Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kalbim4 mevsim teşekkür ederim. inşallah geçer

yiyo canım. ilaçda içti
onun istediği anları bekliyorm o zaman olur diye ama o istese bile sonuç aynı oluyo

canım biz de öyle değilmiydik, istesek bile yapamıyoduk. bu böyle bişey. bence sen eşini ikna etme yollarına bak. ama kendini üzme

kayracım, lütfen moralini bozma ve eşinin üzerine gitme. bizim de çok kötü bir kavgamız oldu biliyorsun, 3 haftada zor toparladık. bu hafta sonu ilk kez normal gibiydik. kendiliğinden gelişen bir denememiz oldu ama yine olmadı. bana değdiği anda, azıcık itsem bile sönüveriyor. itsem derken, ben üstteydim içime girsin diye ben ittirdim, yoksa üzerimden itip atmayı kastetmiyorum. moralimizi bozmadık, napalım o da şaşırdı bunca aydır her girişte geri çevrilince artık kendiliğinden iniyor diye düşünüyorum :))) eşimin düzelmesi bu konudan bahsetmeyerek oldu, sana da onu tavsiye ediyorum. bizimki de ölse doktora gitmez biliyorsun. sen de kapat bu konuyu, zihnini biraz uzaklaştır. sen vajinismusu düşünme o da sertleşme sorununu düşünmesin. ben tabiki her gün gelip buraya derdimi paylaşıyorum ama ona artık bu konulardan hiç bahsetmiyorum. biz bu şekilde yaparak ancak bu hafta deneyebilir hale geldik. olmadı yine, moralimizi bozmadık ve güne devam ettik. nilayın tavsiye ettiği içecekten almıştı nihayet eşim, bugün denemedi ama yine olmayınca denemem gerekiyor galiba diye kendi söyledi. inan hiç yorum yapmadım, olmadı diye hiç surat etmedim, doktora git demedim. çünkü bunları dediğim için düzelemiyorduk. yaşadığımız güzel şeylerin tadını çıkardık, yapamadığımız kısmını da bir dahaki sefere dedik. önümüzdeki maçlara bakacağız.

eğer konuşmak istersen msn açabilirim, daha epey bir süre buralardayım. seni çok seviyorum, üzme kendini. sen bu işi çözeceksin, ben de çözeceğim. ikimiz de eşlerimize rağmen bunu çözeceğiz. inancını tam tut, allahtan ümit kesilmez. bizim çabalarımızı elbette ödüllendirecektir. sadece zamanı gelmemiş diyorum. en kısa zamanda o güne kavuşmayı diliyorum.

gecıcek b gunlerde elbet ama dıl yarası gecermı bılemıcem.. yınede bunada sukur yendım ya kendımı bununla tesellı edıyorum
zamanla hersey oturucak ınsallah ..

inşallah çabuk atlatırsınız geçer canım ya dil yarası da geçer evlilik böyle bir şey biz de başta çok yıprattık kendimizi sanırım vaji etkendi ama farklı şekillerde baş gösterdi sorunlar ama ben egzersize başladıktan sonra iyi olduk çok şükür o tartışmaları ağır lafları da sineye çektim. inşallah sorununuzu çözersiniz en kısa zamanda.

hadi bee, yuh demek istiyorum yaaa.

deyin deyin herşey deyin yengeme bende diyorum bir buçuk aylık evliliğimde korkudan hala açılışı yapamadım onun yüzünden. ama bana cesaret geldi şimdi sizlerden :)) en kısa zamanda . yengeme inat bir an önce hemde :)) görüşmek üzere canlarım iyi bakın kendinize,gelişmelerden haberdar edicem sizleri...

benım farklı bır rahatsızlıgım var bu yuzden erken bosalmadan snra ıkıncıyı ıstıyor buda abna rahatsızlık verıyor
doktorum az seyrek ılıskı tavsıye edıyor bu donemde ve enbuyuk sorun ben hıc bırsey hıssedememem
erkek hemen b... kadın nasıl zevl alsınkı .. ama sorun bu degıl zerre takmazdım kafayaa yaklasımı bukadar agır olmasaydı ..
ılkdefa kendılıgınden hemen ozur diledı 3 gundur pesımde ama kotuyum kabullenemıyorum sozlerını tepkısını ..

canım esını oldu bıttıye getırme bakarsın agır tepkı verır .. ben konuyu kapadım kendısı anlıyana kadar
sende esını ıkna etmeye odaklan zorlama bu tur bır sorunda ters tepebılır
ondan once sen gıdıp zaman sorununu anlatsan aldıgın bılgıler netıcesınde esınse yaklasıp ıkna etsen ?
ılac yada su brezer dı galıba ıcecek etkı etmıyor ıse sorun baksa bırseyde olabılır bunu en ıyı üroloji doktoru bılır ..

