Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu sefer oldu galiba :) Tamamı girdi. Git gelleri de yaptık. Hiçbir acı da hissetmedim ama kırmızı da gelmedi. Onu görmeyince de acaba tam yapamadık mı diye düşünmeye başladım ben şimdi.

tebrikler canım, hayırlı olsun ne güzel. bende de gelmemişti kırmızı. yeneli 2 ay olcak hala gelmedi. zaten sorun değil. egzersiz yapanlarda gelmez demişlerdi zati

hakkini helal et 1.sey sordun geciktirdim, benim bu sitede 1.problemim var ney anlamadim özel mesas göndermeye calisiyorum, hep geri cevrildi, ama neyse sonunda oldu herhalde basardim, insallah almissindir mesasimi.

aldım canım çok saol. allah razı olsun. helal olsun, ne olacak ya. tekrar saol. sen hamişmiydin

aldım canım çok saol. allah razı olsun. helal olsun, ne olacak ya. tekrar saol. sen hamişmiydin

ay kafayi yedim sorun ney anlamadim kac saatdir ugrastim ama neyse sonunda gönderdim. evet canim 7.bucuk aylik hamisim rabbim tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin. sen ne zaman yendin cok oluyormu yeneli.

ay kafayi yedim sorun ney anlamadim kac saatdir ugrastim ama neyse sonunda gönderdim. evet canim 7.bucuk aylik hamisim rabbim tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin. sen ne zaman yendin cok oluyormu yeneli.

bir buçuk ayı geçti canım. allah sağlık sıhhat selametle kurtarsın canım. hayırlı ve salih evlat eylesin. mevla bizlere de nasip etsin inşşş

hoşbulduk canım. yardımların içinse ayrıca teşekkür ederim. ben henüz durumumu anlamadım vajinismus muyum çözemedim . ben yeni evliyim henüz. ilk geceden çok korktuğum için sanırım eşim p...sini vajinaya yerşeştirmeye başladığında yarısına kadar falan geliyo hiç kasmıyorum kendimi kızlık zarına geldiğinde o zaman korkuyorum sanki orası çok fazla yırtılıp çok kanayacak kitlenecekmişim gibi. tek korkum acıyacak olması. kasılmam yok benim. işte o yüzden belki iyi gelir diye sizden okuduğum kadarıyla emla aldım. onu uygulayacam .acıyı hissettirmiyorsa bu sefer yapacam başaracam bunu inş :)

canım inan ki hiç ama hiç acımıyor. tabi bunu kendin tecrübe etmen lazım. ne kadar zamandır evlisin?

arkadşlar merhaba aradım ben mualla hanımı ön bilgi için...ev ödevleri vericem dedi oda egzersiz oluyor haftaya full doluymus randevuları kendim başlamak istiyorum egzersizlere once anestol mü sürücem girişe gecen gece denedim işaret parmağımın iki bogumu girdi..aşağı doğru tiince aslında itsem daha da gitcekti korktum:S gleiştgelen de yapış yapış oldu memnun kalmadım sizde de oyle mı oluyor? bide popoya dogru ıtcez dı mı cunku bugun denedım basaramadım

Ocak'ta evlendim çok yeniyim henüz. araya 8 günlük regl dönemim falanda girdi bi de. ben iki üç kere bağırınca eşim o günden sonra kıyamadı bana . bende ona emla kremden bahsettim onunla deneyelim o zaman yeter ki acı çekme dedi bana sağolsun. bu emla işe yarasın uyuşturmamasından korkuyorum fakat herşeye rağmen deneyecem bunu.

oo daha çok yenisin maşallah. hemen de bulmuşsun burayı. ben evlilikten bir yıl sonra bulmuştum burayı. ne güzel, aferin sana. bence işe yarar. sonuçta ameliyat olmıcaksın ki, o kadar da çok uyuşmasına gerek yok:) bence dene. yine de olmazsa egzersiz yaparsın. kısa bi sürede halledersin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…