- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.841
canım ben kayganlaştırıcı serçe parmağa sürerek yaptım ilk olarak..ama elini önceden yıkarsan bence eldivende daha iyi olur...sürekli ellerini yıka ve temiz tut yeter..tabi kayganlaştırıcıyla yap mutlaka...
ya eldiven derken su doktorlarin kullandigi ameliyat eldivenlerimi? elimi iyice yikayip öyle yapsam gerçi öylede tiksinirimki bö:120:
okudum okudum içimi karartınız, nedir bu karamsarlık kızlar azıcık olumlu düşünün gün doğmadan neler doğar. unun kuru tuzun kuru demeyin şuan benim de derdim dağlar kadar ama hayat devam ediyor neleri atlattım bunları mı atlatamayacağım diyorum kendimi motive ediyorum.
http://[url=http://www.glitter-graphics.com][/URL]
offf canim cok sıkkın yaaa deliricem sankiiii...!!!!!! ne zmn kurtulcam ne zmn bitcek yaaa biktim artikkk hemde cooookkkkkk !!!! offfffbi an once kurtulmak istiorummm aylardirrr sürüyorrr bıktım artik bende herkes gibi hamile olmak istiorumm normal bi hayatımm olsun istiorummm!!! boyle hiç biseyin tadi yokkk her saniye aklimdaa... kafayi yicemmm yaaaaa.... !!!!
ben eldiven kullanmadım...direk elimle yapıyorummm..
ya eldiven derken su doktorlarin kullandigi ameliyat eldivenlerimi? elimi iyice yikayip öyle yapsam gerçi öylede tiksinirimki bö:120:
Canim sanada geçmis olsun malum bgn girebildim günler üstüne.. Gerçi iyilesmissindir simdiye ins..
Esinle aranizin düzelmesine çok sevindim canim.. Ins bide bunu atlatirsinzda artk sende huzura kavusursun
ben de elimle tiksineceğim için eldiven tercih ettim. işim bittiğinde onları da iyice sabunlayıp kuruttum. hiç de bir mikrop enfeksiyon sorunu yaşamadım. aynanın büyüten yanını kullandım o zaman daha büyük göründüğü için delik rahatlamıştım :)))
sağol canım benim ama iyileşmedim, dün gece öksürükten gene uyuyamadım. o yüzden eşimi yolcu ettikten sonra baya bir uyudum. ilaçlara devam ediyorum. cumayı bulur heralde iyileşmem. ama boğazım yumuşadı en azından, grip devam ediyor.
eşim aradı izin almış hastane için heyecandan anlayamadım gittimi yoksa gidecekmi bilmiyorum sen hazırlan çıkalım dedi benim kimliğinde değişmeddide daha neyse ben çıkıyorum inşallah güzel haberlerle dönerimm
Aynen bende farkettim.. hatta önce anlamadan Büyük tarafiyla bakmisim aynanin aa iyimis dedim.. sonra ayna düstü durmuyo yerinde bidaha baktim niye küçüldü diye moralim bozulmustu megerse büyüteç tarafiyla bakmisim bende egzersizleri büyük gösteren tarafiyla yapim bari tekrar o eldivenlerimi kullandin? yoksa degistirmekmi gerekir sürekli?
ben aynılarını kullandım canım, sabunladım her seferinde kağıt havlunun üzerine serdim ertesi güne kadar kurudular. elimi sabunlamakla pek farkı yok bunun, atmadım o yüzden. bi kere çok sinirlenmiştim elimden çıkmıyordu o gün çıkarıp attım :))) bir kere değiştirdim yani.
kesinlikle büyüteç tarafını kullan bana çok faydası oldu, burada kızlardan biri önermişti, işime yaradı vallahi :)))
sımddıe cokmu buyuk oldu yazı fontunu dusursemmı :)
amin canm cümlemiz inşşlh
valla bende bilmiorum canm noluo bunlara
şuuu 3. kişileri bi dahil etmesek hayatımıza, sorun fln kalmıcak da işte elimizde değil herşeyyy
eşim aradı izin almış hastane için heyecandan anlayamadım gittimi yoksa gidecekmi bilmiyorum sen hazırlan çıkalım dedi benim kimliğinde değişmeddide daha neyse ben çıkıyorum inşallah güzel haberlerle dönerimm
Ya ins vajiyi yendikten sonra böyle sorunlar çikmaz.. çünkü öyle odakladimki kendimi.. vaji bitince kavgalarda bitecek.. Hersey düzelecek.. öyle basit sorunlar illaki olcak ama agir sorunlar olursa kendime yediremem gibi geliyo (Allahim korusun)
Allah hepinizin yardimcisi olsun GÜLsevdam, nilayyy , kayrammm, Sela ins aranizdaki sorunlar biran önce düzelir !!
arkadaşlar bende 5 yıllık evliyim 5 yıldır hayatım kabus oldu bana keşke evlenmeseydim dediğim bile oldu vajinismus denen illetten kurtulmama yardım eden lütfen ölmeyi bile istedim inanın ki artık daha fazla dayanamıyrum dr çok pahalı durumum el vermiyor parmak egzersizlerini değil yapmak orayı görmeye bile tamammülüm yok benim ne yapacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?