- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.781
inşallah canım ben de öyleyim her şeyi erteliyorum sadece ilişkiyi değil her şeyi erteletiyo bu hastalık diğer adı erteleme hastalığı ya bende her bişeyde erteleme hastalığı yarattı bu vaji. ama az kaldı diyorum eşime biz asıl balayımıza bu yaz gitcez evlendiğimizde giitiğimizi saymıyorum balayıdan
evet herseyi erteliorz gercekten.. bende yazin esimle gercek balayini yapmak istiorumm... o zmna kdr kurtulabilcekmiyiz acabaaaaa :S:S:S:S
öyle umuyorum bak bunu unutmucam sen yenince bunu kopyalayıp sana okutcam
ayyyyy insallah yaaaaaaaa....... herkes yensin insallah bi an once bu hastaligiiii.... neyse canim ben cikiyorum görüşürüz sonra insallah..kendine iyi bakkk
slm kızlar nasılsınız.
ben bi kaç gündür hiç ii değilim.eşimle aramda kötü
bu günde vajiliyim yarında öbürgünde....
hiç aklımdan çıkmıyo bu nefes alamıyorum sanki yemek yerken lokmalar boğazıma diziliyo
vajiliyken kaşığı elimden masaya bıraktığım o kısacık an bile o kadar uzun geliyo ki bana. günler geçmiyo.
duş alırken bile ne yaptığımı bilemiyorum. delirmek üzereyim((
elim kolum bağlı bekliyorum. bu güne kadar üzüldüğüm şeyleri düşününce bu yanında hiçmiş diyorum.
gerçek çaresizlik buymuş.
eşim doktor konusunu inat haline çevirdi.
aşılama için giderim onun için gitmem diyo
beklemek çok zor. ne zamana kadar beklicem onun keyfini.
Selammm kızlar...
Ben halen bıraktığınız yerdeyim..Cumartesi gunü bir ara 20 dakika kadar bir egzersiz yapmaya çalıştım..ancak aparatın sadece 5 cm kadar alabildim uzunluk genişlikte anca 5-6 cm kadar daha fazla ilerleyemedim..hatta vajimde inanılmaz bir ağırlık hissettim..sanki bişey var içinde var baskı yapıyor...bana bu aralar öneriniz var mı???
canım o baskı normal zamanla gecıyor alısma evresındesın ...
5-6 cm gırdı demıssın neden ılerletemedın sızı mı oldu yoksa kastıgındanmı?
nasilsinn canim? ben kötüyüm yaa.. dün reglm bitti egzersiz yapaim dedim once isaret parmagi denedim cok rahat oldu hani bi yer var ya duvar gibi orayida cok kolay gecti neyse bi kac defa oyle denedim sonra mum vardi 6 cmlik onu yaptim 3 4 cm kdr girior sonrasini ilerletemedim duvar gibi yerde takilip kaldi ıkınıom nefes alip veriorum bekletiorum içimde bi türlü olmadi yaaasonra baya ugraslar sonunda bi kere sokabildim.. git gel de yaptim sonra gene cikardim gene o duvara gelior gecemiyorrr... sonra 8cmlik mum denedim oda 3 4 cm kdr girior ama duvar yerini gecemiyorrrr sonra esimle deneyelim dedik tabiiki de olmadi belki p..s aparattan daha kolay diolar ya o belki olur die ama yok... acilmiyor vaji yaaa deli olucammmmm
hıc moralını bozma egzersız bole bısı ıste once gulduruyor sonra moral bozuyor sonraa heeepp gulduruyorr
sen 6 cm le bugun dene emınım zorlanmıcaksın zaten 6 cm rahat alamadan 8 i alma bırde sen p..s denemıssın
devam et yapacaksın kapalı degıl orası kastıgın ıcın alamıyorsun rahatla hatta bır ılık dus al....
offf yaa bilmiorum cok canimi sıktı dün gecee... bi iki saat ara verip gene denedim bu sefer parmagimi bile sokamadim sinir oldum yaaa... heralde pskolojik oldu.. ne bilim yaa offf.. bi an once kurtulmak istiorum ama baksana yapamadim hiççç... keske araya regl girmeseydiii...
mrb kızlar
bilgisayarım çöktühafta sonu giremedim o yuzden
nasılsınız?
bu gün baya dinledim müzik bi ark aklıma düşürdü.
bi çaresi bulunur elbet yarın yeniden yaşamanın :)) bütün gün bunu dinleyip daha çok ağladım.
namazda huzur bulmak istiyorum ama onu bile yapamıyorum ona bile engel malesef.
bubblese sardım bende :)
dediğini yapmak istiyorum aslında canım hiç konuşmamak bu konuyu
ama şimdi bide onun içinmi beklicem(
barışmak içinde adım atmak istemiyorum ben alıştı hep benden bekliyor. 2 gündür hiç bişey yapmadı barışmak için.
bi konu daha var onuda yarın msn de anlatim canım. sen çıkmışsın. görüşürüz
canım düzelir inşallah geçer. sen haklısın tabi ma bakoda anlamış zaten hatasını. isteyince yapmayacağı şey yok bu erkeklerin. eminim alacaktır gönlünü.
selanın dediğini denicem canım bide onun için beklicem pofff(
nasilsinn canim? ben kötüyüm yaa.. dün reglm bitti egzersiz yapaim dedim once isaret parmagi denedim cok rahat oldu hani bi yer var ya duvar gibi orayida cok kolay gecti neyse bi kac defa oyle denedim sonra mum vardi 6 cmlik onu yaptim 3 4 cm kdr girior sonrasini ilerletemedim duvar gibi yerde takilip kaldi ıkınıom nefes alip veriorum bekletiorum içimde bi türlü olmadi yaaasonra baya ugraslar sonunda bi kere sokabildim.. git gel de yaptim sonra gene cikardim gene o duvara gelior gecemiyorrr... sonra 8cmlik mum denedim oda 3 4 cm kdr girior ama duvar yerini gecemiyorrrr sonra esimle deneyelim dedik tabiiki de olmadi belki p..s aparattan daha kolay diolar ya o belki olur die ama yok... acilmiyor vaji yaaa deli olucammmmm
hosgeldın canım gorusemıyoruzsn nasılsın nasıl gıdıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?