Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selacım bıranonce ıyıles ınsallah balım sonra acısını cıkarıcaz senın bu dınlenmenın:94:
kızlar bana musade herkese hayırlı geceler şimdiden

inşallah canım ya!!! iyileşsem de vajiyle uğraşcam. dert biter mi hiç öyle saldım ki kendimi, ev sefil durumda, ben sefil durumdayım. kocamı gripten kurtarıp şımartayım derken kendim yatağa düştüm. bu hafta inşallah toparlanırım.

sen bizi dertlerinle hiç sıkmazsın, herkeste o kadar emeğin var ki, o kadar nazın olsun. bana özelden de yazabilirsin, her zaman yanındayım. ben toparlanıp kendime geldiysem senin ve diğer arkadaşların öğütlerinin sayesindedir. yalnız değilsin gülüm. iyi geceler, tatlı rüyalar!!!!

sela1 sen vajiyi yenmişmiydin ,nickin yabancı gelmiyor ,ama hatırlayamadım da

canım biz seninle aynı dönemde egzersize başlamıştık, sen kaybolup gittin. bizimle başlayanların çoğu yendi, bir kısmı da kayboldu. ben maalesef hala yenemedim, eşimde sertleşme sorunu var. bu yüzden çok sıkıntılar yaşadık, geçmişe bakarsan baya zor zamanlar atlattım. şimdi düzeldik gibi, bugün denedik ama yine olmadı. moraller bozulduğu dönemde egzersizi bırakmıştım, tekrar egzersize dönücem, her an hazır olabilmek için :))))

ben reçeteyi pek mantıklı görmüyorum, denemeyi hiç düşünmedim o yüzden. içtiğin ilaçların yan etkilerine baktın mı? onlar tetiklemiş olmasın? bu kadar erken kanama normal olmayabilir.

l

çok üzüldüm ,evet aynı zmanda başlamıştık ben 7 cm yapamayınca ,bırakmışstım ,bu siteyede girmedim hiç ..
şimdi artık ollmaz dedim ama regli oldum ,bu nasıl bi şeydir anlamadım ,ben artık bahane yok dedim ,vucut bahane üretti
neyse takipteyim artık .4 gün sonra bu işi hızlıca halledicem ,egzersizlere başlıcam ,emla bitti ,kayganlaştırıcı bitti ama yine bi şey olmadı
umarım yeneriz.
sevgiler

yenersin canım, umudunu kaybetme. kararını verdin bir kere yenicem diye. başarı başarıcam diyeninmiş. başlamak bitirmenin yarısıymış. pozitif ol :))

aramıza hoşgeldin canım, burayı çabuk bulman çok iyi olmuş. herkes yardımcı olacaktır burda sana. yengenin de tez zamanda kellesi vurula, hakkaten bütün yeni gelinlerden uzak dursun!!!!

cidden çok iyi geliyor burası . herşeyden önemlisi bu derdi bi tek ben çekmiyorum dedirtiyo . çok teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için... yengem için iyi dileklerin için amin diyorum eşim bu iş olmadan konuşmamı istemiyo yengemle,beni gene korkutur diye

eşin haklı, kesinlikle uzak dur ondan böyle yapan kadınların ciddi olarak cinsel ve psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum ben. kendi hayatlarında yaşadıkları olumsuzlukları böyle başkalarının hayatlarından çıkartıp öç almaya çalışır insanlar. kimbilir ne yaşadı da böyle saçmalıklara girişti. can yanmayacağını bildiği halde insanı korkutmak ne korkunç bir şey yaaa!!

sorma ya kesinlikle katılıyorum. büyük büyüklüğünü yapacak ya sözle gelinin rahatlamasını sağlayacak ya da susacak öyle değil mi .Allaha havale ettim gitti onu zaten.

sorma ya kesinlikle katılıyorum. büyük büyüklüğünü yapacak ya sözle gelinin rahatlamasını sağlayacak ya da susacak öyle değil mi .Allaha havale ettim gitti onu zaten.

offf yaaaa reglm bitti egzersiz yapayim dedim ilk once isaret parmagi soktum guzelce girdi hani bi yer var orayi gecmek zor yaa orayıda cok rahat gecti sonra ince mum vardi 6 cm lik onla denedim cok zorlandim 3 4 cm girior devamini getiremiorum ordaki duvardan gecmior ıkındım nefes alip verdim olmadii... sonra baya ugrastim bu sefer sokabildim git gel yaptim cikardim gene denedim gene olmadiii.... sonra 8 cmlik mum denedim onuda 3 4 cm soktum ama ilerletemedim canimi acitti hep.. ıkındım bekledim ama nafileee... sonra esimle deneyelim dedik denedik ama olmadi tabikiii offfff ben nasil yenicem nasil kurtulcam yaaa biktim yasamaktannn offfff offffff... cok kotuyummmmmmmmmmm reglken o kdr gaza geLmistim bide bi sürü yenen vardi bende yenebilirim diee ama egzersizi bile yapamadim bgnnn ((((

