Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet herseyi erteliorz gercekten.. bende yazin esimle gercek balayini yapmak istiorumm... o zmna kdr kurtulabilcekmiyiz acabaaaaa :S:S:S:S

arkadaşlar yanlış anlamayın ama hani değişik pozisyonlar deneseniz belki daha rahat olacaktır.Birde kızmayın ama yani eşiniz ne düşünür bilmiyorum Oral Seks bayanı rahatlatıp ilişkiye hazırlamanın en kısa yolu diyorlar.Ne bileyim belki işe yarar....Allah şifalar versin.. (

Selammm kızlar...
Ben halen bıraktığınız yerdeyim..Cumartesi gunü bir ara 20 dakika kadar bir egzersiz yapmaya çalıştım..ancak aparatın sadece 5 cm kadar alabildim uzunluk genişlikte anca 5-6 cm kadar daha fazla ilerleyemedim..hatta vajimde inanılmaz bir ağırlık hissettim..sanki bişey var içinde var baskı yapıyor...bana bu aralar öneriniz var mı???

sabır canım bıraz daha sabra ıhtıyacın var dun konustuklarımızı aklından cıkarma...esıne destek ol ve tatlı dılle soyle hersey yoluna gırecek bugunlerınde sen hıc merak etme...

yaaa tatlım su yazı boyutunu bıraz buyutsen ben yazdıklarından hıcbısı anlamıyorum

Son düzenleme:

canım o baskı normal zamanla gecıyor alısma evresındesın ...

5-6 cm gırdı demıssın neden ılerletemedın sızı mı oldu yoksa kastıgındanmı?

nasilsinn canim? ben kötüyüm yaa.. dün reglm bitti egzersiz yapaim dedim once isaret parmagi denedim cok rahat oldu hani bi yer var ya duvar gibi orayida cok kolay gecti neyse bi kac defa oyle denedim sonra mum vardi 6 cmlik onu yaptim 3 4 cm kdr girior sonrasini ilerletemedim duvar gibi yerde takilip kaldi ıkınıom nefes alip veriorum bekletiorum içimde bi türlü olmadi yaaa sonra baya ugraslar sonunda bi kere sokabildim.. git gel de yaptim sonra gene cikardim gene o duvara gelior gecemiyorrr... sonra 8cmlik mum denedim oda 3 4 cm kdr girior ama duvar yerini gecemiyorrrr sonra esimle deneyelim dedik tabiiki de olmadi belki p..s aparattan daha kolay diolar ya o belki olur die ama yok... acilmiyor vaji yaaa deli olucammmmm

canım o baskı normal zamanla gecıyor alısma evresındesın ...

5-6 cm gırdı demıssın neden ılerletemedın sızı mı oldu yoksa kastıgındanmı?

tamam canım tekrar deniycem...ya bilmiyorumm baskı hissettim hiç sızlama falan olmadı ama nedense ilerletemedimm((
offf valla moralim çok bozuldu...kii bu kadar kurtulmak isterken bennn

hıc moralını bozma egzersız bole bısı ıste once gulduruyor sonra moral bozuyor sonraa heeepp gulduruyorr

sen 6 cm le bugun dene emınım zorlanmıcaksın zaten 6 cm rahat alamadan 8 i alma bırde sen p..s denemıssın

devam et yapacaksın kapalı degıl orası kastıgın ıcın alamıyorsun rahatla hatta bır ılık dus al....

offf yaa bilmiorum cok canimi sıktı dün gecee... bi iki saat ara verip gene denedim bu sefer parmagimi bile sokamadim sinir oldum yaaa... heralde pskolojik oldu.. ne bilim yaa offf.. bi an once kurtulmak istiorum ama baksana yapamadim hiççç... keske araya regl girmeseydiii...

tam 1,5sene cektim bu derdi ama gecti inanın gececek ömür boyu böyle olmucak kendinize güvenin eşinize destek olun ruhsal olarak çöküntü yaşarsanız oda cok etkilenir allahım kurtarsın sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya calısayım ..

hıc sıkılma sen bugun devam et yapabılırsın jel kullan...kurtulacaksın tabikii moralını yuksek tut...allahınıznıyle hersey yoluna gırecek...

canım benim, bi de onu mu bekliycem diye düşünme. ben de bunu zor kabullendim ama hep şunu dedim kendime. o beni 7 aydır bekliyor, ben niye beklemeyeyim?? biliyorum zaman kaybediyoruz ama onlar sabretti bizlere, biz de o kadar tolerans gösterelim. haklı oldukları için beklemiyoruz, sadece ahde vefa ediyoruz o kadar. onlar bekledi madem, biz de bekleyelim di mi ama :))) dinlediğin şarkı benim msnde yazılıdır, ben de onu dinleyip moral buluyorum. bana çok güç veriyor bi çaresi bulunur elbet dedikçe...

canm benim, kendini çok sıkma. bu kadar yüklenirsen kendine egzersizlerin zorlaşır. hepimiz yaşadık bunları, öncelikle sakinleşip rahatlaman lazım. egzersiz öncesinde rahatlamış gevşemiş olman çok çok önemli. kendini rahat gevşek hissetmeden zorlama, istemeden kasılırsın. sen çalıştığın aparata iyice alışmadan kalınlaştırmaya geçmişsin o yüzden zorlanmış olabilirsin. hangi ölçüyü çalışıyorsan iyice ona alış. ben 10cm e 19. egzersizde ancak gelebilmiştim. çok uzun sürdü ama benim yapım böyleydi. hep sabrettim hep olacak dedi arkadaşlar, sabrın ve yılmamanın faydası çok. sen de çalıştığın ölçüye alışmadan bir üst ölçüye geçme, hızlı çözmek istiyorsun bu normal ama yapamıyorsan demek ki iyice alıştırarak gitmen gerekiyordur.

hosgeldın canım gorusemıyoruzsn nasılsın nasıl gıdıyor

saol canm zor bi hafta sonuydu benm içinde eşimle aramız bozuk
ders çalışamıorum, hiçbır seye konsantre olamıorım amaaaan öyle işte Allahtan hayırlısı
sen nasılısn canm, bebek çalışmaları nasıl gidio, güzl haberler ver bizede hepimizin keyfi yerine gelsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…