- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.821
offf yaaaa reglm bitti egzersiz yapayim dedim ilk once isaret parmagi soktum guzelce girdi hani bi yer var orayi gecmek zor yaa orayıda cok rahat gecti sonra ince mum vardi 6 cm lik onla denedim cok zorlandim 3 4 cm girior devamini getiremiorum ordaki duvardan gecmior ıkındım nefes alip verdim olmadii... sonra baya ugrastim bu sefer sokabildim git gel yaptim cikardim gene denedim gene olmadiii.... sonra 8 cmlik mum denedim onuda 3 4 cm soktum ama ilerletemedim canimi acitti hep.. ıkındım bekledim ama nafileee... sonra esimle deneyelim dedik denedik ama olmadi tabikiii offfff ben nasil yenicem nasil kurtulcam yaaa biktim yasamaktannnofffff offffff... cok kotuyummmmmmmmmmm reglken o kdr gaza geLmistim bide bi sürü yenen vardi bende yenebilirim diee ama egzersizi bile yapamadim bgnnn ((((
offf canim cok sıkkın yaaa deliricem sankiiii...!!!!!! ne zmn kurtulcam ne zmn bitcek yaaa biktim artikkk hemde cooookkkkkk !!!! offfffbi an once kurtulmak istiorummm aylardirrr sürüyorrr bıktım artik bende herkes gibi hamile olmak istiorumm normal bi hayatımm olsun istiorummm!!! boyle hiç biseyin tadi yokkk her saniye aklimdaa... kafayi yicemmm yaaaaa.... !!!!
offf offf suan hiç bisey dusunemiyorummmm... niye basimiza geLdi boyle bi hastalik yaaa... nie bizde normal insanlar gibi eslerimizle birlikte olup tadini cikaramiyoruzzz yaaa... daha evlenmeden yapan insanlar varrrr... oyle mi olmak daha iyi acaba yoksa boyle evlenip yapamamak miiiii
heyyyy nere gitti millet bi
amin canm cümlemiz inşşlhsenındemı .. gelın topık acalım eşlerle arası bozuk olanlar dıye ah ah ınsalalh bıranonce sorunlarınızı halledersınız
noluyo bu eslere yawww...vajıyı yenenın bende dahıl eslerımzle ılla sorun cıkıyor sanırım vajılıyken yapmadıklarını yapmak ıstıyorlar
inşallah hersey yoluna gırer canım uzme kendını...
bende cok ıstıyorum guzel haberler almakve vermek hayırlısı canım....
Selammm kızlar...
Ben halen bıraktığınız yerdeyim..Cumartesi gunü bir ara 20 dakika kadar bir egzersiz yapmaya çalıştım..ancak aparatın sadece 5 cm kadar alabildim uzunluk genişlikte anca 5-6 cm kadar daha fazla ilerleyemedim..hatta vajimde inanılmaz bir ağırlık hissettim..sanki bişey var içinde var baskı yapıyor...bana bu aralar öneriniz var mı???
canım bu numara ne :)
Slm kizlar.. Kaç gündür siteye giremiyorum.. Tlfndan takip ettim.. bu durum çok skyo canimi.. Egzersizlerime baslicam ama buradan destek alamazsam yapamam gibime geliyo..
ins bu durum daha fazla sürmez.. Siteyi açamiyorum üyeligimde sorun yok..
Simdi doktordan geldim.. Ve sonunda egzersize basliyorumm.. herseyi sordum doktora.. Bide kayganlastirici olarak neyi önerecegini sordum. malum ordakilerden burda yok.. Bana Eros tavsiye etti.. su bazli degilmis.. burdaki soyleneneleri soyledim doktora.. su bazli olursa enfeksiyon kapma ihtimali daha düsük diye.. doktor o kisiden kisiye degisir dedi ama bu jeli herkese onermis ve sikayet eden olmamis ben tereddütlüym ama su bazli degil enfeksiyon yaparmi?? :44: Kadin dediki az bisey sürsen yeter çok iyi kayiyiyo.. Su bazli olanlar kayma efektini çabuk kaybediyo oyzden çok kullanmalisin ama bunda az bisey doksen yeterli dedi.. internetten siparis vercmm.. ve aparat ilemi yoksa el ilemi çaliscaz dedim dediki ben aparat taraftari degilim.. önce isaret parmagi ile baslicaz.. sonra iki parmak.. aparat yabanci cisim oldugu için pek bundan yana degilim dedi.. kendi elinle vajinani tanimalisin dedi.. Elinle hissetmelisiin asagida neler oldugunu dedisonra iki parmagi basardiktan sonra artik o kisiden kisiye bagliymis 3 parmak.. yada es parmagi .. sonra esin iki parmagi.. iki parmaktan sonra p...s denemesi yaptircakmis bana..
parmagima pre...tf geçircekmiyim diye sordum hiçbisey geçirme dedi tirnaklarin kisa olsun ellerini yika ve sadece kayganlastirici sür dedi ?? Sizce Böylemi yapim?
Ayin 20 sinde jinekologta randevum var o randevudan sonra baslicam ins
Ha bu arada buda isinize yarayabilir.. IKInmak diyosunuzya.. Doktor su sekilde yap dedi
Agzini eline daya (hava çikmasin) ve ikin yani nefesini ver öyle tut hani ben tam anlamiiyla ikinirken orasi pek açilmiyodu çok zorlaniyodum ama bu sekilde nefesim elime dayaninca daha kolay oluyo pek anlatamadim ama ins anlamissinizdir
eşim aradı izin almış hastane için heyecandan anlayamadım gittimi yoksa gidecekmi bilmiyorum sen hazırlan çıkalım dedi benim kimliğinde değişmeddide daha neyse ben çıkıyorum inşallah güzel haberlerle dönerimm
noluyo bu eslere yawww...vajıyı yenenın bende dahıl eslerımzle ılla sorun cıkıyor sanırım vajılıyken yapmadıklarını yapmak ıstıyorlar
inşallah hersey yoluna gırer canım uzme kendını...
bende cok ıstıyorum guzel haberler almakve vermek hayırlısı canım....
Cnm bende bgn doktora onu sordum ya takilirsam baski hissedersem çikarma dedi ayni burdaki arkadaslarin dedigi gibi orda bekle ve yavs yavas vajinan açiilcak rahatlicak dedi rahat nefes al ver bekle o arada bakma vajije
doktor daha doğrusunu bilir ama ben çıplak elle değil tek kullanımlık eldivenle yaptım egzersizlerimi. çıplak elle dokunmak beni korkutmuştu. eldivenle de olsa parmağımla hissettim içerisini, 2 parmak yapamayınca muma geçmiştim. hadi hayırlısı elvan, egzersize başlıyorsun, sabırsızlanıyordun bak o günler geldi işte :)))
evet canımm ayna karşısında yapıyorumm tabi vajiyede bakıyorumm aslında da bakmamak gerekiyor ama ben aparata koyduğum anda elimde tutuyorum ve elimi aparattan çekemiyorum iyice baskı hissediyorum..bide sana özelden mesaj attım bakarmısın?
Ya ben korktugumdan degilde hijyen açisindan çiplak elle çalismak sorun olurmu?
kısslarrrr selammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?