ya nasıl bi zihniyet bu ya bu tür insanlar yüzünden biz böyle olduk zaten kussra bakma canım ya ağır oldu biraz ama bu tür mantıksız insanlar yüzünden nice evlilikler bitti veya can çekişiyo

est. canım bende sana harfiyen katılıyorum yengem işte,ne desem boş... Artık onun dediklerini önemsemiyorum da.hayır anlamıyorum korkutunca ne geçiyo ellerine .. eşim düğün gecesi yerde leğeni görünce sinirleri zıpladı adamın yengemin kafasında paralayacaktı leğeni zor durdurdum. bilseydim 1.5 ayım ziyan olacağını valla hiç tutmazdım

canım biz de öyle değilmiydik, istesek bile yapamıyoduk. bu böyle bişey. bence sen eşini ikna etme yollarına bak. ama kendini üzme

oturduğunuz yer nasıl? eşin belki çevreden , birilerinin duymasında endişe ediyordur. istersen başka bi ilde doktora gitmeyi teklif et

ankaradayız canım kimsemiz de yok burda. doğu görevimiz var yazın. ben birazda o yüzden acele ediyorum.
burda bi sürü hastane var imkanlar var. doğuda olmicak bunlar. aslında ikna edebilirm doktor için ama
o kadar çok tartışıyoruz ki.
bana tamam diyo doktor için ama gitmiyo oyalıyo. biraz daha zorlasam gidecek gibi
ama konuşmaya bile mecalim yok Artık.

sağol canım zaman herseyın ılacı cözeriz inşallah bızler evlılıge vajıyı yenınce basladıgımız ıcın gecıkmelı sorunlar gelıyor ıste

neyse ki çabuk bulmuşun canım bu forumu bir an önce başla egzersizlere burayı da bol bol ziyaret et takıldığın yerleri sor herkes birbirine yardımcı oluyo burda Allah kolaylık versin

sela1 im benim :) bende seni çoook seviyorum cidden.
ve çok sevindim yeniden deniyo olmanıza. canım bu aşamada zor ama sen benim yaptığımı yapma
ne derse desin ne yaparsa yapsın sakın tartışma bence.
yoksa hep başa dönüyoruz. hadi inşallah bitecek canım. sanda yol göründü :))
son zamanlarda deneme yapmak için hep barışma adımını ben atıyodum. bu defa yapmicam.
belki o sürede düşünür böyle olmicanı böle devam etmiceni.
canım şimdi yanımda msnden biraz huylanıyo. yarın full msndeyim canım. seni çooooooook öpüyorum

canım çok üzüldüm yazdıklarına. inşallah bir an önce toparlanırsınız. erkeklerin bu durumlardaki akla mantığa uymayan tepkileri insanı çileden çıkarıyor. bir tanesi de benim başımda, ben artık konuyu konuşmamakla çözmeye çalışıyorum. her ne kadar her şeyin konuşarak çözüleceğine inansam da, bu konuda susarak çözmeye çalışıyorum :18: :18: umarım dil yarelerini tez zamanda sarar yüreğini iyileştirirsin canım. en başta benimkisi, allah bu erkeklere akıl fikir versin. bu nasıl bir egodur ki çözmeye çalışmak yerine karılarına cehennem azabı yaşatırlar??? hepimize sabır diliyorum gülüm, içini dök bizlere, merhem olamayız belki ama bir süre de olsa unutturabiliriz sana

anladım canım. bak eşinde anlamış hatasını. o telafi eder sana b unu unutturur inşallah.
ilacıda almadı malesef.
bide benim başka sorunlarımda var malesef canım elim kolum bağlı diyorum ya kelimenin tam anlamıyla öyle.

tamam kuzucuk, yarın görüşmek üzere o zaman. ne zaman gelirim bilemem, malum griple boğuşuyorum. ben sana yöntemi söyledim zaten, susacaksın :))) konuşma bırak kendi haline. bizimkilerin canına tak etmedikçe hayatta doktora gitmezler. benimkinin tek farkı baştan beri gitmem demesi. seninki giderim diyip gitmiyor. sen de kafanı başka şeylerle meşgul et. dışarı çıkmıyordun, ufak ufak da olsa çık, kısa yürüyüşler yap. inan bana çok iyi gelecektir. eskiden yaptığın sana zevk veren şeylerle uğraş, kitap oku, müzik dinle vb. ben de seni öptüm

vajıyı yenmek ne buyuk sorun bılırken yenmıs bırının sorunu ıle kımsenın basını agrıtmak ıstemıyorum
kayranın yazısı bıan tetıkledı işte .. ama bazen susmak en ıyısı kesınlıkle
rabbım erkeklere egoları konusunda akıl fıkır versın.. canım yurekten cok opuyorum sagol desteğin ıcın
senınde yuzunde gulucukler acıcak donemı o mutlulugu yasarız ınsallah burda en kısa surede

hayret kendısı asla özür dilemez ama 3 gundur sureklı arıyor yaklasıyor sarılıyor bısey demıyorum sadece tepkısız kalıyorum elımde degıl
Rabbım ona ayan olan sorunlarımızı cozmemızde yardımcımız olsun inşallah sende selanın dedıklerını uygula balım bak onda işe yaradı
bakarsın sendede işe yarar denemekten bır zarar gelmez

selacım bıranonce ıyıles ınsallah balım sonra acısını cıkarıcaz senın bu dınlenmenın:94:
kızlar bana musade herkese hayırlı geceler şimdiden

geçen ay 14 şubatta regli olmuştum ,dün ve bugun kas gevşeltici ilaç içtim ...ve15 gün öncesinden regli oldum ,olucak iş değl o kadra üzgünüm ki anlatamam ,,bugun pazar ve ben bugun emlayı sürüp ,ilaçlarımı içtim ,kas gevşeltivi kremimi sürdümve birde ne görsem ,tüm hayallerim yıkıldı ama ne zaman kendime güvenim gelse bi tersllk oluyor ,hiç bu kadr hazır hissetmemiştim ve ilk kez düzensizlik oldu neyse
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…