Canım geç boşaltan pre... var. onlardan kullandırsan çaktırmadan olmaz mı ki. yada denedin mi böyle bişeyi

canım yarına bir güzel kafanı topla nefes egzersizi yap önce sonra başla egzersiz yapmaya üzme kendini olur ya sonuçta önceden yapabildiğin bişey bozma moralini. kolay girmicek tabiki kolay girseydi bunu ilk geceden halletmiştik. aşama aşama yencez bunu. lütfen bozma moralini.

bu gün baya dinledim müzik bi ark aklıma düşürdü.
bi çaresi bulunur elbet yarın yeniden yaşamanın :)) bütün gün bunu dinleyip daha çok ağladım.
namazda huzur bulmak istiyorum ama onu bile yapamıyorum ona bile engel malesef.
bubblese sardım bende :)
dediğini yapmak istiyorum aslında canım hiç konuşmamak bu konuyu
ama şimdi bide onun içinmi beklicem (
barışmak içinde adım atmak istemiyorum ben alıştı hep benden bekliyor. 2 gündür hiç bişey yapmadı barışmak için.
bi konu daha var onuda yarın msn de anlatim canım. sen çıkmışsın. görüşürüz

canım düzelir inşallah geçer. sen haklısın tabi ma bakoda anlamış zaten hatasını. isteyince yapmayacağı şey yok bu erkeklerin. eminim alacaktır gönlünü.
selanın dediğini denicem canım bide onun için beklicem pofff (

offf canim cok sıkkın yaaa deliricem sankiiii...!!!!!! ne zmn kurtulcam ne zmn bitcek yaaa biktim artikkk hemde cooookkkkkk !!!! offfff bi an once kurtulmak istiorummm aylardirrr sürüyorrr bıktım artik bende herkes gibi hamile olmak istiorumm normal bi hayatımm olsun istiorummm!!! boyle hiç biseyin tadi yokkk her saniye aklimdaa... kafayi yicemmm yaaaaa.... !!!!

senin böyle davranman yenme süreni uzatır pozitif ol kendi doktorun kendin ol böyle sızlamanın sana bi faydası olmaz ki olumlu düşünmeye çalış ya bak biz şanslıyız ki ay diyoruz aylardır böyle diyoruz bunu yıllardır çeken olmuş şükredelim halimize ve yılmadan devam edelim

offf offf suan hiç bisey dusunemiyorummmm... niye basimiza geLdi boyle bi hastalik yaaa... nie bizde normal insanlar gibi eslerimizle birlikte olup tadini cikaramiyoruzzz yaaa... daha evlenmeden yapan insanlar varrrr... oyle mi olmak daha iyi acaba yoksa boyle evlenip yapamamak miiiii

bugün ben pozitif düşünüyorum hep belki polyanna dicen ama Allah sevdiği kullara verirmiş derdi tasayı, vardır bunda da bir hayır. biz bu hastalıkla cinselliğin de bir nimet olduğunu öğrendik eşlerimiz de öğrendi. belki bizim kıymetimizi daha ii bilecekler bilmiyorum yani kısacası olması gerekiyomuş olmuş bizede bunu yenmek kalmış inşallah yencez de.

insallah yaaa.. bi an once bitsin artik dayanamiyorum boyleee... hiç biseyden zevk alamiyorumm aklim sürekli bu hastaliktaaa... offfff cok sıkıldım artikk... :'(

insallah yaaa.. bi an once bitsin artik dayanamiyorum boyleee... hiç biseyden zevk alamiyorumm aklim sürekli bu hastaliktaaa... offfff cok sıkıldım artikk... :'(

inşallah canım ben de öyleyim her şeyi erteliyorum sadece ilişkiyi değil her şeyi erteletiyo bu hastalık diğer adı erteleme hastalığı ya bende her bişeyde erteleme hastalığı yarattı bu vaji. ama az kaldı diyorum eşime biz asıl balayımıza bu yaz gitcez evlendiğimizde giitiğimizi saymıyorum balayıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…