Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrıkler canım bu hafta sonunun gelınlerı kım olcak dıye merakla beklıyordum ılkı sen cıktın
devamı gelıcekmı bakalım
rabbım baska sıkıntı keder vermesın yenı gelınlıgın hayırlı olsun canım

gözün aydın, canım genelde parmak egzersizi yapanlarda esniyor zar kırmızı gelmiyor, çoğumuzda gelmedi, o yüzden kafana takma doktoruna da sor istersen.

maasalah rabbim 1.daha yasatmasin. eger düzenli gecmisi okuyorsan ordada yazdigi gibi kirmizi gelmeyebilir bu cok normail 1.sey. 1.herkesin vücudu farkli 2. egzersislerden dolayi kirmizi gelmeyebilir. ben bunu herzaman yaziyorum 1.daha yazayim: zaten normal sartlarda kizlik zari kanamaz, cünkü o.zaten esnek. cem kecenin: 1.kacinma ve erteleme hastaligi olan vajinismusun üstesinden gelmek, isimli kitabinda yaziyor. kitabda diyorki kizlik zari kanamaz patlamaz agri aci yapmaz. istisnalar haric tabi herkesin kizlik zari farkli. ama dr.un dedigi gibi bencede kirmizi gelmesinin nedeni hazirliksiz sevismesiz jelsiz bayanin kendini kastigi ve genelde erkeklerin aceleci,olmalari pat diye yapmasi zaten bu durumda kirmizi gelmezse anormal olur.

Çok teşekkür ederim inanın herkesin katkısı var bu mutluluğumda. Hepinize sonsuz teşekkürler.

gözün aydın, canım genelde parmak egzersizi yapanlarda esniyor zar kırmızı gelmiyor, çoğumuzda gelmedi, o yüzden kafana takma doktoruna da sor istersen.

Ben de kırmızı gelmeyince korkmuştum.Ozaman bir sorun yoktur inşallah

slm kızlar bu siteyi yeni gördüm :) bende vajınismus hastasıydım aralıkda 4 . senemiz bitti 5 in içindeyiz ve inanırmısınız hastalımı yeneli daha6 ay oldu allaha binlerce şükürler olsun şimdi hastalıkla ilgili hiçbi sorunum yok ...ama eşimin çok desteği vardı onun anlayışı olmasa şimdiyeli çokdan boşanmıştık belkide . allah herkese sağlıklı yaşan nasip etsin çok zoor o piskoloji bide herkesin hani bebek sorularııı ıııyyyy çok kötüyyydüüü şimdi sıra bbebekde allah izin verirse onada kavuştukmu başkada bileğim yok ( ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN )

maşallah canım...

senkırmızıya hıc takılma bız egzersız yaptıgımız ıcın gevsıyor ve kırmızı gelmeyebılıyor sakın takılma ona...

ben egzersizleri tamamladım sanırım parmakta ve mumlarda hatta daha kalın aparatlarda sıkıntı yok 1 hafta bekledik bugün inşallah denicez önericeğiniz birşey var mı

ben egzersizleri tamamladım sanırım parmakta ve mumlarda hatta daha kalın aparatlarda sıkıntı yok 1 hafta bekledik bugün inşallah denicez önericeğiniz birşey var mı

kusura bakma yazini yeni gördüm. mutlaka sevisme olsun, rahat ol jel kullan üstde dene. vajinaya serbest brak, nefes verince vücudun heryeri, gevser. sizde tam yapicaginiz zaman 1.nefes al geri nefesini brak yani ver, verdigin nefesin sonunda artik hangi pozisyonda yapiyorsaniz yavasca itin yada icine almaya calis. 1.de arkadaslarin dedigi 1.sey var, ikin ikininca orasi aciliyormus. aa sunuda yapabilirsin: ister sevismeden önce ister esinden cekinmiyorsan p... gecmeden parmak yapabiliyorsan 2.3.kere parmak egzersisini yap sonra ya esin üstde yada sen üste gec. jel kullanmayi unutma

sanki ben altta olunca daha rahat olucak gibi egzersizleride genelde yarı oturur şekilde ve yatarak yaptım. önce parmak ve mum egzersizi yaparım diye düşünmüştüm bide yeni başlayanlara daha yenmeden tavsiyem benimde ıkınmak rahatça giriyo inşallah yenicem yarın doğum günüm inşallah yarın evliliğim için yeniden doğucam

TEBRİKLEEEEEEEEEEEEEERRRRRRR

allah başka dert vermesin.

canım nickmavinin dediklerini dikkate al mutlaka,buna ek olarak eğer bir acı hissedersen sakın çekme,bekle öylece,bekleyince gevşeme oluyor.
biraz sonra bir daha nefes verirken az daha it.böyle adım adım, bir bakmışsın bitmiş :)

ben çekilmiyorumda eşim.... oldu bittiye getiriyo egzersizlerim çok çok iyi geçti inş yarın doğum günüm ve ben bu illeti akşam yenicem öpüyorum sizleri. bakmaya katlanamadığım yere sizin sayenizde bişeyler sokabildim çok yardımınız oldu

tebrikler canimmm darisi basimiza insallah cok guzel anlatmissin masallah sanaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…