- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.721
oo daha çok yenisin maşallah. hemen de bulmuşsun burayı. ben evlilikten bir yıl sonra bulmuştum burayı. ne güzel, aferin sana. bence işe yarar. sonuçta ameliyat olmıcaksın ki, o kadar da çok uyuşmasına gerek yok:) bence dene. yine de olmazsa egzersiz yaparsın. kısa bi sürede halledersin inş
arkadşlar merhaba aradım ben mualla hanımı ön bilgi için...ev ödevleri vericem dedi oda egzersiz oluyor haftaya full doluymus randevuları kendim başlamak istiyorum egzersizlere once anestol mü sürücem girişe gecen gece denedim işaret parmağımın iki bogumu girdi..aşağı doğru tiince aslında itsem daha da gitcekti korktum:S gleiştgelen de yapış yapış oldu memnun kalmadım sizde de oyle mı oluyor? bide popoya dogru ıtcez dı mı cunku bugun denedım basaramadım
slm kızlar nasılsınız.
ben bi kaç gündür hiç ii değilim.eşimle aramda kötü
bu günde vajiliyim yarında öbürgünde....
hiç aklımdan çıkmıyo bu nefes alamıyorum sanki yemek yerken lokmalar boğazıma diziliyo
vajiliyken kaşığı elimden masaya bıraktığım o kısacık an bile o kadar uzun geliyo ki bana. günler geçmiyo.
duş alırken bile ne yaptığımı bilemiyorum. delirmek üzereyim((
elim kolum bağlı bekliyorum. bu güne kadar üzüldüğüm şeyleri düşününce bu yanında hiçmiş diyorum.
gerçek çaresizlik buymuş.
eşim doktor konusunu inat haline çevirdi.
aşılama için giderim onun için gitmem diyo
beklemek çok zor. ne zamana kadar beklicem onun keyfini.
canım yaa. sizin sorun sertleşmemiydi.
canım hoşgeldin. sen zaten başlamışsın egzersize. anestolü evet girişe sür. çok az sür ama. hafif biş yanma oluyo sürünce. ben gleitgelen kullandım memn kaldım. ama ben pek fazla kullanmamıstım. başka marka diğer arkadaşlara sor istersen. evet popoya doğru tiyosun. önce derin nefes al. bu çok önemli. sonra nefesi ver, verirken de ıkın ve parmağını it aynı zamanda
slm kızlar nasılsınız.
hiç aklımdan çıkmıyo bu nefes alamıyorum sanki yemek yerken lokmalar boğazıma diziliyo
vajiliyken kaşığı elimden masaya bıraktığım o kısacık an bile o kadar uzun geliyo ki bana. günler geçmiyo.
elim kolum bağlı bekliyorum. bu güne kadar üzüldüğüm şeyleri düşününce bu yanında hiçmiş diyorum.
beklemek çok zor. ne zamana kadar beklicem onun keyfini.
slm kızlar nasılsınız.
beklemek çok zor. ne zamana kadar beklicem onun keyfini.[/QUOTE slm cnm insallah yakin zamnda duzelir araniz ya.... rabbim yardimcin olsun cnm umidini kaybetme... ahhhh bu erkeklerr ahhh
Ocak'ta evlendim çok yeniyim henüz. araya 8 günlük regl dönemim falanda girdi bi de. ben iki üç kere bağırınca eşim o günden sonra kıyamadı bana . bende ona emla kremden bahsettim onunla deneyelim o zaman yeter ki acı çekme dedi bana sağolsun. bu emla işe yarasın uyuşturmamasından korkuyorum fakat herşeye rağmen deneyecem bunu.
ewet ama ilaç falanda etki etmedi malesef. psikolojik çünkü
yatar pozsynda alıyım di mi parmağımı oturrken yapamadım yataktayken alabıldım ..çok dolgunluk hıssedıyorum bu normal mı :S anestyol ve gleıtgelenle bu gece devam etcm o zaman ben dırek ısaret parmagıyla badsladım ama ?
