- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.701
nasillsiniz hanimlar. hersey yolundami sormak istediginiz 1.sey varsa sorabilirsiniz, yada sohbet edebiliriz
nasillsiniz hanimlar. hersey yolundami sormak istediginiz 1.sey varsa sorabilirsiniz, yada sohbet edebiliriz
Bu sefer oldu galiba :) Tamamı girdi. Git gelleri de yaptık. Hiçbir acı da hissetmedim ama kırmızı da gelmedi. Onu görmeyince de acaba tam yapamadık mı diye düşünmeye başladım ben şimdi.
slm nickmavi iyiyiz sükür, ben bebiş istiyorummmmm, önereceğin şeyler var mı:)
msn yada facebook kulaniyormusun ordan görüselim
canım msn kullanıyorum ama onu da bizim bilgisayer açmıyor.
kiz 2.kere sana özelden yazmaya calistim gitmedi gönderemedim, megerse senin posta kutun doluymus onun icin gitmiyormus. bu sitede sana gelen mesas kutunu bosalt yani biraz sil. facebook kullanmiyormusun?
şimdi sildim canım. ben bilmiyordum dolu olduğunu
hakkini helal et 1.sey sordun geciktirdim, benim bu sitede 1.problemim var ney anlamadim özel mesas göndermeye calisiyorum, hep geri cevrildi, ama neyse sonunda oldu herhalde basardim, insallah almissindir mesasimi.
canım sen ne durumdasın yendinmi egzersizde misin
aldım canım çok saol. allah razı olsun. helal olsun, ne olacak ya. tekrar saol. sen hamişmiydin
ay kafayi yedim sorun ney anlamadim kac saatdir ugrastim ama neyse sonunda gönderdim. evet canim 7.bucuk aylik hamisim rabbim tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin. sen ne zaman yendin cok oluyormu yeneli.
ben egzersizdeym canım 2 parmak 1 boğumda
na güzel, başlamışsan bitirmişsin demektir. inş en kısa ve güzel zamanda yenersin. kolay gelsin, allah yardımcın olsun.
canım hoşgeldin. emladan çok az sürmen yeterli.bence fındık büyüklüğü çok bile. gerçi kişiden kişiye değişiyor bu ama fındık büyüklüğü kafi. ben anestol kullanmıştım. ama amla da aynıdır. bi 5 yada 10 dakika beklemen yeterli canım. sürünce hafif yanıyo, korkma. sen aslında işin büyük bi çok kısmını halletmişsin. pe...in yarısını aldım diyorsun. bu büyük bi şey. yarısının girdiğini görmüşsün, o bölgenin esnek olduğunu görmüşsün. bizler egzersiz yaparak yendik vajinusmusu. çünkü bilinçaltının oraya birşey girebileceğini öğrenmesi gerkiyordu. ama sen yarsını almışsın, istersen egzersize başla. beynin bunu kabullenince zaten p.... hemen giriveriyor. herşey beyinle alakalı yani. bu bahsettiğin denemeyi ne zaman yapmıştınız? o zamandan beri bunun için bişeyler yaptın mı?
hoşbulduk canım. yardımların içinse ayrıca teşekkür ederim. ben henüz durumumu anlamadım vajinismus muyum çözemedim . ben yeni evliyim henüz. ilk geceden çok korktuğum için sanırım eşim p...sini vajinaya yerşeştirmeye başladığında yarısına kadar falan geliyo hiç kasmıyorum kendimi kızlık zarına geldiğinde o zaman korkuyorum sanki orası çok fazla yırtılıp çok kanayacak kitlenecekmişim gibi. tek korkum acıyacak olması. kasılmam yok benim. işte o yüzden belki iyi gelir diye sizden okuduğum kadarıyla emla aldım. onu uygulayacam .acıyı hissettirmiyorsa bu sefer yapacam başaracam bunu inş :)
Ocak'ta evlendim çok yeniyim henüz. araya 8 günlük regl dönemim falanda girdi bi de. ben iki üç kere bağırınca eşim o günden sonra kıyamadı bana . bende ona emla kremden bahsettim onunla deneyelim o zaman yeter ki acı çekme dedi bana sağolsun. bu emla işe yarasın uyuşturmamasından korkuyorum fakat herşeye rağmen deneyecem bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?