- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.761
selacım bıranonce ıyıles ınsallah balım sonra acısını cıkarıcaz senın bu dınlenmenın:94:
kızlar bana musade herkese hayırlı geceler şimdiden
sela1 sen vajiyi yenmişmiydin ,nickin yabancı gelmiyor ,ama hatırlayamadım da
geçen ay 14 şubatta regli olmuştum ,dün ve bugun kas gevşeltici ilaç içtim ...ve15 gün öncesinden regli oldum ,olucak iş değlo kadra üzgünüm ki anlatamam ,,bugun pazar ve ben bugun emlayı sürüp ,ilaçlarımı içtim ,kas gevşeltivi kremimi sürdümve birde ne görsem ,tüm hayallerim yıkıldı ama ne zaman kendime güvenim gelse bi tersllk oluyor ,hiç bu kadr hazır hissetmemiştim ve ilk kez düzensizlik oldu neyse
sevgiler
lcanım biz seninle aynı dönemde egzersize başlamıştık, sen kaybolup gittin. bizimle başlayanların çoğu yendi, bir kısmı da kayboldu. ben maalesef hala yenemedim, eşimde sertleşme sorunu var. bu yüzden çok sıkıntılar yaşadık, geçmişe bakarsan baya zor zamanlar atlattım. şimdi düzeldik gibi, bugün denedik ama yine olmadı. moraller bozulduğu dönemde egzersizi bırakmıştım, tekrar egzersize dönücem, her an hazır olabilmek için :))))
l
çok üzüldüm ,evet aynı zmanda başlamıştık ben 7 cm yapamayınca ,bırakmışstım ,bu siteyede girmedim hiç ..
şimdi artık ollmaz dedim ama regli oldum ,bu nasıl bi şeydir anlamadım ,ben artık bahane yok dedim ,vucut bahane üretti
neyse takipteyim artık .4 gün sonra bu işi hızlıca halledicem ,egzersizlere başlıcam ,emla bitti ,kayganlaştırıcı bitti ama yine bi şey olmadı
umarım yeneriz.
sevgiler
aramıza hoşgeldin canım, burayı çabuk bulman çok iyi olmuş. herkes yardımcı olacaktır burda sana. yengenin de tez zamanda kellesi vurula, hakkaten bütün yeni gelinlerden uzak dursun!!!!
cidden çok iyi geliyor burası . herşeyden önemlisi bu derdi bi tek ben çekmiyorum dedirtiyo . çok teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için... yengem için iyi dileklerin için amin diyorum eşim bu iş olmadan konuşmamı istemiyo yengemle,beni gene korkutur diye
canımıniçi erkeklerın cok hassas konusu bu .. 3 gundur bende esımdekı erken b.. sorunu yuzunden cehennem hayatı yasıyorum
burda kımseye yansıtmamak ıcın gulucuk sacıyorum .. 5 yıl vajılı halımı cektı bu kadar agır sorun olmadı
ama ürolojiye gıdıp sorunu cozelım demem ılkdefa esım tarafından bosarım senı demesıyle bana gerı donus tepkısı oldu
gunlerdır beynım kazan gıbı uyusmus halde sadece yemek yıyorum nefes alıyorum yasıyorum .. uyuyamıyorum kabus goruyorum...
zor erkeklerın erkeklıgı ıle ılgılı bır olayda onlarla konusmak ıkna etmek cok zor.. bır doktor ıle gorusup esını anlatsan
ıcecegıne falan ereksıyon sorununu gecıcı olarak halledebılcek bısey katsan ..zamanla yenınce bu kalıtsal bırsey degılse gecıyor
hepımızın eslerınde bu sorun vardı 1 2 ayda gectı gıttı vajılı oldugun ıcın cektıgın ıkı katı ezıyet gelıyor sana yenıp daha rahat sekılde sorunla ılgılenebılırsın
aklın beynın rahat kendıne guvenın gelmıs olur ...