canımıniçi erkeklerın cok hassas konusu bu .. 3 gundur bende esımdekı erken b.. sorunu yuzunden cehennem hayatı yasıyorum
burda kımseye yansıtmamak ıcın gulucuk sacıyorum .. 5 yıl vajılı halımı cektı bu kadar agır sorun olmadı
ama ürolojiye gıdıp sorunu cozelım demem ılkdefa esım tarafından bosarım senı demesıyle bana gerı donus tepkısı oldu
gunlerdır beynım kazan gıbı uyusmus halde sadece yemek yıyorum nefes alıyorum yasıyorum .. uyuyamıyorum kabus goruyorum...
zor erkeklerın erkeklıgı ıle ılgılı bır olayda onlarla konusmak ıkna etmek cok zor.. bır doktor ıle gorusup esını anlatsan
ıcecegıne falan ereksıyon sorununu gecıcı olarak halledebılcek bısey katsan ..zamanla yenınce bu kalıtsal bırsey degılse gecıyor
hepımızın eslerınde bu sorun vardı 1 2 ayda gectı gıttı vajılı oldugun ıcın cektıgın ıkı katı ezıyet gelıyor sana yenıp daha rahat sekılde sorunla ılgılenebılırsın
aklın beynın rahat kendıne guvenın gelmıs olur ...
çok teşekkür ederim canım içimi öyle rahatlattın ki. inş. yenicem sizlerde yeneceksiniz inanıyorum hepimiz bu illetten kurtulacağız inş . tavsiyelerine uyacam,düşündüm mantıklı geldi hepsi. ahh yengeme öyle kızıyorum ki düğün gecemde çok korkuttu beni tüm hastanelerin telefonunu yazdı buzdolabına yapıştırdı,hatta düğün gecemde yatağın hemen kenarına leğen koymuş bir tane,kanamam çok olursa diye.. bu günlere gelmemde onun payı büyük...
çok teşekkür ederim canım içimi öyle rahatlattın ki. inş. yenicem sizlerde yeneceksiniz inanıyorum hepimiz bu illetten kurtulacağız inş . tavsiyelerine uyacam,düşündüm mantıklı geldi hepsi. ahh yengeme öyle kızıyorum ki düğün gecemde çok korkuttu beni tüm hastanelerin telefonunu yazdı buzdolabına yapıştırdı,hatta düğün gecemde yatağın hemen kenarına leğen koymuş bir tane,kanamam çok olursa diye.. bu günlere gelmemde onun payı büyük...
canım ya, üstüne gitme bence, çok sıkarsan daha da ters tepebilir. biraz daha sabret bakalım. keçiboynuzu ya da pekmezini denediniz mi
çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcınız olsun ya ne diyeceğimi bilemedm erkekler daha hassas galiba bu konuda bişey demeeye fırsat vermiyolar zor dönemler gerçekten belki vajili olmasak basit gelcek ama önce vaji ardından da böyle sorunlar ağır geliyor Allah yardımcınız olsun
canım benim. çok üzüldüm(
bu kadar zor onlar için demekki. yıllarca bekler ama doktora gidemez.
sen ne yapmayı düşünüysun peki canım. erken bo...ma nın ne gibi sorunları var bilmiyorum cahilliğime ver.
facede yazmıştım gördünmü bilmiyorum eşime dedim ben dayanamıyorum ya sen git tedavi ol
yada aşılama yöntemiyle çocuğumuz olsun dedim. aşılamayı kabul etti ama doktora gitmem dedi.
sanırım inat ediyo. bide tedavi olamayacağını düşünüyo bikerede utanıyorum demişti.
bende acaba yarın doktordan randevu alayım mecbur oda benimle gelecek belki doktor tedaviyi anlatır ikna olur bi uzmandan duyması etkili olur
gülsevdam bide sorun ereksiyoonmu bilmiyorum. çünkü ilacında faydası olmadı.
mesela çok afedersin deneme olmadığında se...me hep oluyo bo....yo da. ama tam o anda olmuyo.
buda psikolojik değilmi. psikolojik tedavide yıllarca süreceğini düşünüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?