- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.801
inşallah canım ya!!! iyileşsem de vajiyle uğraşcam. dert biter mi hiçöyle saldım ki kendimi, ev sefil durumda, ben sefil durumdayım. kocamı gripten kurtarıp şımartayım derken kendim yatağa düştüm. bu hafta inşallah toparlanırım.
sen bizi dertlerinle hiç sıkmazsın, herkeste o kadar emeğin var ki, o kadar nazın olsun. bana özelden de yazabilirsin, her zaman yanındayım. ben toparlanıp kendime geldiysem senin ve diğer arkadaşların öğütlerinin sayesindedir. yalnız değilsin gülüm.iyi geceler, tatlı rüyalar!!!!
canım kullandık ama ıse yaramadı ..Canım geç boşaltan pre... var. onlardan kullandırsan çaktırmadan olmaz mı ki. yada denedin mi böyle bişeyi
evıne habersı mısafırlıge gelsek yandın ozman :) gercı benım evde aynen oyle bırsey yapmak ıcımdem gelmıyor
cok sağol guzel sözlerın desteğin ıcın
yok canım onu mu derken sürekli yöntemler buluyorum hepsi ayrı vakit kaybettiriyo. ama haklısın ahde vefa. adam benim yüzümden öyle oldu. sen naptın dün canım. deneme oldumucanım benim, bi de onu mu bekliycem diye düşünme. ben de bunu zor kabullendim ama hep şunu dedim kendime. o beni 7 aydır bekliyor, ben niye beklemeyeyim?? biliyorum zaman kaybediyoruz ama onlar sabretti bizlere, biz de o kadar tolerans gösterelim. haklı oldukları için beklemiyoruz, sadece ahde vefa ediyoruz o kadar. onlar bekledi madem, biz de bekleyelim di mi ama :))) dinlediğin şarkı benim msnde yazılıdır, ben de onu dinleyip moral buluyorum. bana çok güç veriyor bi çaresi bulunur elbet dedikçe...
fokurtummmm canımm nasılsın. bende çok kötü bi haftasonu geçirdim malesef. ama bu gün iyim süslendim saçlarımı maşa yaptım bakalım akşam nolcak. ya sizdede oluyo mu bilmiyorum bakımsız halimle kokoş halim eşim için çok farkediyo. farklı davranıyo sanki başka gözle bakıyo gibi :)mrb kızlar
bilgisayarım çöktühafta sonu giremedim o yuzden
nasılsınız?
sabır canım bıraz daha sabra ıhtıyacın var dun konustuklarımızı aklından cıkarma...esıne destek ol ve tatlı dılle soyle hersey yoluna gırecek bugunlerınde sen hıc merak etme...
bu gün baya dinledim müzik bi ark aklıma düşürdü.
bi çaresi bulunur elbet yarın yeniden yaşamanın :)) bütün gün bunu dinleyip daha çok ağladım.
namazda huzur bulmak istiyorum ama onu bile yapamıyorum ona bile engel malesef.
bubblese sardım bende :)
dediğini yapmak istiyorum aslında canım hiç konuşmamak bu konuyu
ama şimdi bide onun içinmi beklicem(
barışmak içinde adım atmak istemiyorum ben alıştı hep benden bekliyor. 2 gündür hiç bişey yapmadı barışmak için.
bi konu daha var onuda yarın msn de anlatim canım. sen çıkmışsın. görüşürüz
canım düzelir inşallah geçer. sen haklısın tabi ma bakoda anlamış zaten hatasını. isteyince yapmayacağı şey yok bu erkeklerin. eminim alacaktır gönlünü.
selanın dediğini denicem canım bide onun için beklicem pofff(
canım yazı ayarımı değiştirdim umarım şimdi olmuşturyaaa tatlım su yazı boyutunu bıraz buyutsen ben yazdıklarından hıcbısı anlamıyorum
tam 1,5sene cektim bu derdi ama gecti inanın gececek ömür boyu böyle olmucak kendinize güvenin eşinize destek olun ruhsal olarak çöküntü yaşarsanız oda cok etkilenir allahım kurtarsın sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya calısayım ..
canım senınle dırek msnde gorusebılırmıyız özelden yazıdklaırnla ılgılı geceden berı aklımda o konuyu halledelım ınsallah
senın ıcın oda cok onemlı
namaz ve allaha sıgınmak en buyuk huzur ama sen ıkı yönlü sorun yasıyorsun hepsını yenmedıkce kalbın huzura eremıyor ..
esıme elbet küs olamam hatasını ıcten anladıgını bılıyorum ama sonucta bu konu konusulmuyor aramızda yıne aynı yerde kaldık
bakalım sabır ve zaman ..sanada banada
saol canm zor bi hafta sonuydu benm içinde eşimle aramız bozuk
ders çalışamıorum, hiçbır seye konsantre olamıorım amaaaan öyle işte Allahtan hayırlısı
sen nasılısn canm, bebek çalışmaları nasıl gidio, güzl haberler ver bizede hepimizin keyfi yerine gelsin
saol canm zor bi hafta sonuydu benm içinde eşimle aramız bozuk
ders çalışamıorum, hiçbır seye konsantre olamıorım amaaaan öyle işte Allahtan hayırlısı
sen nasılısn canm, bebek çalışmaları nasıl gidio, güzl haberler ver bizede hepimizin keyfi yerine gelsin
aynen öyle valla, titizim diyen kızın evi bu mu dersiniz :)))) rezalet, skandalbu haftan güzel olur inşallah canım. herkesin bu haftası süpeeeeeer olsun, geçen haftaki gibi booooool booooool gelinlerimiz olsun
canım yazı ayarımı değiştirdim umarım şimdi olmuştur
kısslarrrr selammmmm
eşimide dahil edersek 3 yönlücanım msn gönderdim ben.
bide yazıyı nerden değiştiriyorsun :) ve nasıl çevrimdışı görünüyosun :)
çok makbule gectı bıtanemgoremıyordum yaa mınıcık mınıcık
selam hoşgeldin papatyaaaa!!!
hoşgördük canım, eve gelir gelmez üstümü bile çıkarmadan buraya geldim:)))) ne var ne yok bakalım, senin adına sevindim,inş daha da iyileşir aranız, allah muhabbetinizi artırsın. hem deee çokkkkk, kem gözlerden korusun
okudum okudum içimi karartınız, nedir bu karamsarlık kızlar azıcık olumlu düşünün gün doğmadan neler doğar. unun kuru tuzun kuru demeyin şuan benim de derdim dağlar kadar ama hayat devam ediyor neleri atlattım bunları mı atlatamayacağım diyorum kendimi motive ediyorum.
http://[url=http://www.glitter-graphics.com][/URL][/QUOTEva
valla harikasın canım yaa...seni görünce çok mutlu oluyorum...hep olumlu bakıyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?