Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar nasılsınız.
ben bi kaç gündür hiç ii değilim. eşimle aramda kötü
bu günde vajiliyim yarında öbürgünde....
hiç aklımdan çıkmıyo bu nefes alamıyorum sanki yemek yerken lokmalar boğazıma diziliyo
vajiliyken kaşığı elimden masaya bıraktığım o kısacık an bile o kadar uzun geliyo ki bana. günler geçmiyo.
duş alırken bile ne yaptığımı bilemiyorum. delirmek üzereyim ((
elim kolum bağlı bekliyorum. bu güne kadar üzüldüğüm şeyleri düşününce bu yanında hiçmiş diyorum.
gerçek çaresizlik buymuş.
eşim doktor konusunu inat haline çevirdi.
aşılama için giderim onun için gitmem diyo

beklemek çok zor. ne zamana kadar beklicem onun keyfini.

:)))) doğru bir deneyelim umarım egzersizlere gerek kalmaz :) kadın olmak zor derler ya hani valla kadın olabilmekte zormuş bunu anladım :)

canım hoşgeldin. sen zaten başlamışsın egzersize. anestolü evet girişe sür. çok az sür ama. hafif biş yanma oluyo sürünce. ben gleitgelen kullandım memn kaldım. ama ben pek fazla kullanmamıstım. başka marka diğer arkadaşlara sor istersen. evet popoya doğru tiyosun. önce derin nefes al. bu çok önemli. sonra nefesi ver, verirken de ıkın ve parmağını it aynı zamanda

canım yaa. sizin sorun sertleşmemiydi.

yatar pozsynda alıyım di mi parmağımı oturrken yapamadım yataktayken alabıldım ..çok dolgunluk hıssedıyorum bu normal mı :S anestyol ve gleıtgelenle bu gece devam etcm o zaman ben dırek ısaret parmagıyla badsladım ama ?

canımıniçi erkeklerın cok hassas konusu bu .. 3 gundur bende esımdekı erken b.. sorunu yuzunden cehennem hayatı yasıyorum
burda kımseye yansıtmamak ıcın gulucuk sacıyorum .. 5 yıl vajılı halımı cektı bu kadar agır sorun olmadı
ama ürolojiye gıdıp sorunu cozelım demem ılkdefa esım tarafından bosarım senı demesıyle bana gerı donus tepkısı oldu
gunlerdır beynım kazan gıbı uyusmus halde sadece yemek yıyorum nefes alıyorum yasıyorum .. uyuyamıyorum kabus goruyorum...
zor erkeklerın erkeklıgı ıle ılgılı bır olayda onlarla konusmak ıkna etmek cok zor.. bır doktor ıle gorusup esını anlatsan
ıcecegıne falan ereksıyon sorununu gecıcı olarak halledebılcek bısey katsan ..zamanla yenınce bu kalıtsal bırsey degılse gecıyor
hepımızın eslerınde bu sorun vardı 1 2 ayda gectı gıttı vajılı oldugun ıcın cektıgın ıkı katı ezıyet gelıyor sana yenıp daha rahat sekılde sorunla ılgılenebılırsın
aklın beynın rahat kendıne guvenın gelmıs olur ...

cok daha bastasın ve cok sanslısın bızım gıbı yıllarını heba etmeden kurtulcaksın ınsallah ..
kendını rahatlatmaya calıs canım esınle denerken yavas yavas ılerlemesını takıldıgın yerde bekleyıp senın alısmanı vajının p. kavramasını bekleyıp
oyle devam etmenızı tavsıye ederım ılac falan bunlara hıc gerek yok bol bol kayganlastırıcı jel kullan okey durex falan onların jellerı
acı olmıcak canım bak hepımız korkularımıza ragmen yendık acı duymadık kendını kasmayınca rahatlayınca ..
zar duvar yada patlıcak yırtılcak asırı kırmızı getırcek bısey degıl nazık yaklasım ıle anlamadan asıcağnız hafıf bır engel ..

çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcınız olsun ya ne diyeceğimi bilemedm erkekler daha hassas galiba bu konuda bişey demeeye fırsat vermiyolar zor dönemler gerçekten belki vajili olmasak basit gelcek ama önce vaji ardından da böyle sorunlar ağır geliyor Allah yardımcınız olsun

çok teşekkür ederim canım içimi öyle rahatlattın ki. inş. yenicem sizlerde yeneceksiniz inanıyorum hepimiz bu illetten kurtulacağız inş . tavsiyelerine uyacam,düşündüm mantıklı geldi hepsi. ahh yengeme öyle kızıyorum ki düğün gecemde çok korkuttu beni tüm hastanelerin telefonunu yazdı buzdolabına yapıştırdı,hatta düğün gecemde yatağın hemen kenarına leğen koymuş bir tane,kanamam çok olursa diye.. bu günlere gelmemde onun payı büyük...

hangi pozisyonda kendini rahat hissediyorsan öyle yap canım. evet dolgunluk hissetmen çok normal, o sorun değil. işaret parmağinla yapabiliyorsan devam et. yok yapamıyorum diyorsan serçeyle başla. ama zorluk çekmediysen devam et bence

canım benim. çok üzüldüm (
bu kadar zor onlar için demekki. yıllarca bekler ama doktora gidemez.
sen ne yapmayı düşünüysun peki canım. erken bo...ma nın ne gibi sorunları var bilmiyorum cahilliğime ver.
facede yazmıştım gördünmü bilmiyorum eşime dedim ben dayanamıyorum ya sen git tedavi ol
yada aşılama yöntemiyle çocuğumuz olsun dedim. aşılamayı kabul etti ama doktora gitmem dedi.
sanırım inat ediyo. bide tedavi olamayacağını düşünüyo bikerede utanıyorum demişti.
bende acaba yarın doktordan randevu alayım mecbur oda benimle gelecek belki doktor tedaviyi anlatır ikna olur bi uzmandan duyması etkili olur
gülsevdam bide sorun ereksiyoonmu bilmiyorum. çünkü ilacında faydası olmadı.
mesela çok afedersin deneme olmadığında se...me hep oluyo bo....yo da. ama tam o anda olmuyo.
buda psikolojik değilmi. psikolojik tedavide yıllarca süreceğini düşünüyo.

ya nasıl bi zihniyet bu ya bu tür insanlar yüzünden biz böyle olduk zaten kussra bakma canım ya ağır oldu biraz ama bu tür mantıksız insanlar yüzünden nice evlilikler bitti veya can çekişiyo

hadi bee, yuh demek istiyorum yaaa.

o akılsız yengenı uyar bır daha hıc bır gelıne bunu yapmasın
hangı bırımızde oldu bu ya burda yıllarca kac gelın cıktı bu topıte bırınden duydukmu boyle bırsey oldugu
bızlerın beyınlerını boyle dolduruyorlar kı dolduranlar bunu ndogru olmadıgını yasayıp bılenler ..
sen onu ve dedıklerını salla herseyı sılıp kafandan bır anonce taze gelın olmanın tadını cıkar guzel haberleırnı beklıyoruz canım

kalbim4 mevsim teşekkür ederim. inşallah geçer

canım ya, üstüne gitme bence, çok sıkarsan daha da ters tepebilir. biraz daha sabret bakalım. keçiboynuzu ya da pekmezini denediniz mi

yiyo canım. ilaçda içti
onun istediği anları bekliyorm o zaman olur diye ama o istese bile sonuç aynı oluyo

Son düzenleme:

gecıcek b gunlerde elbet ama dıl yarası gecermı bılemıcem.. yınede bunada sukur yendım ya kendımı bununla tesellı edıyorum
zamanla hersey oturucak ınsallah ..

oturduğunuz yer nasıl? eşin belki çevreden , birilerinin duymasında endişe ediyordur. istersen başka bi ilde doktora gitmeyi teklif et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…