Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya eldiven derken su doktorlarin kullandigi ameliyat eldivenlerimi? elimi iyice yikayip öyle yapsam gerçi öylede tiksinirimki bö:120:

Mslh cnm ya.. çok güzel düsünüyosun.. Negüzel keske hep böyle güzel düsüncelerle üstesinden gelebilsek dertlerin.. Bende adim adim pozitif bi insan olmaya çalisiyorum her nekadar kan grubum negatif olsada Bide bu derdi yeneyim Allahimin izniyle ozaman heryere pozitiflik saçicam

Son düzenleme:

Ohoooo hani nerde bizim azimli trinity'mizz Ne bu olumsuzluk ne bu isyan tatlim kendine gelll, Hayat güzellll hersey güzel yavas yavas çok acele ediyosun bgn doktor bana bi dur dedi yavas ne bu istek ne bu azim.. tamam çok güzelde hayal kirikligina ugrarsin dedi :) Sen istesende vucudün ters tepecek ve sil bastan basa döneceksin dedi yavas adim atmak gerekir dedi.. bi parmagi bitirmeden ötekine geçme dedi.. Anliyorum senide kendini frenlemek zor ama yavas yavas tamamm hadi

Canim sanada geçmis olsun malum bgn girebildim günler üstüne.. Gerçi iyilesmissindir simdiye ins..
Esinle aranizin düzelmesine çok sevindim canim.. Ins bide bunu atlatirsinzda artk sende huzura kavusursun

ya eldiven derken su doktorlarin kullandigi ameliyat eldivenlerimi? elimi iyice yikayip öyle yapsam gerçi öylede tiksinirimki bö:120:

ben de elimle tiksineceğim için eldiven tercih ettim. işim bittiğinde onları da iyice sabunlayıp kuruttum. hiç de bir mikrop enfeksiyon sorunu yaşamadım. aynanın büyüten yanını kullandım o zaman daha büyük göründüğü için delik rahatlamıştım :)))

Canim sanada geçmis olsun malum bgn girebildim günler üstüne.. Gerçi iyilesmissindir simdiye ins..
Esinle aranizin düzelmesine çok sevindim canim.. Ins bide bunu atlatirsinzda artk sende huzura kavusursun

sağol canım benim ama iyileşmedim, dün gece öksürükten gene uyuyamadım. o yüzden eşimi yolcu ettikten sonra baya bir uyudum. ilaçlara devam ediyorum. cumayı bulur heralde iyileşmem. ama boğazım yumuşadı en azından, grip devam ediyor.

Aynen bende farkettim.. hatta önce anlamadan Büyük tarafiyla bakmisim aynanin aa iyimis dedim.. sonra ayna düstü durmuyo yerinde bidaha baktim niye küçüldü diye moralim bozulmustu megerse büyüteç tarafiyla bakmisim bende egzersizleri büyük gösteren tarafiyla yapim bari tekrar o eldivenlerimi kullandin? yoksa degistirmekmi gerekir sürekli?

Allah sifa versin canim.. sicak tut kendini.. tekrar geçms olsn

Canim çoooook sevindim hani yazmisinya mesajinda '' bi çaresi bulunur elbet yarın yeniden yaşamanın :)) '' Aynen öyle bak negüzel ins güzel bi sonuç alirsiniz.. Haberlerini bekliyoruzz

ben aynılarını kullandım canım, sabunladım her seferinde kağıt havlunun üzerine serdim ertesi güne kadar kurudular. elimi sabunlamakla pek farkı yok bunun, atmadım o yüzden. bi kere çok sinirlenmiştim elimden çıkmıyordu o gün çıkarıp attım :))) bir kere değiştirdim yani.
kesinlikle büyüteç tarafını kullan bana çok faydası oldu, burada kızlardan biri önermişti, işime yaradı vallahi :)))

Tamam canim öyle yaparim.. çok sagol bilgilendirdigin için

hersey yavas yavas rayına oturuyorr ama benım suandakı tek derdım bir melegımın olması:26::26::26::26::26:

arkadaşlar bende 5 yıllık evliyim 5 yıldır hayatım kabus oldu bana keşke evlenmeseydim dediğim bile oldu vajinismus denen illetten kurtulmama yardım eden lütfen ölmeyi bile istedim inanın ki artık daha fazla dayanamıyrum dr çok pahalı durumum el vermiyor parmak egzersizlerini değil yapmak orayı görmeye bile tamammülüm yok benim ne yapacam bilmiyorum

hosgeldın canım...;

cok dogru yerdesın hıc merak etme bız sana elımızden geldıgınde destek olmaya calısıcaz ve bızım gıbı sende kurtulacaksın....ben de evlılıgımın 3.yılında burada yendım...kafamızda buyuttugumuz kadar degılmıs bunu bıl....

öncelıkle 1.sayfayı oku....ayılsanda bayılsanda ınat edıp vajıye bakıcaksın sadece kendı mutlulugun ıcın ben hatırlıyorumda öğure öğure bakmıstım ılk gun ama ıkıncı gun oyle bir sey olmadı...kararlı ol sabırlı ol...ve burada aktıf ol gecmıs sayfaları oku...egzersıze başlamalısın bır baslasan devamı corap sokugu kadar basit...

dr a gitmeden yenilebiliyor mu bu illet onu çok merak ettim ben kendimi o kadar çok şartladım ki dr suz olmaz diye buradan okudum bir çok arkadaş dr a gitmeden yenmiş ben de yenebilirmiyim dedim kendi kendime ne yapabilirim parmak egzersizlerine başlarsam çok acı hissederim diye korkuyorum dokunamam diye korkuyorum falan filan krem falan yokmu acıyı azaltacak yardımlarınızı bekliyorum lütfennnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…