Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öyle sartlama esını sen hıcbısı deme gıt sokul bak nasıl ıstıyor yorgunluk fln kalmaz ıstıyorum hadı olsun yapma anı yasayın

kıslarrr iyi akşamlar...ben cuma günü aparatla deneme yaptım 5-10 dakika içerde tuttur..fakat gece biraz ağrı gibi bir his hissetim bugün ama çok iyiyim...allahım yeneyim de kurtulayım artıkkkk

Canim ben parmak egzersizini kastetmistimm parmak egzersizi verdimi hic. Bize ilk hafta oksama odevi vedi. Sonra serbest sev..me ama tabi iliski yasak. Parmak egzersizinde de iki parmak bir bogumdayim.

hmmm. yok henüz parmak egzersizi vermedi. belkide vermicek bilemiyorum.. ilk haftaki ödevler benimde öyleydi. sanırım sen benden ilerdesin egzersiz verdiğine göre...

ben yenemedim hala canım. eşimde sorun olmuştu sonra tartışma kavga gürültü derken egzersizi bıraktım. yenice düzeldik ama şimdi ikimiz de gribiz. vuslat başka bahara kaldı :))) ama artık yaklaştığını hissediyorum :))) sen sık girmiyorsun umarım cevabımı görürsün.

arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum,öyle bir illet ki bu cesaretimi anca toplayıp mesaj yazabiliyorum düşünün yani..benimki tam vajinismus mu onu bile bilmiyorum henüz. eşimin p...sini yarısını rahatlıkla aldım geçen,kızlık zarı belli bir yerden sonra gerildi sanırım tam yırtılacaktı bastım çığlığı. sanırım o an korktum çok kan gelecek diye,eşim de mecburen geri çekildi. şimdi buradan okuduğum kadarıyla emla aldım. size sormak istediğim şey,emlayı vajinamızın içine ne kadar süreceğiz,fındık büyüklüğünde demişsiniz ama o uyuşturur mu daha çok sürsem daha çok uyuşmaz mı bir de sürdükten sonra kaç dakika bekleyeceğiz,streçlememize gerek var mı genital bölgeyi emlalıyken?

canım sağol sorduğun için tlf girdiğim ve geçmişi okuduğum için cevap gecikti kusura bakma iyi canım çok şükür tabi hala ufak kasılmalarım oluyo ama eminim zamanla oda düzelecek.vajiden sonra hayata bakışım değişti artık yaptığım şeylerden geçirdiğim günden zevk alabiliyorum evime gerçekten burası benim gibi bakmaya başladım inşalla herkes kurtulup bu mutluluğu yaşar.

canım hoşgeldin. emladan çok az sürmen yeterli.bence fındık büyüklüğü çok bile. gerçi kişiden kişiye değişiyor bu ama fındık büyüklüğü kafi. ben anestol kullanmıştım. ama amla da aynıdır. bi 5 yada 10 dakika beklemen yeterli canım. sürünce hafif yanıyo, korkma. sen aslında işin büyük bi çok kısmını halletmişsin. pe...in yarısını aldım diyorsun. bu büyük bi şey. yarısının girdiğini görmüşsün, o bölgenin esnek olduğunu görmüşsün. bizler egzersiz yaparak yendik vajinusmusu. çünkü bilinçaltının oraya birşey girebileceğini öğrenmesi gerkiyordu. ama sen yarsını almışsın, istersen egzersize başla. beynin bunu kabullenince zaten p.... hemen giriveriyor. herşey beyinle alakalı yani. bu bahsettiğin denemeyi ne zaman yapmıştınız? o zamandan beri bunun için bişeyler yaptın mı?

daha farklı oluyor hersey dımı .. hayata bakısın eve bakısın .. sana ıyı tadını cıkarmalar dılıyorum canım .. darısı tum egsersızcılerın basına..

Bu sefer oldu galiba :) Tamamı girdi. Git gelleri de yaptık. Hiçbir acı da hissetmedim ama kırmızı da gelmedi. Onu görmeyince de acaba tam yapamadık mı diye düşünmeye başladım ben şimdi.

Bu sefer oldu galiba :) Tamamı girdi. Git gelleri de yaptık. Hiçbir acı da hissetmedim ama kırmızı da gelmedi. Onu görmeyince de acaba tam yapamadık mı diye düşünmeye başladım ben şimdi.

kızlık zarın esnektir ondan gelmemiştir canım tamamı girmiş işte daha ne olsun ....tebrik ederim darısı başımıza :)

nasilsiniz hanimlar, sormak istediginiz seyler varsa sorabilirsiniz. neler oluyor orda bakim yeni 1.gelinmi cikti, ay ne güzel 1.kisi daha kurtuldu darisi herkesin basina

tebrikler canim rabbim 1.daha yasatmasin.

YENI GELINMIZ MGV

insallah bundan sonra hersey gönlünce olur. duygu ve düsüncelerini anlat bize, nasil yendiginide anlatki herkese cesaret hirs olsun.

Son düzenleme:
evettt gördun bıle.....hadi anlat basarı oykunu

7 aylık bir evliliğimiz var. ilişkimizin ilk zamanlarında eşim her yeltendiğinde p...s vajinaya değdiği an bağırıyordum. doktora gittim kadın doğuma . ama anatomik hiçbir sorunum olmadıgını söyledi. sonra yine denedik ama hiçbi şekilde yapamıyorduk. ikinci bir kadın dogumcuya gittim. acaba ilki aNlamadı mı dedim ama o da hiçbi sorun olmadıgını psikologa gitmem gerektiğini söyledi.

tabi günler kabus. evlilikten zevk alamıyorum. ama eşim çok destek aldım. hiç bana sırtını dönmedi. psikoloğa gittim. egzersizler başladı. dokunma egzersizi 3 hafta, parmak egzersizi 3 hafta. parmak egzersizinin son haftasındayken bir kez p...s denemek istedim çünkü merak ediyordum olacak mı diye. parmak egzersizlerinde 3 parmak 1 boğumdaydım. neyse p...s denedik 2 gün önce 4te 3 ü girmişti. sizin dünkü tavsiyeleriniz sonucu bugün tekrar denedik. pes etmedim. açıkcası pes edecek bir durum da yoktu. hiç acımadı. son noktaya kadar geldik. eşim her aşamada iyi misin diye sordu. ben iyiyim deyince devam etti. git gelleri de tam yaptık ve mutlu son. yalnız kırmızı gelmedi. o gelmeyince de ben hala acaba yapamadık mı diyorum :) Eşim de birazdan bidaha yapalım muhteşem oldu diyor :)

Çoooooook teşekkür ederim. Allah hiç kimseye yaşatmasın. Bu sorunu olanlara da tez zamanda kurtulmayı nasip etsin. Ama egzersizler çok çok önemli lütfen ihmal edilmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…