadı, dış gebelik olabilir diye bakmıştı nokta gibi birşeydi, oz-han nın şüpheleri mi var?

bende muayenede tedırgın oluyordum doktorum sımdı bakmasam olur ama hamılelıgıılk evresınde mecbur demıstı...

gecıktı teyzesı bir kaç gun bakalım tutunmustur ınsanllah onunda meleğı....

bende muayenede tedırgın oluyordum doktorum sımdı bakmasam olur ama hamılelıgıılk evresınde mecbur demıstı...

hamilelikte herşeye katlanıyosun canım bebişinin sağlığını düşünüyosun kendi korkularının falan bir önemi kalmıyor, inşallah canım burdaki herkes anne olmayı çok istiyor Allah hepinize en kısa zamanda nasip etsin.

ayyy maşallah imrendim sizeee Allah bize de bu hastalığı yenip bebiş yapmayı nasip etsinn İnşallah sizler de en kısa zamanda hamile kalırsınız

ayyy maşallah imrendim sizeee Allah bize de bu hastalığı yenip bebiş yapmayı nasip etsinn İnşallah sizler de en kısa zamanda hamile kalırsınız

hıc ımrenme canım bızde boyle konusuldugu zaman acaba bızde o duyguyu yasayacakmıyız derdık yada bırgun bu konuları konusacakmıyız bak konusmaya basladık ınsallah yasarız en kısa zamanda

inşallah canımm sen kızıyorsun ama o mıde bulantılarını bıle ıstıyorum bennn yeterkii olsunnnnn

inşallah canımm sen kızıyorsun ama o mıde bulantılarını bıle ıstıyorum bennn yeterkii olsunnnnn

5 ay çektim Nilaycım inanki hayattan gönlün geçiyor bütün hamilelik heyecanın çileye dönüşüyor, inşallah tez zamanda hamile kalırsın ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.

vajiyi yendim eşimi yenemedim çarşambadan beri deneme yapmıyoruz ya hep yorgunnnnnnnnnnn

5 ay çektim Nilaycım inanki hayattan gönlün geçiyor bütün hamilelik heyecanın çileye dönüşüyor, inşallah tez zamanda hamile kalırsın ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.
evet yaa senın baya kotu gectı

o kadar cok ıstıyorumkı gozum ınan hıcbırsey gormuyor korkuyorum ya olmazsa dıye...inşallah canım yaa hayırlısı...

eee naz sırası onda şimdiçok sınır bozucu dımı

valla ya perşembe dedim yarın dedi cuma dedim yarın dedi bugün dedim uykum var diyor ama kaldırıcam bana ne ya hafta içi çalışınca vaktimiz olmuyor ertesi gün işte sersem gibi oluyorum ben. bugün olacak sanki çok ara verince eskiye dönerim diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…