offf yaaaa reglm bitti egzersiz yapayim dedim ilk once isaret parmagi soktum guzelce girdi hani bi yer var orayi gecmek zor yaa orayıda cok rahat gecti sonra ince mum vardi 6 cm lik onla denedim cok zorlandim 3 4 cm girior devamini getiremiorum ordaki duvardan gecmior ıkındım nefes alip verdim olmadii... sonra baya ugrastim bu sefer sokabildim git gel yaptim cikardim gene denedim gene olmadiii.... sonra 8 cmlik mum denedim onuda 3 4 cm soktum ama ilerletemedim canimi acitti hep.. ıkındım bekledim ama nafileee... sonra esimle deneyelim dedik denedik ama olmadi tabikiii offfff ben nasil yenicem nasil kurtulcam yaaa biktim yasamaktannnofffff offffff... cok kotuyummmmmmmmmmm reglken o kdr gaza geLmistim bide bi sürü yenen vardi bende yenebilirim diee ama egzersizi bile yapamadim bgnnn ((((
bu gün baya dinledim müzik bi ark aklıma düşürdü.tamam kuzucuk, yarın görüşmek üzere o zaman. ne zaman gelirim bilemem, malum griple boğuşuyorum. ben sana yöntemi söyledim zaten, susacaksın :))) konuşma bırak kendi haline. bizimkilerin canına tak etmedikçe hayatta doktora gitmezler. benimkinin tek farkı baştan beri gitmem demesi. seninki giderim diyip gitmiyor. sen de kafanı başka şeylerle meşgul et. dışarı çıkmıyordun, ufak ufak da olsa çık, kısa yürüyüşler yap. inan bana çok iyi gelecektir. eskiden yaptığın sana zevk veren şeylerle uğraş, kitap oku, müzik dinle vb. ben de seni öptüm
hayret kendısı asla özür dilemez ama 3 gundur sureklı arıyor yaklasıyor sarılıyor bısey demıyorum sadece tepkısız kalıyorum elımde degıl
Rabbım ona ayan olan sorunlarımızı cozmemızde yardımcımız olsun inşallah sende selanın dedıklerını uygula balım bak onda işe yaradı
bakarsın sendede işe yarar denemekten bır zarar gelmez
canım yarına bir güzel kafanı topla nefes egzersizi yap önce sonra başla egzersiz yapmaya üzme kendini olur ya sonuçta önceden yapabildiğin bişey bozma moralini. kolay girmicek tabiki kolay girseydi bunu ilk geceden halletmiştik. aşama aşama yencez bunu. lütfen bozma moralini.
offf canim cok sıkkın yaaa deliricem sankiiii...!!!!!! ne zmn kurtulcam ne zmn bitcek yaaa biktim artikkk hemde cooookkkkkk !!!! offfffbi an once kurtulmak istiorummm aylardirrr sürüyorrr bıktım artik bende herkes gibi hamile olmak istiorumm normal bi hayatımm olsun istiorummm!!! boyle hiç biseyin tadi yokkk her saniye aklimdaa... kafayi yicemmm yaaaaa.... !!!!
senin böyle davranman yenme süreni uzatır pozitif ol kendi doktorun kendin ol böyle sızlamanın sana bi faydası olmaz ki olumlu düşünmeye çalış ya bak biz şanslıyız ki ay diyoruz aylardır böyle diyoruz bunu yıllardır çeken olmuş şükredelim halimize ve yılmadan devam edelim
offf offf suan hiç bisey dusunemiyorummmm... niye basimiza geLdi boyle bi hastalik yaaa... nie bizde normal insanlar gibi eslerimizle birlikte olup tadini cikaramiyoruzzz yaaa... daha evlenmeden yapan insanlar varrrr... oyle mi olmak daha iyi acaba yoksa boyle evlenip yapamamak miiiii
bugün ben pozitif düşünüyorum hep belki polyanna dicen ama Allah sevdiği kullara verirmiş derdi tasayı, vardır bunda da bir hayır. biz bu hastalıkla cinselliğin de bir nimet olduğunu öğrendik eşlerimiz de öğrendi. belki bizim kıymetimizi daha ii bilecekler bilmiyorum yani kısacası olması gerekiyomuş olmuş bizede bunu yenmek kalmış inşallah yencez de.
insallah yaaa.. bi an once bitsin artik dayanamiyorum boyleee... hiç biseyden zevk alamiyorumm aklim sürekli bu hastaliktaaa... offfff cok sıkıldım artikk... :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?