Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evıne habersı mısafırlıge gelsek yandın ozman :) gercı benım evde aynen oyle bırsey yapmak ıcımdem gelmıyor

cok sağol guzel sözlerın desteğin ıcın

evıne habersı mısafırlıge gelsek yandın ozman :) gercı benım evde aynen oyle bırsey yapmak ıcımdem gelmıyor

cok sağol guzel sözlerın desteğin ıcın

aynen öyle valla, titizim diyen kızın evi bu mu dersiniz :)))) rezalet, skandal bu haftan güzel olur inşallah canım. herkesin bu haftası süpeeeeeer olsun, geçen haftaki gibi booooool booooool gelinlerimiz olsun

yok canım onu mu derken sürekli yöntemler buluyorum hepsi ayrı vakit kaybettiriyo. ama haklısın ahde vefa. adam benim yüzümden öyle oldu. sen naptın dün canım. deneme oldumu
mrb kızlar
bilgisayarım çöktü hafta sonu giremedim o yuzden
nasılsınız?
fokurtummmm canımm nasılsın. bende çok kötü bi haftasonu geçirdim malesef. ama bu gün iyim süslendim saçlarımı maşa yaptım bakalım akşam nolcak. ya sizdede oluyo mu bilmiyorum bakımsız halimle kokoş halim eşim için çok farkediyo. farklı davranıyo sanki başka gözle bakıyo gibi :)
sabır canım bıraz daha sabra ıhtıyacın var dun konustuklarımızı aklından cıkarma...esıne destek ol ve tatlı dılle soyle hersey yoluna gırecek bugunlerınde sen hıc merak etme...

ewet canım denicem. aklın yolu bir ki burdaki arkadaşlarda onu önerdi. ah ah beklicem yine :)

canım senınle dırek msnde gorusebılırmıyız özelden yazıdklaırnla ılgılı geceden berı aklımda o konuyu halledelım ınsallah
senın ıcın oda cok onemlı
namaz ve allaha sıgınmak en buyuk huzur ama sen ıkı yönlü sorun yasıyorsun hepsını yenmedıkce kalbın huzura eremıyor ..

esıme elbet küs olamam hatasını ıcten anladıgını bılıyorum ama sonucta bu konu konusulmuyor aramızda yıne aynı yerde kaldık
bakalım sabır ve zaman ..sanada banada

kurtulmana cok sevındım . umarım sende burda kurtulmak ısteyenlere deva olursun

eşimide dahil edersek 3 yönlü canım msn gönderdim ben.
bide yazıyı nerden değiştiriyorsun :) ve nasıl çevrimdışı görünüyosun :)

senındemı .. gelın topık acalım eşlerle arası bozuk olanlar dıye ah ah ınsalalh bıranonce sorunlarınızı halledersınız

noluyo bu eslere yawww...vajıyı yenenın bende dahıl eslerımzle ılla sorun cıkıyor sanırım vajılıyken yapmadıklarını yapmak ıstıyorlar

inşallah hersey yoluna gırer canım uzme kendını...

bende cok ıstıyorum guzel haberler almakve vermek hayırlısı canım....

aynen öyle valla, titizim diyen kızın evi bu mu dersiniz :)))) rezalet, skandal bu haftan güzel olur inşallah canım. herkesin bu haftası süpeeeeeer olsun, geçen haftaki gibi booooool booooool gelinlerimiz olsun

ee okadarda olsun takma ıyı olunca evını pırıl pırıl yaparsın :)
ve ınsallah bol gelınlı ve guzel bır haftaya basladık

okudum okudum içimi karartınız, nedir bu karamsarlık kızlar azıcık olumlu düşünün gün doğmadan neler doğar. unun kuru tuzun kuru demeyin şuan benim de derdim dağlar kadar ama hayat devam ediyor neleri atlattım bunları mı atlatamayacağım diyorum kendimi motive ediyorum.

http://[url=http://www.glitter-graphics.com] [/URL]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…